-Всъщност мисля да опъна твоята верига.-просъска Марбал... -Не й опъвам каишката,Холиана предупреди че не иска излагации.-отговори Мериса... Холиана отново се бе загледала в нищото...Бе изключила външния свят..
-Алялууяяя!!Да ми ядеш *уя.-Матю се засмя като за световно и едва не падна от масата. -Това беше велико!Алялуя да ми ядеш ху..айде да не казвам отново..-смееше се толкова много че даже легна на масата..
Джош отиде до Холиана и тя го хвана под ръка... -Предлагам ти и ние да се оттеглим.-проговори унило Джош.. -Кафе? -Съгласен... -В моята стая.-ухили се ХОлиана... Двамата стигнаха бързо...Известно време играха на карти..Пиха кафе пушиха и каквото им падне... ~~~~~~~~~~~~~~~~ -Не бъди толкова сигурен.-ухили се Марбал... Те влязоха в стаята й...Беше като зала за измъчване..По стените бяха наредени различни оръжия с различно предназначение...Леглото беше точно по средата и беше идеално кръгло..
Джош и Холиана първоначално играха на покер..Холиана победи Джош...Той загуби тениската си....Втората игра Холиана остана без корсет но със рокличка...Продължиха да си играят на всевъзможни детски и бебешки игри...Играха и на гоненица и какво ли още не..
В мига в който Холиана влезе в замъка отново я посрещнаха с най-различни кулиета и платове или ястия...Холиана се намръщи и отхвърли всичко.. -Не ми харесват тези неща.-намръщи се тя и скръсти ръце пред гърдите си...
Холиана цял ден беше кисела...Тя отказа да слезе на обяд...Затвори вратата на стаята си кисело...Легна на леглото и се загледа в тавана...Някой почука на вратата...Холиана отиде да отвори...Нямаше никой..НА пода имаше бележка и черна розчка...Холиана грейна като коледна лампичка...НА бележчицата беше името на Мат... ~~~~~~~~~ Мериса потропа на вратата на стаята на Матю..
Матю се изплези и се отпусна на леглото замислен.За какво да се съгласява!?За това че Холиана постоянно носи маска и прикрива чувствата си ли!?С това ли да се съгласява!?
Холиана все още беше ухилена...Тя излезе в градината на двора с градинарска ножица...Набра букет от бели цветчета...Холи тананикаше весело и танцуваше като пеперуда...Гласът й се разнасяше почти из целият замък..
Матю чу тананикане и излезе на прозореца.Той видя колко щастлива е Холиана..опря чело до прозореца и въздъхна..как може да не се съгласиш със такова прекрасно създание?Изглеждаше отчаян,какво ли е направила Мериса?