- Благодаря ти.Хубавое да знаеш че има някой който ти вярва и те подгрепя.Какво щях да правя без теб ? - Джо се усмихна и седана на леглото.
2 posters
Домът на Джо Хелоуин
Джо Хелоуин- Брой мнения : 287
Данни на героя
Име на героя: Джо Хелоуин
БФФ:
Семейство:
- Post n°76
Re: Домът на Джо Хелоуин
Кейт Волтури- Брой мнения : 331
Местожителство : Волтера,Италия
Данни на героя
Име на героя: Кейт Волтури
БФФ:
Семейство:
- Post n°77
-Не знам..сигурно сега щеше да си тъжен!-отговори Кейт и легна до него на леглото.Тя се облегна на него и го прегърна силно.
-Радвам се,че така добре ме разбираш!-продължи тя
-Радвам се,че така добре ме разбираш!-продължи тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°78
- Сигорно си правя щях даси стоя в тази къща и даси приказвам сам.Обичамте и се радвам че те хванах преди да избягаш с някой красавец. - Джо се усмихна и погледна тавана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°79
-А относно партито...Къде ще е,кога и как?-попита Кейт
-Аз предлагам да е утре у нас!-продължи Волтури като стана от леглото извади едно тефтерче от чантата си и започна да записва нещо.
-Аз предлагам да е утре у нас!-продължи Волтури като стана от леглото извади едно тефтерче от чантата си и започна да записва нещо.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°80
- Добре аз..... - някой свирна и Джо отиде на прозореца погледна Реди и Джак.Отвори прозореца и каза.
- Хей,братлета точно вас чаках.Влизайте. - подкани ги Джо и се върна при Кейт.
- Сега щесе запознаеш с Реджи и Джак теса ми като братя. - Двте момчета влязоха вътре и веднага забелязаха бара.Взеха си по една бира и се качиха горе когато видяха Джо и Кейт се ухилиха.
- Ей,Редж виж Джей-Джей не е сам явно го прекъсваме. - Джак се усмихна и погледна Джо или Дей-Джей.След малко на врата се пяви и Реджи.
- Вие никога несте ме прекъсвали.Това е Кейт,Кейт това са Джак и Реджи. - посочих двете момчета който таку що бях влезли.
<--- Реджи
<---Джак
- Хей,братлета точно вас чаках.Влизайте. - подкани ги Джо и се върна при Кейт.
- Сега щесе запознаеш с Реджи и Джак теса ми като братя. - Двте момчета влязоха вътре и веднага забелязаха бара.Взеха си по една бира и се качиха горе когато видяха Джо и Кейт се ухилиха.
- Ей,Редж виж Джей-Джей не е сам явно го прекъсваме. - Джак се усмихна и погледна Джо или Дей-Джей.След малко на врата се пяви и Реджи.
- Вие никога несте ме прекъсвали.Това е Кейт,Кейт това са Джак и Реджи. - посочих двете момчета който таку що бях влезли.
<--- Реджи
<---Джак
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°81
-Здравейте момчета!Аз съм Кейт!Приятно ми е!-каза Кейт и се здрависа и с двамата
-Виж Джей-Джей к'ва мацка си е хванал!-каза Джак,а Кейт само се усмихна
-Виж Джей-Джей к'ва мацка си е хванал!-каза Джак,а Кейт само се усмихна
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°82
- Изобщо несисе промен.Все същия си. - здрависахасе по някакъв странане начин и Джо и показа стайте.
- ДжейІДжей може ли дамия заемеш само за една вечер ? - попита Реджи и се усмихна.
- Не тя сие моя и несмят дая деля с никой.Хайде идете се настанете.Бабрифци радвамсе дави видя.
- ДжейІДжей може ли дамия заемеш само за една вечер ? - попита Реджи и се усмихна.
- Не тя сие моя и несмят дая деля с никой.Хайде идете се настанете.Бабрифци радвамсе дави видя.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°83
След като излязоха от стаята и Кейт и Джо останаха сами,тя се приближи до него и хвана ръката му.
-Страхотни са!-каза му Волтури
-Страхотни са!-каза му Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°84
- Нали познавамги от както съм се родил като братя сами.Но са върколаци и са много проблемни. - нейчакаха Джо дасе изкаже и двамата прелетяха през стената в стая на Джо.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°85
-Ам..сигурно искате да останете малко сами за да наваксвате.Аз ще сляза долу да подготвя поканите за партито!-каза Кейт и излезе от стаята.Сега сигурно щяха да говорят за нея.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°86
- Момчета вие сте непоправими. - каза Джо и скочи при тях тесе бореха и бях сринали стената.
- Махниси крака от лицетоми. - извина Реджи.
- Тогава тиси махни ръката от слабините ми. - изрева Джак.
- Момчета можели да съберем групата за едно парти ? - Джо,Реджи и Джак имаха група но спряха да свирят.
- Да. - казах двамата в един глас и извадиха един диск пуснаха музика и започнаха даси говорят за Кейт.
П.П. - Песента --> https://www.youtube.com/watch?v=m6-LD2ZDH60
- Махниси крака от лицетоми. - извина Реджи.
- Тогава тиси махни ръката от слабините ми. - изрева Джак.
- Момчета можели да съберем групата за едно парти ? - Джо,Реджи и Джак имаха група но спряха да свирят.
- Да. - казах двамата в един глас и извадиха един диск пуснаха музика и започнаха даси говорят за Кейт.
П.П. - Песента --> https://www.youtube.com/watch?v=m6-LD2ZDH60
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°87
През това време Кейт седеше край кухненския плот и избираше поканите.Обичаше всичко,което върши да е красиво и елегантно.Накрая избра единия вид покани.Той изглеждаше така: http://www.jasmin-yambol.com/products/pic83.JPG
Тя поръча достатъчно копия за всички и реши да отиде при Джо за да се уговорят за час.Волтури се качи при момчетата,а те тъкмо си говореха.
-Съжалявам,че ви прекъсвам,но Джо от колко часа да е партито,мислех си за 8?-предложи Кейт
Тя поръча достатъчно копия за всички и реши да отиде при Джо за да се уговорят за час.Волтури се качи при момчетата,а те тъкмо си говореха.
-Съжалявам,че ви прекъсвам,но Джо от колко часа да е партито,мислех си за 8?-предложи Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°88
- Е Джей-Джей защо нейскаш дамия отстъпиш ? - попита Реджи точно когато Кейт влезе.
- Ей,Джей-Джей тук имам една позната която може дани уреди с супер мацки. - умихна се Джак и намали музиката.
- Еми осен е добре. - Джо се усмихна като се надяваше Кейт да не е чула какво каза Джак.
- Ей,Джей-Джей тук имам една позната която може дани уреди с супер мацки. - умихна се Джак и намали музиката.
- Еми осен е добре. - Джо се усмихна като се надяваше Кейт да не е чула какво каза Джак.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°89
Кейт чу какво каза Джак,но не я засегна.Та нали самата тя казваше на Джо да се забавлява с други момичета.
-Чудесно,значи осем!Е,момчета,ще се видим по-късно!-каза Кейт и се приближи до Джо
-Аз мисля да се прибера до нас!Ако искаш после елата да ме вземете и ще идем на дискотека!-прошепна му тя и излезе от стаята.
-Чудесно,значи осем!Е,момчета,ще се видим по-късно!-каза Кейт и се приближи до Джо
-Аз мисля да се прибера до нас!Ако искаш после елата да ме вземете и ще идем на дискотека!-прошепна му тя и излезе от стаята.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°90
- Леле,момчета щеви убия. - каза Джо и се нахвърли.След като приключиха с играта Джак и Реджи го попитаха.
- Джо отново те питаме дали искаш да станеш върколак ? Ще получиш по големи привилегий тъйкато бащата ти беше водач на "Лондонските кучета" сигорно щете изберем за лидер на бандатата. - обясни Реджи.
- Съжелявам момчета но засега няма дасе присъединя.Родители на Кейт са вампири и скоро кейт ще ги ръководи и тя ще стане вампир 'Лондонските кучета" винаги са мразели вампири,а ако отида аз за водач аз няма да напрам вампири следователно и вие. - обясни им Джо.
- Тя ще става вампир ? Ей,това свърши сега "Лондонските кучета" не се бият с вампири вече в мир има правило данес нападат вампири. - отвърна Джак.
- Добре ще поговоря с Кейт и щеви кажа какво съм решил.
- Джо отново те питаме дали искаш да станеш върколак ? Ще получиш по големи привилегий тъйкато бащата ти беше водач на "Лондонските кучета" сигорно щете изберем за лидер на бандатата. - обясни Реджи.
- Съжелявам момчета но засега няма дасе присъединя.Родители на Кейт са вампири и скоро кейт ще ги ръководи и тя ще стане вампир 'Лондонските кучета" винаги са мразели вампири,а ако отида аз за водач аз няма да напрам вампири следователно и вие. - обясни им Джо.
- Тя ще става вампир ? Ей,това свърши сега "Лондонските кучета" не се бият с вампири вече в мир има правило данес нападат вампири. - отвърна Джак.
- Добре ще поговоря с Кейт и щеви кажа какво съм решил.