Здравейте всички.Аз съм Ани (: .Мразя училище и мн се радвам,когато съм ваканция.Много съм претенциозна към облеклото и външния си вид.Мила съм,но и егоистична.Трудно си намирам истински приятели,но ако си намеря ги задържам.Имам много гримове и дрехи,които няма къде да слагам.Обожавам зеленото,лилавото и синьото.Много си харесвам очите. :P Слушам много музика и много чета.Слушам рок и поп.Можете да ме потърсите в скайп :D Е,ако имате въпроси,питайте :D
4 posters
Кейтлин Никълсън
Кейтлин Никълсън- Брой мнения : 109
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°1
Кейтлин Никълсън
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°2
Re: Кейтлин Никълсън
Ей Здрасти!
Първо да ти кажа,профила ти много радва! :P И ти ли си към егоистичните?
Сродна душа.
Любим сезон?
Какво най-много мразиш в хората?
Обичаш ли да танцуваш под дъжда? /баси тъпия въпрос,но реших да попитам понеже аз много обичам/
Първо да ти кажа,профила ти много радва! :P И ти ли си към егоистичните?
Сродна душа.
Любим сезон?
Какво най-много мразиш в хората?
Обичаш ли да танцуваш под дъжда? /баси тъпия въпрос,но реших да попитам понеже аз много обичам/
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°3
Ей Здрасти! Здрастии!
Първо да ти кажа,профила ти много радва! :P Мерси
И ти ли си към егоистичните? О да.Това е едно от качествата ми :lol:
Сродна душа.
Любим сезон? 2 са.Пролет и лято.Пролетта,защото тогава е много красиво.Разцъфват дърветата,цветята абе мн радва.А лятото,подразбира се :D
Какво най-много мразиш в хората? Ами...добър въпрос...Може би най-много мразя лъжите и това,че някои хора просто не ме разбират.Също така мразя и предателството.
Обичаш ли да танцуваш под дъжда? /баси тъпия въпрос,но реших да попитам понеже аз много обичам/ Дам,кефи ме,въпреки че го правя рядко ^^
Първо да ти кажа,профила ти много радва! :P Мерси
И ти ли си към егоистичните? О да.Това е едно от качествата ми :lol:
Сродна душа.
Любим сезон? 2 са.Пролет и лято.Пролетта,защото тогава е много красиво.Разцъфват дърветата,цветята абе мн радва.А лятото,подразбира се :D
Какво най-много мразиш в хората? Ами...добър въпрос...Може би най-много мразя лъжите и това,че някои хора просто не ме разбират.Също така мразя и предателството.
Обичаш ли да танцуваш под дъжда? /баси тъпия въпрос,но реших да попитам понеже аз много обичам/ Дам,кефи ме,въпреки че го правя рядко ^^
anna_wilar- Брой мнения : 303
Местожителство : В рая,но ако ме дразниш ще направя така че двамата да живеем в ада
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°4
Хей,мой човек!
Обичаш ли да плуваш?
Наранякала ли си сериозно човек заради едното нищо?(мн. тъп въпрос,ама аз съм го прайла)
Обичаш ли да плуваш?
Наранякала ли си сериозно човек заради едното нищо?(мн. тъп въпрос,ама аз съм го прайла)
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°5
Хей,мой човек!
Обичаш ли да плуваш?Не,не обичам да плувам,аз обожавам да плувам.
Наранявала ли си сериозно човек заради едното нищо?Ами,не ти разбрах въпроса,но доколкото го разбрах,да,хората се засягат заради една дума,която кажа шега или не. :suspect: НО чак сероизно не.
Обичаш ли да плуваш?Не,не обичам да плувам,аз обожавам да плувам.
Наранявала ли си сериозно човек заради едното нищо?Ами,не ти разбрах въпроса,но доколкото го разбрах,да,хората се засягат заради една дума,която кажа шега или не. :suspect: НО чак сероизно не.
herberiq- Брой мнения : 122
Данни на героя
Име на героя:
БФФ:
Семейство:
- Post n°6
Здрасти! Ето и няколко въпроси и от мен.
- Любима книга?
- Любим сериал?
- Любим/а актьор/актриса?
- Любим цвят?
- Каква музика обичаш да слушаш когато си сама?
- От къде си?
- Любима книга?
- Любим сериал?
- Любим/а актьор/актриса?
- Любим цвят?
- Каква музика обичаш да слушаш когато си сама?
- От къде си?