5 posters
Домът на Кейт и Джейк
Джо Хелоуин- Брой мнения : 287
Данни на героя
Име на героя: Джо Хелоуин
БФФ:
Семейство:
- Post n°151
Re: Домът на Кейт и Джейк
- Добре нали ще е утре ? Ще трябва да има и от нашите хора на партито едно такова събитие е идеален момент за опит за убийство.Трябва да внимаваме в блиските няколко дни. - Джо предопреди всички даса внимателни и предпазливи.
Кейт Волтури- Брой мнения : 331
Местожителство : Волтера,Италия
Данни на героя
Име на героя: Кейт Волтури
БФФ:
Семейство:
- Post n°152
-Да,прав си!Сега трябва да съм много внимателна!-съгласи се Кейт
-Готово!Поръчах напитките и храната за партито!Ще ги докарат утре следобяд!-добави тя.Волтури погледна в коридора и видя Ед,а той я викна при него.
-Извини ме за минутка!-каза тя на Джо и отиде при Ед
-Какво става?Къде се губиш?Нещо ново за Волтера?-заля го с въпроси тя
-Всичко е наред.Баща ти се е свързал с нашите и са събрали доста хора има и от новонаправените-обясни той
-Хайде,ела при нас!-покани го тя и го поведе към кухнята при останалите
-Готово!Поръчах напитките и храната за партито!Ще ги докарат утре следобяд!-добави тя.Волтури погледна в коридора и видя Ед,а той я викна при него.
-Извини ме за минутка!-каза тя на Джо и отиде при Ед
-Какво става?Къде се губиш?Нещо ново за Волтера?-заля го с въпроси тя
-Всичко е наред.Баща ти се е свързал с нашите и са събрали доста хора има и от новонаправените-обясни той
-Хайде,ела при нас!-покани го тя и го поведе към кухнята при останалите
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°153
- Здравй,как спа ? - попита очтиво Джо беше в добро настроение.Момчетта го погледнаха страно защо Джо се държеше толкова добре с всички дори и тези който го пренебрегват.
- Ами по въпроса с.... - Реджи беше прекъснат от Джак който подкани Едмънт да седне при тях.
- Ами по въпроса с.... - Реджи беше прекъснат от Джак който подкани Едмънт да седне при тях.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°154
Изведнъж Едмънд стана и излезе.
-Ед!-викна след него Кейт
-Какво му стана на този?-попита Джак
-Моля да го извините!Той..той е от фамилия МакКейб..а те са..вампири.-обясни Волтури
-Ед!-викна след него Кейт
-Какво му стана на този?-попита Джак
-Моля да го извините!Той..той е от фамилия МакКейб..а те са..вампири.-обясни Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°155
- И аз съм върколак но нито съм тръгнал даго убивам нито нищо. - отказа се от спора Джак.
- Бог е създал вампирите и върколаците зада има кой да го замества,а ние се избиваме помеждуси.Вместо дасе съюзим и да постигнем нещо голямо ние се избива ме. - Реджи вярваше в бог и Джо също но малко заради Реджи.Джо само се усмхваше докато закусваше.
- Бог е създал вампирите и върколаците зада има кой да го замества,а ние се избиваме помеждуси.Вместо дасе съюзим и да постигнем нещо голямо ние се избива ме. - Реджи вярваше в бог и Джо също но малко заради Реджи.Джо само се усмхваше докато закусваше.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°156
-Едмънд също е за мира и вярвам,че ще ни подкрепи,но той е възпитан да мрази върколаците!Сигурна съм,че накрая ще се сприятелите,нали Джо?-обърна се Кейт към Джо
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°157
- Разбира се.Всички твой приятели са и мой приятели. - Джо погледна Едмънт който излизаше навън.
- И всички приятели на Джо са и наши приятели. - каза Джак и се усмихна.
- Джо защо непоговориш с него ? - попита Реджи и погледна Джо ойто пък глдаше Едмънт.
- Поговорете за това че е учен дани мрази.Времената се променят както и нравите.Обеден съм че щесе разберете ако не сега то после рано или късно ще говорите.
- И всички приятели на Джо са и наши приятели. - каза Джак и се усмихна.
- Джо защо непоговориш с него ? - попита Реджи и погледна Джо ойто пък глдаше Едмънт.
- Поговорете за това че е учен дани мрази.Времената се променят както и нравите.Обеден съм че щесе разберете ако не сега то после рано или късно ще говорите.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°158
-Да!Чудесна идея!Наистина ще е хубаво да се разберете,особено за мен!-съгласи се Кейт.Тя щеше много да се радва най-добрия и приятел и гаджето и да се разбират добре без да се избиват.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°159
Джо се изправи и отиде при Едмънт.
- Може ли искам да си поговрим ? Само ако си съгласен. - естесвено Джо нейскаше дасе натрапва затова първо попита.
- Браво,дано оспее даго обеди че света се промени и то към добро вампирите и върколаците няма повече да воюват.И то заради две деца който се влюбиха едно в друго. - Реджи понякога говореше много мъдри и правилни неща.
- Джо и Кейт променят света и то само с любов.А всички който са опитвали с сила неса постигнали нищо. - допълни Джак.
- Може ли искам да си поговрим ? Само ако си съгласен. - естесвено Джо нейскаше дасе натрапва затова първо попита.
- Браво,дано оспее даго обеди че света се промени и то към добро вампирите и върколаците няма повече да воюват.И то заради две деца който се влюбиха едно в друго. - Реджи понякога говореше много мъдри и правилни неща.
- Джо и Кейт променят света и то само с любов.А всички който са опитвали с сила неса постигнали нищо. - допълни Джак.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°160
-Благодаря за милите думи,момчета!-каза Кейт и видя погледът на Едмънд към нея.
-Може да поговорим!-съгласи се Ед и с Джо излязоха в градината
-Може да поговорим!-съгласи се Ед и с Джо излязоха в градината
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°161
- Защо се ядосваш толкова на това че има върколаци ? Все пак света се промени и според мен е за добро върколак или вампир вече няма значение те вече неса воюващи.Повярвайми да взема решението да стана върколак небеше лесно.Направих го само защото нейскам товече да има войни по света.Всички винаги саме учели дане вярвам на вампири или на някой който е близак с тях.Но се оказа че са направили голяма грешка защото аз обичам Кейт и искам дасе сприятеля с теб.Всички хора са различни едни са зли други са добри,заради злите хора родители тени ни обеждават да несме близки с различните. - Джо се опитваше да обеди Едмънт че всички хора са различни и на Джо и клана му може дасе има доверие.Той всъщност искаше дасе сприятели с Едмънт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°162
-Виж,хубаво е,че искаш да се сприятелим и да няма повече войни.Уважавам те за това,но нали не очакваш да ти имам пълно доверие.Ще опитам да се сприятелим само заради Кейт.-отговори Едмънд
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°163
- Несъм казал че искам дами имаш доверие.Защото това едвали ще стане.Ами ако бях обикновен човек по лесно ли щеше дати бъде ? Защото аз също небях говорил с вампир преди всички ми казваха че ако го няправя щеме убият.Сега разбирам че несте лоши аз непознам нито един вампир и все пак се стремя да помогна.Това е защото неме интересува какъв си или какво казват другите.Вярвам че всеки има право на собствео мнение и неби дайм се натякват чуждите вярвания. - Джо се усмихна и се огледа.
- Тук е много хубаво.
- Тук е много хубаво.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°164
-Явно Кейт не те е водила във Волтера.Там е много по-голямо и красиво!-отбеляза Едмънд
-Е,ще се връщаме ли при нея и ...другите?-попита Ед
-Е,ще се връщаме ли при нея и ...другите?-попита Ед
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°165
Джо спря и се обърна към Едмънт подаде му ръка и го попита.
- Спечелих ли те като приятел ? Признавам че него правя заради Кейт или който и дае правяго за себеси един приятел повече никога не в тежест. - Джо се умихна и зачака отговора на Едмънт.
- Спечелих ли те като приятел ? Признавам че него правя заради Кейт или който и дае правяго за себеси един приятел повече никога не в тежест. - Джо се умихна и зачака отговора на Едмънт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°166
Едмънд реши,че ще му е от полза,а и може наистина да се сприятелят.
-Приятели!-каза Ед и стисна ръката му.Кейт забеляза тези им действия и много се зарадва.
-Разбрали са се!-каза тя на момчетата
-Приятели!-каза Ед и стисна ръката му.Кейт забеляза тези им действия и много се зарадва.
-Разбрали са се!-каза тя на момчетата
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°167
След малко Едмънт и Джо се върнаха при Кейт и момчетата.Те се усмихнаха.
- Обедителен е нали ? - попита Реджи и се обърна към Едмънт.Джо седна на стола и продължи даси закусва спокойно без да бърза.
- Обедителен е нали ? - попита Реджи и се обърна към Едмънт.Джо седна на стола и продължи даси закусва спокойно без да бърза.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°168
-Може да се каже!-отговори Едмънд,седна до тях и погледна към Кейт.Двамата можеха да се разберат само с поглед още от малки.
-Много се радвам,че се разбрахте!-каза Волтури
-Много се радвам,че се разбрахте!-каза Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°169
- Дано поне сега неме молиш за това да изляза с друго момиче защото няма даго направя.По добре да гледам някоя сапунка от колкото да изляза с друга. - Джо говореше след като преглътнеше зада несе задави и дане мляска.
- Все още немога да разбера защо сиго помолила ? - Реджи и Джак я погледнаха въпросително.
- Все още немога да разбера защо сиго помолила ? - Реджи и Джак я погледнаха въпросително.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°170
-Защото искам да се забавлява докато аз се превръщам във вампир.А и така още повече ще се убеди,че ме обича!-отговори Кейт и целуна Джо
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°171
- Леле Джо нете знам как щего направиш.Ти едвали щего направиш но ще кажеш чеси го направил. - Джак несе осети че каза това което си беше наумил Джо.
- Аз нейскам даго правя няма смисъл аз съм на мильони просенти сигорен че те обичам.И нейскам да излизам с друга.
- Аз нейскам даго правя няма смисъл аз съм на мильони просенти сигорен че те обичам.И нейскам да излизам с друга.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°172
-Но аз искам да излезеш с друга!-отговори Кейт
-Просто искам да видиш как е с някоя друга,която не съм аз!А и съм сигурна,че ще се забавляваш,нали момчета?-обърна се Волтури към Джо и Реджи
-Просто искам да видиш как е с някоя друга,която не съм аз!А и съм сигурна,че ще се забавляваш,нали момчета?-обърна се Волтури към Джо и Реджи
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°173
Те кимнаха и Реджи както винаги трябваше да каже нещо.
- Той ли незнае ? Той знае по добре от всички в тази стая.Допреди две години Джо всяка вечер беше с различно момиче неправеха нищо само се целуваха и се натискаха. - Джак га шибна и Реджи падна от стола.
- Абе ти несе усещаш да спреш с това.Не му обръщай внимание Кейт това са стари историй Джо много се промени от тогава.Нали Джо ? - попита го Джак и вдигна Реджи.
- Да,Едмънт имали нещо много си малчалив ? - попита Джо ако имаше нещо.
- Той ли незнае ? Той знае по добре от всички в тази стая.Допреди две години Джо всяка вечер беше с различно момиче неправеха нищо само се целуваха и се натискаха. - Джак га шибна и Реджи падна от стола.
- Абе ти несе усещаш да спреш с това.Не му обръщай внимание Кейт това са стари историй Джо много се промени от тогава.Нали Джо ? - попита го Джак и вдигна Реджи.
- Да,Едмънт имали нещо много си малчалив ? - попита Джо ако имаше нещо.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°174
-Не,няма нищо,но съм малко гладен!-отговори Ед.Очите му бяха започнали да почервеняват.Кейт го погледна остро.
-Еед!-възрази тя
-Извинявам се!-отговори той
-Еед!-възрази тя
-Извинявам се!-отговори той
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°175
- Нейскам дасе натрапвам но мисля че не е точно това.Ако може някой дами обясни усещам ви мога да разбера когато някой лъже. - Джо се усмихна и отиде бавно до бара сипаси една чаша уиски и седна на стола.