World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

+2
Симона Лафет
Miss_Megan_Foks
6 posters

Домът на Меган Фокс

Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Брой мнения : 521

Данни на героя
    Име на героя: Меган Фокс
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Меган Фокс - Page 3 Empty Re: Домът на Меган Фокс

Писане  Miss_Megan_Foks Чет Апр 09, 2009 5:23 pm

Меган си направи маникюр:
    Домът на Меган Фокс - Page 3 177040Беше в напълно завършен вид!Отиде до стаята на прислугата,трябваше й мнение:
    -Е,ще ме харесат ли?-попита тя и се завъртя,цялата блестеше
    -Че,как господарке,вие сте като принцеса!-потвърди един слуга
    -Да...-чуха се други гласове в знак на съгласие.
    -Благодаря,е само моя принц да дойде и ще съм съвършена!-засмя се тя и засия изцяло.
    Tomas Scott
    Tomas Scott

Брой мнения : 41

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Tomas Scott Чет Апр 09, 2009 5:56 pm

Точно на време красиво порше спря пред къщата,Мат слезе от колата и почука на вратата.Отвори му Меган,беше по-хубава от богиня.Тя си взе чантичката,а той й поднесе букета и обиците.Тя си ги сложи,а букетът остави вкъщи.Той я свали от вратата на ръце и я завъртя,точно преди да се качи в колата:
    -По-красива от теб няма.-каза искрено той и й се усмихна
    -Благодаря.-усмихна се тя очарователно и се качи в леката кола.Той караше бързо,за да стигнат на време,като проронваше по нещо:
    -Мисля,че Пепеляшка би ти завидяла!-засмя се той и колата спря пред балната зала...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Сря Апр 22, 2009 7:44 pm

Меган и Грийн бяха пред замъка.Той караше,защото по незнайни причини тя му позволи.Кабриолета се плъзна пред портите и тя слезе от колата.Помогна на Грийн с багажа.Влязоха в антрето.Тя остави куфарите вътре и щракна два пъти с пръст.Прислугата дойде и пое якетата им.Занесоха багажа в гостната.Меган се усмихна леко и си събу токчетата,обу си пантофки и извади едни и за Грийн.
    -Влизай да те разведа да не попаднеш на грешно място...-засмя се тя
    John Lutz
    John Lutz
    Волейболист

Брой мнения : 114

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  John Lutz Сря Апр 22, 2009 7:58 pm

-Да,добра идея!-рече Фънкс.-Наистина в този огромен замък мога да се загубя...-подтвърди той.
    -Ти никога ли не се усмихваш?-учудено попита Меган,вървейки по коридор.
    -Всъщност,не помня кога беше последната ми усмивка.-отвърна Гри през зъби.
    -Защо?Сигурна съм,че тя ще ти отива много!-възкликна жената.
    Последва мълчание.Двамата вървяха бавно и се чуваха само стъпките им.Едновреммено с разговора,домакинката посочваше помещенията в,които навлизаха.
    -Такъв съм по характер...неимоционален!-дрезгаво оповести Фънкс.
    -Не мога да повярвам,че никога не се усмихваш.От както те видях не смени из...-обяви своето мнение директорката,но бе спряна.
    -Мъртвото изражение?Толкова ли се забелязва?-затвори очи гостът....
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Сря Апр 22, 2009 8:15 pm

Мег реши,че е излишно да говори повече по темата.Усмихна се мило,продължиха да вървят.Щом стигнаха втория етаж тя каза:
    -Ъм...тук няма нужда да разглеждаме.
    -Защо?
    -Няма значение...-каза тя и продължи по стълбите до етажа с гостната-Е,това е гостната,дано да ти е удобна.-каза тя и отвори вратата на стаята в кафяви нюанси.Продължи и до нейната спалня-А тук можеш да ме намериш,ако има проблем или искаш нещо,винаги е удобно да дойдеш.-каза тя с тих тон и продължи към баните.Показа банта за гости и се върнаха към гостната.Куфарите вече бяха качени и Меган остана на вратата:
    -Е,аз ще те оставя да се оправиш,преолечи се,вземи си душ,оправи си багажа,абе чувствай се като у дома си,след това слез да вечеряме и да пийнем нещо.-намигна му тя и с бърза походка влезе в спалнята си,оставяйки госта си на спокойствие...
    John Lutz
    John Lutz
    Волейболист

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  John Lutz Сря Апр 22, 2009 8:47 pm

-Да,ако има нещо ще те потърся...-каза той учтиво.-Е,до след малко!-каза той.
    -Ще се видим на вечеря!-каза Меган и излезе от стаята.
    Гриийн остана сам в голямата гостна.Той седна на леглото и огледа всичко.След това се изправи,придърпа куфара си и започна да изпразва съдържанието му и да го нарежда по шкафове.Процедурата скоро приключи и Гри реши да си вземе дългоочаквания душ...След релаксиращата,гореща вода,Фънк се преоблече в свежи дрехи,оправи си прическата и се запъти към трапезарията.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Чет Апр 23, 2009 7:33 am

Меган влезе в стаята си.Остави лаптопа си на бюрото,седна за момент на леглото.Кристен,тичайки дойде да я види.
    -Мамо...-извика детето и се хвърли в нея.Меган я целуна по челото и каза:
    -Да,маминото...-двете се засмяха.Кристен поиска да спи,а Грийн искаше да вечеря.Мег знаеше,че тя ще готви вечерята,защото прислугата я нямаше и всички се разотиваха за вечерта.Тя вече беше обиграна в готвенето.Просто реши,че като за начало трябва да се освежи.
    -Кристен, слез в стаята си и си легни,ако ти се спи,а ако искаш се изкъпи преди това!-каза с тих и заповеден тон Меган
    -Добре,мамо.-скокна детето и се запъти към вратата на помещението.Меган влезе в банята си и наплиска лицето си с вода.С магия се преоблече:

Домът на Меган Фокс - Page 3 V2849710
    -Така..-каза сякаш на себе си тя,пусна си косата и я среса с четката.Излезе от банята.Заслиза по стълбите.Отиде в кухнята..Меган се замисли "М...супа,пица и черешов пай,както и вино...Просто перфектно!"-не остана очарована от идеите си,но пък нямаше намерение да мисли за нещо друго.Взе 2 чаши за вино,2 чифта прибори-лъжици за супата,вилици и ножове за пицата,салфетки.Остави ги в трапезарията.Върна се в кухнята и приготви самата вечеря:

Домът на Меган Фокс - Page 3 Pizza-4
    Домът на Меган Фокс - Page 3 Ka6kavalena+supaДомът на Меган Фокс - Page 3 003464123
    Домът на Меган Фокс - Page 3 Cherries2
    Щом приключи с всичко,като по поръчка Грийн слезе,явно беше готов:
    -Ела да ми помогнеш.-каза тихо Меган,но така че Грийн да я чуе
    -Да?
    -Занеси чиниите със супа в трапезарията,а аз ще донеса салатата и пицата.-каза още по-тихо Мег и посочи с поглед чиниите,от които излизаше кълбеста пара.
    -Ясно.-кимна Грийн и взе двете чинии.Меган взе салатата и пицата и ги сложи посредата на масата.Извика с магия 2 големи чинии за пицата,кетчуп
    и майонеза,които паднаха точно по средата на квадратната маса.Тя се настани на един стол и взе тирбушона,като отвори виното и наля по чашите...
    Лорън Уайт
    Лорън Уайт

Брой мнения : 178

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Лорън Уайт Чет Апр 23, 2009 7:51 pm

Лорън почука на вратата.Изглеждаше така: Домът на Меган Фокс - Page 3 V282543_W352RGB_CROP1
    От няколко дена й се излизаше и беше твърдо решена тази вечер да измъкне Меган.Отвори й самата тя.
    -Хей,Мег,къде ти е прислужницата?Да не е избягала?-попита весело Лорън
    -Смей се ти,всичко трябва да върша сама.-кисело се усмихна Меган
    -Стига си се оплаквала,нали си магьосница.Хайде на разходка някъде?
    -О..ами ние тъкмо вечеряхме.Влизай да довършим и ще видим.
    -Кои вие?-попита учудено Лорън
    -Аз и един приятел.-отговори Меган
    Двете влязоха и Меган каза...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Апр 25, 2009 3:21 pm

-Лорън,това е Грийн...Грийн Фънк.Той е учител като теб...в Бобатон,преподава по Физическо възпитание и спорт.-представи ги един на друг,здрависаха се и Мег покани Лорън на вечеря:
    -Е,ще останеш ли да вечеряш с нас?
    Лорън Уайт
    Лорън Уайт

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Лорън Уайт Съб Апр 25, 2009 3:25 pm

-Само ако обещаеш после да излезем.-Лорън се усмихна дяволито
    -Ох...добре,добре.-предаде се Меган
    Лорън седна по средата между Меган и Грийн.Понеже никой не говореше,тя се почувства доста странно.
    -Е,Меги,как върви?-попита тя с надежда да не е такова гробно мълчание
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Апр 25, 2009 3:28 pm

-Хах...При мен по незнайни причини никога не върви.-засмя се тя,колкото хуморът й да не прозвочи съркастично,а поне иронично.Отметна гъстата си коса назад,защото й пречеше.Тогава от горе малки краченца изтопуркаха долу.Кристен беше по пижамка и в ръката си носеше мече.Лорън каза.....
    Лорън Уайт
    Лорън Уайт

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Лорън Уайт Съб Апр 25, 2009 3:34 pm

-Не е ли време да си лягаш,а,Кристен?-усмихна се Лорън на малкото момиченце
    -Искам приказка.-заяви ядосано то
    -Амиии,мама е малко заета за приказка,след малко трябва да излезем,понеже....имаме малко работа.-каза Лорън
    -Ама АЗ ИСКАМ ПРИКАЗКА!-изкрещя малката Кристен
    Лорън имаше непоносимост към лигавещи се дечица,затова се усмихна кисело на Мег.
    -Мег,ако обичаш,отиди да й разкажеш проклетата приказка,за да не се забавим много.Аз ще почистя масата.
    Лорън стана и започна бързо да почиства.Към кухнята полетяха чинии и чаши.Меган се засмя и тръгна с Кристен нагоре...
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Съб Апр 25, 2009 3:38 pm

Меган гушна Криси и я понесе нагоре по стълбите влезе в детската й стая и я зави в леглото прочете й книжката за Пепеляшка и тя заспа малко преди края й.Мег я целуна по челото и излезе от стаята,качи се горе и си облече бял панталон,с черен тънък колан.Потник с изрязано веобразно деколте и гол гръб.Нагримира се набързо и си оправи косата.Огледа се и одобри вида си.Сложи си високите токчета и слезе внимателно по стълбите,попита Лорън:
    -Къде ще ходим?Не е ли малко късно...?
    Лорън Уайт
    Лорън Уайт

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Лорън Уайт Съб Апр 25, 2009 3:42 pm

-Изобщо не е късно.Тъкмо време за кръстосване на парижките улици.-Лорън се преоблече с един замах: Домът на Меган Фокс - Page 3 517rJ8-ufLL._SexyFormalGown_ .-Хайде.-каза тя
    Меган се обърна към Грийн и го попита:
    -Искаш ли да дойдеш и ти?
    John Lutz
    John Lutz
    Волейболист

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  John Lutz Съб Апр 25, 2009 4:44 pm

-Всъщност...-заувърта мъжът.
    -Хайде,пак!-ядоса се Меган.
    -Добре ще дойда!-отвърна Фънкс с празно изражение.-Ще,дойда,но...за малко!-рече той.
    -Не се тревожи,ще успееш да се наспиш.-успокои го директорката.
    Грийн само я погледна след това прекара ръка пред себе си,така,че се премени в дрехи,годни за излизане.
    -Щом всички са готови,да тръгваме!-оповести Лорън и се запъти към изхода,следвана от Меган и Гри.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Вто Юни 16, 2009 7:47 pm

Лъскаво Порше бавно се плъзна пред огромните порти на замъка,които се отвориха,сякаш по поръчка,за да оповестят прибирането на господарката вкъщи.С изтънчена походка слязох от колата и се запътих към къщи.След дълъг спор с дъщеря си стигнахме до решението,че ще живее при баба си,защото аз не мога да се разправям с нея.Уморена и изтощена наредих да ми се приготви вана и да се оправи стаята ми,за да си почина.Не чаках дълго,само пет минути след заповедите ми,бе приготвена страхотна вана и аз се отпуснах в нея с вързана на кок коса.Излязох след час и спуснах дългата си коса да падне по кръста ми.Загърнах се с халата и излязох на балкона за малко.Донесоха ми чаша вино и аз мълчаливо отпих от нея.Устните ми се доближаваха бавно,предвкусвайки аромата на виното \Каберне\ от 1887 година.Перфектната реколта.Бях ценител на вина и в избата имах уникални,които отварях само за мен и само с повод.Е,днес нямах повод,но това не ми пречеше да дръпна тапата на един уникат и да опитам вкуса му.Това бе съвършената прищявка след дългата вана.Успокоена от живота аз седях там и пиех на лунната светлина.Излязох от вглъбените си мисли минути след полунощ и оползотворих остатъка на нощта за сън.
    Miss_Megan_Foks
    Miss_Megan_Foks

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Miss_Megan_Foks Сря Юни 17, 2009 9:48 am

Събудих се последна.Беше два и трийсет на обяд.Никой не смееше да ме събуди,защото фактически бих го убила в присъница.Слънцето ми пречеше,усещах отвратителните му лъчи да парят кожата ми.Станах за секунди отидо и дръпнах пердетата,докато в стаята не се възцари мрака.Отново си легнах и си полежах доста време.Стана три и бях жаднa.Изглеждах така:
    Домът на Меган Фокс - Page 3 Mgh7k463m
    И излязох от стаята.Никой по пътя не посмя да ме попита нищо...никой дори не посмя да ме погледне.Бляскаха очите ми с мъртвешки зов и аз тръгнах към гората.

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 4:21 am