World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

5 posters

Домът на Кейт и Джейк

Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Брой мнения : 331
    Местожителство : Волтера,Италия

Данни на героя
    Име на героя: Кейт Волтури
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Кейт и Джейк - Page 10 Empty Re: Домът на Кейт и Джейк

Писане  Кейт Волтури Нед Окт 04, 2009 11:31 am

-Хей..не бива да се притесняваш да идваш във Волтера,там живеят и хора!А и моето семейство няма да те нарани.Те са наясно колко важен си за мен,а и Джейк,Едмънд и Тай ще са там,ако стане нещо,аз също!-отговори Кейт.Не искаше Джо да се страхува да идва във Волтера спокойно.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Брой мнения : 287

Данни на героя
    Име на героя: Джо Хелоуин
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Пон Окт 05, 2009 1:39 pm

- Добре но ако нещо стане неотговарям ако някой ме закчи директно получва билет за ада. - казах аз и я целунах по бузата легнах на канапето и се загледах в тавана.
    - Съжелявам красавице не просто бащами беше убит от вампири и за мен е разбираемо при мисълта да отива в леговището им да имам известни притеснения.Не че ме е страх ни най-малко аз не се плаша лесно но все пак ако нещо се случи и вие решите даме хапнете ще ми е доста трудно да се справя с най-стария и силен клан на вампири в света.Идвам само защото ти имам доверие и знам че ме обичаш иначе небих дошал за нищо на света.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Вто Окт 06, 2009 10:04 am

-Наистина имаш право и ако те обичах нямаше да те карам да правиш нещо,което не искаш,за това може и да не идваш както решиш!Аз просто исках да опознаеш семейството ми,а и те да те опознаят!-отговори Кейт,а после се облегна на фотьойла и затвори очи.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Вто Окт 06, 2009 2:31 pm

Усмихнах се и се преместих при нея клекнах до фотьоила и я целунах продължително.
    - Естествено че ще дойда не ме е с страх от семействотото ти е можеби от баща ти малко е строгичък.Дано си му любимка иначе лошо ми се пише. - разсмях се и я целунах отново.
    - Спокойно само се шегувам ще дойда с теб дори и да отиваш на края на света.Решил съм да ти досаждам още много години.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Вто Окт 06, 2009 7:11 pm

-Разбира се,че съм му любима,той няма други дъщери,а и нали съм ти разказвала историята или не съм?-попита Кейт.Мислеше си,че вече му е разказвала за предишния си живот.Но в момента най-много тревожеше мислите и това,че вече е станала вампир.Знаеше колко голям враг са на върколаците и предполагаше колко му е трудно,но и на нея не и беше леко.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Вто Окт 06, 2009 8:45 pm

- Мисля че си ми разказвала. - усмихнах се и я погалих по рамото.
    - Още ли мислиш за това какво ще стане ако дойда с теб в Волтера ? - попитах аз и погледнах красвите и очи.
    - Не се тревожи всичко ще е наред пък и несъм от най-слабите незабравяй че заради теб вече убих 2 вампира точно преди ваканцията когато беше напечено заради войната между вампири и върколаци.Нейсках да разбираш но от къде да знам че има камери навсякъде ?
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Сря Окт 07, 2009 10:40 am

-Не се притеснявай,вече знам!Не забравяй,че ние сме Кралската фамилия!-отговори Кейт и леко се засмя.Изведнъж тя затвори очи и след няколко секунди рязко ги отвори.
    -Мисля,че ще е най-добре да слезем долу,преди за пореден път да се окажа права!-още докато го изричаше беше долу.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Сря Окт 07, 2009 12:59 pm

Очудих се от реакцията и бързината и но си спомних че е вампир и я последвах бях съвсем малко по бавен от нея защото тежах доста повече.След като излязох от стаята и погледнах през парапета от където се виждаше цялата гостна започнах да оглеждам всички но неразбирах какво става явно тя го усещеше или имаше нова дарба да вижда бъдещето.
    Елена Салваторе
    Елена Салваторе

Брой мнения : 5

Писане  Елена Салваторе Сря Окт 07, 2009 7:31 pm

Бях застанала пред красивата къща.И я разглеждах.Никой не бях предупредила за пристигането си. Трябваше да се обадя на Кейт.Ами дано да беше удобно да остана ,защото нямаше къде да отида. Куфарите стояха на земята.Не знаех дали има някой в къщата ами ако нямаше на стълбите ли щях да седна и да чакам да се появи някой.Засмях се сама на себе си.Само какви ги мислех понякога....
    Почуках на вратата и се надявах тя да се отвори иначе.....
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Сря Окт 07, 2009 7:41 pm

В къщата беше много шумно.Всички говореха,а Кейт очакваше искрата да се запали.Изведнъж нещо изостри слуха и.На вратата се почука и Волтури се затича да отвори.Щом отвори вратата ахна.Беше Елена.Кейт веднага я прегърна,но внимаваше с прекомерната сила.
    -Ели,хайде влез!Недей да стоиш отвън!-покани я второкурсничката
    Елена Салваторе
    Елена Салваторе

Писане  Елена Салваторе Сря Окт 07, 2009 8:16 pm

Много се зарадвах да видя Кейт.Не я бях виждала от цяла вечност.Не се беше променила много. Влязохме в къщата.Тя беше супер обзаведена.
    -Как си Кейт?Нещо ново при теб?-попитах я аз.
    -Уф забравих да се извиня за непредвидимото ми идване.-как можех да забравя.Куфарите стояха до стълбите.Тя ми беше помогнала да ги внеса в къщата.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Сря Окт 07, 2009 8:18 pm

-Не се притеснявай за нищо,а с куфарите ще се справи Марта прислужничката.Хайде влизай,почти всички са тук!А и искам да те запозная с един човек!-отговори Кейт.Беше толкова развълнувана да види Елена,имаше да и разказва толкова много за последното случило се.
    Елена Салваторе
    Елена Салваторе

Писане  Елена Салваторе Сря Окт 07, 2009 8:24 pm

Радвах се ,че Кейт ми се зарадва.Токова много имахме да си говорим.С кой ли искаше да ме запознае?И кои бяха тук?Вървях след Кейт.Не знаех накъде отиваме.Къщата беше огромна ,а имаше и двор.Чуваше се някакъв шум ,който ставаше все по-ясено.Какво ли ставаше там?
    -Къде ме водиш?-попитах Кейт.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Сря Окт 07, 2009 8:31 pm

-Към трапезарията!-отговори и Кейт.Двете момичета минаха по един много дълъг коридор.По стените му имаше картини от миналите векове.Кейт отвори една голяма метална врата и влезе първа.
    -Предполагам,че си спомняш семейството ми!-каза Волтури и посочи с ръка цялата огромна стая,навсякъде имаше пръснати хора с бели лица.
    -А сега искам да те запозная с едно момче!-продължи второкурсничката,хвана ръката и и тръгна право към Джо
    -Джо,това е братовчедка ми Елена!-обърна се Кейт към момчето
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Сря Окт 07, 2009 8:32 pm

- Аммм здрасти приятно ми е да се запознаем. - усмихнах се и подадох ръка.Погледнах зад гърба си и видях как ме гледат Реджи и Джо вече им бяха поткли лигите.
    - Бихте ли ме извинили за момента ? - попитах аз и се усмихнах отново.
    П.П. - Преди малко обърках поста :Д

Последната промяна е направена от Джо Хелоуин на Сря Окт 07, 2009 8:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Сря Окт 07, 2009 8:32 pm

Гледах как Реджи и Джак си тръгват с две момичета и тъкмо се загледах на друга страна към вампирите и Джак ме уцели с някаква топка за тенис която беше взе от трофейте над камината.Хванах топката и видях че има някакъв автограф.
    - Хей,Джо ние се прибираме момчетата ще останат с теб за всеки случай. - извика Реджи и всички впериха поглед в мен.
    - Не,не и те може да си тръгват аз ще се оправя и сам. - те кимнаха и всички тръгнаха.
    - Е можеше да сте инициативни и да останете. - казах си аз тихичко като се облегнах отново на парапета и се загледах в топката.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Чет Окт 08, 2009 7:46 pm

Джо се беше отнесъл нанякъде и не и обърна много голямо внимание.Гледаше някаква тенис топка.
    -Джо,извинявай мило,но много исках да ти представя братовчедка си!-каза Кейт.Малко се притесняваше,че така се е отнесъл.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Чет Окт 08, 2009 9:54 pm

- Оууу съжелявам аз съм Джо...Джо Хелоуин приятно ми е.Съжелявам че се бях отнвсъл просто момчетат си тръгнаха,а Джак ме оцели с тази топка с автограф и се загледах да ли не я повредил. - усмихнах се и подадох ръка.
    - Много съжелявам за това ако може да ми простите дами ще съм ви много благодарен.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Нед Окт 11, 2009 10:45 am

Двете момичета се спогледаха и започнаха се подсмихват.
    -Нещо смешно ли казах?-попита Джо леко очуден
    -Не,не се притеснявай!-отговори Кейт.
    Елена Салваторе
    Елена Салваторе

Писане  Елена Салваторе Нед Окт 11, 2009 5:33 pm

Джо ми изглеждаше много симпатичен, а и двамата с Кейт бяха много сладка двойка.Много исках да разбера как са се запознали и знаех ,че Кейт няма да има нищо напротив да ми разкаже.Бях много изморена.Помолих Кейт да ми покаже стаята.
    -Лека вечер.Беше ми приятно да се запознаем.-казах и тръгнах след Кейт нагоре по стълбите.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Пон Окт 12, 2009 8:12 pm

- Аммм приятна вечер.Аз ще ви оставя сами тази вечер ще се прибера вкъщи или ще изляза отвън при съкланците си за да си поговоря с тях.Приятно изкарване. - оставих топката на парапета и тръгнах надолу по стълбите имах лошото предчувствие че няма да забравя тази вечер и че ще направя нещо лошо.С тези си мисли излязох през вратата и отидох при Джейм,Ноктис и КЛауд който бяха от най-добрите ми приятели окйто познавах от скоро но им имах пълно доверие.Седнах при тях на едно одеало което бяха послали на тревата и започнахме да си говорим.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Пон Окт 12, 2009 8:21 pm

След като Джо излезе,семейство Волтури останаха сами в къщата.По-възрастните се отделиха в покоите си,а по-младите решиха да си направят парти.Разбира се,Кейт веднаха се зае и след половин час всичко беше готово.Те изгасиха лампите,като Кейт пусна няколко прожектора.На бара сложиха Ед,който можеше да направи всеки коктейл за по-малко от минута.Кейт изпи на екс един Космополитън и пусна музиката до дубка.Тя взе чашата си и започна да танцува около Тай и Пийт,нейни приятели от Волтера.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Пон Окт 12, 2009 8:25 pm

Момчетата чуваха музиата и ме погледнаха очудено.
    - Джо ти защо не си при тях ? - попита Ноктис и аз го погледнах.
    - Никой не ме е викал пък и малко време с приятелите ми никога няма да ми навреди. - те също се усмихнаха и продължихме разговора.След малко дойдоха и Реджи и Джак.
    - Джо ти защо... - Клауд го прекъсна и каза.
    - Защото е истински лидер и приятел и иска да прекара малко време с приятелите си. - всички се събрахме и заговорихме.
    Кейт Волтури
    Кейт Волтури

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Кейт Волтури Пон Окт 12, 2009 8:34 pm

Кейт започваше да попрекалява с питиетата и това си личеше.Но все пак продължи да пие коктейли.Започна някаква много жива песен и Кейт започна да танцува.Пийт се приближи до нея и започна да танцува също.По едно време,той сложи ръце на талията и е опита да я целуне.Кейт се опита да го спре,но беше прекалено слаба от алкохола.
    Джо Хелоуин
    Джо Хелоуин

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Джо Хелоуин Пон Окт 12, 2009 8:43 pm

- Джо какво ще стане ако Кейт ти изневери ? - попита Реджи и всички впериха в поглед в мен явно на всички им беше интерсно.
    - Незнам. - казах аз и Джак каза.
    - Джо познавам те от скоро но видях какво направи когато онези ни предадоха ти ги уби и окото ти дори и нетрепна.А те бяха непознати за теб небих могъл да си представя какво ще стане ако тя ти изневери. - стоях замислен и мълчах онова педчувствие не ме оставяше намира.Нещо щеше да стане.

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 3:58 am