World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

3 posters

Домът на Джак Хънтър

Симона Лафет
    Симона Лафет

Брой мнения : 375
    Местожителство : В твоите мечти!

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Джак Хънтър - Page 2 Empty Re: Домът на Джак Хънтър

Писане  Симона Лафет Нед Апр 19, 2009 5:05 pm

След като се наядох и станах от леглото Джак слезе долу да остави табличката. Видях, че доста съм си посплала, защото часовника показваше 10 и 23. Хънтър се качи горе. Отворих гардероба си и извадих един халат. Попитах го:
    - Ще излезеш ли да се преоблека?- скаш не ми беше чул въпроса и все пак отвърна:
    - Мхм!- излезе и затвори врата след себе си. Свалих си дрехите по мен и облякох халата:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Art-0247Lillebi
    Извиках му:
    - Влизай, готова съм!- след малко той влезе и ми предложи искаш ли да качим в банята за гости и там да си полегнеш във ванта, така и така си се облякла. - кимнах и се запътихме натам. Влязохме, той се обърна с гръб,а аз влязох във вече готовата вода. След трансформацията Джак ми закачи халата и...
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Брой мнения : 221

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Нед Апр 19, 2009 5:23 pm

Джак седна на пода във банята и я целуна. Опашката й беше доста... огромна и златна:

Домът на Джак Хънтър - Page 2 011057695

-Искаш ли да отидем на кафе? - предложи Мони.
    -С удоволствие! - отвърна й Джак и я целуна. - Обичам те! - каза й той.
    -И аз! - отговори му Лафет.
    Тя го целуна и каза:
    - Ако искаш иди да се преоблечеш докато изсъхна и после ще излеземе, ок?
    -Добре, след малко се връщам. - отвърна и Хънтър и излезе от банята.
    Отиде в спалнята си и си избра следните дрехи:

Домът на Джак Хънтър - Page 2 Men10

Той излезе от спалнята и отиде при русалката, която се беше преоблякла с магия :

Домът на Джак Хънтър - Page 2 Rozov_top_bay
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 24-041_l08
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Lady_s_Shoes

-Прекрасна си, моя розовелке! - засмя се Джак.
    -А ти пък си моя черньо! - засмя се й тя и го целуна.
    След като се отлепиха устни Джак каза:
    -Тръгваме ли, розевелке?
    -Дам, черньо! - засмя се тя, хаванаха се за ръце, слязоха долу и се запътиха към кафето...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Нед Апр 19, 2009 7:10 pm

Аз и Джак влязохме. Не намерих Бубана. Търсих я навякъде. Заплакх и седнах на дивана. Хънтър ме прегърна и избърса сълзите:
    - Спокойно, ще се появи!
    - Няма, обичам я!- обвих ръце около врата му, притиснах се о него и го съборих на паркета. Беше объркано всичко. Той се изправи и пак седна на същото място, нежно ме целуна и извика:
    - Това е Буба, ето я на дървото!- скочих:
    - Глупости, тази котка е черна!- настоятелно каза:
    - Не Бубка е!- излязохме, той се покатери и доведе. Беше мръсна, черна защото беше минала някъде. Искаше баня! Щеше да почака. Хванах Джак са ризата, а той объркан ме прегърна. Зацелувахме се и паднахме в хамака до дървото... Той се оплете и паднахме на земята. Започнахме да се търкаляме по тревата,а Буба важно ходеше по нас. С малките си лапки ме гъделичкаше, което мекараше да се смея страшно много. Хънтър оък се опита да ни избута до басейна. Не успя,з ащото скочих от тревата. Хукнах вкъщата, а Буба след мен. Джак пак ни гонеше...
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пон Апр 20, 2009 12:45 am

"Този път Бубка беше от нея" мислеше си Хънтър докато ги гонеше по стълбите, където ги спипа в спалнята той скочи при тях и Джак погали нежно котето, а Мони изревнува и каза:
    -А мен няма ли да ме целунеш, ей!
    Джак я прегърна, стисна я обятията си и започнаха да се целуват... след околко 2 минути Бубка недоволстваше и мъжът се откопча от целувката, грабна котето и го гушна. То замърка...
    -Леле, колко е мръсна! - каза той - Отивам да я къпя!
    -Добре. - отвърна Мони.
    Джак целуна по челото г-ца Лафет и отиде в банята, за да изкъпе Бубка.
    Той напълни едно легенче с топла вода, сложи вътре Бубка, която явно обичаше водата и я затърка с шампоана й. След около 10 минути той стана готов и изплакна мръсната котка.
    Той я хвана, изсуши я и отидоха обратно при Мони, която гледаше телевизия. Той мушна Буба под завивките и целуна Мони.
    След малко Джак започна да се тресе от смях, Бубка се прозяваше и беше много смешна :

Домът на Джак Хънтър - Page 2 1211821346_7

Мони също започна да се смее гръмогласно, а Бубка се чудеше защо прявят така...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 20, 2009 9:25 am

Бубана беше толкова смешна. И как само любопитно гледаше... Сигурно си мислеше "Тези какво се смея, на кого, защо?!" При тази мислъл започнах да се смея още по- високо, а Джак взе Буба и я гушна. Седнах по турски, а те двамата правеха нещо, после котето отиде до един фотьол и си легна:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 T5_4353067
    Пак се засмяхме, Хънтър легна по гръб и се загледа в тавана. Незнам какво ми скимна и се наместих върху него. Започнахме да се целуваме с език.
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пон Апр 20, 2009 9:47 am

Те продължиха да се целуват около 20 минути / :lol: / след това Джак се претърколи и каза:
    -Искаш ли малко следобедна дрямка?
    -Да, ужасно ми се спи.
    Те легнаха нормално и Джак взе в обятията си Мони...Заспаха, също и Бубка: ...

Домът на Джак Хънтър - Page 2 1211821333_4

Домът на Джак Хънтър - Page 2 1211821329_3

След около 2 часа Джак беше събуден от Мони с целувка...
    -Добър вечер! - засмя му се тя.
    -Добра да е! - засмя се и той. - Колко време съм спал ?
    -Около два часа. - отвърна тя и се засмя.
    -Олеле, погледни Буба. -каза Джак и започна да се търкаля от смях, Бубка беше много следка и смешна :

Домът на Джак Хънтър - Page 2 1211821343_6
    Мони също започна да й се смее, а Бубка както винаги се чудеше какво толкова е станало...
    Джак я целуна по коремчето и я погали... След това с Мони долепиха устни и се зацелуваха...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 20, 2009 9:54 am

Станахме. Аз предложих, по точно съборих Джак отново на леглото и с едни розови ластички започнха да му завързвам опашчици. Запчилича на 5 годишно детенце. С около 50 опашчици. Започнах да се търкалям по пода от смях,а той не смееше дори да стане от леглото. После се престраши и се погледна в огледалото. Чух "АААА". Замахнах с пръст и му облякох и рокличка. Той бързо с магия попеави белите ми скочи внимавайки да не ме удари върху мен. Казами:
    - Плащай!- и започна да ме целува по врата, а аз не спирах да се смея...
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пон Апр 20, 2009 10:02 am

Джак започна да я целува и после и вдигна на крака, замахна с магическата си пръчка и Мони изглеждаше така:

Домът на Джак Хънтър - Page 2 Snoopdog_lgl

Джак започна да й се смее, а когато тя се видя в огледалото започна да пищи тогава Джак я превърна така:

Домът на Джак Хънтър - Page 2 0000014945-article

-Така повече ли ти харесва? - засмя се Джак а Мони веднага с замах на пръста си си стана същата.
    Тя го бутна на леглото и започна да го целува страстно.
    Бубка изревнува и започна да драска Мони тя се отскубна от мен и Бубка ме заблиза, аз я гушнах като бебе, тогава Мони...

Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 20, 2009 11:12 am

Изкрещях:
    - И ти и Буба вън!- започнахме да се смеем, а Джак ме пръгърна към себе си, котето измяука и се качи на прозореца. Казах само:
    - Ха!- и започнах отново да се хиля. Преоблякох се:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 578600
    Джак предложи:
    - Хайде да се оправя и аз, после ще отидем някъде на разходка или просто ще си седим цял следобед в градината, заедно без никой друг освен Буба?- кимнах защото идеята ми допадна, добавих:
    - Ще те чакам на двора.- Слязох долу и седнах на хамака, който така обичах. Всех Бубана в мен и си сложих черните очила, защото слънцето ми печеше. След малко Джак слезна и аз хукнах към него, когато го видях така:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 300273e
    Обвих ръце около врата му, а той около кръста ми. Започнахме да с ецелуваме. Вървеше напред а аз назад, по едно време паднахме в хамака, аз бях върху него. Джак нежно ми свали очилата и своите също. Откопчах му ризата и при допира с кожата му потръпнах. Паднахме от хамака и се затъркаляхме по тревата, тъкмо щях да направя още някоя лудост, когато цопнахме в басейна...
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пон Апр 20, 2009 2:43 pm

Все едно че не бяха паднали Джак продължи да я целува, тя се трансформира.Продължаваха да се целуват и по едно време нещо цопна във водата - беше Бубка, тя щеше да се удави, Джак се упалши веднага се откопчи от нищо забелязалата Мони и заплува колкото може по-бързо към котето и венага го хвана вдигна го над водата и излезе бързо от басейна, без дори да казва нищо на Мони. Хукна към банята веднага, качи се по стълбите и когато влезе вътре и веднага пусна сешуара и започна да суши котето. След като го изсуши го прегърна и го целуна... Слезе при Мони, която беше излязла от басейна.
    -Какво за Бога, стана Джак? - попита.
    -Котето се хвърли във водата, Монс!- отрърна той.
    -Ох, дай ми я! - каза тя.
    Джак я предаде на Мони и тя започна да плаче.
    Хънтър отиде при нея и я прегърна.
    -Няма страшно, не плачи - каза той.
    Тогава Мони каза:....

Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 20, 2009 3:45 pm

- Влизам вътре!- заедно с Бубана, която вече беше по добре се качихме горе. Пак си смених дрехите, стана ми навик, а и тая рокля беше много тъмна:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 1204209319_3_41f4b_7116538
    Джак се качи, който също се беше преобялкъл, заради водата. Буба оотиде,играейки си с пръчицата която държах. Бях я изпуснала, когато видях Джак- със ини прилепнали дънкки и риза полуразкопчана. Хвърлих му се, а той падна назад по гръб на леглото. Зацелуваме навсякъде, където нямаше дрехи, после ми свали малкото жакетче и го хвърли на земята, събляках му ризата и го загъделичках с маникюра си:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 C0a9d95c6577fe7abfb43a8fdb49a4b3
    Личеше си,ч е настръхна. Харесваше му и затова продължих. Хвана ме за кръста и нежно ме измести под себе си. Престваших се и го целунах по мускулите. Джак ме хвана за ръменете и разчорли коста ми. Русите ми коси се разпръснаха по сатената завивка. Обвих ръце около гърба му и продължих да го целувам по устата. Нензаех докъде можем да стигнем... Телефонът ми звънна. Джак измръка:
    - Остави го... тихо!- и продължи, настоях:
    - Не може да е някой и да спешно!- Вкопчи се в мен:
    - Мони...!- помолих го:
    - Пусни ме де!- той го направи и легна по гръб. Станах, вдигнах и чух:
    - Здравей, Монс как си!- разпознах гласа на Теди. С нея сме приятелки от към 10 години:
    - Здравей, как си?
    - Супер, а ти!
    - М, дам!- Джак ми викаше"Айде, затваряй"- супер!
    - Искаш ли някой ден да се видим, ще си дойдеш скоро нали?
    - М, незнам- Продължаваше "Ади, де". Не го чух точно и закрих слушалката с ръка. Попитах:
    - Какво?- направи ми жест да отида при него. Отвърнах му:
    - Чакай де!- вдигнах слушалката и казах:
    - М нщео стана с връзката, сега те чуувам незнам!
    - Струваш - Джак неспираше с физиономиите- ми се на... Мони слушаш ли ме?!
    - дам!
    - Напрегната си!
    - Все едно, ще ти звънна по- късно, че съм в час! Бай, поздрави и цлувки. Обичам те!- затворих телефона и скочих на леглото. Той ме прегърна и продължихме със старото занимание. Спрях го и попитах:
    - Трябва ли да й кажа за нас?
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пон Апр 20, 2009 9:52 pm

-Ами, да.Защо не? - попита Джак.
    -Добре, ще й кажа! - отвърна Мони.
    Джак продължи да я целува по гърбя и събличаше бавно роклята й...
    Тя се обърна и го спря.
    -Това което правим... мислиш ли че е редно? - попита тя.
    -Тихо, не казвай нищо... - каза й Джак и я заселува по устните...
    Тя отоново го целуна по корема... Хънтър я прегърна и я целуна по шията... Тъкмо щеше да съблече роклята й, когато долу се звънна.
    -Иди ти, моля те! - помоля я Джак, защото той изглеждаше така:

Домът на Джак Хънтър - Page 2 ACF1E2B

-Ох, добре! - отвърна му Монс и излезе от стаята... Джак се мушна под завивките и я зачака...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 20, 2009 10:07 pm

Обляках си каквото намерих, за да скрия полусъблеченото ми разкопчано бюстие. Докопах на Джак ризата и хукнах по стълбите. Отворих, а някакво сладко детенце на около 6 се усмихваше. Щом ме видя се разписка и избяга. Явно май наистина бях рошава! Погледнах се в огледалото, но изглеждах добре! Риза, пола, пусаната коса и боси крачета. Започнах да се смея и се качих горе. Видях Джак и отвърнах:
    - Трябва да се обадя на Теди, ще се притесни за мен!- той завъртя очи и ми подаде телефона.
    - Ало, Тедси?
    - Мони, няма гооо, Томичитуууу!- тя ревеше по телефона.- Убиха го след като се чухме! Котетооо!- заплаках с глас, писето беше като наше братче, гледахме си го двечките в дора у тях. Сълзи по-горещи от целувките на Джак текнаха по лиицете ми. Легнах до него и чух:
    - Немога Монинка, затварям, ще полудея!- тя ми затвори. Аз допрях глава в Джак. Легнаха на гърдите му, а сълзите от очитеми течаха по него. От спиралата бяха черни и Джак в първият момент се уплаши, но после ме прегърна. Стана ми лошо, трябваше да плувам, винаги правех така! Джак се развика и скочи от леглото, взе ме ръце и каза:
    - Мони добре ли си?- отговорих:
    - Вода, вода... искам вода!- тялото ми жадуваше за вода... Кожата потвъпваше, а аз не бях толкова силна да се боря с рибята си страна...
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пон Апр 20, 2009 10:13 pm

Добре, добре ще те заведа в басейна. - каза й.
    Слизаха по стълбите, по Мони започнаха да излизат бели люспи...
    -Мони, какво ти става? - попита.
    -Джак, бързо пусни ме в басейна! - отвърна тя.
    Излязоха надвора и Хънтър пуна Мони в басейна и легна в хамака и я зачака да излезе...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 20, 2009 10:21 pm

Излязох в нормалния си вид. Видях,че Джак лежи в хамака по слипове и започнах да се смея. Малее, беше заспал! Завиках:
    - Ало, манекена помощ!- той се стресна и падна. После ми помогна да излезя. Попита ме как се чувствам, отговорих:
    - По- добре!- скарах му са- Как може да ми се размотаваш така, ами ако някой те одкрадне?!- направих тъжна физиономия. Изсъхнах, взе ме на ръце и отговори:
    - Ти ми открадна ризата!- застанах на крака и нещо ми стана. Различни картини нахлуха много различни картини в главата ми, вълци, момиче... о боже Луна! Замаях се. Джак ме хвана. Завиках:
    - Бързо, трябва да я спасим! Луна е в гората! Задрямала е! Ще я изядат вълците!- той се стресна, извади пръчката си и мия подаде. Размахах, първо бях облечена в патешко костюмче, после по бански, а най- накрая уцелих нещо свястно:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 6394488
    Джак я взе и си облече дънки с тениска. Хукнахме хванати за ръка...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Сря Апр 22, 2009 7:44 pm

Прибрах ме се,а Джак предложи:
    - Идете се преоблечете, а аз ще ви чакам тук! Какво предпочиташ Лунче- Рорещ шоколад или топло мляко?- Луна отговори:
    - Шоколада.- хванах я за ръка и я качих горе. Отворих гардероба си и показах някой нощнички. Тя си избра тази:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Io579-1-small
    Помогнах и да си я облече, а после си облаякох тази на мен:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 1763-0
    Хванах я отново за ръка и се запътихме надолу. По стълбите ми намекна:
    - Проф. Хънтър е много добър?! Не мислите ли?- засмях се и отвърнах:
    - М, дам права си!- тя продължи:
    - Защо не ме заведохте у Вас, а тук, а и Вие... о господи!- започнахме да се смеем и двете. Зачервена казах:
    - Нем, няма нищо такова, просто сме нещо повече от приятели и толкоз!- тя кимна и продължихме да се смеем. Слязохме долу, седнахме на дивана, а Джак донесе два горещи шоколада. На мен в тази чашка:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Img_105020_56022_b
    А на Луна в тази:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Kc32_princess_of_my_heart
    Първокурсничката се зарадва. Изпихме си шоколада, а Джак каза:
    - Хайде симпатични време е за сън!- усмихна ми се скришом от детето и аз също. Качих ме се горе. Завих Лунита и я целунах по челото, изгасих лампата, пожелах й лека нощ и тъкмо да изляза, когато чух:
    - Проф. Лафет, лека нощ и... благодаря!- усмихнах се и затворих вратата, личеше си, че й е трудно да изказва чувствата си. Качих се при Джак, целунах го и легнах до него. Той ме пръгърна и започна да ме целува по врата. Завъртях се и го помолих:
    - Моля, те изморена съм! Лека нощ, меченце!- незнам отгде ми хрумна. Той ми отговори:
    - Добрем лека нощ мишленце!- прегърна ме и заспахме.
    На сутринта се събудих самичка. Джак беше станал, пофиксирах се малко, минах през банята и слязох долу. Видях на двора, на масичката, че двамата с Луна закусват. Излязох и казах:
    - Добро утро, май е обед?!- направих невинна физиономия, те започнаха да се смеят. Луна каза:
    - Аз трябва да тръгвам.- казах:
    - Ела до горе да се преоблечеш неможеш да тръгнеш по нощничка!- тя кимна. Взе Бубана и влезе в къщата. Седбнах в скута на Джак, а той ме целуна по бузката и каза:
    - Иди при Луна, а после ще мислим за целувки!- кимнах и се качих горе. Първокурсничката държеше сладка розова рокличка помоли ме:
    - Може ли да яоблека?- кимнах. За секунди Муун беше готова. Ето така изглеждаше рокличката:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Pinkmojo
    Аз си обляках това:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 201-0126_00
    Изпратих Луна и се върнах при Джак, който беше с дънки и потник. Нещо ми стана. В глават ми навлязоха пак онези картини. Стоях до Дарк цялата обляна в кръв, ревяща, очите му бяха отворени. Джак беше до мен и плачеше също. Холиана и Луна също бяха там, имаше вода, но не по мен... Скочих:
    - Дарк, мъртъв е , или поне ще бъде! Бягай!- хаванах Хънтър за ръка и хукнахме...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пет Апр 24, 2009 11:37 pm

Засанувах:
    Всичко беше същото. Джак и аз отидохме при останалите на морето, но убиха него! Замятах се из леглото... неможех да се събудя. Започнах да плача насън. Тогава в съня ми скочих във водата. тя беше ледена и се стреснах. Събудих се. Засанах седнала, а Джак го нямаше. Завиках:
    - Ехоо. Ало Джаки...?
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Пет Апр 24, 2009 11:46 pm

Джак беше слязъл до хола да вземе Бубка, която спеше сама на дивана. Той чу вика на Мони и веднага отговори качвайки се по стълбите към спалянта им:
    - Да скъпа?
    -Къде си ? - попита тя отново.
    Джак влезе в спалнята и каза:
    -Тук... отидох да взема Бубка, че ми домъчня да спи сама.
    -А, добре. Аз сънувах много гаден кошмар и се изплаших. - каза тя замислено.
    -Е, тук съм! Няма да има страшно, защото Джаки ще е до теб цялата нощ и няма да те пускам от прегръдките си!
    Мони се засмя и Джак отоново влезе под завивките прегърна Мони, а тя прегърна г-ца Бубка. Така те заспаха...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Съб Апр 25, 2009 12:21 pm

Събудих се раничко. Е, не много де. В 11 часа бях окорена. Стоях и гледах тавана. Джак ме гушкаше. Пак заспах. Като се събудих до мен имаше една бележка на която пишеше: Обичам те не ме забравяй!- Веднага си помислих, че Джак си ее тръгнал, но после докопах едно сладко меченце:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 L31972284875_4995
    и разбрах, че си е направил шега. Слязох долу, а Бубана остана да спи на възглавницата ми. Джак гледаше отнесено през прозореца, Стигнах до него и скочих на гърба му, държейки мечето. Той ме хвана за краката и каза:
    - Маймуно шантава!- допълних:
    - Лъжец сладък!- той ме обърна. Повали на дивана в хола и се зацелувахме...

Последната промяна е направена от KjKOLjNO на Съб Май 02, 2009 1:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Съб Апр 25, 2009 1:22 pm

-От къде на къде, пък лъжец?! - засмя се той и започна да я целува страстно по врата.
    -От къде ли ?! - отвърна Мони през зъби.
    Тя го целуна и бавно откопчаваше копчетата на ризата му.
    -Рапундзел! Не сей разврата си навсякъде! - засмя се Джак изтерично.
    -Ей, Скрудж, внимвай да не ти се случи нещо! - отвърна тя.
    Преметнаха се от пода на дивана...Джак беше 'отдолу' / :lol: / . Мони най-накрая откопча всики копчета на ризата му, съблече я и го зацелува по корема... Той я дръпна към себеси и я целуна по устните...Един шум от втория етаж ги преккъсна.
    Джак стана, взе магическата си пръчка и се качи на втория етаж... Влезе в спалнята, където Бубка беше бутнала нощната лампа на Мони.
    -Ох, Бубке, 'изкара ни англеите!' - засмя се той и се провикна, за да опочести Мони:- Бубка ти е бутнала нощната лампа! - засмя се отоново.
    -Ох, добре.Изпаших се - отвърна тя.
    Джак взе котето и когато слезе долу я изкара в двора и се върна при Мони.
    -Е, до къде бяхме стигнали? - попита той и я зацелува... Тя каза: ...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Съб Апр 25, 2009 10:18 pm

- М, подскажи ми!- замахнах лекичко с пръст и бях облечена с тази рокля:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 771-0
    Джак каза само:
    - Оууу!- и продължи да ме целува по лицето, врата и да ме прегръща. По едно време ме преобърна. Легна върху мен и започна бавно да сваля презрамките на роклята. Попитах го, по точно нещо като заповед беше:
    -Кажи само една дума за мен?- личеше си, че мисли защото целувките му бяха не толкова изпепеляващи. Отговори:
    - Неустоима!- обвих ръце около кръста му, а той около врата ми. Промълви:
    - А ти как би ме определил?- замислих се , но след минута разсеяни с цлеувки размишления заявих:
    -Подлудяващ!- започнах да го целувам по тялото тяло. Запях му на ушето (песента е на Бритни- земен рай- ето линкче http://www.vbox7.com/play:cc17a54c )

Your touch
    Your taste
    Your breath
    Your face
    Your hands
    Your head
    You're sweet
    Your love
    Your teeth
    Your tongue
    Your eye
    You're mine
    Your lips
    You're fine
    You're heaven on earth

I've waited all my life for you
    My favourite kiss
    Your perfect skin
    Your perfect smile

Waking up and you're next to me
    Wrap me up in your arms and back to sleep

(Lay my head on your chest and drift away
    Dream of you and I'm almost half awake)

The palest green I've ever seen
    The colour of your eyes
    You've taken me so far away
    One look and you stop time

Fell in love with you and
    Everything that you are
    Nothing I can do I'm really
    Crazy about you
    When you're next to me
    It's just like heaven on earth
    You're heaven
    You're heaven on earth

Tell me that I'll always be the one that you want
    Don't know what I'd do if I ever lose you
    Look at you and what I see is heaven on earth
    I'm in love with you

Your breath
    Your face
    Your hands
    Your head
    You're sweet
    Your love
    Your tongue

I'd move across the world for you
    Just tell me when
    Just tell me where
    I'll come to you

Take me back to that place in time
    Images of you occupy my mind

(Far away but I feel you hear with me
    Dream of you and you're almost next to me)

The palest green I've ever seen
    The colour of your eyes
    You've taken me so far away
    One look and you stop time

Everything that you are
    Crazy about you
    When you're next to me
    You're heaven
    You're heaven on earth

I'm in love with you

I'm in love with you
    I said I'm so in love
    I said I'm so in love
    So in love

Fall off the edge of my mind
    I fall off the edge of my mind
    For you
    For you

Everything that you are
    Crazy about you
    When you're next to me
    (So in love)
    You're heaven
    You're heaven on earth

I'm in love with you

I'm so in love
    I'm so in love

(I'm so in love)
    When I just look at you
    I feel like I'm gonna jump into heaven
    (So in love)
    And you'll catch me
    Catch me if I jump
    Will you catch me?- през цялото врме той ме гледаше с поглед казващ: "Това сладко човече не от тази планета! " През цялото време докато пеех Джак целуваше частите близо до устните му. Песента имаше следният превод:
    Твоят допир.
    Твоят вкус.
    Твоят дъх.
    Твоето лице.
    Твоите ръце.
    Ти си толкова сладък.
    Твоята любов.
    Твоите зъби.
    Твоят език.
    Твоите очи.
    Ти си мой.
    Твоите устни.
    Ти си изящен.
    Ти си земен Рай...

Чаках те цял живот.
    Моята любима целувка.
    Твоята съвършена кожа.
    Твоята съвършена усмивка.

Събуждам се и ти си до мен.
    Обгръщаш ме с ръцете си и заспиваме отново.

(Облягам се на гърдите ти и се отнасям...
    Мечтая за теб и съм почти будна.)

Най-красивата зелена палитра, която някога съм виждала.
    Цвета на очите ти.
    Ти ме отнасяш толкова далеч.
    Един поглед и времето спира.

Влюбих се в теб и във
    всичко което си.
    Не мога да направя нищо, найстина
    съм луда по теб.
    Когато си близо до мен
    сякаш Рая е слезнал на земята.
    Ти си Рая.
    Ти си земния Рай.

Кажи ми, че аз завинаги ще бъда, това което искаш.
    Не знаеш какво бих направила, ако те загубя.
    Поглеждам те и виждам земния Рай в теб
    Аз съм влюбена в теб.

Твоят дъх.
    Твоето лице.
    Твоите ръце.
    Твоята глава.
    Ти си толкова сладък.
    Твоята любов.
    Твоят език.

Бих прекосила целия свят за теб.
    Само кажи кога.
    Само кажи къде.
    Ще дойда за теб.

Върни ме обратно към момента,
    в който ти превзе съзнанието ми.

(Толкова далеч, но чувствам, че слушаш заедно с мен...
    Бленувам за теб и си почти до мен.)

Най-красивата зелена палитра, която някога съм виждала.
    Цвета на очите ти.
    Ти ме отнасяш толкова далеч.
    Един поглед и времето спира.

Влюбих се в теб и във
    всичко, което си.
    съм луда по теб.
    Когато си близо до мен
    Ти си Рая.
    Ти си земния Рай.

Поглеждам те и виждам земния Рай в теб.
    Аз съм влюбена в теб.

Влюбена съм в теб.
    Казах, че съм толкова влюбена.
    Казах, че съм толкова влюбена.
    Толкова влюбена...

Загубих ума си.
    Аз загубих ума си,
    заради теб.
    Аз загубих ума си.
    Аз загубих ума си,
    заради теб.

Влюбих се в теб и във
    всичко, което си.
    съм луда по теб.
    Когато си близо до мен
    Ти си Рая
    Ти си земния Рай

Поглеждам те и виждам земния Рай в теб.
    Аз съм влюбена в теб.

Толкова съм влюбена.
    Толкова съм влюбена.

Загубих ума си.
    (Толкова съм влюбена.)
    Когато те погледна,
    се чувствам така, сякаш ще скоча в Рая.
    (Толкова вклюбена.)
    И ти ще ме хванеш!
    Хвани ме ако скоча.
    Ще ме хванеш ли?- бях на 99, (9) %, че тая песен съм я писала за него! Тогава той зададе въпроса:
    - Помниш ли къде, как и защо дойде на езерото оная вечер мое наркотиче?- отвърнах веднага:
    - Бившото ми гадже Зе...- той ме прекъсна:
    - Не го споменавай, не мога да си те представя при друг!- кимнах и довърших:
    - Та оная вечер той замина и аз отидох да поплувам, защото се нуждаех от вода. Бях объркана и дори не знам защо отидох там , а не в басейна ми у нас. Тогава видях светлината, теб и по нататък ти е ясно... Първият път когато те вдиях преди да те целуна си мислех, че всичко е сън!- той се засмя. Май бях дала мнооого странна информация. Попитах го:
    - А ти?- той отвърна:
    - Бях отишъл малко да подишам чист въздух, когато видях силует, а после и теб.- той продължи да м е целува и свали презрамките, но роклята беше тип корсет, трябваш е първо да се развърже от гърба ми. Джак стигна до връзките и ги дръпна, внезапно попита:
    - Ъм... такова- стана леко червен, не го мъчих още. Казах:
    - Не, не, не ми казвай колко много прекалихме! По- добре преброй звездите дето грят в нашите очи!- целунах още веднъж след което пуснах коста си от кока, тя се разпиля по дивана...
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Нед Апр 26, 2009 10:47 pm

Джак продължи да сваля роклята й, но тя го спря.
    - Страх ме е от неизвестното!- Джак я изгледа.Отвърна:
    - Нети е известно по-нататък?- тя се замисли и отговори:...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Нед Апр 26, 2009 10:57 pm

-Ъм...-зачервих се. Напълно знаех продължението...- Нем, предполагам ,че знам. Въпросът е по-нататък.- откопчих се от него. Станах и си оправих роклята. Завързах й връзките, които бяха само лекоразхлабени и помолихДжак да ми оправи презрамките.Той се съгласи и изпълни желанието ми. Седнахме на дивана. Не споменахме нищо в продължение на 1 минута. После той стана облече си ризата и добави:
    - А сега?- отговорих:
    - Сега, сега... - приблиших се до него. Прегърнах го и цялата потръпнах отново. После той се одръпна.Помислих си че се сърди. Видях го да идва към менс пакетче Хуба- Буба. почерпи ме и каза:
    - Винагипомага дъвченето!- съгласих се. Седнахме навън в хамака иаз добавих:
    - Аз съм кралицата на дъвките!
    Джак Хюнтър
    Джак Хюнтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джак Хюнтър Нед Апр 26, 2009 11:08 pm

...-Искаш ли да се състезаваме? - попита той едвам - едвам, защото от толкова голяма дъвка не можеше почти да говори - Който направи по-глоям балон печели целувака от другия, какво ще кажеш?
    -Амм... съгласна съм да ти дам и повече от една целувка ако загубя, но проблема е че няма да загубя! - присмя ми се тя. - Е, започваме ли?
    -Оо, разбира се! Ще видиш как ще те наредя сега! - засмя се и той.
    Хънтър започна да дъвче дъвката си и започна да издува огромен балон... не трябваше да губи, но Мони имаше напредък и балона й беше доста по-голям от този на Джак...
    Балона му стана с размера на диня, а този на Мони беше още по-голям... След около две минути балона на професора по Магипортиране и Куидич се спука.
    Мони спука и нейния и започна да се смее...
    -Е, сега трябва да получа целувка, нали? - попита тя.
    -Дам... - отвърна й Джак.
    Той отиде до нея прегърна я и я целуна, а тя каза :
    -Ей, ама ти си бил много стиснат! Защо не дадеш още една, две , три... айде де , малко повече целувки.
    Тя и Джак се засмяха.
    -Амм... не съм стиснат... - каза й той.
    Стисна я в обятията си и продължи да я целува...
    Симона Лафет
    Симона Лафет

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Симона Лафет Пон Апр 27, 2009 9:49 am

Хънтър каза:
    - Устните ти имат вкус на черешка!- засмях се и добавих:
    - Твоите на диня! От дъвката е!- започнахме и двамата да се смеем. Допълних замислено:
    - Твойте устни май винаги са сладки!- Хънтър се засмя и ме повли на земята. Надувайки, друг балон измрънка:
    - Мое сладко наркотиче, какво ще кажеш да прекараме следобеда тук и да дъвчим?- съгласихсеи така стана. През цялото време Джак се опитваше да ме победи, но аз наистина бях добра. Когато бях малка, след като станах русалка познавах Зейн. Двамата се съзтезавахме. Отначало той беше по-добър, но аз се хванах на инат и станах "кралицата" на дъвките! По- едновреме Джак попита:
    - Тоя Зейн, сладък ли беше?- отвърнах веднага без да се замислям:
    - Не по-сладичък от теб.- зацелувахме се. Вечерта си легнахме гушнати един в друг. На сутринта станах обляках се ето така:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 Tunika_bay_jalta
    Сялзох д олу и говорих около час, пиейки кафе с Теди. Разказах иза Джак и т.н. Той слезе и аз затворих разговора. Беше облеченстези дрехи:
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 IMG_8595
    Домът на Джак Хънтър - Page 2 5982963
    Бубана сънена крачеше до него. Той каза:

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 3:40 am