World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

3 posters

Домът на Волтури

Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Брой мнения : 97

Данни на героя
    Име на героя: Джейн Волтури
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Волтури - Page 2 Empty Re: Домът на Волтури

Писане  Джейн Волтури Чет Апр 09, 2009 5:43 pm

Джейн изведнъж се сепна.
    -Оооо,балът наближава,след час е,аз трябва да се кача да се облека!
    Меган реши и тя да тръгва,защото трябваше и тя да се приготви.
    Джейн се качи в стаята си и набързо започна да се гримира.Реши да наблегне на очите и след няколко минути очите й вече изглеждаха така.Черния грим още повече подчертаваше рубиненочервените й очи.Прихвана два малки кичура от черната си къдрава коса с тиарата и така косата й падаше на вълни по раменете.Прическата й изглеждаше така.Реши да си сложи само една сребърна гривна,защото мразеше златото.Слезе на бегом по витите стълби и излезе.Качи се бързо в колата си и изчезна безшумно по пътя.
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Пон Юли 06, 2009 5:05 pm

Влезнах със запъване в стаята си, щях да се пребия на стъпалото. Феликс ме прихвана през кръста преди да се трясна в пода.
    - Хей, хей, какво ти се е случило?! - попита, после се опита да ме накара да сляза долу. Дръпнах се диво.
    - Искам да поговорим. - изхълцах и го задърпах към стаята си. Щом влезнахме, той все още ме гледаше тревожно, седнах на пода и зарових лице в бялата си рокля.Тя изглеждаше така. Ръцете ми безжизнено се спуснаха до тялото. За първи път изпадах в такава истерия, почти делириум.
    - ДЖЕЙН! Какво по дяволите става?! - вече се нервира Феликс.
    - Какво става, какво става, искам да пратя Хейди да учи където и да е, дори в мъгълско училище, или магическо все тая, тя изглежда и мисли като тринайсет годишна, а е на шест месеца! - креснах му.
    Той не разбираше. Истериите за ненужни неща го притесняваха повече от всичко друго, защото нямаше идея как да ме успокои. Все пак започна:
    - Виж сега. Обади се на някой.. някой който е директор на училище. Жената, при която работиш ти например. Меган... Меган Фокс. Звънни й по мобилния и й кажи как стоят нещата. - опита се да ме успокои Феликс, безуспешно. Явно смяташе, че не го разбирам. Аз го разбирах, но не можех да накарам ръцете си да действат. Той продължи. - Сигурно ще те разбере. Хайде. Обади се.
    С треперещи ръце извадих телефона от чантата си набрах познатия номер и чух как иззвънява няма и веднъж. - Ало? - чух звънкия глас на Меган от другата страна. - Кажи, Джейн. - вече беше нащрек. - М-ммеганн? - заекнах, хълцайки. Вече едва си поемах въздух. - М-м-моля т-те, ела у нас за м-малко. - казах, думите ми едва се разбираха.. напрегнато зачаках да чуя какво ще ми отговори, а за нещастие хлипането продължаваше...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Брой мнения : 521

Данни на героя
    Име на героя: Меган Фокс
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Пон Юли 06, 2009 5:31 pm

-Джейн,каквото и да е станало,просто се успокой,идвам...-измънках аз.Наметнах черното си наметало и изчезнах от леглото си,след секунди бях пред вратата и изчаках да ми отвори...
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Пон Юли 06, 2009 9:48 pm

Заджапах през тревата боса до входната врата.
    - Здравей, Мег, исках да поговорим... - казах напрегнато.
    - Кажи? - каза тя, влизайки в къщата.
    - Ами нали помниш дъщеря ми... онази, който беше на годинка и половина, когато дойде преди четири месеца на гости у нас?
    Меган кимна. Беше озадачена от това въведение. Посочих й средновеовния диван, тя седна, а аз до нея и продължих да я гледам.
    - Ами тя трябва да тръгва на училище...
    - Ама как така на училище?! - стресна се Мег.
    - Ами тя беше на годинка и половина, но сега... не се стряскай. Хейди? ХЕЙДИ, ЕЛА ТУК! - креснах, когато не ме чу. Пред Меган излезе това момиче:

Домът на Волтури - Page 2 Renesmee-Cullen-renesmee-carlie-cullen-3827067-200-291
    Зачаках реакцията й напрегнато...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Юли 07, 2009 10:33 am

-Това е от върколашко-вампирската история,нали?-попитах аз разглеждайки покъртителните промени на малкото бебе,което гушках.Джейн кимна и аз престанах да говоря за това,а се съсредоточих върху проблемът,който имаше:
    -Е,искам само да си спокойна,ще звънна тук-там и ще се оправи положението.Дишай,Джейн.Ще й намерим училище!!!-успокоих я аз,светкавично измъкнах телефона от чантата си и се отделих за секунда.
    -Здрасти,Джош,искам услуга.-измънках аз,а от другата слушалка се чу едно "Кажи Мег..."
    -Искам да включиш едно момиче в програмата на Харвард.Възможно най-скоро...
    -Но ти знаеш,че няма места!!!
    -Няма значение!За мен и 8 места ще се намерят!Казах в срок до два дни!!!
    -Невъзможна си!!!
    -Знам,нали за тва ме обичаш...-изкисках се аз по телефона
    и го затворих преди да ми се е възпротивил.Върнах се при Джейн и Хейли:
    -Честито Хейли,до два дни ще учиш в Харвард...-усмихнах се аз,а Джейн...
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Вто Юли 07, 2009 10:39 am

- Харвард?! - смаях се. - Ама Меган, как ще я приемат, тя нито е учила, нито нищо... - разбрах, че явно говори сериозно и единственото, което успях да кажа беше:
    - Ами б-благодаря... предполагам че е първото дете от такова семейство, полувампирка, расте ужасно бързо, превръща се във вълк и пие кръв, а на мен вече ми дойде много.
    - Благодаря. - обади се Хейдисъс звънлив глас и влезе в стаята, обръщайки се към Мег. - Виждала съм Ви и преди, но може би все пак трябва да се представя... аз съм Хейди Волтури, приятно ми е... - тя подаде бледата си ръка...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Юли 07, 2009 10:46 am

-Приятно ми е Хейди,аз съм Меган Фокс.-подадох ръката си аз и се усмихнах.После прибавих към Джейн:
    -Ъм...имам си начини.Като не е учила,ще се научи!Цивилизована е,ще й дадът учебници и ще си назубри бързо с вампирските качества...-измънках като в допълнение и се засмях.
    -И може би трябва да се успокоиш,момичето не е виновно за нищо,ти си си виновна,че си я направила с върколак...-изроптах аз.Наистина не одобрявах мъжа й.
    Джейн Волтури
    Джейн Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джейн Волтури Вто Юли 07, 2009 11:08 am

Малко се смутих. И на мен Феликс ми беше дошъл до гуша.
    - Ами признавам, че беше глупаво, но аз не знаех, че вампирите могат да имат деца... а за пет години Феликс ми писна,сега постоянно се караме, след две години вече ще ми изглежда като баща.. добре че всъщност не съм се женила за него. - отклоних се от темата за безмислената си постъпка...

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 4:25 am