Влязох и оставих ключовете на масичката.Чантата поставих на маста и отидох до стаята си преоблякох се набързо и тръгнах към аквариума.По точно втория малък басейн ова беше нещо като малък басейн в който имаше рибки който се хранеха с водорасли и такива работи.Набързо хвърлих храната и тръгнах обратно към Кейт.Заключих и прибрах ключа в джобаси вече бях пред вкъщи и тръгвах към Кейт.
Нахраних рибкита и отидох дасе преоблека облякох нещо одобно за плувана и отидох при Кейт. - Много си красива отивати. - усмихнасе Джо ия целуна влезе в басейна и застана пред Кейт.
-Мерси,на теб също ти отива!-отговори му Кейт.После скочи в басейна и след няколко секунди се показа на повърхонстта.Джо също влезе и Волтури се приближи към него.
- Искашли да опитаме нещо ? - попита Джо искаше да разбере колко може да издържи под вода.Докато целува Кейт беше много красива и само си търсеше причина дая целуна.
- Еми искам да разбера колко дълго можем да издържим под вода докато се целуваме.Започвам даси мисля чеси намирам причина дате целуна. - усмихнасе леко засраменгмурнасе замалко и след това отново изпрлува.
-Ти май много искаш да ме целунеш!-каза Кейт и се засмя -А каква ще е наградата за побелителя.Предлагам този,който спечели да каже къде ще прекараме деня?-предложи Волтури
- Нали знаеш че който и да спечели аз щети дам ти да избереш но неси мисли че като те харесвам щете оставя да спечелиш. - Джо се усмихна и се приближи до Кейт. - Еми неможели да искам да целуна красивото си гадже ?
-Може,разбира се!Но внимавай с тъмнокоси красавици.Имат навика да взимат момчешките сърца!-отговори му Кейт и го целуна. -Това беше малък аванс за преди играта!-продължи Волтури
- А иска моята тъмнокоса красавица дами вземе сърцето ? - Джо се подготвяше за играта.Поемашеси въздух но продължаваше даси говори с Кейт.Неговата красива чернокоса крадла на сърца.
-Може би!-отговори му Кейт и леко повдигна дясната си вежда. -Е,започваме ли играта?-попита тя.Волтури го хвана за ръката,двамата си поеха дълбоко въздух,целунаха се и се потопиха във водата.
Продължиха около минута Джо изплува и след него Кейт. - Е каде искаш да ходим ти спечели ? Моята тъмнокоса красавица можели дая наградя с още една целувка ? - Джо се усмихна и си открадна още една целувчица можеби ставаше досадно но това беше последната засега. :)
-Ами като за начало може да минем през нас за да се преоблека,а след това може да се разходим из училището,а после може да си направим романтична вечеря,какво ще кажеш?-предложи Кейт
- Имам по добра идея ела с мен.Като те гледам на височинаси колкото нея. - каза Джо и се усмихна дръпна Кейт за ръката и помогна да излезе от водата.Поведея към своята стая и отвори гардерода вътре имаше много хубави и нови женски дрехи. - Сестрами няма да възрази.И без друго сие живе е при мама само си мъкне дрехите тук когато мие на гости.
-Сигурен ли си?-попита го Кейт и забеляза една много сладка рокличка -Да,не се притеснявай!-отговори и Джо -Ти си върха!-добави Волтури доволно,а после лекичко го избута към вратата с думите:Трябва да се преоблека!
- Добре,бях забравил за това. - Джо се почеса по тила и изтича долу до кухнята взеси една чаша и си сипа някакъв сок.Отпи но нему хареса и го изхвърли погледна хладилникя и извади друг сок сипаси и седна масата изпи сока и остави чашата в миялната.
Кейт извади няколко дрешки,които и хареса и ги пробва една по една.Накрая останаха само 2,но не можеше да реши коя по и харесва.Накрая реши да се облече така:
И след това слезе долу при Джо.Когато го откри в кухнята се завъртя.
Последната промяна е направена от Кейт Волтури на Чет Юли 02, 2009 6:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джо замалко да падне от стола при невероятната гледка която беше пред него. - Невероятна си. - промрънка то и лекичко си одари по бузата задасе осъзнае гледката го беше приковала.Небеше виждал някой толкова краси и това само от дрехите на Гариела.
-Благодаря ти!Много си мил!-отговори му Кейт и му даде една малка целувчица. -Надявам се да си нямаш проблеми после със сестра си.Обещавам,че ще изпера дрехите и ще ти ги върна като нови!-продължи Волтури
- Не подарявам тия щом са тук за нея са стари.Тя така действа всеки ден си копува дрехи и щом гие носила един път значи са стари. - Джо продължаваше дая гледа с радост. - Много си красива ти си най-красивото момиче което съм виждал през животаси.
- Еми това чете глезя значи че те харесвам.А колкото до Габриела незнам кога ще идва тя е малко прахосник и стой при майками при парите.Но това неми пречи е къде тисе ходи ? - попита Джо и се изправинеможеше да отклони поглед от нея.Беше невероятна.