World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

2 posters

Къщата на Антъни Карсън

Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Брой мнения : 63
    Местожителство : some hot place in Hell^^

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Къщата на Антъни Карсън Empty Къщата на Антъни Карсън

Писане  Антъни Карсън Съб Апр 18, 2009 9:44 pm

Къщата на Антъни бе доста голяма, с един голям басейн пред нея и огромно тревно пространство.
    Къщата на Антъни Карсън 8havenhomes1

Кухнята бе в източната част на къщата, но не се използваше нито от Антъни или от баща му-те си поръчваха храна xD
    Къщата на Антъни Карсън Fpkitchen11k

Холът бе едно от най-важните места в къщата-там беше телевизора, както и мясотото кдъето Антъни е най-вече.Седнал на някой от диваните заедно с баща си, гледайки филм или спорт.
    Къщата на Антъни Карсън Living20room1

Стаята на Антъни бе доста обширна, като бе разделена на две части-в едната част беше леглото му, а в другата имаше бюро със компютър на него.
    Къщата на Антъни Карсън TW_Boys-Bedroom

Фитнес залата бе пълна с различни уреди за упражнение и можеше да се тренира за почти всичко-от мускулите на ръцете, до тичане по пътеката.
    Къщата на Антъни Карсън Fitnessroom1

/После може да допълня с още снимки тъй като сега не ми се търси за цялата къща./
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Брой мнения : 109

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Къщата на Антъни Карсън Empty Re: Къщата на Антъни Карсън

Писане  Кейтлин Никълсън Нед Апр 19, 2009 9:56 am

Кейтлин ходеше по улицата.Видя огромна къща,простираща се точно пред нея.Мислено се възхити,а бисерните й очи започнаха да оглеждат всичко.Доближи се до нея и видя табелка "Антъни Карсън"."О,но това е домът на Антъни!"-зарадва се наум момичето и се доближи.Тананикаше си позната песен,а прелестният й глас огласяше района.Вдигна ръката си и звънна веднъж на малкото звънче.Вратата й отвори Антъни.Копринените руси коси на Кейт се вееха леко назад
    -Здравей,Антъни!Надявам се да не се натрапвам...
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Нед Апр 19, 2009 12:38 pm

Антъни бе изненадан от появата на Кейтлин пред къщата му и се усмихна лъчезазрно, като я покани вътре.Докато минаваха през обширния двор, те се държаха за ръце, като момчето я водеше към къщата.Когато влязоха във хола Антъни я прегърна, като след това седнаха на един от фотьойлите и каза:
    -Здравей, Кейтлин.Както вече си разбрала това е къщата ми.И не, не се натрапваш...Аз тъкмо бях станал от сън .Таа как си?
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейтлин Никълсън Сря Апр 22, 2009 6:16 pm

Настъпиха няколко минути мълчание,след които Кейтлин реши да отговори.Беше толкова радостна,че вижда Антъни.Погледна го в очите и му се усмихна.
    -Щом съм с теб винаги ще съм добре!-каза русокоската и се доближи до момчето.Прилепи сочните си устни до неговите и го целуна.
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Сря Апр 22, 2009 9:25 pm

Антъни усети устните на Кейтлин да докосват неговите, усети техният вкус, отвърна на целувката и, като искаше този момент д апродължи по дълго.Ръцете му бяха на врата и, като след това той се облегна на фотоьойла и загледа закачливо Кейтлин.Сети се за момент з анещо като в следващия реши да проговори и изрече:
    -Искаш ли да поплуваваме в басейна?Тук и без това нямаме вечерен час а и няма да забележат че ни няма в училище-след което я прегърна нежно през кръста и зачака отговора и...
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейтлин Никълсън Вто Апр 28, 2009 11:19 am

Кейтлин се замисли.Много й се плуваше,но от друга страна я беше срам да ходи по бански пред Антъни.Погледна в земята,а пролетния вятър от отворения прозорец развя копринените й коси.След дълъг няколкоминутен размисъл,Кейт рязко целуна Антъни.
    -Това "да" ли значеше?-попита засмяно момчето.
    Без да чака отговор,Кейти отиде до тоалетната и се преоблече.След минути беше с невероятен бански,подчертаващ тялото й:
    Къщата на Антъни Карсън Bhx138x01
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Вто Апр 28, 2009 9:36 pm

Антъни видя че Кейтлин отиде до тоалетната за да си смени дрехите и да си сложи бански, затова и той отиде във своята стая.Почти моментално излезе от стаята си с бански, като отиде до басейна и се гмурна във водата....тя беше студена.Бавно заплува към другия край на басейна, като се опря на стълбичката/по която се изкачваш след като си плувал/ и видя Кейтлин, която идваше, вече облечена със своя бански костюм.Единственото нещо кеото можеше дса си каже момчето в този момент бе че тя изглеждаше...секси.
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейтлин Никълсън Вто Апр 28, 2009 9:44 pm

Кейтлин отиде до басейна и сабу джапанките си.Засили се и скочи с главата надолу,като се показа на повърхността чак на другия край.Заплува като риба.
    -Къде си се учила да плуваш?-попита я Антъни очуден.
    -Ами...ъм...такова...едно момче ме научи.Той е по-голям от мен и е семеен приятел така да се каже.
    -Момче,а?-повтори подозрително момчето.
    -Не,не е това,което си мислиш.Той ми е нещо като братовчед...дълга история.Е,искаш ли да се състезаваме до другия край?-зададе въпрос Кейт и погледна предизвикателно.Гмурна се,за да оправи косата си и после пак изплува.
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Вто Апр 28, 2009 10:40 pm

Антъни се замисли за секунда, като след това върху лицето му се плъзна една голяма усмивка, която той не можеше да скрие.Погледна към другия край на басейна като и прошепна в ухото:
    -Добре.На три!Едно...две...три!
    След което момчето започна да плува към другия край на басейна, но по средата хвана Кейт за кръста и я потопи заедно със себе си във водата.След секунда когато тя изплува на повърхността, момчето се смееше, а тя го пголедна сърдито.
    -Еее, стига де, това беше само шега-продума Антъни...
    Прегърна я нежно, като устните им се допряха, започвайки целувката им.Ръцете му се плъзнаха надолу към кръста и, като отлепи устните си от нейните и я погледна закачливо, очаквайки някаква реакция.
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейтлин Никълсън Сря Апр 29, 2009 9:06 am

За малко Кейт излезе на новърхонстта.Оправи банския си и после пак заплува към Антъни.Тя сложи ръце на раменете му,а той на кръста й.Момичето едвам-едвам стъпваше на пръсти,защото басейнът бе дълбок.Антъни я повдигна леко и я целуна страстно.Кейтлин отвърна на целувката му.Така продължиха няколко минути.Бяха прекъснати от телефона на Кейти,който звънна изневиделица.Момичето скочи и го вдигна.
    -Ало?
    -Здрасти,Кейтлин.Какво правиш?-чу се от другата страна момчешки глас.
    -Какво те интересува?
    -Интересува ме,защото смятам да намина покрай вас и да те...хм...видя.-отвърна момчето в слуалката.
    Кейт затвори телефона и се върна обратно в басейна.
    -Трябва да тръгваш ли?-попита натъжен Антъни,но Кейтлин не му отговори.
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Сря Апр 29, 2009 5:52 pm

Антъни не знаеше какво да мисли сега при положение че това обаждане му се стори някак странно.определено бе чул че гласът бе момчешки, но единственото което чу бе "да намина покрай вас и да те...хм...видя".Определено това "да те" не му хареса, но реши да се държи нормално.Заплува до Кейтлин, като лицата им бяха на няколко сантиметра едно от друго.Главата му бе на нивото на врата й в момента и той я попита::
    -Кой беше?Стори ми се че не беше момичешки глас...
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейтлин Никълсън Сря Апр 29, 2009 6:21 pm

-Никой,никой...-отвърна момичето и завъртя главата си на другата страна.
    Излезе от басейна,замахна с пръчката си и скоро вече беше суха и с дрехи.
    -Къде отиваш?-попита я разтревожен Антъни.
    -Съжалявам,но трябва да...-но беше прекъсната.По улицата видя момчето,с което беше говорила.Веднага изтича и се скри,но той я видя.Странникът мина отзад и се озова при Кейтлин.
    -Какво правиш тук?Ти пощуря ли?
    -Не,Кейт,идвам при теб...-отговори момчето и хвана момичето за кръста.
    -Стига,пусни ме.-започна да се инати красивата русокоска.-Ако Антъни ни види...
    -Антъни?А,това онзи мухльо ли е?Боже мили...Как може да ходиш с него?
    -Не,ние не сме заедно,просто дойдох при тях.
    -В този случай...-каза момчето и без да допълва целуна Кейтлин...
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Сря Апр 29, 2009 7:28 pm

Антъни бе учуден от това че Кейтлин не отговори пряко на въпроса му и че най-безцеремонно излезе от басейна.Но това че се изсуши и преоблече с магическа пръчка доказа съмненията на Антъни че тук има нещо и че Кейтлин бърза за нещо, което не иска антъни да знае.Момчето излезе от басейна, като също с магическата си пръчка изсуши дрехите и се облече.Но тогава видя че Кейтлин се затича на някъде и Антъни се затича към изхода на дома му, за да види какво става...И наистина имаше нещо гнило.Някакво момче говореше с Кейтлин.Може би просто бяха приятели наистина...но нещо в следващия миг накара антъни да се ядоса-целувката между момчето и Кейт.Само за момент му се изясниха толкова неща в главата-момчето бе този който се беше обадил на телефона й.Но се виждаше че Кейтлин не искаше да го целува или пък просто се страхуваше антъни да не я види.Но той нямаше време да мисли, нито пък щеше да остави нещата така и затова се провикна, като беше на около 5-6 метра от тях:
    -Остави Кейтлин, ш*бано к*пеле/еее просто без обиди нямаше как да напиша поста си :cheers: /-като междувременно момчето спря целувката и Кейтлин се вгледа разтревожено в Антъни, който допълни-А сега ще ми кажеш ли кой е този, както го наричаш ти "никой"?
    Кейтлин Никълсън
    Кейтлин Никълсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейтлин Никълсън Пет Май 01, 2009 12:21 pm

Кейтлин погледна двете момчета.Антъни изгледа странника,който беше почти глава по-висок от него.След това изчезна.
    -Ами,това е едно момче...
    -Да,това ми стана ясно.-отсече ядосан Антъни.
    -Нарочно ме дразни,не че изпитва нещо към мен.-обясни красивата русокоска.
    Антъни изгледа Кейт от глава до пети.Помисли си малко и след това направи странна гримаса,последвана от нормално изражение.
    -Добре,но ми казвай такива неща,защото си изкарах ангелите.-каза момчето.
    -Значи са ти останали само дяволи?-попита Кейти и двамата се засмяха.
    Кейтлин отново си сложи банския,който описваше перфектно изваяните й дълги крака и скочи надолу с главата в басейна.
    Антъни Карсън
    Антъни Карсън

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Антъни Карсън Пет Май 01, 2009 9:00 pm

Антъни все още бе леко ядосан заради това момче, но нямаше какво да направи-то беше изчезнало, а и не го познаваше за да може да му прични нещо...лошо.Погледна и видя че Кейтлин скочи отново във басейна, но той не искаше да плува тонвоо.Сега го..мързеше доста и не искаше да се движи, камо ли да плува.Затова просто си смени дрехите на тениска и на къси панталони и седна на ръба на плочките около басейна, като потопи краката до колената си във водата гледайки красивото момиче пред себе си.Не можеше да каже нищо, но и не искаше.Не му се искаше да прекъсва този момент.Кейтлин забеляза, как момчето я изпиваше с учи и доплува до него, като той се усмихна и се сниши до нейното ниво/все пак басейна е дълбок/ и я целуна по привлекателните устни.

/От утре може да пиша още по-рядко тъй като ме мързи а и брат ми се връща, така че най-добре завърши РПто/

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 6:13 am