World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Хейли Майълс
    Хейли Майълс

Брой мнения : 80

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Хейли Майълс Пет Апр 17, 2009 7:01 pm

-Ами нищо против- каза Хейл.- Доста обичам да танцувам а и искам малко да се раздвижа.-каза тя като оглеждаше къщата.
    - Е, Джош, как мислиш?- попита тя.
    Josh Duhamel
    Josh Duhamel

Брой мнения : 107

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Josh Duhamel Пет Апр 17, 2009 7:05 pm

Джош се замисли дълго и каза:
    -Съгласен съм и аз стига да имат черно джони и пури.В коя ще ходим?Който предложи той трябва да измисли.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Брой мнения : 1682
    Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam

Данни на героя
    Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пет Апр 17, 2009 7:41 pm

-Ами защо не отидем в Sin City?-попита Жули...
    Много `и се ходеше на дискотека..просто искаше да разпусне..

Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Съб Апр 18, 2009 9:36 am

Жулиета бе станала рано...Все още лежеше в леглото си и гледаше балдахина без да го вижда...През съзнанието й минаваха безброй спомени...."Тя е малко к***а..не става за нищо!"..."ЩЕ си получиш заслуженото!"..."Хвани се с някой на твоето ниво"..."Никога няма да те оставя"...
    Нахалните сълзи се стекоха по лицето й...Мразеше се...Много!
    "Видя ли докъде стигна?!"-яростен глас прокънтя в главата й...
    Жули взе една възглавница и зарови лицето си в нея..Чуваха се тихи хлипания...
    -Видях...и се..на-надявам се да е сън...но не е-изхлипа още веднъж Жулиет на себе си...
    Плачът й не секваше..Болката я разяждаше още повече...Сякаш бе зависима от марихуана,а дозата я нямаше...Имаше чувството,че кръвта по вените й замръзва,спира да тече...Искаше й се в момента да се намира някъде доло в Ада..А защо в Ада?!Тя не е достатъчно добра дори и за там...
    Изправи се и избърса сълзите...Пое си дълбоко въздух и се обърна към прозореца..Отиде й го отвори...Слънцето нахално я галеше с лъчите си...
    Запъти се към банята...Пусна водата...Надвеси се над чешмата й наплиска лицето си...Изми си зъбите и отново се върна в стаята си...Обърна се към гардеробната..От там извади един куп дрехи..Облече това:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 5
    Отново си "лепна" веселата усмивка и слезе в кухнята...Нира/готвачката беше приготвила всичко за боядисването на яйцата...Жули запретна ръкави и започна да боядисва...Нямаше огромно желание,но се стараеше да направи всичко както трябва...Входната врата се отвори...Жулиет се изстреля натам,с някаква бързо изчезваща надежда,че може да е Дарк...Веднага щом видя влизащият човек изписка радостно...Не беше Дарк,но беше Микаел:висок синеок и доста симпатичен...Жули бе израстнала с него..Двамата бяха много близки...Жулиет се затича към него и се метна на врата му...
    -МИКИИИИИИИ!-извика тя...
    -Хей по-спокойно малката...-засмя се Микаел...
    Прегърна я и я завъртя...За един страхотен миг Жулиет забрави за всичко лошо...
    -Как си?!Къде се губиш..Липсваше ми!-изписка за пореден път Жули...
    Целуна го по бузата...Микаел я пусна на земята и също я целуна...Жулиет го поведе към кухнята..Настани го на маасата по-средата и бръкна във фурната..От там извади от снощните сладки...Подаде му ги...
    -Ммм..Да не би да си ги правила ти?!-учуди се Микаел след като хапна от тях...
    -Дааа-отговори му Жулиета...-Добри са нали?!Нира ме научи да правя сладкиии...
    -Хах..Напредваш в готварството-намигна й Мики...
    Една от паниците с боя полетя към него и се разля точно над главата му...Целият се оказа в червено...Изправи се,уж ядосан,и побягна към Жулиет,която се смееше неудържимо...Малко от боята полетя и към нея...
    -Ааа!-възмути се тя..-Това е новата ми рокля Мики!
    -Опа съжалявам-искренно се извини Микаел...
    -Сега ще видиш ти!-извика Жули...
    Борбата им продължи доста дълго..Навсякъде хвърчеше брашно и канела...яйца и боя...лепенки,чинии и какво ли още не...Накрая и двамата се измориха...
    -О.К.!Стоп...предавам се-задъхано рече Жулиет и вдигна ръце...
    -Ха..Видя ли победих те...
    -Не не си...
    Тя огледа кухнята..Пълна бъркотия...Човек би си помислил,че е паднала бомба...
    -Просто начапахме всичко и вече не останаха продукти,с които да се замеряме...-осведоми го Жули...
    -Жу...
    -Какво?!-попита тя...
    В същият момент по нея се посипа сняг от брашно...Заприлича на замръзнала снежанка...
    -Хах сега вече окончателно нямаме уръжия-засмя се Микаел..
    Целиут бе в брашно и яйца...
    Набързо почистиха бъркотията...В крайна сметка имаше само 5 боядисани яйца..Всичко друго беше изпочупено...Жулиета и Микаел се запътиха към другата кухня,където вероятно щяха да довършат боядисването,но за една голяма изненада Нира вече бе свършила..
    -Явно доста сме рушили!-възкликна Мики.-Искаш ли да се поразходим?
    -Дам с удоволствие-съгласи се Жули...-Само да се преоблека...
    Жулиет се изстреля към стаята си..Влез и отново отвори гардеробната..Облече се така:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 003191017
    Двамата с Микаел излязоха и се здапътиха към плажа..

Последната промяна е направена от Холиана-Жулиет Уинтър на Пон Апр 20, 2009 9:26 am; мнението е било променяно общо 1 път
    Хейли Майълс
    Хейли Майълс

Брой мнения : 80

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Хейли Майълс Съб Апр 18, 2009 11:06 am

Хейли почука на врататаи зачака. Тя си мислеше, че Жули се е върнала, защото Хей я беше видяла да се прибира от плажа. Хейли искаше само да говори с някой. Дори тя незнаеше за какво, просто да говори. В първия момент се бе сетила за Джош, но после размисли. Точно сега беше момчемразка. След това което и напраи няй-добрата й приятелка на бала Хей беше малко тъжна.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 19, 2009 8:08 am

Рано сутринта Черна кола спря пред дома на Жулиет:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 Lmr
    Вратата се отвори и слезе самата Жули:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 95711978
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 W333
    Лицето й бе безизразно...Човек би си помислил,че е добър играч на покер..Но Жули играеше по-опасна игра...Тя тръгна към къщата...Вървеше бавно с отмерена крачка...Мислеше си за станалото вчера...Дали не трябваше да остави Дарк?!Да не го следи..Да не го търси...Просто да го остави...Но как?!Ако го остави..Спира да живее,защото няма за какво...А и душата й не го позволяваше...
    Жулиета отвори вратата...Като стрела минаваше по коридорите...Влезе в стаята си и се заключи...Взе един лист хартия...Обърна се към лавицата с книги..Огледа я добре...Извади една голяма,прашна книга..Тук там кожената корица бе прокъсана...Жули седна на бюрото и я разлисти..Някъде по средата взе листа и надраска нещо...
    -Не,това ще включи и него-измрънка си Жули....
    Надраска още няколко думи...
    Доволно щракна с пръсти и се усмихна...Взе листа със себе си и излезе от къщата...Настани се в колата..Запали я...Нястъпи педала за газта...След нея се вдигна облак от прах,който малко по малко започваше да избледнява...Като нейната надежда...
    П.П.:Evanescence-Haunted много пасва на момента..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пон Апр 20, 2009 8:15 am

Жулиета спря пред дома си...С много усилия вкара трупа вътре...НЕ предполагаше,че може да тежи толкова...След като го остави в подземията се върна...На вратата я посрещна Марая...
    -Къде беше миличка?-попита жената...
    -Навън мамо-отсечено я осведоми Жулиет.
    -Жули,моля те осъзнай се...Няма смисъл...
    -ИМА МАМО!-изкрещя Жулиет...
    Гласът й прокънтя из цялата къща...
    -Не може така да свърши всичко-проплака Жули...
    Марая я прегърна и успокоително погали косата й...
    -Не е редно всичко да си отиде-продължи момичето...
    -Спокойно-прошепна Марая...-Иди да си поспиш...По-късно ще те взема да поиграем голф...
    Тя придружи Жулиета до стаята й и я остави да спи...Или по-скоро да продължава да се терзае...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пон Апр 20, 2009 6:11 pm

Жулиет се посъвзе...Главата я заболя изключително много...Тя съвсем бе забравила къде е...Не помнеше нищо...Последното,което си спомни е лицето на Дарк и името му...Изправи се...Хвана се за главата..Болката пулсираше силно...Сърцето й отново бе почнало да тупти...Жулиета отиде в банята на първият етаж...Погледна се в огледалото..Косата й бе почнала да си възвръща предишният карамелен цвят,а кожата й да избледнява...Пусна водата и наплиска лицето си...Върна се във всекидневната...Видя Марая да седи на канапето...
    -Слънчице какво ти се е случило?-изпоска жената...
    Тръгна към дъщеря си...Огледа раната на главата й...В ръката й се появи спирт...Тя започна да промива раната...
    -Оу-недоволно простена Жули...-Остави ме!Какво въобще правя тук?
    -Жулинце...Мила...Недей така..Как какво правиш..Ти си си вкъщи...
    -Коя е Жули?-попита Холи.
    Притъмня й пред очите...Хвана се за рамката на вратата,за да не падне...
    -Оу мамо-простена Жули...-Какво искаш?
    Малко по малко всичко си идваше на мястото...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пон Апр 20, 2009 9:58 pm

Жулиет слизаше внимателно по стълбите придържайки воалите на роклята си:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 My-lady-040
    Опитваше се да запази равновесие...На последните стапала залитна и за малко щеше да падне...Някой я хвана...Жули се обърна да види кой е..Оказа се красиво мусколесто момче,но не представляваше огромен интерес за нея...Силна бална музика кънтеше навсякъде из стаите...Покрай тях мина Марая в прелестна червена рокля...
    -Ам,мамо,може ли да поговорим...
    Жули се усмихна мило на момчето и тръгна след майка си...
    -Какво празнуваме?!-попита Жулиет...
    -Как какво?!Това,че си жива,Жули...Междо другото...Има доста кавалери..-смигна Марая...
    Жулиета си пое дълбоко въздух...
    -Нали казах...
    -Не занм какво си казала,но те убеждавам,че тук ще намериш много по свестни момчета...-успокои я жената...
    -Да бе,ясно...Знам накъде биеш...
    Жули тръгна в обратна посока...Искаше да се усамоти...Ако това беше възможно...По пътя срещна Микаел..Той я хвана за ръката и я завъртя....
    -Моя прелестна...От къде взе тази провокативна рокличка?!-учуди се Микаел...
    -Милата ми мамичка ми я пробута-въздъхна Жу и се усмихна кисело...-Не ти ли харесва?!
    -Оу повярвай..Харесва ми-Мики разхлаби вратовръзката си...
    Засмя се...
    -Моля те,Мики..Още ме боли главата....-умолително простена Жулиета.
    -Айде с мен тогава-Микаел я поведе към последният етаж...-Ето тук музиката не е толкова силна...
    Мики се настани на един шезлонг до басейна...Жули седна в скута му...
    -Чух,че е бил грандиозен удар...
    -Да бе,грандиозен...В момента сигурно съм мъртва според половин Париж...
    -Якичко си се разбила в оградата на Листан...-изхили се Микаел...
    Жулиет се изправи машинално....Погледна към водата...
    -Не ми се говори за това....
    -Ок..Принцесо...Един танц?
    Мики й подаде ръка...Хвана я и я притегли към себе си...Танцуваха около 10 минути..Микаел явно бе успял да азвесели Жулиета,защото тя вече бе усмихната...Към 12 часа я заведе в стаята й...Положи я на леглото и се настани до нея...Покри я с един чаршаф....Жули заспа почти веднага....Беше преуморена от всички пеживявания днес....
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Съб Апр 25, 2009 1:09 pm

Холиана отвори вратата на дома си...Тръгна бавно и някак мъчително по стълбите към вторият етаж....Мислеше за много неща и това я объркваше....Стигна до стаята си...Точно преди да отвори се отказа....Марбал и Каролина се бяха върнали в замъка....
    Холи тръгна към подземията...Трябваше й осамотение....Замахна с ръка и облеклото й се промени:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 6 73c9d015a5a07f8bcf36f02
    Слезе на най-долният етаж...Там където имаше най-много затворници...Докато минаваше покрай килиите затворниците подсвиркваха или ругаеха по нея...Тя сякаш не ги чуваше....Спря се в дъното на последният коридор...Седна на пода и се облегна на стената...Килията срещу й беше тъмна...имаше някакъв непрогледен мрак вътре...Но не беше празна...
    -Обвиняваш се...
    Нечий мъжки,дрезгав глас прекъсна мислите й....Холиана допълзя до килията и прокара пръст по студените решетки...
    -Винаги съм се питала...дали не съм прекалено жестока....
    Някой докосна ръката й....Допирът бе топъл,за разлика от кожата но Холи...
    -Изряза душата си...
    -Знам-въздъхна Холиана....
    Изглеждаше примирена с нещо,но тя самата не знаеше с какво...
    -Знам,и също така знам,че сама съм си виновна....
    Топлата ръка не се отлепи от Холиана...ТЯ чувстваше човека от килията много близък...Когато се вгледа в лицето му..Сякаш разпозна Дарк...Мъжът отвътре се изсмя зловещо...Холиана изпищя разярено и се отбълсна от решетките на килията...Запрати Круциатос по затворника....Писъците от болка огласиха всичко наоколо....Холиана бързо се качи на горните етажи и излезе навън...Седна на поляната и се замисли....
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Брой мнения : 1980
    Местожителство : In hell..i guess..

Данни на героя
    Име на героя: Ерик Силвърнест
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Съб Апр 25, 2009 9:59 pm

Ерик почука на вратата и зачака.Не искаше да чака кой знае колко,затова ако Холиана не се появи до 2 минути щеше да си тръгне.
    -Все пак,не аз исках да ме изведат навън.-измрънка наглас Ерик и зачака да му отворят,броейки секундите.
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Съб Апр 25, 2009 10:06 pm

-120..и още я няма..да се оправя..-измрънка Ерик и остави бележката на вратата й.После се огледа за последен път и се запъти към Луна за да продължи да гледа как играе,след като Холиана я нямаше никаква...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 26, 2009 2:17 pm

В същото време:
    -Холиана-Жулиет Уинтър,върни се веднага!-изкрещя Марая...
    -Мамо остави ме намира-овърна й Холи...
    Измъкна се от нея и тръгна към вратата....НА вторият етаж Марая отново я спря....Хвана я за лакътя и я заведе до панорамният прозорец...
    -Кой е този?-попита кисело тя...
    -Не те интересува-изсъска Холиана.
    -Гадже ли ти е?!
    -МОЛЯ!Луда ли си?!Махани се от мен....
    След половин час Холиана се освободи,но Ерик вече не я чакаше...Ядосано се върна в къщата и затвори вратата шумно...Минута по-късно тя се строполи на пода...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 26, 2009 2:24 pm

Малко по-късно пристигна писмо...Не се знаеше защо бе пристигнало при Холиана,слад като беше за Луна....Холи го отвори,въпреки всичко...Явно Сапфира си търсеше белята...Някак бе разбрала за предизвикателството на Луна и бе съгласна....Та даже и с насмешка...Холиана се запъти към дома на Луна...Беше близо и затова тръгна пеша....
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Нед Апр 26, 2009 9:41 pm

Холиана разярено блъсна входната врата...Марая веднага я посрещна и то с викова...
    -Може ли такова нещо Холиана?!-започна тя...
    -Не ми е до теб-промърмори дъщерята...
    -Не ми говори така,малка кучке...
    -Млъквай,Марая...Няма да те слушам....Умръзна ми...Постоянно се опитваш да ме командваш....
    -Да...
    -Манипулираш всяка ситуация....Правиш всичко точно както НЕ трябва...Вземи си затвори устата....Започвам да се съмнявам че си ми майка...
    -И да не съм не ти влиза в работата-отряза я Марая...
    -Тогава се заври в миша дупка,преди аз там да те навра...
    Холиана профуча като стрела по коридорите и се заключи в една от стаите на последният етаж...

Последната промяна е направена от Холиана-Жулиет Уинтър на Пон Апр 27, 2009 3:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Пон Апр 27, 2009 3:14 pm

Изведнъж някой почука на вратата.Беше облачно отвън и беше по-тъмно от обикновеното.Ерик стоеше пред нея и чакаше някой да му отвори..Който и да е..
    -Айде пак почнаха да се туткат..-помисли си той раздразнено но продължи да чака.През това време той се замисли над обяснението на майка си...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пон Апр 27, 2009 3:27 pm

Холиана се изстреля към входната врата....Докато минаваше по стълбите се спъна в патечката и падна точно пред вратата....Хвана дръжката и отвори...Изправи се...Беше още по нащница....
    -О,Ерик..Здравей....Влез...
    Тя се отдръпна и му направи път да влезе...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Пон Апр 27, 2009 6:01 pm

Ерик влезе с обикновения студен поглед и погледна Холиана.
    -Кажи ми какво знаеш за Сапфира.-каза й той със безразличен но строг тон и зачака отговор.Не го интересуваше ни най-малко че Холиана беше по нощница..Сякаш не е виждал голи жени.
    -Много голи жени и то на списания,не на живо но няма значение..-помисли си той и зачака отговор от Холиана.
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Пон Апр 27, 2009 8:02 pm

Ерик очакваше отговор от Холиана но щом тя си отвори устата да каже нещо,Ерик усети странно и принудено чувство в гърдите си.
    -Какво е това..?З-защо не..мога да се движа?!-изведнъж Ерик проходи.Той тръгна бързо към вратата,отвори я и излезе,тръшкайки я зад себе си.
    -КАКВО МИ СТАВА?!НЕ МОГА ДА СЕ КОНТРОЛИРАМ!!-мислеше си той ядосано докато бягаше с всичка сила нанякъде.Сякаш не той а някой друг бягаше вместо него...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 2:58 pm

-Ерик чакай-извика Холиана,но той бързо се отдалечи...Тя пусна писмо по котето си до него:
    "Ерик...Не знам какво става,,но все пак ако искаш да довършим разговора знаеш къде да ме намериш....
    Холиана"
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 3:16 pm

Ерик застана пред вратата и отново почука.Този път нямаше да бяга,каквото и да прави Луна..Нямаше да позволи този път да бъде подманен отново..
    -Не мога да повярвам че го направи..-помисли си той ядосано докато чакаше Холиана да му отвори.Имаше едни работи за Сапфира да обсъди с нея...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 3:19 pm

Вратата му отвори Марбал...Тя направо се разля...Трябваше й известно време да се опомни...
    -З..Здравей-ухили се до уши Марбал...
    Холиана грубо я избута и му направи път да влезе...Изгледа на кръв Марбал и поведе Ерик към кабинета си в подземията....
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 3:22 pm

-Тъпачка..-помисли си раздразнено Ерик когато Марбал го гледаше влюбено.Той отмести един от белите си като сняг кичури от лицето си и после спря на място.Той пусна ръката на Холиана и както винаги с студения поглед започна да я изследва.
    -Не можахме да си довършим разговора преди..изникна нещо..притеснително.Какво щеше да кажеш за Сапфира и коя по дяволите беше онази разлигавена жена която ме посрещна пред вратата и ме гледаше като разтопен шоколад?-попита леко раздразнено Ерик,очаквайки добър отговор...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 3:27 pm

-Оу...не се притеснявай тя попринцип така се разтапя пред готино момче-обясни ледено Холиана.-Казва се Марбал..Ако я искаш ти я подаряввам....
    Слязоха доста надоло по етажите...Наложи се да минат и през килиите...ДОста недоволни възгласи имаше,поради появата на Холиана..Един от затворниците дори протегна ръка в опит да хване кракът й и да я повали,но Холиана ритна решетката яростно и изруга веднъж...Влязоха в последната стая...Беше по-скоро зала....И беше най-сигурното място...Никой нямаше да разбере къде са или какво правят...Не че правеха нещо забранено...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 3:30 pm

Ерик погледна назад за да види затворниците отново но точно в този миг двамата с Холиана влязоха в някаква друга стая.Той се замисли относно затворниците..
    -Не това ми е работата в момента..-помисли си той и после погледна Холиана.
    -Не можа вчера да отговориш на въпроса ми.-подсети Ерик студено,обмисляйки от време на време името "Марбал"...

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 11:02 am