-извинявай-побърза да каже тя
+2
Дарк Листан
amutofangirl07
6 posters
Домът на Луна Муун
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°51
Re: Домът на Луна Муун
-не.-отговори Луна.-не знам какво ми става но просто...просто...се чуствам странно но в същото време все едно съм в рая...само като си помисля за теб се чуствам така...-Луна веднага онемя.Тя осъзна какво всъщност означава това-разбрах...мисля че съм влюбена в теб...моляте не ме намразвай!!!-каза Луна и веднага се хвана за устата и си помисли"глупачка такава!!!!защо му каза???сега той ще те намрази!!!"
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°52
Дарк се зачерви и се почеса зад тила.
-Защо ще те намразя?Нямам причина..-измрънка той и се усмихна леко.Ето че твърденията му бяха вярни..Холиана сигурно ще ревнува доста,но след като тя го има за плюшено мече,ще трябва да разбере че така не може да продължава..
-Защо ще те намразя?Нямам причина..-измрънка той и се усмихна леко.Ето че твърденията му бяха вярни..Холиана сигурно ще ревнува доста,но след като тя го има за плюшено мече,ще трябва да разбере че така не може да продължава..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°53
-просто наскоро като признах това на едно друго момче той ме намрази...-каза тя и сведе глава.-какво щеше да ми казваш по-рано???-попита тя за да отклони темата
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°54
-Ъм..нищо интересно.-отвърна Дарк.Сега се бе сетил за Сапфира,малката мис зло.Доста беше зла,да не говорим че беше прекалено наконтена и капризна..най-малкото голямо зло което Дарк е срещал..Само се надяваше тя да не излезе толкова детинска колкото изглежда..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°55
-Дарк...нещо тревожи ли те-попита го Луна като забеляза че се бе замислил за нещо.Той изглеждаше толкова сериозен и толкова чаровен че тя не можа да устои и каза:
-ХИПЕР СЛАДЪК СИ!!!-после веднага каза-извинявай...не трябваше да го казвам
-ХИПЕР СЛАДЪК СИ!!!-после веднага каза-извинявай...не трябваше да го казвам
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°56
Дарк я погледна изумено.Отново не можеше да повярва че това се случва ..
-Ъмм..благодаря..-измрънка той зачервен и се усмихна леко.
-Няма нужда да се извиняваш..казала си това което ти беше на сърцето,разбирам те..-каза й Дарк.
-Ъмм..благодаря..-измрънка той зачервен и се усмихна леко.
-Няма нужда да се извиняваш..казала си това което ти беше на сърцето,разбирам те..-каза й Дарк.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°57
-Чустваш ли се по-добре???-попита го Луна."мн е сладък и се държи толква готино...дали дълбоко в себе си и той си пада по мен...е ако е така скоро ще разбера"помисли си Луна и го загледа
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°58
-Да..-каза той и видя че Луна го гледа в очите.Колкото и хладнокръвно се дръжеше,така и не можа да скрие зачервеното си лице и поглдна настрани.
-Е ъмм..защо не види кой ти се е обадил?Може да е от училище..-предложи тихо той.
-Е ъмм..защо не види кой ти се е обадил?Може да е от училище..-предложи тихо той.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°59
-о вярно бе...много съм отнесена...искам още веднъж да ти благодаря че ме защити-каза тя усмихна се леко и взе пейджъра си.щом видя кой й е звънял веднага го остави настрани.Тя се приближи до Дарк и каза:
-От началото на учебната година поттисках чуствата си и сега се чуствам страхотно като вече знаеш...обещавам вече ще ти казвам всичко което чуствам към теб...като крия чуствата си е ужасно
-От началото на учебната година поттисках чуствата си и сега се чуствам страхотно като вече знаеш...обещавам вече ще ти казвам всичко което чуствам към теб...като крия чуствата си е ужасно
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°60
Дарк се усмихна леко и после се спогледа..Ако тя щеше да му казва истината,значи и той трябва..
-Аз..искам да ти кажа че..вече не съм с Холиана..това е..-измрънка той.Започваше да се чуди докога косата му ще бъде черна а очите сиви,но после се сети че може би..ще е завинаги..
-Следващия път внимавай когато се трансформираш,Дарк..-помисли си той..
-Аз..искам да ти кажа че..вече не съм с Холиана..това е..-измрънка той.Започваше да се чуди докога косата му ще бъде черна а очите сиви,но после се сети че може би..ще е завинаги..
-Следващия път внимавай когато се трансформираш,Дарк..-помисли си той..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°61
Луна се натъжи малко...все пак Холи й беше приятелка и сигурно я боли сега и е тъжна.
-Горката Холи...-каза Луна-сигурно е много тъжна.Ти ли я заряза???
-Горката Холи...-каза Луна-сигурно е много тъжна.Ти ли я заряза???
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°62
-Не..нека кажем че и двамата знаехме какво става..направихме го без да казваме нищо..-измрънка Дарк и седна на дивана.Той се замисли и погледна настрани,след което се почеса зад тила:
-Сори за черната коса..предполагам че е страничен ефект..ако не,ще трябва да си боядисвам косата после..-изведнъж Дарк се сети че бяха във великденска ваканция.
-Ти боядисваш ли яйца?-попита той,сменяйки темата.
-Сори за черната коса..предполагам че е страничен ефект..ако не,ще трябва да си боядисвам косата после..-изведнъж Дарк се сети че бяха във великденска ваканция.
-Ти боядисваш ли яйца?-попита той,сменяйки темата.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°63
-да но утре ще ги боядисам-все пак трябва или в четвъртък или в събота.-каза Луна и без да се усети целуна Дарк.Сякаш нещо я накара да го направи.
-извинявай-каза тя и веднага изтича в стаята си.-глупачка такава!!!защо го целуна бе!!!-започна да си говори тя.
-извинявай-каза тя и веднага изтича в стаята си.-глупачка такава!!!защо го целуна бе!!!-започна да си говори тя.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°64
Дарк стана и погледна как Луна излезе бързо от стаята.
-ЧАКАЙ!!!-извика й той и я последва.Накрая застана пред една врата и се облегна на стената.Зачака тя да отвори но не беше много уверен..
-ЧАКАЙ!!!-извика й той и я последва.Накрая застана пред една врата и се облегна на стената.Зачака тя да отвори но не беше много уверен..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°65
Луна отвори и му каза:
-Много съжелявам!!!Не трябваше да го правя!!!Голяма глупачка съм!!!-след което тя сведе глава надолу.
-Много съжелявам!!!Не трябваше да го правя!!!Голяма глупачка съм!!!-след което тя сведе глава надолу.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°66
-Спокойно,няма проблеми..аз ъмм..няма значение..ъмм..имаш ли яйца или да отидем да вземем от ъмм..супермаркета?-попита Дарк.Искаше по най-бързия начин да смени темата за да стане по-приятна атмосферата наоколо..
П.П.:Ако се чудиш къде ще е супермаркета,аз ще го направя в your street.
П.П.:Ако се чудиш къде ще е супермаркета,аз ще го направя в your street.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°67
-спокойно имам.знам че е странен въпрос но...целувката хареса ли ти???-попита го Луна и добави-ако изпитваш нещо към мен е по-добре да ми кажеш.-малко се изчерви но пак каза:
-кажи ми истината
-кажи ми истината
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°68
Дарк се ядоса леко.
-Искаш веднага да се влюбя след като скъсах с Холиана?!-извика й той раздразнено.Не можеше да свикне все още.Да,започваше да харесва Луна но не чак толкова много че..трябваше му време.
-Искаш веднага да се влюбя след като скъсах с Холиана?!-извика й той раздразнено.Не можеше да свикне все още.Да,започваше да харесва Луна но не чак толкова много че..трябваше му време.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°69
-напълно те разбирам-каза му тя и се заключи в стаята си."ГЛУПАЧКА ТАКАВА!!!!ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕБЪРЗВАШ С ВЪПРОСИТЕ?!?!"мислеше си Луна.Просна се на леглото и си каза:
-защо винаги развалям всичко???исками се да не съм такава...исками се да се променя някак...напълно!!!чакай малко...мога да се променя нали съм магьосница.Тя замахна с пръчката си и се промени завинаги:
-защо винаги развалям всичко???исками се да не съм такава...исками се да се променя някак...напълно!!!чакай малко...мога да се променя нали съм магьосница.Тя замахна с пръчката си и се промени завинаги:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°70
Дарк въздъхна и влезе в банята.Погледна се в огледалото и въздъхна.Превърна се в куче и после в човек.После пак се погледна в огледалото.
-Черно..-измрънка той като видя че косата му отново беше черна и се трансформира още веднъж.Най-накрая си възвърна истинския цвят на косата.Той се погледна в огледалото.Изглеждаше омърлушен.После въздъхна и отново застана пред вратата на Луна.
-Луна..отвори..Съжалявам че се разкрещях..просто ми стана тъпо и това е..съжалявам..-измрънка той тихо и тъжно.Не искаше да крещи с всичка сила но и не искаше да шепне сякаш не иска тя да го чуе..
-Черно..-измрънка той като видя че косата му отново беше черна и се трансформира още веднъж.Най-накрая си възвърна истинския цвят на косата.Той се погледна в огледалото.Изглеждаше омърлушен.После въздъхна и отново застана пред вратата на Луна.
-Луна..отвори..Съжалявам че се разкрещях..просто ми стана тъпо и това е..съжалявам..-измрънка той тихо и тъжно.Не искаше да крещи с всичка сила но и не искаше да шепне сякаш не иска тя да го чуе..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°71
Луна отвори.
-съжелявам че прибързах с въпросите...все пак ти си прав...не може да се влюбиш в мен след като си скъсал с Холи.Дарк...аз гадно ли се държа с теб???-каза тя
-съжелявам че прибързах с въпросите...все пак ти си прав...не може да се влюбиш в мен след като си скъсал с Холи.Дарк...аз гадно ли се държа с теб???-каза тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°72
Дарк се облегна на стената и погледна настрани със тъжен и замислен поглед:
-Не..аз..избухнах..съжалявам..просто се чувствам мъртъв отвътре,това е..затова винаги отклонявам темата..-измрънка той и въздъхна притеснено.
-Сори ако е изглеждало като нещо друго..започваш да ми харесваш,но в момента не съм в състояние да..знаеш..-добави Дарк и погледна Луна с жълтите си очи.
-Не..аз..избухнах..съжалявам..просто се чувствам мъртъв отвътре,това е..затова винаги отклонявам темата..-измрънка той и въздъхна притеснено.
-Сори ако е изглеждало като нещо друго..започваш да ми харесваш,но в момента не съм в състояние да..знаеш..-добави Дарк и погледна Луна с жълтите си очи.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°73
Луна го погледна:
Той бе толкова сладък и чаровен че Луна припадна(буквално)Тогава Дарк...
Той бе толкова сладък и чаровен че Луна припадна(буквално)Тогава Дарк...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°74
...се стресна.Той се уплаши и бързо я хвана преди да е паднала на земята.
-Хей,добре ли си?!-попита той уплашено.Не знаеше защо стана така..
-Мамка му,какво направих..?!-помисли си той ужасено.Надяваше се да се оправи..
-Хей,добре ли си?!-попита той уплашено.Не знаеше защо стана така..
-Мамка му,какво направих..?!-помисли си той ужасено.Надяваше се да се оправи..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°75
луна отвори очи и каза:
-д-дарк толкова си сладък.-тя се надигна и обви ръце около врата му,за да го прегърне.-искаш ли да отидем до супермаркета да вземем малко продукти за вечеря???-попита тя
-д-дарк толкова си сладък.-тя се надигна и обви ръце около врата му,за да го прегърне.-искаш ли да отидем до супермаркета да вземем малко продукти за вечеря???-попита тя