+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°1
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°2
Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Дарк и Холиана стояха пред старинен,мрачен замък.Холи бутна желязната врата.Тя изскърца и се отвори.Вътре беше по светло отколкото се очакваше.
-След мен,да не се изгубиш-смигна му Холиана.
-Щом казваш-отвърна Дарк.
Двамата вървяха доста време.Влязоха в голямата всекидневна.Беше красива и обляна в светлина.На дивана седеше жена на средна възраст и гледаше телевизия.
-Мамо!-извика Холи.
-О,Холиана,какво...-започна жената.
-Това е майка ми Марая-осведоми Холиана.-Мамо това е Дарк.
-Здравей Дарк-поздрави Марая.-Аз съм в спалнята,ако ви потрябвам.
Жената излезе и ги остави сами.
-След мен,да не се изгубиш-смигна му Холиана.
-Щом казваш-отвърна Дарк.
Двамата вървяха доста време.Влязоха в голямата всекидневна.Беше красива и обляна в светлина.На дивана седеше жена на средна възраст и гледаше телевизия.
-Мамо!-извика Холи.
-О,Холиана,какво...-започна жената.
-Това е майка ми Марая-осведоми Холиана.-Мамо това е Дарк.
-Здравей Дарк-поздрави Марая.-Аз съм в спалнята,ако ви потрябвам.
Жената излезе и ги остави сами.
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°3
-Ок.Ъмм..сега предполагам че аз съм първи,нали?-попита той.Холиана кимна.Дарк си пое дълбоко въздух и се отдалечи много.Той застана на няколко метра от един диван.
-Никога не съм опитвал това..-помисли си той и преглътна.Изчака малко и се засили.
-СЕГА!-тази мисъл сякаш беше заповед за Дарк.Той започна да тича към дивана.Скокна и в този миг се превърна в куче още във въздуха.Той се зарадва и погледна назад.
-Дарк!-Дарк се обърна само за да види как пада на дивана и после от там се удря в масата.
-Ауч..-помисли си той но стана и изплези език.
-Признай,беше яко.Хайде.-черното куче се усмихна някакси и се почеса зад ухото.
-Никога не съм опитвал това..-помисли си той и преглътна.Изчака малко и се засили.
-СЕГА!-тази мисъл сякаш беше заповед за Дарк.Той започна да тича към дивана.Скокна и в този миг се превърна в куче още във въздуха.Той се зарадва и погледна назад.
-Дарк!-Дарк се обърна само за да види как пада на дивана и после от там се удря в масата.
-Ауч..-помисли си той но стана и изплези език.
-Признай,беше яко.Хайде.-черното куче се усмихна някакси и се почеса зад ухото.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°4
Холиана му направи знак да остане такъв.Кучешките й зъби станаха по дълги от нормалното.Тя бе застанала в отбранителна поза.Взе чаша от масата и леко я стисна.Чашата се пръсна на съвсем малки парченца.Холиана видя заинтригуваното изражение на Дарк.Отстъпи няколко крачки и след това се нахвърли на кучето.Повали го на земята и отново стана нормална.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°5
Дарк изръмжа и искимтя от внезапното поваляване.Той си разклати главата за да осъзнае какво стана току що.
-Интересно..-помисли си той и седна на земята.Кучето замаха бавно и дразнещо с опашка и направи дяволска усмивка,като оголи зъбите си.
-Хайде да направим приятелски бой.-помисли си той и замаха с опашка още по-раздразнително за да намекне на Холиана какво искаше да каже.
-Интересно..-помисли си той и седна на земята.Кучето замаха бавно и дразнещо с опашка и направи дяволска усмивка,като оголи зъбите си.
-Хайде да направим приятелски бой.-помисли си той и замаха с опашка още по-раздразнително за да намекне на Холиана какво искаше да каже.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°6
Холиана дори не се замисли.
-Не!-отсечено каза тя.
-Хайдее,моля те-примоли се Дарк.
-Не сега.Някой друг път.
Холи се отпусна на едно от канапетата и затвори очи.
-Не!-отсечено каза тя.
-Хайдее,моля те-примоли се Дарк.
-Не сега.Някой друг път.
Холи се отпусна на едно от канапетата и затвори очи.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°7
Кучето се учуди.То се превърна отново в човек и Дарк погледна Холиана учудено.
-Хей,добре ли си?-попита той и я погледна в очите.Толкова рязко да то отреже,това беше странно.Дарк се приближи до нея и зачака да чуе нейният отговор.Някакси имаше вътрешно чувство че нещата ставаха напечени..Усещаше че нараства някаква опастност,но си замълча.
-Кучета..все така си мислят..-помисли си Дарк и отново се обърна към Холиана.
-Хей,добре ли си?-попита той и я погледна в очите.Толкова рязко да то отреже,това беше странно.Дарк се приближи до нея и зачака да чуе нейният отговор.Някакси имаше вътрешно чувство че нещата ставаха напечени..Усещаше че нараства някаква опастност,но си замълча.
-Кучета..все така си мислят..-помисли си Дарк и отново се обърна към Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°8
-Добре съм-леко учудено отговори Холиана.
Тя го изгледа изпитателно.
-Не знаеш какво поиска туко що.-проговори Холи.
Очите й станаха кърваво червени.Лицето й студено и безразлично.
Тя го изгледа изпитателно.
-Не знаеш какво поиска туко що.-проговори Холи.
Очите й станаха кърваво червени.Лицето й студено и безразлично.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°9
-О,да..страхуваш се да не ме нараниш,нали?-попита Дарк и я погледна почти готов да се засмее.
-Аз мога да се защитавам,а и едва ли ще ме УБИЕШ нали?Ще пиеш малко кръв,ще ме ухапиш няколко пъти и толкоз!И без това няма да се стигне до там.Аз мислех че ми вярваш!Хайде,аз вярвам че не можеш да ме нараниш доброволно а ти ми вярваш че мога да се грижа за себе си..Какъв е проблема тогава?-попита Дарк и седна на земята от навик.
-Аз мога да се защитавам,а и едва ли ще ме УБИЕШ нали?Ще пиеш малко кръв,ще ме ухапиш няколко пъти и толкоз!И без това няма да се стигне до там.Аз мислех че ми вярваш!Хайде,аз вярвам че не можеш да ме нараниш доброволно а ти ми вярваш че мога да се грижа за себе си..Какъв е проблема тогава?-попита Дарк и седна на земята от навик.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°10
Холиана го изгледа яростно.Косата й стана платинено руса,ирисът на очите-снежно бял.
-Когато ме помоли да се бием,си подписа смъртната присъда!-извика последните си думи тя.
Клекна,за да вижда по-добре очите му.Все още бе сигурен,че тя не може да го нарани.Холиана застана до външната стена.Удария с юмрук.Напука се и се срути сякаш бе от стъкло.Останките от стената паднаха в пропъстта обграждаща замъка"Уинтър".
-Ти си като тази стена.-проговори тя.-Толкова си крехък,че мога да те счупя с едно докосване.Това,което ти показах не е нищо.
-Когато ме помоли да се бием,си подписа смъртната присъда!-извика последните си думи тя.
Клекна,за да вижда по-добре очите му.Все още бе сигурен,че тя не може да го нарани.Холиана застана до външната стена.Удария с юмрук.Напука се и се срути сякаш бе от стъкло.Останките от стената паднаха в пропъстта обграждаща замъка"Уинтър".
-Ти си като тази стена.-проговори тя.-Толкова си крехък,че мога да те счупя с едно докосване.Това,което ти показах не е нищо.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°11
Дарк се ядоса.Той се трансформира и легна на земята.
-Както кажеш..-помисли си той и въздъхна примирено.
-Това знам,но ти няма да го направиш.-Дарк стана от земята и се приближи до Холиана.Кучето я захапа слабо са крачола и после го пусна.Легна до кракът й и зачака да види какво ще се случи.
-Знам,че няма да ме нараниш умишлено.Затова ти се доверявам напълно.-помисли си Дарк и погледна момичето в очите.Неговият поглед беше плашещо спокоен.
-Както кажеш..-помисли си той и въздъхна примирено.
-Това знам,но ти няма да го направиш.-Дарк стана от земята и се приближи до Холиана.Кучето я захапа слабо са крачола и после го пусна.Легна до кракът й и зачака да види какво ще се случи.
-Знам,че няма да ме нараниш умишлено.Затова ти се доверявам напълно.-помисли си Дарк и погледна момичето в очите.Неговият поглед беше плашещо спокоен.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°12
Холиана изгаряше от ярост.Та той почти не я познаваше и все пак и имаше доверие."Прекалено наивен е"-помисли си Холи и се подсмихна едва забележимо.Надвеси се над зейналата пропаст и се ухили още повече.
-Как може да ми вярваш като почти не ме познаваш?-попита Холиана.
-Как може да ми вярваш като почти не ме познаваш?-попита Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°13
-Така се създават приятелства.-помисли си той и погледна момичето.Кучето се усмихна леко но този път не беше весел,а просто мил.То положи муцуната си на обувката на Холиана и затвори очи.Едно влажно петно се формираше някъде около стомаха.Той надуши кръв но усети как му се вие свят затова не направи нищо.Явно се е ранил така когато се удари в дивана и после в онзи ръб на масата..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°14
-Нарочно ли го правиш?-процеди Холиана.
Обърна се рязко и го изгледа меко.
-НЕ,явно съм се ударил при падането от дивана.-обясни Дарк.
-Стой тук-едва ли не заповеднически каза Холиана и излезе.
Дарк беше учуден.Холиана дори не прояви признаци на жажда.Той не мислеше,че тя е толкова силна,но явно е гешал.Холиана се върна буквално след секунди.Носеше медицинска чанта.
-Ела тук и ако обичаш приеми човешки облик.
Дарк отново стана човек.Седна на дивана.Холи отвори чантичката и извади спирт,памук и марля.Намокри памучето със спирт и проми раната.Външно вобще не й личеше,че има огромна вероятност да се нахвърли на Дарк,но вътрешно въобще не й беше лесно.Проми раната на момчето и го превърза.
-Готово,ще зарастне след около седмица-осведоми го Холиана.
Обърна се рязко и го изгледа меко.
-НЕ,явно съм се ударил при падането от дивана.-обясни Дарк.
-Стой тук-едва ли не заповеднически каза Холиана и излезе.
Дарк беше учуден.Холиана дори не прояви признаци на жажда.Той не мислеше,че тя е толкова силна,но явно е гешал.Холиана се върна буквално след секунди.Носеше медицинска чанта.
-Ела тук и ако обичаш приеми човешки облик.
Дарк отново стана човек.Седна на дивана.Холи отвори чантичката и извади спирт,памук и марля.Намокри памучето със спирт и проми раната.Външно вобще не й личеше,че има огромна вероятност да се нахвърли на Дарк,но вътрешно въобще не й беше лесно.Проми раната на момчето и го превърза.
-Готово,ще зарастне след около седмица-осведоми го Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°15
-Благодаря.Е,видя ли?Не беше толкова трудно..-каза й Дарк.
-Значи наистина го направи нарочно?
-Може би.Няма значение..Знаех си че няма да се дадеш на моята вкусна,червена,сладка и..
-СПРИ.
-..поне не се даде на глада,нали?Което е добре...-Дарк се ухили но после след като видя изражението на Холиана се въздържа.
-Значи наистина го направи нарочно?
-Може би.Няма значение..Знаех си че няма да се дадеш на моята вкусна,червена,сладка и..
-СПРИ.
-..поне не се даде на глада,нали?Което е добре...-Дарк се ухили но после след като видя изражението на Холиана се въздържа.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°16
Тя отново бе станала предупредителна.
-Следващият път,в който се нараниш по същата причина лично ще се погрижа да не кажеш и дума повече-преедупреди Холиана.
Отпусна се на дивана и се загледа в телевизора.Беше пуснат на някакъв супер тъп канал.Тя премести програмата на МТВ.
-Следващият път,в който се нараниш по същата причина лично ще се погрижа да не кажеш и дума повече-преедупреди Холиана.
Отпусна се на дивана и се загледа в телевизора.Беше пуснат на някакъв супер тъп канал.Тя премести програмата на МТВ.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°17
Дарк се учуди и погледна Холиана.
-Ооо,така ли?-помисли си той и изведнъж падна на колене с едната ръка на гърдите му а другата във въздуха.
-Край!Смъртната присъда е нанесена..Кой ще се смили над мен?Господи,избави ме от ужаса който ме преследва!-изкрещя Дарк драматично.
-Добре тогава Дарк Листан.Умри!-каза Дарк с преправен глас.Беше очевидно че играеше театър.
-ААААААХХ!!!!!-Дарк изкрещя уж от болка и падна на земята.Той вдигна ръката си и я насочи към тавана.
-Благодаря ти..господи..-и ръката му тупна на пода.Дарк остана да лежи там със затворени очи,очаквайки отговора на Холиана.
-Хареса ли ми театъра?-помисли си той и се усмихна незабележимо.
-Ооо,така ли?-помисли си той и изведнъж падна на колене с едната ръка на гърдите му а другата във въздуха.
-Край!Смъртната присъда е нанесена..Кой ще се смили над мен?Господи,избави ме от ужаса който ме преследва!-изкрещя Дарк драматично.
-Добре тогава Дарк Листан.Умри!-каза Дарк с преправен глас.Беше очевидно че играеше театър.
-ААААААХХ!!!!!-Дарк изкрещя уж от болка и падна на земята.Той вдигна ръката си и я насочи към тавана.
-Благодаря ти..господи..-и ръката му тупна на пода.Дарк остана да лежи там със затворени очи,очаквайки отговора на Холиана.
-Хареса ли ми театъра?-помисли си той и се усмихна незабележимо.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°18
Дарк изведнъж му се прииска да отиде на плажа.Той се изправи и се запъти към вратата.
-Къде отиваш?-попита Холиана,със поглед към телевизора.
-До плажа.Идваш ли?-попита Дарк,като се обърна към момичето.
-Не.-Дарк вдигна рамене и излезе.Той се запъти към плажа за да погледа залеза на слънцето.
-Къде отиваш?-попита Холиана,със поглед към телевизора.
-До плажа.Идваш ли?-попита Дарк,като се обърна към момичето.
-Не.-Дарк вдигна рамене и излезе.Той се запъти към плажа за да погледа залеза на слънцето.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°19
Холиана седеше на прозореца в стаята си и гледаше къмпредният двор.Онази яросто отново се надигна в гърдите й.Просто не се побиаше в кожата си.Малко се притесняваше за Дарк и фактът,че той не е около нея я влудяваше.
Холиана се изправи и отиде до нощното си шкафче.Отвори го,но нервите й просто не издържаха и тя бутна всичко,което беше върху шкафа.Стъклената ваза се счупи,а перленото колие се скъса.Полудяваше,не можеше да стои в неведение.Пое си дълбоко въздух и седна на леглото,но не можеше да се испокои.Взе една от възглавниците и я разкъса,същото се случи и с другите две.Навсякъде из стаята се разхвърча пух и перца.Никога преди не бе изпитвала такова чувство.Хем беше притеснена,хем изпитваше ревност,което не е много присъщо за нея.
Реши да погледне в ума на Дарк и го направи.Започна да следи всяка яхна дума и всяко движение.
Холиана се изправи и отиде до нощното си шкафче.Отвори го,но нервите й просто не издържаха и тя бутна всичко,което беше върху шкафа.Стъклената ваза се счупи,а перленото колие се скъса.Полудяваше,не можеше да стои в неведение.Пое си дълбоко въздух и седна на леглото,но не можеше да се испокои.Взе една от възглавниците и я разкъса,същото се случи и с другите две.Навсякъде из стаята се разхвърча пух и перца.Никога преди не бе изпитвала такова чувство.Хем беше притеснена,хем изпитваше ревност,което не е много присъщо за нея.
Реши да погледне в ума на Дарк и го направи.Започна да следи всяка яхна дума и всяко движение.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°20
Холиана чу последните думи на Кейтлин и някак й поолекна,но все още имаше чувството,че ще стане нещо.Облече си черна прилепнала рокля,която подчертаваше извивките на тулото й.Комбинира я със светли ботуши.Сплете косата си и отново се заслуша в разговора.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°21
Холиана се върна в дома си.Беше пусто...или поне така си мислеше.Качи се в стаята си.Голямото легло заемаше 1/4 от стаята.Тъмният балдахин в тон със сатенените чаршафи.Върху бюрото й имаше 2 бележки.Едната бе стара покана за рожден ден,а другата отговор на писмото,което бе изпратила до Джошоа.Прочете го набързо и се изтреля към подземията.Минаваше бързо като котка по множеството коридори.Най-накрая,когато стигна на 13 етаж под земята,се спря.Отвори вратата в дъното на коридора.Прекрачи прага на огромна зала с голяма маса по-средата.На стените бяха изобразени различни кървави картини и древни руни на елфически език.По пода имаше локвички от кръв,но това въобще не притесняваше Хол.Единствената светлина идваше от факлите във всеки ъгъл.Около масата бяха наредени около 10 мъжки фигури.Холиана застана начело на масата.
-Какво има?-попита Холиана.
Изглеждаше сериозна и малко разстроена.
-Холс,нещата западат-осведоми я Джош.
-В смисъл?
-Трябва да се заемеш по-обстойно с проекта.Не може да стоиш просто така без да правиш нищо и да се размотаваш из училище.
-Джошоа,не знам какъв ти е проблема,но започваш да ме дразниш.Вече казах,че няма да участвам в тъпият ви план.Няма да си помръдна пръста.
-Направи го за мен-самоуверено се ухили Джош.
-Страхотен мотив.Довиждане!
Без да казва нищо повече излезе от залата и отново се върна в стаята си.Мразеше Джошоа.Прекалено много говореше.
Хол си облече светли дрехи и се запъти към училището.
-Какво има?-попита Холиана.
Изглеждаше сериозна и малко разстроена.
-Холс,нещата западат-осведоми я Джош.
-В смисъл?
-Трябва да се заемеш по-обстойно с проекта.Не може да стоиш просто така без да правиш нищо и да се размотаваш из училище.
-Джошоа,не знам какъв ти е проблема,но започваш да ме дразниш.Вече казах,че няма да участвам в тъпият ви план.Няма да си помръдна пръста.
-Направи го за мен-самоуверено се ухили Джош.
-Страхотен мотив.Довиждане!
Без да казва нищо повече излезе от залата и отново се върна в стаята си.Мразеше Джошоа.Прекалено много говореше.
Хол си облече светли дрехи и се запъти към училището.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°22
Холиана се прибра в къщата си.Как щеше да каже на Дарк,че е участвала в някои от най-зловещите убийства?!Невъзможно..абсурд е да го каже...но може би трябваше...А после какво ще стане?!Дарк нямаше да й проговори..щеше да я отбягва.Холс стоеше замислена на бар плота в кухнята.Изведнъж чуня някакво тропане.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°23
Черното куче тихо се промъкна до къщата на Холиана.Изведнъж стъпи върху една клонка и тя изхвърча към вратата и я удари.
-Мамка му!-помисли си кучето и бързо скокна в храстите да се крие.Остана там за да види какво ще стане..
-Мамка му!-помисли си кучето и бързо скокна в храстите да се крие.Остана там за да види какво ще стане..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°24
От замъкът Уинтър излязоха няколко фигури облечени в черни мантии.Имаха качулки и лицата им не се виждаха.Зад тях стоеше Холиана по ефирен халат.В ръцете й беше малкото черно котенце.Холс помаха на фигурите й изрече няколко думи на чужд език.Определено на Холи не й беше весело,но усмивка красеше лицето й.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°25
Дарк гледаше изумено какво става.Той забеляза едно момиче което много приличаше на..
-Холиана!Но..какво прави?!Какви са тия отрепки?!По-добре да продължа да наблюдавам..-помисли си кучето и отново се загледа в черните силуети..Дарк чу някакви думи но не беше на обикновения английски..
-Това..не изглежда добре..-помисли си той но продължи да наблюдава всяко тяхно движение..
-Холиана!Но..какво прави?!Какви са тия отрепки?!По-добре да продължа да наблюдавам..-помисли си кучето и отново се загледа в черните силуети..Дарк чу някакви думи но не беше на обикновения английски..
-Това..не изглежда добре..-помисли си той но продължи да наблюдава всяко тяхно движение..