2 posters
Хотел Chatwal
Miss_Megan_Foks- Брой мнения : 521
Данни на героя
Име на героя: Меган Фокс
БФФ:
Семейство:
- Post n°1
Хотел Chatwal
Miss_Megan_Foks- Брой мнения : 521
Данни на героя
Име на героя: Меган Фокс
БФФ:
Семейство:
- Post n°2
Re: Хотел Chatwal
Таксито спря точно пред вратите на петзвездният ми хотел.Дъждът продължаваше да се сипе ли сипе над главите ни.Пиколото веднага дойде да ни посрещне с огромен,черен чадър разтворен над нас и ни съпроводи до вратите на хотела.Не приличах на аристократка,а по-скоро на клошарка,стана ми изключително неудобно от костюмираните господа,които бяха насядали в очакване на някои видни гости от хотела или в очакване на дъжда просто да спре,за да излязат по бизнес делата си.Побързах да взема ключа от рецепцията и с бърза крачка, въпреки високият ток на който бях ,стигнах до асансьора.Том вървеше плътно зад мен без да казва и дума . Качих се в огромният апартамент на последният етаж..Бавно започнах да свалям всяка дреха от себе си в движение,докато и последното нещо по мен падна пред вратата на банята.Напълних ваната с вряла вода и се потопих,затворих очи и сякаш около мен всичко изчезна..
Изсуших косата си,която падна идеално права по раменете ми,загърнах се с розов сатенен халат и излязох,в хола Том държеше в ръка чаша Шардоне,седнал на дългия луксозен диван и се готвеше да си запали пура..
-Чувствай се като у дома си .. - с насмешка го погледнах аз и налях същото и на себе си ..
Изсуших косата си,която падна идеално права по раменете ми,загърнах се с розов сатенен халат и излязох,в хола Том държеше в ръка чаша Шардоне,седнал на дългия луксозен диван и се готвеше да си запали пура..
-Чувствай се като у дома си .. - с насмешка го погледнах аз и налях същото и на себе си ..
Tomas Scott- Брой мнения : 41
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°3
Re: Хотел Chatwal
Засмях се , но същевременно се чувствах най-големият късметлия, тази жена беше една истинска дама, с тяло и лице на кукла. Истински късмет беше, че я бях срещнал отново. Времето, през което не се бяхме виждали сега ми се струваше, сякаш бяха минали векове. Седна до мен, наляла вино и за себе си в една кристална чаша.Оставих пурата и моето вино на малката масичка и взех крачетата й в скута си . Обожаваше, когато й правех масаж (независимо къде хД) и след миг промени изцяло вида си, от агресията й не остана и помен, сякаш се разля по дивана повлиана от ръцете ми,който масажираха нежно ходилата й . Обичах да я глезя, а обожавах, когато причината за това й състояние съм аз. Отпих глътка от червеното си вино и продължих подхващайки темата за плажното парти:
-Е,ще отидем ли? - попитах я аз, а тя нежно почти без глас ми отвърна "Нали аз съм организаторката.." . Ако я бях попитал в друг момент може би щеше да ми се разкрещи , а сега едва успя да свърже едно изречение, плавно ръката ми се плъзна по бедрата й към кръста,придърпах я към себе си и преминах с език нежно по врата й. Тя на свой ред ме погледна със сините си очи и впи устни в моите,усещах я толкова близо .. мирсът на кожата й, на косата й,която бях хванал. Дишането и на двама ни се учестяваше.
-Том, имам бизнес обяд след час . Трябва да се приготвя..-опита се да ми каже тя между целувките
-Знаеш ли колко много е един час ? - ръцете ми се спуснаха по гърба й и я притиснах към себе си .
-Едва ли,щом говорим за мен и бизнес обяд..а и не съм решила,какво да облека за довечера..
-Да, довечера. - въздъхнах,но все пак знаех, че по-късно ще е моя, така че се примирих.Тя ме прескочи и тръгна на някъде..
-Е,ще отидем ли? - попитах я аз, а тя нежно почти без глас ми отвърна "Нали аз съм организаторката.." . Ако я бях попитал в друг момент може би щеше да ми се разкрещи , а сега едва успя да свърже едно изречение, плавно ръката ми се плъзна по бедрата й към кръста,придърпах я към себе си и преминах с език нежно по врата й. Тя на свой ред ме погледна със сините си очи и впи устни в моите,усещах я толкова близо .. мирсът на кожата й, на косата й,която бях хванал. Дишането и на двама ни се учестяваше.
-Том, имам бизнес обяд след час . Трябва да се приготвя..-опита се да ми каже тя между целувките
-Знаеш ли колко много е един час ? - ръцете ми се спуснаха по гърба й и я притиснах към себе си .
-Едва ли,щом говорим за мен и бизнес обяд..а и не съм решила,какво да облека за довечера..
-Да, довечера. - въздъхнах,но все пак знаех, че по-късно ще е моя, така че се примирих.Тя ме прескочи и тръгна на някъде..