World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

3 posters

Домът на Волтури

Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Брой мнения : 97

Данни на героя
    Име на героя: Джейн Волтури
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Волтури Empty Домът на Волтури

Писане  Джейн Волтури Чет Мар 26, 2009 9:16 pm

Tова е замъкът отвън:

Домът на Волтури Mydarkcastleny0
    Градината(тук е през зимата) :

Домът на Волтури Darkwinterjm3.th

Реката до замъка:

Домът на Волтури Kali9079ui1.th

Мястото,където Джейн обича да седи сама:

Домът на Волтури 2059391983c4a4653a2agu1.th

Любимото дърво на Джейн в градината:

Домът на Волтури Gloomqr5.th

Aнтрето:
    Домът на Волтури 121379230367290
    Холът:
    Домът на Волтури 3536
    Трапезарията:
    Домът на Волтури Aadf90ca6f7e970a77ce5d109743bf73
    Кухнята:
    Домът на Волтури 1613
    Банята:
    Домът на Волтури Villeroy-boch-memento-new-glory-washbasin-1
    Стаята на дъщерята на Джейн и Феликс-Хейди:
    Домът на Волтури Staqtanamonika
    Стаята на Джейн и Феликс:
    Домът на Волтури 2255170558-509f3eac0a-thumb

Стаята за гости:
    Домът на Волтури 673526Z
    Коридора и стълбището
    Пералното помещение:
    Домът на Волтури ElfaLaundryCenter_l
    Коридора до пералното помещение:
    Домът на Волтури Kor7

Последната промяна е направена от ˙·٠•●Jane®●•٠·˙ на Сря Апр 01, 2009 7:55 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Волтури Empty Re: Домът на Волтури

Писане  Джейн Волтури Съб Мар 28, 2009 8:18 am

Джейн се прибра за няколко дни вкъщи.Огромният древен портал на замъка навяваше странно чувство.Есенният вятър развяваше косата й.Тя влезе през отворените врати и премина през градината.Нищо не помръдваше,сякаш природата беше заспала през безбройните векове,от които се издигаше страховитото здание.Ситни капки дъжд западаха тихо от потъмнялото небе.Джейн почука на заключената порта,която заплашително се издигаше на стотици метри нагоре.Хайди й отвори.
    -Здравей,мамо!-зарадва се тя на неочакваното посещение.
    -Здравей,миличка.Как сте тук?
    -Добре сме,но ти толкова ми липсваше.-проплака детето.-Защо трябваше да започваш тази работа,няма да те има цяла година...
    -.Знаеш,че се налагаше.А къде е баща ти?-внезапно попита жената.
    Хайди помръкна.
    -На работа.Ще си дойде чак довечера.Всяка вечер е така...
    -Оставил те е сама?-възмути се Джейн.Ядоса се.Хайди не можеше да стои всеки ден сама в този замък.Червените й очи пробляснаха гневно.
    -Защо не влезеш,мамо?-прекъсна я детето.
    -Разбира се,разбира се...-рече тя разсеяно.Влезе и затвори вратата след себе си.С типичната си котешка походка тя влезе в трапезарията.Огледа се.Нищо не се беше променило откакто си беше тръгнала,за да постъпи на работа в училището за магия и вълшебство.Жената свали черното качулато наметало,което скриваше черна рокля,в горната част обагрена в кърваво-червено,без презрамки.
    -Донеси ми нещо за ядене.-тросна се тя на прислужницата си Елизабет.
    -Веднага,господарке!-Бет изчезна от стаята и след малко се върна с поднос храна.
    -Благодаря ти!Умирах от глад.-Джейн се отпусна на един стол.В този момент на вратата се потропа...

Последната промяна е направена от ˙·٠•●Jane®●•٠·˙ на Сря Апр 01, 2009 7:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Брой мнения : 521

Данни на героя
    Име на героя: Меган Фокс
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Мар 28, 2009 7:39 pm

Красив силует,на хубава млада жена застана пред замъка.Косите й се спускаха чак до сгъвките на коленете,а прекрасните й очи се бяха зареяли в звездите.Меган бе дошла да види приятелката си.Бе облечена подобаващо: в бяла ефирна рокля,с подчертаващо деколте,тънки сребърни презрамки и огърлица от фини диаманти се спускаше от врата й...Отвори й......
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Съб Мар 28, 2009 7:46 pm

Джейн,застанала на прага.Русата й коса се развяваше около лицето й на фона на лунната светлина,която се отразяваше в кървавочервените й очи.
    -Здравей,заповядай.-поздрави тя директорката на Бобатон с тих глас.Двете влязоха в къщата и се отправиха през сумрачните коридори към трапезарията.
    -Това е дъщеря ми Хейди и съпругът ми Феликс.-тя посочи непринудено детето и мъжът,седнали до масата,после се обърна към Меган.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Мар 28, 2009 7:57 pm

˙·٠•●Jane®️●•٠·˙ написа:Джейн,застанала на прага.Русата й коса се развяваше около лицето й на фона на лунната светлина,която се отразяваше в кървавочервените й очи.
    -Здравей,заповядай.-поздрави тя директорката на Бобатон с тих глас.Двете влязоха в къщата и се отправиха през сумрачните коридори към трапезарията.
    -Това е дъщеря ми Хейди и съпругът ми Феликс.-тя посочи непринудено детето и мъжът,седнали до масата,после се обърна към Меган.
    Тя обичаше деца,но се въздържа от коментар и попита с нормален тон на гласа и както винаги перфектна усмивка:
    -Ако прекъсвам нещо,може би трябва да тръгвам..?-посочи тя вратата........
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Съб Мар 28, 2009 8:03 pm

-Нищо не прекъсваш,но както решиш...Ако те е уплашил скромния ми дом...-Джейн се подсмихна едва забележимо.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Мар 28, 2009 8:08 pm

-Не ме е,не ставаше дума за домът ти,а за семейното ви събиране,което май аз прекъснах...-усмихна се Мег,завъртя очи и все така прибраната й с диамантена шнола дълга коса се спускаше по тялото й.-Какво ще кажеш за прическата ми..."Малко" я удължих...-засмя се тя.
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Съб Мар 28, 2009 8:16 pm

-Страхотна е!-рече съвсем искрено Джейн.-А моята слама...-усмихна се тя.-Не беше семейно събиране,а вечеря.Благодаря ти,че дойде в това подобие на Азкабан...-разсмя се жената.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Мар 28, 2009 8:23 pm

˙·٠•●Jane®️●•٠·˙ написа:-Страхотна е!-рече съвсем искрено Джейн.-А моята слама...-усмихна се тя.-Не беше семейно събиране,а вечеря.Благодаря ти,че дойде в това подобие на Азкабан...-разсмя се жената.

Мег леко се подсмихна,каза две заклинания на ум и косата на Джейн изглеждаше така:
    Домът на Волтури Hair2bxt1
    и бе дълга почти до кръста:
    -Спокойно,само за вечерта е!-успокои я Мег
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Съб Мар 28, 2009 8:31 pm

-Супер!Много ти благодаря!Чудесна е!-зарадва се тя.-Ако искаш отседни при нас за тази нощ,ще съм ти много благодарна.-попита Джейн с надежда.-Едва ли е по вкуса ти,но...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Мар 28, 2009 8:34 pm

˙·٠•●Jane®️●•٠·˙ написа:-Супер!Много ти благодаря!Чудесна е!-зарадва се тя.-Ако искаш отседни при нас за тази нощ,ще съм ти много благодарна.-попита Джейн с надежда.-Едва ли е по вкуса ти,но...
    -Не,не става дума за вкуса ми или за нежелание,просто очаквам гости у дома,а за прическата,заповядай пак!-усмихна се мило тя и добави-Аз ще тръгвам,довиждане-помаха тя едва забележима на красивото момиченце и се магипортира в къщата си......
    anna_wilar
    anna_wilar

Брой мнения : 303
    Местожителство : В рая,но ако ме дразниш ще направя така че двамата да живеем в ада

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  anna_wilar Сря Апр 01, 2009 5:07 pm

Мила Волтури,
    Организирам парти унас на 03 04 09г. Ще се радвам да дойдеш.Доведи колкото си искаш приятели
    Подпис:Анна Уилър

ТОВА ПИСМО БЕ ДОНЕСЕНО ОТ СОВАТА НА аНН КОЯТО ГО ПУСНА НА МАСАТА И ОТЛЕТЯ.
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Сря Апр 01, 2009 7:40 pm

Джейн реши да си тръгва.Феликс и Хейди я изпратиха до вратата.За миг тя се обърна:
    -Съжалявам,че трябва да става така,но няма друг начин.-Целенасочено се обръщаше само към съпруга си,не искаше да разстройва Хейди.
    -И аз съжалявам.-рече той.
    Жената се качи на колата си
    Домът на Волтури 08_Porsche_Cayenne_OB_11_(544x408) и изчезна зад завоя в облак прах...
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Нед Апр 05, 2009 3:54 pm

На вратата застана неподвижна фигура с дълго до земята наметало.Джейн почука на древния портал и Феликс й отвори след секунди.Без дори да поздрави,тя го подмина и се качи на тринайстия етаж,където беше стаята й.След малко той я настигна.
    -Какво става,Джейн?-попита притеснено.
    -Влез.Искам да поговорим.-прозвуча мрачния й глас отвътре.
    Феликс предпазливо отвори вратата.
    -Кажи?
    -Исках да поговорим за Хейди.Това момиче има заложби.Ще трябва скоро да я пратим в някое магическо училище.
    -И какъв е проблемът?
    -Та тя дори не е човек.-прошепна жената и по бузата й се стече една сълза,поредния изблик не на тъга,а на гняв,оставяйки брилянтена диря след себе си.-В кое училище,независими обикновено или като нашите,учителките няма да забележат?Хейди би трябвало да е на една годинка,а е на единадесет.Всички ще разберат,особено в нашето общество.Само Меган Фокс ще ме разбере и ще го запази в тайна,защото тя е наполовина като теб.Какво ще правя?
    -Отиди при Меган и й кажи как стоят нещата.Още два месеца и Хейди ще мине за четиринадесетгодишна.Ще могат да я приемат за първи курс като по-бързо развиващо се дете.
    -Прав си.-съгласи се Джейн,загърна се пак в наметалото си,качи се на колата и потегли към къщата на Меган.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Апр 07, 2009 7:08 pm

Меган почука на вратата.Беше много красива.Тя почука и прислужницата й отвори.
    -Тук ли е Джейн?
    -Да госпожо.Влезте моля.-направи път тя,а детето на Джейн-Хейди тичаше наоколо.То се препъна,но Мег се затича и я хвана.Тя я гушна и попита:
    -Хей,добре ли си миличка?-като я погали по косичката,детето беше ултра сладко....
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Вто Апр 07, 2009 7:11 pm

След няколко ссекунди Джейн слезе от стаята си и видя Меган и детето.
    -Ооо,Мег,здрасти!Виждам,че си се запознала с малката непослушница!-засмя се тя.-Заповядай,влез...искаш ли нещо за пиене?-попита жената,като я въведе в гостната...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Апр 07, 2009 7:19 pm

-Няма нужда...-каза Мег,като все още гушкаше мъничкото дете.Тя седна на дивана и започна да гали косичката на детенцето.Каза:
    -Аз съм Меги...Приятно ми е!-усмихна се лъчезарно директорката
    -Аз съм Хейди.-каза малкото момиченце и подаде мъничката си ръчичка на Мег и я гушна.Меган се засмя и попита:
    -Как си Джейн?
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Вто Апр 07, 2009 7:53 pm

-Чудесно,радвам се на последните си два дни без работа.-засмя се Джейн.-Иии,нямам търпение за бала..
    -Какъв бал,мамо?-попита Хейди,явно незнаеща за събитието.
    -Ще има бал в ''Бобатон'',миличка.-рече жената и пак се обърна към Мег.
    -А ти как си?Има ли нещо ново при вас..?
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Апр 07, 2009 7:57 pm

-Мне...нищо ново.-излъга Мег,наистина не й се говореше за всичко случило се.Тя прокара нежните си пръсти по косичката на детето сякаш я сресваше. Много обичаше малки деца и да си играе с косичките им.
    -Искаш ли да ти покажа една кукла???-попита невинното дете,стоящо мирно до сега в скута й.Джейн каза:.........
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Вто Апр 07, 2009 8:02 pm

Джейн се засмя.
    -Не й обръщай внимание,Мег,понякога се забравя като са мили с нея...Давай,Хейди,покажи й новата си кукла,сигурна съм,че ще е във възторг.-каза тя през смях,нядявайки се дане разстрои детето...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Апр 07, 2009 8:07 pm

-Не,няма проблем...-детето я хвана за ръчичка и я задърпа към нейната спалня,взеха една изключелно красива,руса кукла на масури,с хубава рокличка.Слязоха пак при Джейн.
    -Я,виж колко е красива тази кукла,Джейн,от къде й я купи?Кристен си умира за такава!!!-засмя се тя
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Вто Апр 07, 2009 8:11 pm

-Разхождахме се по улицата,тя я видя в един магазин и така ревна,че цял Париж я чу,защото куклата,разбираш ли,беше за украса и не се продаваше.Продавачките обаче се смилиха над малката манипулаторка и й я дадоха без пари.-засмя се Джейн отново.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Апр 07, 2009 8:15 pm

˙·٠•●Jane®️●•٠·˙ написа:-Разхождахме се по улицата,тя я видя в един магазин и така ревна,че цял Париж я чу,защото куклата,разбираш ли,беше за украса и не се продаваше.Продавачките обаче се смилиха над малката манипулаторка и й я дадоха без пари.-засмя се Джейн отново.

-Ухх....значи Кристен ще си остане без кукла...-повдигна рамене тя и се усмихна дяволито,а Хейди се затича към майка си и скочи в нея,гушна я,а Меган надблюдаваше милата сцена от страни.....
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Чет Апр 09, 2009 9:26 am

-Ооо,ако искаш я вземи,и без това Хейди я разнася навсякъде със себе си,с радост ще се оттърва от нея.-изсмя се жената,а детето я погледна притеснено,готово да възрази.-Шегувам се,миличка.Искаш ли да я дадеш на Меган?Някой ден трябва да те запозная с Кристен...Междудругото,тя оправи ли се?-Джейн се обърна към приятелката си.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Чет Апр 09, 2009 9:32 am

-Оу не...Задръж си я,пиленце!-каза тя при подаването на куклата от страна на Хейли-Ние се шегуваме,тя Кристен има един милион играчки и не се засища с нищо,не е препоръчително да се стъпва на втория етаж,има опастност да се пребиеш,докато се опитваш да си направиш пътека от кукли,чинийки,чашки и хлъдилници за къщите от кукли.Просто е опасно за живота,а недай си Боже да настъпиш нещо,докато не се поправи няма мърдане от цивренето й...Невъзможна е!-оплака се Меган и погледна Джейн-Пък с тази болест само ме манипулира...Не че и има нещо,ами се прави,че я боли или корем,или глава и иска всемъзмони простотии,по което аз разбирам,че ме лъже...Абе голяма хитруша се извъжда понякога,ама някой път ще я набия толкова здраво,че ще ме запомни...-закани се Мег и вдигна момиченцето пред нея.Гушна я и я завъртя,а детето се смееше през цялото време...

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 1:12 am