Лицето й излъчваше веселост и спокойствие..
+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°926
Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
-234 години,но видимо само на 16...В училище ще ти изглеждам и по-малка.-усмихна се тя...
Ерик Силвърнест- Брой мнения : 1980
Местожителство : In hell..i guess..
Данни на героя
Име на героя: Ерик Силвърнест
БФФ:
Семейство:
- Post n°927
Мат изпъшка.
-Много си голяма..аз пък като се материализирах сега май ще си остана доживот на 15..-измънка той и се почеса зад тила.
-Много си голяма..аз пък като се материализирах сега май ще си остана доживот на 15..-измънка той и се почеса зад тила.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°928
-1 година.-намигна му Холиана.-Попринцип никой не забелязва...А за какво съм толкова голяма?
ТЯ го погледна с интерес..Какво ли щеше да й каже?!Интересно...
ТЯ го погледна с интерес..Какво ли щеше да й каже?!Интересно...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°929
Мат се ухили злобно.
-Ами ако някога искаше да сме гаджета,нямаше да можем защото ти си с една година по-голяма от мен.-отвърна й той със дяволита и подигравателна усмивка,идеше му да й се нагъзи но не го правеше защото тя му е приятелка.
-Ами ако някога искаше да сме гаджета,нямаше да можем защото ти си с една година по-голяма от мен.-отвърна й той със дяволита и подигравателна усмивка,идеше му да й се нагъзи но не го правеше защото тя му е приятелка.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°930
-Ей..Аз съм съгласна...Това прозвуча сякаш съм с 10 години по-голяма,не с една.-почти се възмути Холиана с усмивка.-всъщност никой не знае на колко съм всъщност.-намигна тя..
Очите й блестяха весело и дяволито...
Очите й блестяха весело и дяволито...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°931
Мат поклати глава в съгласие..Дам,Холиана си беше права..
-Аха..-кимна той и се загледа в нея.
-Хм..но пък ти не искаш,а и ми е прекалено рано..мама ме роди преди няколко дена..-измънка той на последните думи със номера "кучешки очи" и "котешка физиономиика" |:3
-Аха..-кимна той и се загледа в нея.
-Хм..но пък ти не искаш,а и ми е прекалено рано..мама ме роди преди няколко дена..-измънка той на последните думи със номера "кучешки очи" и "котешка физиономиика" |:3
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°932
-Та ти си вампир...НИе сме родени готови.-въодушевено размаха ръце Холиана.-А и кой ти е каал че аз ням да искам...
Тя се обърна на една страна...На лицето й имаше доволна усмивка а погледа й се рееше във въздуха...
Тя се обърна на една страна...На лицето й имаше доволна усмивка а погледа й се рееше във въздуха...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°933
Мат кимна и се замисли малко..хм,а сега какво?Не знаеше на чия страна е..на тази на господаря на Ерик или на страната на Холиана?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°934
-Между какво се колебаеш?-попита Холиана забелязала лекото колебание на лицето му...
Последва силен трус...Гръм след което външната стена на трапезарията буквално се срути...Няколко вампира летяха на метли...Нахлуха и слязоха...
-Колкото по-голяма е компанията толкова по-добре.-изтананика Холиана и седна на стола си...Завъртя се към новодошлите.
Погледа й беше спокоен..Сякаш знаеше с какво си има работа...Не й бе за първи път да е нападана така..Не че и преди не я нападали,но попринцип е била със бодигарди..
Последва силен трус...Гръм след което външната стена на трапезарията буквално се срути...Няколко вампира летяха на метли...Нахлуха и слязоха...
-Колкото по-голяма е компанията толкова по-добре.-изтананика Холиана и седна на стола си...Завъртя се към новодошлите.
Погледа й беше спокоен..Сякаш знаеше с какво си има работа...Не й бе за първи път да е нападана така..Не че и преди не я нападали,но попринцип е била със бодигарди..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°935
Мат зае бойна позиция.
-Добре,това не са от моите хора..всъщност кои са?-попита той,търсейки с поглед някакъв знак на познатост в лицата им..за съжаление нищо не намери в тези ш*бани ла*на..
-Господа?Какво ще желаете?Печена смърт на скара или няколко ритника отзад?Да ви кажа че и двете са във менюто,много бързо се приготвят..особено ако са от мен.
-Добре,това не са от моите хора..всъщност кои са?-попита той,търсейки с поглед някакъв знак на познатост в лицата им..за съжаление нищо не намери в тези ш*бани ла*на..
-Господа?Какво ще желаете?Печена смърт на скара или няколко ритника отзад?Да ви кажа че и двете са във менюто,много бързо се приготвят..особено ако са от мен.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°936
Мантиите им бяха небесно сини...ТЕ се поклониха пред Матю,но не и пред Холиана...Един от мажете извади лична карта...ТЯ също беше небесно синя а най-отдоло пишеше "Група за бързо реагиране на..." Холиана не можа да прочете на коя организация..
-Изпращат ни за Уинтър!-проговори мъжът...
-Изпращат ни за Уинтър!-проговори мъжът...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°937
-Хей ама чакай малко..вие сте мои хора?Тъй ли?Ама аз как не знаех..чакай..ти-първия!Там отпред!-Мат посочи с пръст вампира който показваше личната карта.
-Как се казваш?БЪРЗ ОТГОВОР.-подчерта Матю и го погледна изпитателно.
-Ам..Рик..-измънка той тихо.
-Аха..Рик..хубаво,е Рик?Защо си дошъл за Холиана?-попита Мат объркано..
П.П.:Аз отивам да се постригавам..чао-чао на бритона ми...
-Как се казваш?БЪРЗ ОТГОВОР.-подчерта Матю и го погледна изпитателно.
-Ам..Рик..-измънка той тихо.
-Аха..Рик..хубаво,е Рик?Защо си дошъл за Холиана?-попита Мат объркано..
П.П.:Аз отивам да се постригавам..чао-чао на бритона ми...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°938
Холиана ги гледаше спокойно..Сякаш нищо не я притесняваше..
-Защото моите хора убиха поне петима от твоите и сега искат отмъщение като ме отвлечат,затворят ме някъде и вероятно ме изтезават.-отговори първа Холиана...
-Д-да.-учуди се мъжът...
П.П.:Нееееееееееее как така...Бретона ти е хабав /не съм го виждала но съм сигурна/...НЕДЕЙ...Не го потстригвай много..
-Защото моите хора убиха поне петима от твоите и сега искат отмъщение като ме отвлечат,затворят ме някъде и вероятно ме изтезават.-отговори първа Холиана...
-Д-да.-учуди се мъжът...
П.П.:Нееееееееееее как така...Бретона ти е хабав /не съм го виждала но съм сигурна/...НЕДЕЙ...Не го потстригвай много..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°939
Мат се удари по челото с ръка.
-Вие сте най-очевидните слуги които съм имал..-измънка той под носа си и погледна Рик.
-Йо..слушай сега..няма да я пипаш,ок?Това си е МОЕТО месо,ако искаш някой по-пикантен отиди и вземи Анак-су-намун,ама аз я отрепах преди няколко дена..абе отиди си вземи някоя стриптизьорка и се разкарай,или няма да я измъчваш или ще измъчваш и двама ни,защото няма да позволя да й се случи нещо ПОД НОСА МИ.Ясно?-още по-учуден,вампира кимна.
П.П.:ЙЕЕЕ!!ОТЛОЖИ СЕ!!!!За утре.. Ама няма!!Аз им казах,ДОКОСНАТ ЛИ С ГРЕБЕН И С НОЖИЦА БРИТОНА ИМ ЩЕ ГИ УБИЯЯ!!!! :lol: И смешното е че наистина го казах пред около 3-4ма хора в фризьорския салон :roll:
-Вие сте най-очевидните слуги които съм имал..-измънка той под носа си и погледна Рик.
-Йо..слушай сега..няма да я пипаш,ок?Това си е МОЕТО месо,ако искаш някой по-пикантен отиди и вземи Анак-су-намун,ама аз я отрепах преди няколко дена..абе отиди си вземи някоя стриптизьорка и се разкарай,или няма да я измъчваш или ще измъчваш и двама ни,защото няма да позволя да й се случи нещо ПОД НОСА МИ.Ясно?-още по-учуден,вампира кимна.
П.П.:ЙЕЕЕ!!ОТЛОЖИ СЕ!!!!За утре.. Ама няма!!Аз им казах,ДОКОСНАТ ЛИ С ГРЕБЕН И С НОЖИЦА БРИТОНА ИМ ЩЕ ГИ УБИЯЯ!!!! :lol: И смешното е че наистина го казах пред около 3-4ма хора в фризьорския салон :roll:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°940
Холиана се учуди....Мислеше че Матю няма да направи такова нещо,но явно той го направи...
-Мат..един съвет от мен....Дръж ги по изкъсо...Не им отпускай каишката иначе ще се превърнат в подобие на МАРБАЛ..
П.П.:Радвам се за теб и за бретона ти... :P :P :P :P :lol!: Ох мен ме карат да излизам че цял ден съм си в нас..трябва да ставам много сорииииииии ще вляза към 8 и половина обещавам..
-Мат..един съвет от мен....Дръж ги по изкъсо...Не им отпускай каишката иначе ще се превърнат в подобие на МАРБАЛ..
П.П.:Радвам се за теб и за бретона ти... :P :P :P :P :lol!: Ох мен ме карат да излизам че цял ден съм си в нас..трябва да ставам много сорииииииии ще вляза към 8 и половина обещавам..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°941
-Хей,нищо не съм казал!Ако искат да те измъчват и мен да измъчват с тебе,така ще им се къса сърцето налиии?-той ги погледна със злобна усмивка.
-Е..това изисква мнението на Господаря..-измънка Рик и се почеса зад тила.Мат поклати глава и изцъцка.
П.П.:Познато чувство..оки,8 и половина ЩЕ СЪМ ТУК! :D
-Е..това изисква мнението на Господаря..-измънка Рик и се почеса зад тила.Мат поклати глава и изцъцка.
П.П.:Познато чувство..оки,8 и половина ЩЕ СЪМ ТУК! :D
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°942
-Така ли се държиш с по-висше стоящ?-попита с насмешка Холиана.-Дръж се с ПОЧИТ и УВАЖЕНИЕ!
Тя почти извика тези две думи,но изглеждаше съвсем спокойна...Студеното й бледо лице не издаваше чувства..Сякаш просто нищо не е станало..
Тя почти извика тези две думи,но изглеждаше съвсем спокойна...Студеното й бледо лице не издаваше чувства..Сякаш просто нищо не е станало..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°943
Мат подскокна заедно със ужасения слуга.
-Да госпожице.-измънкаха двамата в хор и преглътнаха,гледайки надолу..странно защо но и Мат се почувства като слуга в този момент..
П.П.:ГОМЕ НАСАЙ!!ХОЛИ МНОГО СОРИ ЧЕ ЗАКЪСНЯХ!!МНООООГО!!!!ПОЛИВАХ КРАСТАВИЦИТЕ В ГРАДИНАТА С БАБА И ДЯДО И ЗАТОВА ЗАКЪСНЯХ,МНОООГО СОООРИИИ!!!!!!! :x
-Да госпожице.-измънкаха двамата в хор и преглътнаха,гледайки надолу..странно защо но и Мат се почувства като слуга в този момент..
П.П.:ГОМЕ НАСАЙ!!ХОЛИ МНОГО СОРИ ЧЕ ЗАКЪСНЯХ!!МНООООГО!!!!ПОЛИВАХ КРАСТАВИЦИТЕ В ГРАДИНАТА С БАБА И ДЯДО И ЗАТОВА ЗАКЪСНЯХ,МНОООГО СОООРИИИ!!!!!!! :x
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°944
-Така е по-добре,но не към мен,а към Матю-още по рязко каза Холиана.-Ясно?!
Тя се усмихна лекичко и намигна на Мат..
П.П.:Не се коси толкова аз дойдох в и 40 :P
Тя се усмихна лекичко и намигна на Мат..
П.П.:Не се коси толкова аз дойдох в и 40 :P
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°945
Мат се осъзна че не трябва да стои поклонен и се изправи.
-Да госпожице.-отново кимна Рик и се изправи.
-Тръгвам да казвам на Господаря,след няколко часа ще дойда да кажа какво е наредил.Господине,Госпожице.-той им се поклони и изчезна като дух във въздуха.
-Ти го смля..БУКВАЛНО..-измънка Мат и погледна към Холиана.
-Не наистина..чак и мен стресна..
-Да госпожице.-отново кимна Рик и се изправи.
-Тръгвам да казвам на Господаря,след няколко часа ще дойда да кажа какво е наредил.Господине,Госпожице.-той им се поклони и изчезна като дух във въздуха.
-Ти го смля..БУКВАЛНО..-измънка Мат и погледна към Холиана.
-Не наистина..чак и мен стресна..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°946
-ТАйната е в спокойствието...Не се пали пред тях..Бъде спокоен нареждай ясно и кратко,защото от дълги речи не рабират...
Холиана му се усмихна..Отметна един кичур коса назад...
-Мислех че ти си Госпоаря?
Холиана му се усмихна..Отметна един кичур коса назад...
-Мислех че ти си Госпоаря?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°947
-Нем..аз съм просто ученика,а те са слугите..Господаря е..някой с когото шега не бива.-отвърна той и се почеса зад тила.
-Е?Според теб дали ще ни измъчват?Аз мисля че не,едва ли Господарят ще посмее да нарани собствения си ученик..макар че веднъж е УБИЛ негов ученик..аз замествам въпросната негова жертва..
-Е?Според теб дали ще ни измъчват?Аз мисля че не,едва ли Господарят ще посмее да нарани собствения си ученик..макар че веднъж е УБИЛ негов ученик..аз замествам въпросната негова жертва..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°948
-Разкажи ми повече за Господаря.-примоли се Холиана...
Тя стана от стола и седна на земята...какъв е бил смисъла?!Никой не знае..
Тя стана от стола и седна на земята...какъв е бил смисъла?!Никой не знае..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°949
-О ами Господаря..ами той преди е бил велик алхимик и магьосник,всеки ден като малък четеше ли четеше книги,ослепял е на 9-годишна възраст заради четенето но помни всяка създадена книга от древността в целия свят!Можел е да пътува във времето,отваряйки най-различни портали и така нататък..имал си и почитатели,мисля че бяха трима..таа както и да е,веднъж когато Господаря пътувал из порталите със приятелите си,те заговорили план да му отнемат паметта за да може да го убият много по-лесно и да му вземат силите!Господарят разбрал но прекалено късно,обаче си имал един негов ученик който му бил много лоялен.Когато Господаря си изгубил паметта,тримата уж приятели започнали да го нападат и се опитали да го убият но ученикът му го оттървал и така Господаря се спасил!Той обаче няколко дена бил без памет и когато получил паметта си,той пощурял и убил собствения си ученик!От тогава малко му хлопа дъсчицата но нищо интересно,ако ме убие няма да има кой да плаче за мен.А и без това аз съм вампир!-Мат се усмихна.
-Е?Какво ще кажеш?
-Е?Какво ще кажеш?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°950
-Интересно..А начин на оправление..Армия...Жестокост...И за да не изляза егоистка аз ще ти разкажа също...
Холиана се намести по одобно и седна по турски...
-Начина ни на оправление,за разлика от повечето организации,не е демократичен,а на стълбица..ЕДИН най-велик..Който оправлява всичко...Трима които заместват ако първия го няма...Под тях за оправителите на големите групи след тях са оправителите на по-малките групи които участват в големите групи...Трениорите на групите за бърза реакция и най-нисшите-бойци..Клана Уинтър не е толкова голям но организация Затъмнение надхвърля броя на хората в едни от най-великите организации...И всъщност не сме толкова силни...
Холиана се намести по одобно и седна по турски...
-Начина ни на оправление,за разлика от повечето организации,не е демократичен,а на стълбица..ЕДИН най-велик..Който оправлява всичко...Трима които заместват ако първия го няма...Под тях за оправителите на големите групи след тях са оправителите на по-малките групи които участват в големите групи...Трениорите на групите за бърза реакция и най-нисшите-бойци..Клана Уинтър не е толкова голям но организация Затъмнение надхвърля броя на хората в едни от най-великите организации...И всъщност не сме толкова силни...