+2
anna_wilar
Дарк Листан
6 posters
Домът на Дарк Листан
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°226
Re: Домът на Дарк Листан
-ако я видите й предайте че я предизвиквам-каза им Луна и се замисли за Дарк и за смъртта му...от лицето й потекаха сълзи но тя не им обърна внимание
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°227
Мериса се изсмя високомерно....
-Ако си мислиш,че ме е страх от теб...Жестоко се лъжеш...
Тя тръгна да казва още нещо,но Кърстин я прекъсна...
-Зайче,не те съветвам...
Тя държеше лист хартия,на който с почерка на САпфира бяха надраскани няколко слова....
-Значи..не ми казвай какво да правя....Той да не си е вкъщи.?!
-Вече да!-отговори й отсечено Кърстин...
-Ако си мислиш,че ме е страх от теб...Жестоко се лъжеш...
Тя тръгна да казва още нещо,но Кърстин я прекъсна...
-Зайче,не те съветвам...
Тя държеше лист хартия,на който с почерка на САпфира бяха надраскани няколко слова....
-Значи..не ми казвай какво да правя....Той да не си е вкъщи.?!
-Вече да!-отговори й отсечено Кърстин...
Ерик Силвърнест- Брой мнения : 1980
Местожителство : In hell..i guess..
Данни на героя
Име на героя: Ерик Силвърнест
БФФ:
Семейство:
- Post n°228
Ерик ги гледаше пренебрежително когато забеляза лист хартия в ръката на едно от двете момичета.
-Този лист.Дай ми го.-каза той спокойно и просто,сякаш тя просто щеше да му го предаде.Ерик знаеше че това няма да стане,но и нямаше нищо против една битка..
-Луна,млъкни.-каза той на Луна когато видя че сама предизвиква Сапфира и плаче едновременно.
-Този лист.Дай ми го.-каза той спокойно и просто,сякаш тя просто щеше да му го предаде.Ерик знаеше че това няма да стане,но и нямаше нищо против една битка..
-Луна,млъкни.-каза той на Луна когато видя че сама предизвиква Сапфира и плаче едновременно.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°229
-Отивам да се разведря кат убия неколко човека.Веднага се връщам-каза тя и излезе навън.Чуха се няколко изстрела и Луна се върна в къщата.По дрехите й имаше кръв но тя не обръщаше внимание на нея.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°230
Кърстин протегна ръка,за да вземе ерик листа,но Мериса го взе първа...Застана зад Ерик и се усмихна злобно...
-Ако той е...новият...защо не го пробваме.....
Тя се наведе и подигна воалите на роклята си...От ботуша извади сребърна кама...Замахна да нарани Ерик...
-Ако той е...новият...защо не го пробваме.....
Тя се наведе и подигна воалите на роклята си...От ботуша извади сребърна кама...Замахна да нарани Ерик...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°231
Ерик погледна кръвта изумен:
Не доумяваше Луна глупава ли е?!Той си закри лицето с ръка но не можа да откъсне поглед от кръвта на дрехата й.
-Смени си дрехите..-измрънка той слабо.Гласът му трепереше леко.След като видя че Луна не направи нищо той се ядоса.
-СЕГА!!-извика й Ерик разярено и махна ръката си от лицето си.Ирисът му бе станал от мътно-лилав на тъмно-червен.Луна се стресна но не отстъпи.Ерик усети нещо зад себе си и се обърна към момичетата.Едно от тях вече се опита да го нарани с нещо но той клекна бързо,пропускайки камата и после се изправи бързо.Той я удари по лицето с ръка и тя пристъпи няколко крачки назад.Ерик макар че се бе представил добре,беше превъзбуден от кръвта по Луна и сега беше много по-опасен от преди...
Не доумяваше Луна глупава ли е?!Той си закри лицето с ръка но не можа да откъсне поглед от кръвта на дрехата й.
-Смени си дрехите..-измрънка той слабо.Гласът му трепереше леко.След като видя че Луна не направи нищо той се ядоса.
-СЕГА!!-извика й Ерик разярено и махна ръката си от лицето си.Ирисът му бе станал от мътно-лилав на тъмно-червен.Луна се стресна но не отстъпи.Ерик усети нещо зад себе си и се обърна към момичетата.Едно от тях вече се опита да го нарани с нещо но той клекна бързо,пропускайки камата и после се изправи бързо.Той я удари по лицето с ръка и тя пристъпи няколко крачки назад.Ерик макар че се бе представил добре,беше превъзбуден от кръвта по Луна и сега беше много по-опасен от преди...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°232
Луна се усети и замахна с пръчката си.Тя си облече други дрехи и каза на Ерик:
-Ако искаш кръв изпий я от труповете-и се усмихна леко злобно.
-Ако искаш кръв изпий я от труповете-и се усмихна леко злобно.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°233
Холиана се изправи....Приближи се към Ерик...Положи пръст върху вените на лявата си китка...Направи малка рана,от която потече кръв...Приближи се още повече към Ерик...Обърна го към себе си...Кръвта покапа по друхите му...Тя надигна ръката си...
-Пий..ще те успокои....
-Пий..ще те успокои....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°234
Ерик я погледна изумено но усещаше как жаждата във него нарастваше.Скоро нямаше да може да я задържи..Тя бе по-силна от волята му.Той се опита да погледне настрани но беше прекалено мъчително за него и вместо това той хвана жадно ръката на все още непознатия вампир и започна да пие бавно.Опитваше се да не прекалява,но не го е правил от 4 години..Накрая се усети и само облиза раната.После спря и отмести ръката от себе си.Той се подпря на стената и избърса устата си.Кучешките му зъби бяха се издължили и един от тях беше отвън.Ерик беше леко задъхан.После се отблъсна от стената и застана пред онези зоомази със раздразнен поглед.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°235
Раната на Холи зарастна съвсем бързо....
Мериса вече бе прибрала камата....Изглеждаше изключително спокойна и гледаше Ерик по-хладнокръвно от нужното...Пък и едва ли това беше добра идея...
Мериса вече бе прибрала камата....Изглеждаше изключително спокойна и гледаше Ерик по-хладнокръвно от нужното...Пък и едва ли това беше добра идея...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°236
-Аз ще си тръгвам...чао-каза Луна и излезе от къщата.Тя се запъти към своята.По пътя тя мислеше само за Дарк и от лицето й падаха сълзи постоянно.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°237
Ерик погледна Мериса.Нейното хладнокръвно наблюдаване го ядосваше още повече.Очите му станаха алено червени.Ерик беше ухапан от вампир,не беше чистокръвен..
-Ти..изкарваш ме извън нерви..-измрънка той ядосано и я погледна безразлично,макар че криеше ужасяващи планове за смъртта й..:
-Ти..изкарваш ме извън нерви..-измрънка той ядосано и я погледна безразлично,макар че криеше ужасяващи планове за смъртта й..:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°238
Мериса прехапа дяволито устни....Погледа й се плъзна по Ерик....
-Е,ще трябва да ме търпиш-изхили се тя.-Но те предупреждавам...способна съм да вдигна мъртъв от гроба...
-Е,ще трябва да ме търпиш-изхили се тя.-Но те предупреждавам...способна съм да вдигна мъртъв от гроба...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°239
-Със твоите писъци и Господ ще свалиш на земята..-измрънка Ерик раздразнено.Очите му започнаха да придобиват нормалния лилав цвят.Започваше да се успокоява бавно.Холиана беше права..
-Ще дадете ли писмото или да си го взема сам?-попита той ядосано:
-Ще дадете ли писмото или да си го взема сам?-попита той ядосано:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°240
Мериса отново прехапа устни...Тя не му даде листа...Беше й забавно да си играе с него....след като щеше да я командва трябваше да го изпробва.....
-Вземи си го....
-Вземи си го....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°241
Ерик отново показа кучешките си зъби без да знае.Наистина започваше да му писва от тая игра..След като я напсува мислено той отново започна да я оглежда.Накрая се изпълни и се приближи до нея.Той хвана ръцете й грубо и ги притисна заедно като в белезници.Той се опита да вземе листа но не можа.
-Пусни го.-измрънка Ерик ядосано.Знаеше какво може той да й причини..Защо по-дяволите го прави?!
-Пусни го.-измрънка Ерик ядосано.Знаеше какво може той да й причини..Защо по-дяволите го прави?!
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°242
Мериса го погледна изпитателно...
-А ако не го направя?
Тя го предизвикваше....Беше наясно че играе опасна игра,но забавата беше в нейните ръце....Както и листа....
-Знаеш ли...Доста по-готин си от онова лапе Дарк....
Мериса се опита да се освободи от хватката на Ерик,но не можа...
-А ако не го направя?
Тя го предизвикваше....Беше наясно че играе опасна игра,но забавата беше в нейните ръце....Както и листа....
-Знаеш ли...Доста по-готин си от онова лапе Дарк....
Мериса се опита да се освободи от хватката на Ерик,но не можа...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°243
-Готин или не,Дарк вече няма нищо общо с тази работа.Заради вашата бавно-развиваща се лидерка Сапфира сега той лежи безжизнен на плажа..-Ерик отново се опита да вземе листа но Мериса не го пускаше.Той се ядоса.
-Не ме карай да те ухапя.-измрънка той раздразнено.Гледаше момичето право в очите със подразнен поглед,сякаш иска да й каже да не се закача с него..
-Не ме карай да те ухапя.-измрънка той раздразнено.Гледаше момичето право в очите със подразнен поглед,сякаш иска да й каже да не се закача с него..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°244
Мериса разчиташе погледа му,но не мислеше да го оставя....
-Съгласна съм..Сапфира е недорасла идиотка...
И да я ухапе...Нямаше да я превърне във вампир,нито щеше да я убие...Нещо в него я караше да продължава да го дразни....
-Съгласна съм..Сапфира е недорасла идиотка...
И да я ухапе...Нямаше да я превърне във вампир,нито щеше да я убие...Нещо в него я караше да продължава да го дразни....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°245
Ерик се ядоса още повече.Какво трябваше да направи за да накара този женски кърлеж да даде листа...
-Говоря ти серио..защо ли си губя времето?-измрънка той и захапа ръката й.Целта му бе да я заболи и да хване ранената си ръка с другата си с която държи листът,но веднага щом вкуси топлата кръв от вените й,очите на Ерик бавно започнаха да стават червени и той отново губеше контрол над себе си..
-Говоря ти серио..защо ли си губя времето?-измрънка той и захапа ръката й.Целта му бе да я заболи и да хване ранената си ръка с другата си с която държи листът,но веднага щом вкуси топлата кръв от вените й,очите на Ерик бавно започнаха да стават червени и той отново губеше контрол над себе си..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°246
Мериса не усети никаква болка...Имаше чувството,че въпреки,че ерик пие от кръвта й,тя се обновяваше отново и отново...Мериса отдръпна ръката си от него и го погледна дяволито....
-Това,че можеш да ме командваш,не значи че можеш да ме ядеш....
-Това,че можеш да ме командваш,не значи че можеш да ме ядеш....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°247
Ерик я погледна с вече алено червените си очи.Сега пък какво стана?!Какво имаше предвид тя под "Сега вече след като можеш да ме командваш.."?!Той изсумтя.Тя беше като водата.Пиеш и пиеш,ама колкото и да пиеш пак не свършва..Той облиза ръката й за да премахне остатъците от кръв и после се изправи.Ерик я погледна в очите,облизвайки наострените си кучешки зъби,заедно с кървавата си уста.Накрая след като се успокои малко и след като очите му отново придобиха бледия си лилав цвят,той отстъпи няколко крачки назад и взе пистолета на земята,който някой бе изтървал.Той погледна Мериса и в следващия миг вече сочеше пистолета към нея:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°248
Усмивката на Мериса стана злобна...Зелен облак прах я обви и след това изчезна..:
-Да убиеш Ангел на смъртта е възможно най-глупавото нещо,което можеш да направиш в момента...
Тя възвърна предишният си вид за секунди...Сякаш нищо не бе станало...
-Да убиеш Ангел на смъртта е възможно най-глупавото нещо,което можеш да направиш в момента...
Тя възвърна предишният си вид за секунди...Сякаш нищо не бе станало...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°249
Ерик извъртя очи.Този път беше готов да се откаже.Колко самоличности имаше тази двулична змия?!Може би накрая ще излезе че е и Господ?!
-Как може един вампир да се оттърве от кърлеж като теб?-попита спокойно Ерик.Той се запъти към хладилника но всъщност изкара една чаша от шкафа.Той наля вода в нея и седна на един стол.Той отпи няколко глътки от водата и започна да оглежда къщата на вече покойния Дарк Листан.Оглеждаше картините,мебелите и другите предмети в къщата му..
-Как може един вампир да се оттърве от кърлеж като теб?-попита спокойно Ерик.Той се запъти към хладилника но всъщност изкара една чаша от шкафа.Той наля вода в нея и седна на един стол.Той отпи няколко глътки от водата и започна да оглежда къщата на вече покойния Дарк Листан.Оглеждаше картините,мебелите и другите предмети в къщата му..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°250
-Мериса дай му листа-просъска Кърстин...
-Аа н...
Мериса не можа да довърши....Листа вече не беше в ръцете й...Беше в Ерик...Доброто й нестроение веднага бе убито...Тя изгледа на кръв Кърстин и напусна стаята...
-Аа н...
Мериса не можа да довърши....Листа вече не беше в ръцете й...Беше в Ерик...Доброто й нестроение веднага бе убито...Тя изгледа на кръв Кърстин и напусна стаята...