World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Брой мнения : 1682
    Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam

Данни на героя
    Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 2 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 2:12 pm

Холиана вървеше плътно зад хората.Изглеждаше божествена,но и жестока и без милостна.Някъде по средата на големият мост спряха.
    -Добре,Марбал,ти и Каролина отивате в подземията и го намирате...-заповяда Холи.-Джошоа и останалите отиват да довършат...
    Дарк не чу какво трябва да довършат,но си оставаше подозрително.Две от жените тръгнаха по странична пътека,която се появи след като Холиана млъкна.Останалите фигури излязоха от територията на имота.Холиана тръгнна по обратният път към входа.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Брой мнения : 434

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 2 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 2:15 pm

Дарк реши че е време да се покаже.Изведнъж от храстите излезе едно черно куче и застана разярено пред Холиана.
    -Добре,сега ми кажи какво по-дяволите става!?-изръмжа то ядосано и зачака отговор.
    -Просто трябва да знам..-помисли си Дарк и след няколко секунди споглеждане отново се обърна към Холиана.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 2:22 pm

-Следиш ли ме?!
    Холиана го изгледа възмутено.Около двамата се появиха около 20-30 човека със същите тъмни мантии.
    -Спрете!-заповеднически извика Холи.
    Погледа й стана мек,но лицето запази същите остри черти.
    -Ако ти кажа ще трябва да станеш част от всичко това,а не трябва...не е редно.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 2:27 pm

-Ще правя каквото е редно,но няма да позволя да криеш тайни от мен само защото било "твърде опасно".Холиана,живота на един човек е пълен с опастности.Щом човека оцелява просто ей така,значи за един зоомаг това няма да е проблем.А сега ми кажи какво по-дяволите става преди да съм излязъл извън нерви.-изръмжа кучето ядосано.Звучеше точно като Дарк но този глас беше придружен от ръмжане.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 2:31 pm

ОТ същата пътека,която се бе появила,се върнаха жените.След себе си влачеха някакъв мъж,целият в кръв,но все още жив.Дрехите му изглеждаха стари и опърпани.
    -Холс,взела си си куче!-възкликна едната от тях и пусна веригата,която държеше.
    Свали качулката си.Беше чернокоса и млада,но също така плашеща.Всяваше неестествен страх.Тя се затичка към черното куче.
    -Марбал...не е...
    Холиана не успя да довърши.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 2:35 pm

Дарк беше ужасен от мъжът който видя.Веднага щом жената го докосна кучето изръмжа и се нахвърли върху жената.Тя бързо отстъпи.За да не разваля маскировката си пред нея той не проговори.
    -Какво по-дяволите..-помисли си Дарк и бързо изтича до човека.Видя как мъжът бе влачен до замъка.Кучето се ядоса.
    -П-помогни..ми..-изстена той но продължиха да го въргалят в земята..
    -НЕ!!НЕЕ!!-мислеше си кучето.Само лаеше и гледаше с ужас какво току що чу..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 2:39 pm

Холиана се хвана за главата...Всичко се обърка...Защо всичко се обърка?!ТОва е ужасно...Ами ако се скара на Марбал?!Дали щеше да помогне?!
    -Марбал мисле че казах да не ги убивате-процеди Холс,но гласът й трепереше.
    -Ама ние не сме го убили...
    -Ранен е!-изкрещя Холиана.
    Тя се обърна към Дарк и го погледна умоляващо.НАправи му знак да я последва вътре и тръгна към кабинета си.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 2:43 pm

Холиана и черното куче влязоха в една стая и Холиана затвори.Кучето следеше всяко нейно движение и не спираше да ръмжи тихо и зловещо.
    -Добре..какво става?Затова ли не трябваше да ми казваш?Може следващия път аз ще съм на мястото на онзи човек?Затова ли?-попита кучето ядосано.Нямаше да се превърне в човек защото така щеше да е в опастност.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 2:48 pm

-Дарк,точно затова не искам да ти кажа....
    Холиана изглеждаше притеснена.Черното коте изсъска срещу кучето и скочи на земята.
    -Не е това,за което си мислиш-опита се да обясни Холи.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 2:50 pm

Дарк изръмжа заплашително на черното коте и отново се обърна към Холиана.
    -О,съжалявам..не знаех..може би защото не ми казваш!-изръмжа кучето още по-разярено.После се успокои за малко и отново оголи зъбите си.
    -Холиана,питам те отново..КАКВО СТАВА?-Дарк се надяваше този път да получи това което искаше.Истината.Пак го изкараха идиота на годината..Отново тайни..Започваше да му писва..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 2:53 pm

-Добре ще ти кажа,но ако обещаеш,че после няма да правиш глупости,няма да ме оставиш,така както би направил всеки нормален..Обещаваш ли ми?
    Холиана го изгледа умолително.Пленителният й поглед беше тъжен и самата тя сякаш съжаляваше за нещо.

-Обещай ми Дарк!
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 2:59 pm

-Да обещая?Та аз се заклевам!Нали ти казах че ще бъда с теб дори и когато умра!Помни това което ти казах и не го забравяй.А сега ти ми кажи нещо.Какво става?-попита отново кучето и зачака отговор.Нямаше търпение най-накрая да научи истината.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 3:04 pm

-Дарк,напоследък се разчуха много убийства без извършител...
    Холи замлъкна за малко.Загледа се през прозореца.
    -Една от най-върлите организации на Тъмната страна е организация "Уинтър".Майка ми и бащи ми я създадоха.Дарк,аз съм една от извършителките...на убийствата.
    Изражението й стана още по-съжалително.

П.П.:Дарк аз ще трябва да ставам,но след около половин един час ще се върна. :P
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 3:07 pm

-И..ако аз разбера..и мен ли ще трябва да убиете?-попита черното куче.Не му пукаше особено много,но..да убиваш други хора..сякаш си господ..това не беше правилно..
    -И вие какво?Лутате се из улиците и убивате който ви хареса?Просто ей така?И как го убивате?Измъчвате до или просто му пиете кръвта докато не заприлича на сушено грозде?-кучето се озъбваше разярено.

П.П:Ок.Няма проблеми. :)
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 3:44 pm

-Не ми говори така!-извика Холиана и бутна всичко от бюрото.Навсякъде се разхвърчаха листа.-Ако не сме ние досега Черната магия щеше да е изчезнала...Първоначално не мислехме да убиваме,но имаме много врагове!Принудена съм да правя всичко това!Мислиш ли,че ми е лесно?!
    Холиана замалко щеше да настъпи котенцето,но то измяучи и отскочи.
    -Дарк,ако останалите разберат,че знаеш..няма да ти простят...Не искам да те губя!НЕ разбираш ли,че в момента ти ме крепиш?!Ако не беше ти сега въобще нямаше да дишам...щях да съм безчувствена глупачка,която сигурно някой ден щеше да те убие.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 7:32 pm

Кучето пристъпи няколко крачки напред и погледна Холиана.
    -Ако бях аз на твое място..независимо колко много врагове имам,нямаше да отнема човешки живот..дори това да коства МОЯ живот..Предполагам че вече го знаеш..но след като вече и аз съм намесен в тази..каша..ще ти предложа това.Излъжи другите че аз съм ти домашен любимец и аз ще се опитам да разбера какво става и ще освобождавам жертвите ви без да оставям следи.Но..ако откажеш..ще трябва сега да изляза от тази стая и на пук на всички да освободя колкото човеци сте хванали.Без да ми пука за последствията.Ти знаеш какви са и съм сигурен че няма да позволиш да се случат,нали?-този път Дарк я беше хванал натясно.Трябваше да се съгласи иначе първия учебен ден щеше да прекара в болничното крило заради "последствията".
    -Знаеш че съм много глупав и съм способен на всичко..-напомни той и зачака отговор.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 7:44 pm

-Дарк,ти не ме разбра!Аз не отнемам живота на невинни,отнемам живота на виновни.
    Холяна бе поставена на кръстопът.Не искаше да нарани Дарк,освен ако....ако и тя не знаеше какво....Не трябваше да забърква Дарк във тази работа,не трябваше да се запознава с него,не трябваше да го поглежда...но вече бе късно.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 7:58 pm

-Никой не може да отнема животи на хората освен тоя който ги е създал.Няма значение дали са виновни или невинни.-каза кучето и седна на земята.Вече му ставаше скучно само с бръщолевене и искаше да чуе какво става но започваше да се отегчава.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 8:01 pm

В кабинета нахлуха няколко мъже.Холяна машинално се изправи.Те също водеха някои зад себе си.На Холи и прилоша.
    -Ааа НЕ!Вън...
    Тя се опита да ги изкара,но безуспешно.
    -Махнете се...
    -Холиана,от кога?-тръгна да пита един от мъжете,но Хол го изпревари хвана Дарк за каишката и каза:
    -Това е домашният ми лубимец...А сега ВЪН!
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 8:18 pm

Дарк се почуства някакси добре когато Холиана застана до него но скоро се осъзна и влезе бързо в ролята си.
    -Хайде преди да съм ви захапал отзад!-помисли си кучето,ръмжейки и лаейки,опъвайки се на каишката.Тя беше със остри метални шипове.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 8:26 pm

-Холиана няма да търпя псето ти-ледено осведоми влязлата жена.Беше майка й.
    -А аз няма да търпя такова отношение.-извика Холи в отговор.-ТОва е моят кабинет...Няма да влизате така сякаш е обществен дом!
    -Не ми дръж такъв тон!
    Дарк се дръпна малко по-силно и Холс едвам го удържа.
    -Става ми лошо от вас...Махайте тоя труп оттук и да ви няма!Всички се обърнаха и започнаха да излизат.Нещо обаче привлече вниманието на Холиана.
    -Я да се върнат последните трима....
    Дарк започна още повече да се върпа.На Холи й се наложи да стисне каишката по-силно.Зениците й се разшириха от ужас.
    -Какво става тук?!
    -Нищо.-просто й отвърна Джошоа.
    -Разбрахме се да не пипате децата.-спокойно изясни Холиана.-Какво си мислите,че правите?!
    -Но...
    -Оставете детето при мен и излизайте..ВЕДНАГА!
    След последните й думи всички се изпариха като оставиха окованото дете.Не беше на повече от 8 или 9.Тогава..........

Последната промяна е направена от Холиана-Жулиет Уинтър на Нед Апр 12, 2009 8:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 8:31 pm

Дарк погледна изумено детето.Той се дръпна рязко и силно и Холиана го изпусна.Черното куче веднага отиде при детето и с муцуна му помръдна ръката.След като не видя реакция се ядоса още повече и застана пред него.Нямаше да позволи на никого да се доближи до детето.Абсолютно никого.
    -Без деца?Значи хващат всички?Деца,майки,бащи?Стари хора?Всички?!-кучето заръмжа ядосано.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 8:35 pm

-Не е вярно Дарк!
    Очите й се напълниха със сълзи.Искенно съжаляваше за всичко...Никога не искаше да става така...
    -Те не ме слушат....Опитвам се да ги контролирам,но не се получава...Никога не съм наранявала дете.НИКОГА!
    Холс се опита да се приближи до детето,за да свали веригите.
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Нед Апр 12, 2009 8:46 pm

Дарк веднага реагира бурно.Излая силно за да отдалечи Холиана от детето.
    -Ще ти сваля сам..-измрънка кучето и се обърна към него.Той захапа веригата и с всичка сила започна да я гризе.Всеки път по-усилено и по-усилено и накрая веригата се скъса и оковите паднаха.Дарк захапа ръкава на детето и го премести към корема му.После легна до него и зачака да види някаква негова реакция..
    -Съжалявам че се нахвърлих така..бях ядосан и реагирах автоматично..-измрънка кучето и се сви до един ъгъл,осъзнавайки грешката си..
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 2 Wolfs20rain2021

П.П:Някой може да се повтарят някъде ама други не мога да намеря.. :|
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 12, 2009 8:52 pm

Детето се размърда лекичко.Холиана не посмя да пристъпи напред.Остана на мястото си.Навън валеше пороен дъжд,но в стаята бе топло.Малкото котенце измяучи и е приближи към Дарк съвсем предпазливо.Изглеждаше като някакво малко пухче пред голямото куче.
    -Дарк,ако ме пъснеш ще помогна....-каза Холиана,но първо изчака отговор.
    Нещо отвътре я разяждаше.Защо всички я опрекваха за нещо?!Почувства се малко самотна.Връзките на халата й бяха развързани и се виждаше част от черната й,къса нощница.Косата й се спускаше свободно по раменете в карамелено рус цвят.

П.П.:Няма нищо
    :P

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 3:42 am