Симона Лафет Нед Апр 05, 2009 7:11 pm
Зейн и Лафет се прибраха. Мони отиде в стаята си и седна на диванчето до леглото. Зейн се намести до нея и я зацелува. Тя обви ръци на раменете му, а той на кръста й. След като спряха за известно време и двамата в един глас прошепнаха"ОБИЧАМ ТЕ!" след което продължиха да се целуват така сладко... Зейн взе на ръце Симона без да прекъсва заниманието им. Сложи я на леглото и легна върху нея. По едно време зададе въпроса" Мони, мислила ли си за брак?". В този момент красивата преподавателка стана сериозна и излезе от стаята. Слезе долу в кухнята и загледа през прозореца. Зейн с бърза крачка отиде до нея и попита:
- Хей? Казах ли нещо?- Русалката го погледна със сините си като океан очи отвърна:
- Не! Зейн, просто... Да мислих, но... как да ти кажа... Аз съм русалка, а ти не заслужаваш "риба" за жена!- Зейн веднага отговори:
- Забога как може и да си го помислиш? Я стига! Познавам те от 6 години и половина, почти откакто си русалка, тоест седем години! Свикнах със златистото ти "бижу". Искам само теб и не ме интерисува дали си русалка, риба, октопод или каквото и да е било... Обичам те и искам да бъдем завинаги заедно!
Веднага след това пак започнаха да се целуват, а после Лафет предложи:
- Хайде да поплуваме, само ти и аз и Луната?!- той и отвърна:
- С удоволствие!- и двамата излязоха хванати за ръка...
Последната промяна е направена от KjKOLjNO на Съб Апр 11, 2009 11:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път