2 posters
Домът на Джо Хелоуин
Кейт Волтури- Брой мнения : 331
Местожителство : Волтера,Италия
Данни на героя
Име на героя: Кейт Волтури
БФФ:
Семейство:
- Post n°51
Re: Домът на Джо Хелоуин
-Аз просто не искам да ме виждаш такава.За мен ще е най-трудно,но после ще се върна.По принцип церемонията трае 7 дена,но ще ми трябват и няколко за да се..осъзная.Много ще ми липсваш!Обещавам после да те запозная с цялата рода!-каза Кейт леко се засмя
Джо Хелоуин- Брой мнения : 287
Данни на героя
Име на героя: Джо Хелоуин
БФФ:
Семейство:
- Post n°52
- Исках дати кажа нещо но несъм сигорен в това което искам да кажа.Незнам дали найстина го изпитвам и дали ти го изпитваш. - Джо се оплете много жестоко искаше да каже че не е сигорен в това което чувства.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°53
Кейт много се очудиИзобщо не можеше да разбере какво има в предвид.
-Извинявай,нещо не разбрах?-каза Волтури и хвана ръката му
-Извинявай,нещо не разбрах?-каза Волтури и хвана ръката му
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°54
- Незнам как ще реагираш но мисля че съм влюбен в теб. - Джо бързо се обърна насрани незнаеше как щего приеме Кейт.
- Идио,идиот. - казаваше си той докато се удряше по главата.
- Идио,идиот. - казаваше си той докато се удряше по главата.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°55
-Хей хей,какво правиш?-каза Кейт и го спря да си удря главата
-Аз също съм влюбена в теб!-продължи Волтури
-Аз също съм влюбена в теб!-продължи Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°56
На Джо мусе стори че мусе причув азатова се обърна към Кейт и попита.
- Можели да повториш ? Мисля че чух че каза че ме обичаш ? Нали него каза защото се удрях по главата ?
- Можели да повториш ? Мисля че чух че каза че ме обичаш ? Нали него каза защото се удрях по главата ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°57
-Да Джо,не ти се е причуло!Обичам те!-отговори Кейт и го целуна,а после имърмори съвсем тихо ''Глупчо''.
-Надявам се не ми се сърдиш?-продължи тя
-Надявам се не ми се сърдиш?-продължи тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°58
- Дори и да можех небих.Как човек дасе разсърди на теб особено аз. - Джо я прегръна и я цлуна погали я и продължи да гледа небето.
- Как ще идържа без нея две седмици ? - запитасе той докато гледаше негоре имаше хубави облаци.
- Как ще идържа без нея две седмици ? - запитасе той докато гледаше негоре имаше хубави облаци.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°59
-Не се притеснявай ще минат бързо,даже няма да ги усетиш ако се забавляваш!-каза Кейт
-Дори може да излезеш с някое момиче,но ще кажа на Ели да ви държи под око!-продължи тя
-Дори може да излезеш с някое момиче,но ще кажа на Ели да ви държи под око!-продължи тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°60
- Момиче незнам един приятел щеми идва на гости може да изляза снего и тогава с момиче но несъм сигорен за момичето.Защото няма дая харесам и само щеси разваля деня. - усмихнах се и погледнах Кей в очите.
- Красива си.А къде е Ели ?
- Красива си.А къде е Ели ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°61
-Не знам,отдавна не съм я виждала!В имейла Джейк ми писа,че си е тръгнала от болничното крило преди него и,че е добре!-отговори Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°62
- Дано дае добре.Няма да има нужда някой даме даме наглежда казахти чете обичам и небих загубил любовтати заради някаква едновечерна авантюра. - Джо легна в краката и се усмихна.
- Преча ли ти ?
- Преча ли ти ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°63
-Разбира се,че не!Но аз искам да излезеш за да видиш как е с някоя,която не съм аз и да се убедиш още повече,че ме обичаш!А и ще се забавляваш!-продължи Кейт и започна да го гали по главата
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°64
- Но да знаеш че го правя само заради теб.Но несъм сигорен че изобщо щемие забавно по добре даси драскам глупавите рисунки.Реджи щеме пази на него може дамусе има доверие но незнам защо изобщо се притесняваш за това че може да направя нещо клупаво.Дори нейскам но щом си толкова опорита и го искаш добре. - Джо се съгласи но беше леко нацупен.Чудешесе защо Кейт се притеснява за това че може да хареса друга такава опция няма.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°65
-И като се върна искам да ме запознаеш с приятелите си.Аз също ще взема брат ми с мен за малко и ще ви запозная.Дано приятелите ти да ме харесат!-надяваше се Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°66
- Дано ако им се живее.Шегувам се с Реджи нямаш проблеми той харесва всички но виж братму Джак е по труден.Но спокойно щете харесат щом аз те харесвам и те щете харесат. - Реджи и Джак познаваше ги от малки.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°67
-Дано да ме харесат.Ти може да имаш малко проблеми с брат ми по този въпрос,но аз ще го принудя!-отговори Кейт.Не че искаше да притеснява Джо,но искаше да го предопреди от сега.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°68
- Мрази върколаци ? Или се тревожи за сестраси ? - Джо несе притесняваше или страхуваше от нищо той приемаше смърта за нещо което е нейзбежно всеки рано или късно щего застигне тази участ.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°69
-Ами май и двете.Той не обича нови хора!-отговори Кейт
-Е,май ще трябва да свикне!-каза Джо
-Дам,ще му се наложи!-съгласи се Волтури
-Е,май ще трябва да свикне!-каза Джо
-Дам,ще му се наложи!-съгласи се Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°70
- Щом иска даси щастлива значи би трявало даму е по лесно даме приеме. - Джо се замисли по въпроса защо всички мразеха върколаците.
П.П. - Аз ставам после ако си тука ще продължим.
П.П. - Аз ставам после ако си тука ще продължим.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°71
-Не вярвам!Познавам Алек и няма да му е трудно.Той смяташе,че върколаците са виновни за убиването на родителите ни,защото те..няма значение!-отговори Кейт
ПП:Ок!
ПП:Ок!
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°72
- Те са животни.Това го казват хората който са били напраднати от онзи тип върколаци за който ти разказах онези злите.А тези който са добри ейскат да бъдат убити или да убиват затова се впревръщат в хора който бразят върколаци.Аз лично по всяко време мога дасе превърна в върколак имам приятели който могат даме превърнат в върколак.Но какъв е смисъла следкато всички ги мразят.Просто има голям страх от тях защото те са бързи и силни могат да разкъзат човек на две само с нокат.Затова вампирите ги мразят.Вампирите са бързи и силни но са очзвими през деня,а вълците не.Но има и вампири който могат да излизат и денем ти явно щеси този тип моляте даго обмислиш отнчало щом брати е решил да бъде вампир зада те спаси от това проклятие.Какво знаеш за вампирите ? Така де те са създания който живеят пиейки кръв.Небих искал и ти дасе превърнеш в такова нещо ами ако се окаже чеси в опасност и аз естесвено щесе опитам дате спася еми ако опитвайки даго направя аз се превърна в върколак.Хората който са имали родител върколак са по очзвими на внезапно получаване.При силно притеснение,при смъртна опасност тези хора стават върколаци и да ако аз се превърна ти щеме намразиш защото щесъм върколак.Аз ще бъда добър и сигорно ще бъда обит от някой зампир тъйкато няма да искам дасе бия с него. - Джо нейскаше дая загуби.Но това беше истина ако някой беше в смъртна опасност той можеше дасе превърне в вълк.Той се изправи и влезе вътре въртешесе напрет назат.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°73
Кейт отиде до него и го прегърна.
-Просто мисля,че така е най-добре!Приела съм го още когато ни осинови.И можеш да си сигурен,че никога няма да те намраязя.До колкото за вампирите..след церемонията ще съм нещо като главната за тях и никой няма да те пипне.Е..можеш да получиш някой странен поглед от татко,но никой няма да те убие!-отговори Волтури
-Просто мисля,че така е най-добре!Приела съм го още когато ни осинови.И можеш да си сигурен,че никога няма да те намраязя.До колкото за вампирите..след церемонията ще съм нещо като главната за тях и никой няма да те пипне.Е..можеш да получиш някой странен поглед от татко,но никой няма да те убие!-отговори Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°74
- Но аз нейскам да стана върколак.Но това че бащами беше върколак винаги ще стой като едно голямо петно което винаги щеме отличава от другите.Аз мога да бягам по бързо да усещам някой чувства на хората и още някой неща който все още несъм открил. - Джо беше притеснен че може би той ще може дасе превръща в вълк ами ако това беше така дали те щяха даго намразят.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°75
-Скъпи,аз не искам от теб да станеш върколак и съм сигурна,че няма.Дори и някога да станеш аз пак ще те обичам.А относно семейството ми-винаги ще има някой,който те харесва,например Джейк!-успокои го Кейт