+2
Симона Лафет
Miss_Megan_Foks
6 posters
Домът на Меган Фокс
Джейн Волтури- Брой мнения : 97
Данни на героя
Име на героя: Джейн Волтури
БФФ:
Семейство:
- Post n°26
Re: Домът на Меган Фокс
-Ъмм,аз съм добре.-рече Джейн.-Само малки проблеми с щерката...боже,това момиче е цял дявол!Как манипулира баща си просто...Казала му,че не й се пие лекарство,защото било гадно,и той я оставил да си играе на компютъра.Ама и тя е една...все още се чудя как ме пусна тук...естествения ти враг!-тя вдигна вежди многозначително и червеникавите й очи се откроиха още по-ясно.
Miss_Megan_Foks- Брой мнения : 521
Данни на героя
Име на героя: Меган Фокс
БФФ:
Семейство:
- Post n°27
-При мен такива филми не минават.Просто....наистина се изкарвам извън нерви с Кристен.Идва ми да я пратя в укротителен дом или пансион,та там да я научат да не се държи като първобитна...-изплямпа си мъките и намеренията Мег и каза:
-Ей сега се връщам,само да ида да я видя,какво прави-посочи стълбите тя...Но щом се качи се чу проницателен писък,който огласи замъка,околностите и стигна чак до Бобатон.Джейн.............
-Ей сега се връщам,само да ида да я видя,какво прави-посочи стълбите тя...Но щом се качи се чу проницателен писък,който огласи замъка,околностите и стигна чак до Бобатон.Джейн.............
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°28
...Скочи от мястото си и с невероятна бързина вече се беше озовала горе.
-Какво,по дяволите...-изразът не отиваше на иначе изисканите й маниери,но тя се приближи предпазливо до вратата и надникна вътре.-Мег,какво за бога става там?-провикна се Джейн...
-Какво,по дяволите...-изразът не отиваше на иначе изисканите й маниери,но тя се приближи предпазливо до вратата и надникна вътре.-Мег,какво за бога става там?-провикна се Джейн...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°29
-Дъщеря мииииииии....дъщеричката ми!-крещеше докато ронеше сълзи над студеното тяло на детето си.Небето се смрачи,стана черно,заплака с нея.Дъждът се сипеше по отворения прозорец точно върху главата на Меган.Косата й беше мокра,лицето също,спиралата й се разтече,сълзите й продължаваха да се ронят без да спират.Детето не се бе оправило от болестта и може би само бе изгубило съзнание,но Мег беше с такова препълнено съзнание,че като я видя,студена,затворила очи,не се събуждаща чашата за нея преля.Тя плачеше,дъждът валеше.Тя крещеше,светкавиците гърмяха.Красивото й лице,бялото й лице от порцелан се обливаше в черен молив и спирала за очи,небето беше черно.....................................
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°30
-Успокой се.-изплющя гласът на Джейн.-Ще се оправи...Какво й е?От какво беше болна?Особени белези при теб?При баща й?Какви са способностите й?Нещо по-особено...като сила?Произход?Някакво кръвосмешение...имам предвид,някой в семейството,който не е човек?-заваляха въпросите,но последния беше напрегнат и тих.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°31
-Беше болна от нашумелия магьоснически грип,полувампир е има почти всяка способност,но старее,няма кръвосмешение,всички сме вампири.Всъщност само Едуард е истински вампир,аз съм полу,но не старея и тя също,но старее...-обесни несвързано тя и продължи да гали русичката косица на детенцето.Бе паднала на колене пред нея,никой не разбираше,колко зле й беше точно в този миг.Нямаше сила да диша.Едва си поемаше въздух.Главата й пулсираше,едва се сдържаше да не ревне пак,а и да изкреи каквото иска.Все пак не издържа много,но този път сълзите й се търкаляха по бузите й,а тя не сваляше поглед от детето.................
Последната промяна е направена от Miss_Megan_Foks на Съб Апр 04, 2009 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°32
-Трудно ще е...сега.Първо се успокой.Нищо й няма просто е в безсъзнание.Значи,две трети вампир,една трета човек...по дяволите,не ми помагаш...Пазиш ли отварата,която сте й давали?-Меган кимна.-Прати някой да я донесе...-Жената вече държеше в ръката си кутийката и я подаде на Джейн.
-Тя е силна...а щом е магьосническия грип,е можела да се оправи и с по-леки лекарства.Организмът й е отслабнал от антибиотиците...предполагам е страдала от мъгълски грипове?И имаш ли тук такива лекарства?Вземи ги,а после някой да донесе нещо,с което да я затоплим...
-Тя е силна...а щом е магьосническия грип,е можела да се оправи и с по-леки лекарства.Организмът й е отслабнал от антибиотиците...предполагам е страдала от мъгълски грипове?И имаш ли тук такива лекарства?Вземи ги,а после някой да донесе нещо,с което да я затоплим...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°33
За около секунда Меган й донесе 32 мъгълски лекарства,като се започне от Асприн и се стигне до лекарство против безсъние.Тя ги стовари на купчинка до детето точно пред Джейн,после за около минута донесе 4 одеала и акумолираща печка,запали камината и вътре стана като сауна,даже по-горещо.Въпреки,че Джейн я успокои Меган и за секунда не спря да се тревожи,камо ли да плаче.Косата й бе мокра,дрехите й също.От очите й сякаш не течаха сълзи,а катран.Сълзите сляти със спиралата и молива на очи,оцветиха иначе,чисто бялото й лице.Тя ходеше нагоре надолу по стаята,а от прозорците сякаш се виждаше тайфун в замъка.....
Последната промяна е направена от Miss_Megan_Foks на Съб Апр 04, 2009 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°34
-Благодаря.-прошепна Джейн.-Извинявай,би ли ми помогнала...трябва да я стоплим,защото има температура и при тези обсоятелства,смисъл,като се има предвид произходът й,телесната й температура много е спаднала.Но щом има и човешка част в нея...ще е малко по-сложно.-Тя хвана едното одеало и зави с него детето.Постепенно започна да се оправя,Джейн го усети,затопляше се...
-Ще се оправи съвсем скоро.-обърна се към Мег.-Успокой се.Но ще ми трябва още само едно нещо-проба от кръвта й...
-Ще се оправи съвсем скоро.-обърна се към Мег.-Успокой се.Но ще ми трябва още само едно нещо-проба от кръвта й...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°35
Изражението й се промени,стана по-спокойно.Тя се затича към дъщеря си и я прегърна,целуна я по челото,каза нещо средно между "обичам те толкова много кукличке" и "на мама малката тя".Очите й възвърнаха цвета си,косата й си беше все така мокра,тя трепереше от студ,но не й пукаше.После отиде до Джейн и я прегърна каза й:
-Благодаря ти страшно много!!!
-Благодаря ти страшно много!!!
Последната промяна е направена от Miss_Megan_Foks на Съб Апр 04, 2009 8:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°36
-Няма за какво,нищо толкова не съм направила,всеки би се справил...-смути се Джейн.-А сега,за да се уверя,ще ми трябва пробата от кръвта,нали разбираш,дали е съвсем здрава...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°37
-Да,добре.-тя отиде до детето,взе от аптечката игла,и я напълни с кръв.После превърза ръчичката й и сложи кръвта в малко шишенце,подаде на Джейн детската кръв и каза:
-Видя,че аз никога нямаше да се справя,падна ми пердето още щом я видях безжизнена.Помислих,че съм изгубила детенцето си.Не знаеш,как се почувствах тогава,идеше ми да се самоубия там....-каза с болка в гласа си Меган
-Видя,че аз никога нямаше да се справя,падна ми пердето още щом я видях безжизнена.Помислих,че съм изгубила детенцето си.Не знаеш,как се почувствах тогава,идеше ми да се самоубия там....-каза с болка в гласа си Меган
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°38
-Разбрах.-рече Джейн тихо.-Мога да чета мисли и затова веднага разбрах,че не си човек,мислите ти бяха по-ясни,по-различни от човешките...Казвала ли съм ти всъщност аз какво съм?-зачуди се жената на глас.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°39
-Не е трудно да се сетя...-опита се да се усмихне Меган,но явно без успешно...-Виж единственото,което мога да ти кажа в този момент е,че съм ти задължена по такъв начин,че никога няма да мога да ти се отплатя.-погледна я тя с ясните си сини очи Мег и Джейн явно се изгуби в мислите й. Беше толкова ясно за какво може да си мисли,освен за детето,за Джейн и за това,че е претрупана с работа.-Кога горе-долу ще се събуди?-попита разтревожено Мег
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°40
-След около час.А като гледам пробите...-Джейн разгледа малкото шишенце кръв.-Е съвсем здрава.Няма за какво да се притесняваш.А няма за какво да си ми задължена,казвам ти,всеки друг лекар можеше да го направи...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°41
-Добре,щом така казваш сигурно ще се събуди скоро...-загледа жалостиво детенцето Мег и добави-Въпреки всичко ти благодаря страшно много.-прибави тя.Имаше нужда и тя да си почине,затова и се поклатушна леко......
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°42
-По-добре е да отидеш да си почиваш.-рече Джейн угрижено.-Аз ще се оправя тук.Отивай да спиш.А,и още нещо-кажи само още веднъж думата ''благодаря'' и не отговарям какво ще ти се случи.-заплаши тя шеговито.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°43
-Благодаря за загрижеността и след изпепеляващ поглед,че е казала "благодаря" за 100-тен път,тя се изнесе под зоркия поглед на Джейн и си легна в една от стаите,по-точно най-близката.Чудеше се къде е Едуард,но заспа веднага щом легна..........
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°44
Джейн промърмори нещо от сорта на ''прекалено бурни реакции'' и се надвеси над детето,което започваше да се свестява.Жената знаеше,че няма да му е приятно първият човек,който види,да е непознат,но си напомни,че няма друг начин,затова погледна детето,а черните й коси се споскаха около лицето.
-Къде е мама..?-попита Кристен,все още леко замаяна.
-Почива си.-тихо отвърна Джейн и се постара да се усмихне,надявайки се рубиненочервените й очи да не уплашат детето.-И ти трябва да си почиваш.Тя ще поспи и ще дойде.Много е изтощена.
-Добре.-промълви детето и отново се унесе,този път в спокоен сън...
На вратата се почука.За половин секунда тя вече беше отворила.Там стоеше някакъв непознат мъж,вероятно съпругът на Мег.Той погледна Джейн озадачено.
-Ъмм,дъщеря ви изгуби съзнание,аз имам медицинско образование,случайно се оказах тук по време на инцидента и помогнах на Меган...Тя е горе,спи,много е изтощена.Ако искате отидете при нея,но Кристен още е малко зле и е по-добре да спи необезпокоявана засега...Качвам се при нея.-за част от секундата тя се изгуби от зоркия му поглед.Провеси се от терасата.Реши,че няма смисъл да се прави на интересна,като се предположи с кого разговаряше според нещата,които й беше казала Мег за Едуард.-Меган е в стаята си.-рече за втори път и после се изгуби някъде по коридора с нечовешка бързина...
-Къде е мама..?-попита Кристен,все още леко замаяна.
-Почива си.-тихо отвърна Джейн и се постара да се усмихне,надявайки се рубиненочервените й очи да не уплашат детето.-И ти трябва да си почиваш.Тя ще поспи и ще дойде.Много е изтощена.
-Добре.-промълви детето и отново се унесе,този път в спокоен сън...
На вратата се почука.За половин секунда тя вече беше отворила.Там стоеше някакъв непознат мъж,вероятно съпругът на Мег.Той погледна Джейн озадачено.
-Ъмм,дъщеря ви изгуби съзнание,аз имам медицинско образование,случайно се оказах тук по време на инцидента и помогнах на Меган...Тя е горе,спи,много е изтощена.Ако искате отидете при нея,но Кристен още е малко зле и е по-добре да спи необезпокоявана засега...Качвам се при нея.-за част от секундата тя се изгуби от зоркия му поглед.Провеси се от терасата.Реши,че няма смисъл да се прави на интересна,като се предположи с кого разговаряше според нещата,които й беше казала Мег за Едуард.-Меган е в стаята си.-рече за втори път и после се изгуби някъде по коридора с нечовешка бързина...
Tomas Scott- Брой мнения : 41
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°45
Мег спеше до 12.43 на обяд,когато се събуди.Веднага изтича до стаята на детето,там стоеше Едуард и явно я чакаше да се събуди,детето беше многозначително по-добре.Той гледаше странно.Тя отиде до него.Каза:
-Какво има?
-Трябва да замина.-каза той с тъга в гласа си.
-Но къде ще ходиш!?!За колко време!?!-звучеше отчаяно Меган
-В Амстердам,за дълго време...-още по-мъчително й каза той,знаейки какво й причинява
-Недей..-проплака тя
-Не мога да не отида.Води се война,на живот и смърт е.Те използват вампири от нашата раса.Скоро незнаеш,какво може да се случи,ако не се намеся.
-Но ако те разкъсат,аз какво ще правя,как да живея така,в неведение!?!-попита вече с безмощен глас тя
-Как да не отида Меган?Обясни ми?Какво мога да направя,освен да се бия?????
-Нищо...-промълви тя с нежелание,отклони погледа си -Пак ще те попитам,как пък аз да живея,ако не се завърнеш?
-Омъжи се отново!
-Нямааааааа!-заплака вече тя
-Има и още как.Няма да ти позволя да си провалиш живота,едната издънка ти беше достатъчна.Не се ли върна до година.Няма да се върна никога вече...-каза й жестоката истина той,а Мег застина.Мисълта,че няма да може да го види,да го целуне или прегърне не само я плашеше,а ужасяваше.
-Кога трябва да тръгнеш?-попита тя готова за фаталния удар
-Днес,по здрач.-каза той и я прегърна
-Не...не....не...-повтаряше си в главата тя и просто не можеше да приеме нещата.Тя просто заплака без да казва нищо.Той я целуна по устните,по челото,погали косите й и отиде да си събере дрехи.Взе една мизерна раница. Мег просто не знаеше,как да го спре.Последното докосване на ръцете им,когато той си тръгна,най-много я болеше..........
ЕДИТ:ВЕЧЕ МОГА ДА ВЛИЗАМ МС,ЧЕ ГО ПУСНА ВМЕСТО МЕН.
-Какво има?
-Трябва да замина.-каза той с тъга в гласа си.
-Но къде ще ходиш!?!За колко време!?!-звучеше отчаяно Меган
-В Амстердам,за дълго време...-още по-мъчително й каза той,знаейки какво й причинява
-Недей..-проплака тя
-Не мога да не отида.Води се война,на живот и смърт е.Те използват вампири от нашата раса.Скоро незнаеш,какво може да се случи,ако не се намеся.
-Но ако те разкъсат,аз какво ще правя,как да живея така,в неведение!?!-попита вече с безмощен глас тя
-Как да не отида Меган?Обясни ми?Какво мога да направя,освен да се бия?????
-Нищо...-промълви тя с нежелание,отклони погледа си -Пак ще те попитам,как пък аз да живея,ако не се завърнеш?
-Омъжи се отново!
-Нямааааааа!-заплака вече тя
-Има и още как.Няма да ти позволя да си провалиш живота,едната издънка ти беше достатъчна.Не се ли върна до година.Няма да се върна никога вече...-каза й жестоката истина той,а Мег застина.Мисълта,че няма да може да го види,да го целуне или прегърне не само я плашеше,а ужасяваше.
-Кога трябва да тръгнеш?-попита тя готова за фаталния удар
-Днес,по здрач.-каза той и я прегърна
-Не...не....не...-повтаряше си в главата тя и просто не можеше да приеме нещата.Тя просто заплака без да казва нищо.Той я целуна по устните,по челото,погали косите й и отиде да си събере дрехи.Взе една мизерна раница. Мег просто не знаеше,как да го спре.Последното докосване на ръцете им,когато той си тръгна,най-много я болеше..........
ЕДИТ:ВЕЧЕ МОГА ДА ВЛИЗАМ МС,ЧЕ ГО ПУСНА ВМЕСТО МЕН.
Лорън Уайт- Брой мнения : 178
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°46
Лорън почука на вратата.Беше получила видение за случката с Мег и съпруга й и идваше да я изведе.Разбира се,беше дискретна.Носеше това:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°47
Меган не си беше вкъщи,прислужницата изтича и се поклони на госпожицата.Каза:
-Добър ден,госпожо,кой търсите?
-Добър ден,госпожо,кой търсите?
Лорън Уайт- Брой мнения : 178
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°48
-Търся Меган.-Лорън завъртя очи и се сети-Тя да не би да е излязла?-попита тя
-Да,госпожо.-каза прислужницата
-Все още съм госпожица.Е,кажете й,че съм я търсила.-Лорън се усмихна и си тръгна
-Да,госпожо.-каза прислужницата
-Все още съм госпожица.Е,кажете й,че съм я търсила.-Лорън се усмихна и си тръгна
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°49
Меган влезе,видя беелжката,не й беше до това,но въпреки това изпрати малък колет на детето по случай рожденият му ден...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°50
Меган се върна,в ръцете й мигновенно се намери Кристен,тя я пусна на земята внимателно и каза:
-Маменце,сега отивам да се обличам,защото балъте след час!-обесни й Мег и се качи горе,извади си роклята,бе прекрасна.Облече я:
Направи си тази прическа:,прихвана я с тиарата си.Приличаше на принцеса.Обувките й не бяха страшно важни в момента,защото се скриваха под красивата й рокля.Сложи си обувките,диамантената огърлица и тиарата,беше като принцесите от приказките,даже по-хубава.Кристен влезе и сложи ръчичка на устата си:
-Мамо ти принцеса ли си?-попита я нежното момиченце
-Да,тази вечер,мама е принцеса...-засмя се очарователно тя
-Уауу...И на бал с каляска ли ще ходиш?
-Не мила,ще ида с маркова кола.-засмя се отново тя и гушна Кристен-Хайде,ходи да си играеш,за да се нагримирам!-намигна й тя и седна на тоалетката,накрая след 30 минути изглеждаше така:
Тя беше ослепителна,всичко по нея беше перфектно.Нямаше равна.Тя се завъртя веднъж пред огледалото.Просто наистина беше като излязла от приказките...
-Маменце,сега отивам да се обличам,защото балъте след час!-обесни й Мег и се качи горе,извади си роклята,бе прекрасна.Облече я:
Направи си тази прическа:,прихвана я с тиарата си.Приличаше на принцеса.Обувките й не бяха страшно важни в момента,защото се скриваха под красивата й рокля.Сложи си обувките,диамантената огърлица и тиарата,беше като принцесите от приказките,даже по-хубава.Кристен влезе и сложи ръчичка на устата си:
-Мамо ти принцеса ли си?-попита я нежното момиченце
-Да,тази вечер,мама е принцеса...-засмя се очарователно тя
-Уауу...И на бал с каляска ли ще ходиш?
-Не мила,ще ида с маркова кола.-засмя се отново тя и гушна Кристен-Хайде,ходи да си играеш,за да се нагримирам!-намигна й тя и седна на тоалетката,накрая след 30 минути изглеждаше така:
Тя беше ослепителна,всичко по нея беше перфектно.Нямаше равна.Тя се завъртя веднъж пред огледалото.Просто наистина беше като излязла от приказките...
Последната промяна е направена от Miss_Megan_Foks на Чет Апр 09, 2009 5:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път