World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

Симона Лафет

Симона Лафет
    Симона Лафет

Брой мнения : 375
    Местожителство : В твоите мечти!

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Симона Лафет Empty Симона Лафет

Писане  Симона Лафет Сря Апр 01, 2009 5:36 pm

Такам да ви запозная с героинята ми:
    Осемнадесет годишна учителка по Астрономия и вълшебство. Мила, добра, приятелски настроена. Готова е да помогне на всекиго в беда. Не обижда, обича предизвикателствата. Прекарва много от времето си в: океана, къщата или с учениците от 1 курс на които е ръководителка. Руслака е и има следният външен вид:
    Симона Лафет 445w
    За мен ще пусна после мнение. ❤
    Пиайте въпросчета де! :cherry: :albino: 👽
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Симона Лафет Empty Re: Симона Лафет

Писане  Симона Лафет Вто Апр 14, 2009 8:53 pm

Казвам се Симона и съм на 13. Обичам лудите неща. Имам много прякори: Буболина, Буба, Буби, Хуби, Кики, Киколинз, Систър(така ми вика май бфф)... и най- новият ми: Рапундзелка. :lol!:
    Обичам да играя рп. Стоя пред телевизора с часове, но и обръщам внимание и на уроците! ;)
    Питайте! ❤
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Съб Май 02, 2009 11:12 am

Такам мисля да допълня по нещичко. Обичам да прекарвам много от времето си навън с приятели. Ходя на вокална група по музика. Ходих и на танци, но се отказах. Повечето приятели ме определят като странна широкоскроена личност. Свикнала съм да ме мразят. Външният вид на хората според мен не определя личноста, защото тялото е просто обвивката на това, което имаме вътрешно. Нямам много приятели, но тези които притежавам ги ценя много! Лесно прощавам и страдам дори и за най= малките дребни глупости. Мразя да ме лъжат. Понякога просто лесно се предавам и давам предимство на по- немощните. Рядко правя това, но ако все пак съм се решила да се боря думата е ппросто- Сори Бейби! Държа се с всички приятелски настроена и не винаги помага защото някой просте не ме оценяват. Обичам разнообразието в каквото и да се състои то. Мечтата ми е да стана лекар и да помагам на хората. Мечтателка по харктер. :roll:

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Чет Ное 14, 2024 7:10 pm