-Хей,кой те е канил?И от какъв зор за бога си дошла?-попита яростна Кейт.
5 posters
Домът на Кейтлин
Кейтлин Никълсън- Брой мнения : 109
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°26
Re: Домът на Кейтлин
Кейтин беше на прага да донесе това,което Холиана й каза,но после се спря и отиде до нея.
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°27
-Какво?Ти ли ще се погрижиш за Дарк?!-нагло попита Холиана.-До колкото знам,не заради мен е паднал.
Очите й станаха предупредително червени и започнаха да светят като котешки очи в тъмното.Тя оглеждаше раната на Дарк и му говореше нещо,достатъно тихо,че да може само той да я чува.
-Би ли донесла това,което ти казах?-процеди Холиана.
Очите й станаха предупредително червени и започнаха да светят като котешки очи в тъмното.Тя оглеждаше раната на Дарк и му говореше нещо,достатъно тихо,че да може само той да я чува.
-Би ли донесла това,което ти казах?-процеди Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°28
Без въобще да си прави труда,Кейт отиде и взе нещата.Остави ги небрежно до Холиана и след това седна на земята.Започна да гледа Дарк и Холиана и да си мисли "...Знаех си...Това е огромна грешка..."
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°29
Холиана отвори медицинската чантичка и извади едно малко шишенце.отвори го.От него се разнесе силна миризма.Холи се надяваше това да свести Дарк.Докато чакаше тя приготви марлята и бинта с който щеше да превърже раната на главата му.Холиана все още бе напрегната,но вече не беше толкова яростна.
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°30
Дарк изведнъж чу нещо.Шумове.Накрая усети и ужасната воня.Той си отвори очите и си закри носа с ръката.
-Каква е тая миризма..?-помисли си той и погледна пренебрежително шишенцето.
-Хей..какво стана..?-попита Дарк и се огледна наоколо.Виждаше притеснени лица.
-З-защо стената се движи?-попита той отново леко паникьосан и се опита да се изправи но ужасна болка го настигна.Той издаде тих вик от болката и остана на място да лежи на земята.Всичко му беше неизвестно.
-Каква е тая миризма..?-помисли си той и погледна пренебрежително шишенцето.
-Хей..какво стана..?-попита Дарк и се огледна наоколо.Виждаше притеснени лица.
-З-защо стената се движи?-попита той отново леко паникьосан и се опита да се изправи но ужасна болка го настигна.Той издаде тих вик от болката и остана на място да лежи на земята.Всичко му беше неизвестно.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°31
При опита да стане Холиана го бутна.Затвори шишенцето й го погледна притеснено.Дарк беше пребледнял.Първата мисъл на Холи беше,че вероятно има временна амнезия.ТЯ го гледаше известно време в очите.Погледа му беше блуждаещ.
-Дарк!
Той извърна поглед към нея.
-Знаеш ли коя съм аз?-попита Холиана.
-Дарк!
Той извърна поглед към нея.
-Знаеш ли коя съм аз?-попита Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°32
Дарк си затвори очите и прерови спомените си.Виждаше лицето и му се струваше много познато.
-Знам те..познавам те..но..мамка му..не мога да..си спомня..-Дарк опитваше да си спомни но каквото и да правеше не си спомняше името.Изведнъж споменът когато момичето му се представи на езерото изплува в съзнанието му.
-Холиана-Жулиет Уинтър..-измрънка той слабо със все още затворени очи.
-Знам те..познавам те..но..мамка му..не мога да..си спомня..-Дарк опитваше да си спомни но каквото и да правеше не си спомняше името.Изведнъж споменът когато момичето му се представи на езерото изплува в съзнанието му.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°33
-Браво,Дарк-одобри Холи.Дарк Листан написа:Дарк си затвори очите и прерови спомените си.Виждаше лицето и му се струваше много познато.
Тя превърза раната му.Този път,за разлика от предишният беше по нежна и по-внимателна.Изпипваше всеки един детайл и се стараеше да не нарани Дарк,който изглеждаше глупаво весел,но беше разбираемо."Може ударът да е предизвикал сътресение"помисли си Холиана,но после заключи:"Неее,,едва ли"
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°34
-Ааа..къде сме?И..кой е..Дарк?-попита момчето леко объркано.
-Ии..ти роднина ли си ми?-попита отново то като погледна Холиана със объркан поглед.Странното беше,че си спомняше само и единствено Холиана и запознаството им но нищо друго.
-Сигурно не си..защото няма роднина който да не си познава роднината си..-измрънка Дарк.
-Ии..ти роднина ли си ми?-попита отново то като погледна Холиана със объркан поглед.Странното беше,че си спомняше само и единствено Холиана и запознаството им но нищо друго.
-Сигурно не си..защото няма роднина който да не си познава роднината си..-измрънка Дарк.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°35
Холиана въздъхна.Когато отвори очи те бяха черни.Тя се изправи и му помогна да стане.
-Та ти дори името си не помниш-измънка тя.
-Ще се оправи ли?-попита тихичко Кейтлин.
-Вероятно ще се оправи-прозвуча мекият глас на Холи.-Дарк,сигурен ли си,че ме познаваш?
-Та ти дори името си не помниш-измънка тя.
-Ще се оправи ли?-попита тихичко Кейтлин.
-Вероятно ще се оправи-прозвуча мекият глас на Холи.-Дарк,сигурен ли си,че ме познаваш?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°36
-Да и кой по-дяволите е Дарк?!-попита ядосано Дарк.
-Е,добре де..помня само името ти и съм те виждал но..чакай..ти си сестра,нали?-попита Дарк.После си разклати главата.
-Не,не..не си..по-голяма си от мен..и изобщо не си приличаме..-измрънка той.
-Мамка му..какво стана току-що..?!Защо съм като пиян?!-помисли си той ядосано.Ако само си спомняше..
-Е,добре де..помня само името ти и съм те виждал но..чакай..ти си сестра,нали?-попита Дарк.После си разклати главата.
-Не,не..не си..по-голяма си от мен..и изобщо не си приличаме..-измрънка той.
-Мамка му..какво стана току-що..?!Защо съм като пиян?!-помисли си той ядосано.Ако само си спомняше..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°37
Такъв смях напуши Холиана,че тя просто не се сдържа.Звънкият й глас се разнесе из помещението.Тя се обърна първо към Кейтлин.
-Спокойно,ще се оправи.-Холи спря да се смее.-Ти си Дарк,а аз съм сестра ти Холи.-излъга вампирката.
"Горкият.Дано се оправи"-помисли си тя.
-Спокойно,ще се оправи.-Холи спря да се смее.-Ти си Дарк,а аз съм сестра ти Холи.-излъга вампирката.
"Горкият.Дано се оправи"-помисли си тя.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°38
-Така ли?Интересно..-измрънка Дарк и се замисли.После погледът му се насочи към Кейтлин.
-М-мен помниш ли ме?-попита момичето плахо.
-Не..но..-Дарк си замълча.
-..май си най-красивото нещо което не си спомням..-помисли си той загледан.После се осъзна и се докосна зад тила.Усети болка и веднага си махна ръката.
-От какво е това ?-попита той и се обърна към Холиана.
-Като брат ти настоявам да ми кажеш!-допълни той сериозно и погледна сестра си Холиана.
-М-мен помниш ли ме?-попита момичето плахо.
-Не..но..-Дарк си замълча.
-..май си най-красивото нещо което не си спомням..-помисли си той загледан.После се осъзна и се докосна зад тила.Усети болка и веднага си махна ръката.
-От какво е това ?-попита той и се обърна към Холиана.
-Като брат ти настоявам да ми кажеш!-допълни той сериозно и погледна сестра си Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°39
Лицето на холиана стана още по-красива и много по-жестоко.Тя го удари лекичко в рамото и се усмихна насила.
-Нищо му няма на скъпият Дарк-процеди тя през зъби.
Очите й приеха отровно змийско зелен цвят,изпълнени с ревност.
-Ще ти кажа аз на теб какво ти е?!-просъска Холиана и му обърна гръб.
-Ето виждаш ли,нищо му няма.-успокои тя,Кейтлин.
-Нищо му няма на скъпият Дарк-процеди тя през зъби.
Очите й приеха отровно змийско зелен цвят,изпълнени с ревност.
-Ще ти кажа аз на теб какво ти е?!-просъска Холиана и му обърна гръб.
-Ето виждаш ли,нищо му няма.-успокои тя,Кейтлин.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°40
Кейтлин наблюдаваше цялата тази сценка от дивана.Ако бяха във филм сигурно тя щеше да е десетостепенен герой.Кейт не бе казала и дума.Просто си мълчеше,както винаги.Искаше й се за миг да не си спомня нищо.Реши да припомни на Дарк кой е всъщност.
-Дарк,ти си певец заедно с Ник.Харесваш Холиана.Не си ли спомняш?
-Дарк,ти си певец заедно с Ник.Харесваш Холиана.Не си ли спомняш?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°41
Дарк се възмути.
-Хей..сетих се..сега вече знам всичко..аз и онова момиче там се харесваме и искаме да се оженим но ти си против и затова се отнасяш така с мен всеки път когато си помисля нещо хубаво за нея..-Холиана го погледна тряснато.
-Спокойно,сестричке.Знам че се тревожиш,но ще се оправим.А и можеш да ни помагаш финансово някой път.-прошепна Дарк и се усмихна на сестра си.Беше съвсем искрен в това което вярваше,макар че не помнеше че е влюбен в онова момиче.
-Само да не съм прав..-помисли си той уплашено.Не изпитваше чувства към онова момиче и го беше страх ако трябваше да прекара остатъка от живота си с нея..Да прекараш остатъка от живота си с непознат е кошмар.
-Хей..сетих се..сега вече знам всичко..аз и онова момиче там се харесваме и искаме да се оженим но ти си против и затова се отнасяш така с мен всеки път когато си помисля нещо хубаво за нея..-Холиана го погледна тряснато.
-Спокойно,сестричке.Знам че се тревожиш,но ще се оправим.А и можеш да ни помагаш финансово някой път.-прошепна Дарк и се усмихна на сестра си.Беше съвсем искрен в това което вярваше,макар че не помнеше че е влюбен в онова момиче.
-Само да не съм прав..-помисли си той уплашено.Не изпитваше чувства към онова момиче и го беше страх ако трябваше да прекара остатъка от живота си с нея..Да прекараш остатъка от живота си с непознат е кошмар.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°42
На Холиана и дойдоха в повече последните фрази на Дарк.ТЯ го бутна грубо на едно от креслата.
-Глупак такъв-разкрещя се тя.-Ще ти дам една сватба аз на теб.Ти не разбра ли,че туко що Кейтлин ти каза истината.Ще ти кажа аз една сватба.ТИ малоумен ли си.
Изглеждаше узключително уростна.
-Аз съм Холиана и не съм ти сестра и другото вероятно си го знаеш.Как може да си такъв?!Дори и да имаш амнезия това е глупаво!Да забравиш дори това.Нямам думи.
-Глупак такъв-разкрещя се тя.-Ще ти дам една сватба аз на теб.Ти не разбра ли,че туко що Кейтлин ти каза истината.Ще ти кажа аз една сватба.ТИ малоумен ли си.
Изглеждаше узключително уростна.
-Аз съм Холиана и не съм ти сестра и другото вероятно си го знаеш.Как може да си такъв?!Дори и да имаш амнезия това е глупаво!Да забравиш дори това.Нямам думи.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°43
Кейтлин отново се намеси и каза:
-Дарк,виж,ти учиш в Бобатон и харесваш Холиана.Нямаш брат или сестра.Това,което Холи ти каза беше просто шега.-опита се отново да оправи нещата Кейт.
-Дарк,виж,ти учиш в Бобатон и харесваш Холиана.Нямаш брат или сестра.Това,което Холи ти каза беше просто шега.-опита се отново да оправи нещата Кейт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°44
При думите "глупак" Дарк си спомни всичко.Най-накрая вече знаеше какво стана.
-К-какво...Кейтлин..Ти..Холиана..-Дарк отмести рязко поглед настрани.
-Ти..ме излъга..чакай..аз..наистина съм глупак..права си,глупак съм!-извика разярено Дарк и побягна към вратата.Сега беше ядосан.Той се запъти към плажа.
-К-какво...Кейтлин..Ти..Холиана..-Дарк отмести рязко поглед настрани.
-Ти..ме излъга..чакай..аз..наистина съм глупак..права си,глупак съм!-извика разярено Дарк и побягна към вратата.Сега беше ядосан.Той се запъти към плажа.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°45
-Кейтлин приятно ми беше да се видим-извика набързо ХОлиана и й намигна.
Тръгна след Дарк,с надеждата че ще го спре преди да направи нещо глупаво.
Тръгна след Дарк,с надеждата че ще го спре преди да направи нещо глупаво.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°46
Кейтлин се усмихна и след като излязоха затвори вратата.
Скоро получи писмо.Совата й го донесе.В него пишеше,че е приета за предметите,които искаше да изучава.Качи се в стаята си.Легна на леглото и си пусна музика.
Скоро получи писмо.Совата й го донесе.В него пишеше,че е приета за предметите,които искаше да изучава.Качи се в стаята си.Легна на леглото и си пусна музика.
Ториф Орфин- Актьорско майсторство
- Брой мнения : 66
Местожителство : Между светлината и мрака, но по-близо до светлината
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°47
Луксозната бяла лимузина притежание на семейство Орфин се движеше към дома на Кейтлин. Бяха съвсем близо, когато
телефона извъня и Ториф вдигна. Беше майка му. Оказа се, че родителското тяло заминава спешно, за около седмица и той остава сам (понеже брат му учи от скоро във военно училище, а сестра му е на околосветско пътешествие с образователна цел). Лимузината спря тъкмо, когато привърши разговора. Той слезе и позвъни. Отвори му...
телефона извъня и Ториф вдигна. Беше майка му. Оказа се, че родителското тяло заминава спешно, за около седмица и той остава сам (понеже брат му учи от скоро във военно училище, а сестра му е на околосветско пътешествие с образователна цел). Лимузината спря тъкмо, когато привърши разговора. Той слезе и позвъни. Отвори му...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°48
Кейтлин.Както винаги сияеща.
-Здравей,Ториф,какво те води насам?-попита Кейт,а бистрите й сапфирни очи се вгледаха в момчето.
-Здравей,Ториф,какво те води насам?-попита Кейт,а бистрите й сапфирни очи се вгледаха в момчето.
Ториф Орфин- Актьорско майсторство
- Брой мнения : 66
Местожителство : Между светлината и мрака, но по-близо до светлината
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°49
Идването беше да та взема за бала. Вече ме няма.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°50
Кейтлин се върна вкъщи.Много се радваше,че си е купила такава прелестна рокля за бала,но пък нямаше кавалер,което много я натъжаваше.Седна в двора на тревата и се заигра с някакво улично кученце,но все още имаше унила физиономия.Надяваше се в най-скоро време да си намери кавалер,защото не можеше да ходи сама...