Прибрах ме се,а Джак предложи:
- Идете се преоблечете, а аз ще ви чакам тук! Какво предпочиташ Лунче- Рорещ шоколад или топло мляко?- Луна отговори:
- Шоколада.- хванах я за ръка и я качих горе. Отворих гардероба си и показах някой нощнички. Тя си избра тази:
Помогнах и да си я облече, а после си облаякох тази на мен:
Хванах я отново за ръка и се запътихме надолу. По стълбите ми намекна:
- Проф. Хънтър е много добър?! Не мислите ли?- засмях се и отвърнах:
- М, дам права си!- тя продължи:
- Защо не ме заведохте у Вас, а тук, а и Вие... о господи!- започнахме да се смеем и двете. Зачервена казах:
- Нем, няма нищо такова, просто сме нещо повече от приятели и толкоз!- тя кимна и продължихме да се смеем. Слязохме долу, седнахме на дивана, а Джак донесе два горещи шоколада. На мен в тази чашка:
А на Луна в тази:
Първокурсничката се зарадва. Изпихме си шоколада, а Джак каза:
- Хайде симпатични време е за сън!- усмихна ми се скришом от детето и аз също. Качих ме се горе. Завих Лунита и я целунах по челото, изгасих лампата, пожелах й лека нощ и тъкмо да изляза, когато чух:
- Проф. Лафет, лека нощ и... благодаря!- усмихнах се и затворих вратата, личеше си, че й е трудно да изказва чувствата си. Качих се при Джак, целунах го и легнах до него. Той ме пръгърна и започна да ме целува по врата. Завъртях се и го помолих:
- Моля, те изморена съм! Лека нощ, меченце!- незнам отгде ми хрумна. Той ми отговори:
- Добрем лека нощ мишленце!- прегърна ме и заспахме.
На сутринта се събудих самичка. Джак беше станал, пофиксирах се малко, минах през банята и слязох долу. Видях на двора, на масичката, че двамата с Луна закусват. Излязох и казах:
- Добро утро, май е обед?!- направих невинна физиономия, те започнаха да се смеят. Луна каза:
- Аз трябва да тръгвам.- казах:
- Ела до горе да се преоблечеш неможеш да тръгнеш по нощничка!- тя кимна. Взе Бубана и влезе в къщата. Седбнах в скута на Джак, а той ме целуна по бузката и каза:
- Иди при Луна, а после ще мислим за целувки!- кимнах и се качих горе. Първокурсничката държеше сладка розова рокличка помоли ме:
- Може ли да яоблека?- кимнах. За секунди Муун беше готова. Ето така изглеждаше рокличката:
Аз си обляках това:
Изпратих Луна и се върнах при Джак, който беше с дънки и потник. Нещо ми стана. В глават ми навлязоха пак онези картини. Стоях до Дарк цялата обляна в кръв, ревяща, очите му бяха отворени. Джак беше до мен и плачеше също. Холиана и Луна също бяха там, имаше вода, но не по мен... Скочих:
- Дарк, мъртъв е , или поне ще бъде! Бягай!- хаванах Хънтър за ръка и хукнахме...