World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

2 posters

Из улиците на Ню Йорк ..

Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Брой мнения : 521

Данни на героя
    Име на героя: Меган Фокс
    БФФ:
    Семейство:

Из улиците на Ню Йорк ..  Empty Из улиците на Ню Йорк ..

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Авг 09, 2011 5:07 pm

Из улиците на Ню Йорк ..  417840648_20a5cba134
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Брой мнения : 521

Данни на героя
    Име на героя: Меган Фокс
    БФФ:
    Семейство:

Из улиците на Ню Йорк ..  Empty Re: Из улиците на Ню Йорк ..

Писане  Miss_Megan_Foks Сря Авг 10, 2011 5:37 pm

Навън се изливаше изключителен порой,всички из Ню йоркските улици се бяха разбързали с чадъри,дъждобрани и всички подръчни материали,които биха могли да ги предпазят от дъжда.Вечерта се спускаше,а аз притичвах на високите си,нови "Manolo",едва задържаща се на мокрия асфалт.Мразех това време,а сега нямах дори чадър,такситата сякаш се бяха наговорили да спират на всеки друг,само не и на мен..вече бях мокра до кости,когато чух познат глас някъде далеч зад себе си да вика името ми,спрях се и след секунди пред мен стоеше Том Скот в целият си блясък..
    -Точно ти ми липсваше сега..- забързах отново крачка напред,а сините ми очи продължаваха да търсят липсващото такси,което щеше да ме закара до хотела ми,но уви..
    -Чакай,чакай..-дръпна ме за ръката той и долепих мокрото си тяло до неговото.
    -Какво?! Не виждаш ли - вали,Том,а никое такси не иска да спре и да ме закара..Обувките ми .. -проплаках аз,а той се засмя и ме наметна с шлифера си и отново ме опря в себе си.
    -Такси! - викна той и като по чудо колата спря .... -Ето така се прави.
    -О,нима!? - прозвуча сърказтично и срязващо гласът ми.

Последната промяна е направена от Miss_Megan_Foks на Сря Авг 10, 2011 6:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Tomas Scott
    Tomas Scott

Брой мнения : 41

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Tomas Scott Сря Авг 10, 2011 5:53 pm

Вървях сред тълпата народ,която се опитваше да се измъкне из тесните улици на Ню Йорк,тъкмо щях да мушна в една от преките,когато я видях..Красива,синеока,чернокоса и изнервена до немай къде..Кой можеше да я сбърка? Запътих се към нея с бързи крачки и в мигът,който започна да ми се губи се провикнах след нея,а по чудо тя ме изчака.
    Беше премръзнала..но красиво премръзнала,разбира се .. на високи токове.Със сигурност още когато ме зърна започна да проклина мига,в който бе решила да ме изчака и въпреки това..След няколко нервни и истински отядливи коментара я наметнах със сакото си и спрях такси,погледна ме едновременно бясно и с истинска благодарност.Влязохме и седнахме на задната седалка:
    -Към хотел Chatwal,моля. - се разля кадифеният й глас и започнах да усещам аромата на парфюмът й.Дрехите й се бяха впили в тялото,а от косата й още капеше вода.
    -Признай си,спасих те.. - сякаш,за да я подразня още повече изтъкнах аз.
    -Не е вярно,щях да се оправя и сама,а благодарение на теб съм толкова мокра !
    -Не съм и очаквал да кажеш друго. - извъртях поглед към прозореца,но усетих ръчичката й вплела пръсти в моята,когато извъртях поглед към сините й очи осъзнах,че мога да преглътна всичко и впих устни в нейните,не се отдръпна,но и не ми отвърна.След минути бяхме пред хотела хвърлих солидна сума с бакшиш на шофьора и й подадох ръка да слезе.

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 9:31 am