- Е, Джош, как мислиш?- попита тя.
+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Хейли Майълс- Брой мнения : 80
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°126
Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
-Ами нищо против- каза Хейл.- Доста обичам да танцувам а и искам малко да се раздвижа.-каза тя като оглеждаше къщата.
Josh Duhamel- Брой мнения : 107
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°127
Джош се замисли дълго и каза:
-Съгласен съм и аз стига да имат черно джони и пури.В коя ще ходим?Който предложи той трябва да измисли.
-Съгласен съм и аз стига да имат черно джони и пури.В коя ще ходим?Който предложи той трябва да измисли.
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°128
-Ами защо не отидем в Sin City?-попита Жули...
Много `и се ходеше на дискотека..просто искаше да разпусне..
Много `и се ходеше на дискотека..просто искаше да разпусне..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°129
Жулиета бе станала рано...Все още лежеше в леглото си и гледаше балдахина без да го вижда...През съзнанието й минаваха безброй спомени...."Тя е малко к***а..не става за нищо!"..."ЩЕ си получиш заслуженото!"..."Хвани се с някой на твоето ниво"..."Никога няма да те оставя"...
Нахалните сълзи се стекоха по лицето й...Мразеше се...Много!
"Видя ли докъде стигна?!"-яростен глас прокънтя в главата й...
Жули взе една възглавница и зарови лицето си в нея..Чуваха се тихи хлипания...
-Видях...и се..на-надявам се да е сън...но не е-изхлипа още веднъж Жулиет на себе си...
Плачът й не секваше..Болката я разяждаше още повече...Сякаш бе зависима от марихуана,а дозата я нямаше...Имаше чувството,че кръвта по вените й замръзва,спира да тече...Искаше й се в момента да се намира някъде доло в Ада..А защо в Ада?!Тя не е достатъчно добра дори и за там...
Изправи се и избърса сълзите...Пое си дълбоко въздух и се обърна към прозореца..Отиде й го отвори...Слънцето нахално я галеше с лъчите си...
Запъти се към банята...Пусна водата...Надвеси се над чешмата й наплиска лицето си...Изми си зъбите и отново се върна в стаята си...Обърна се към гардеробната..От там извади един куп дрехи..Облече това:
Отново си "лепна" веселата усмивка и слезе в кухнята...Нира/готвачката беше приготвила всичко за боядисването на яйцата...Жули запретна ръкави и започна да боядисва...Нямаше огромно желание,но се стараеше да направи всичко както трябва...Входната врата се отвори...Жулиет се изстреля натам,с някаква бързо изчезваща надежда,че може да е Дарк...Веднага щом видя влизащият човек изписка радостно...Не беше Дарк,но беше Микаел:висок синеок и доста симпатичен...Жули бе израстнала с него..Двамата бяха много близки...Жулиет се затича към него и се метна на врата му...
-МИКИИИИИИИ!-извика тя...
-Хей по-спокойно малката...-засмя се Микаел...
Прегърна я и я завъртя...За един страхотен миг Жулиет забрави за всичко лошо...
-Как си?!Къде се губиш..Липсваше ми!-изписка за пореден път Жули...
Целуна го по бузата...Микаел я пусна на земята и също я целуна...Жулиет го поведе към кухнята..Настани го на маасата по-средата и бръкна във фурната..От там извади от снощните сладки...Подаде му ги...
-Ммм..Да не би да си ги правила ти?!-учуди се Микаел след като хапна от тях...
-Дааа-отговори му Жулиета...-Добри са нали?!Нира ме научи да правя сладкиии...
-Хах..Напредваш в готварството-намигна й Мики...
Една от паниците с боя полетя към него и се разля точно над главата му...Целият се оказа в червено...Изправи се,уж ядосан,и побягна към Жулиет,която се смееше неудържимо...Малко от боята полетя и към нея...
-Ааа!-възмути се тя..-Това е новата ми рокля Мики!
-Опа съжалявам-искренно се извини Микаел...
-Сега ще видиш ти!-извика Жули...
Борбата им продължи доста дълго..Навсякъде хвърчеше брашно и канела...яйца и боя...лепенки,чинии и какво ли още не...Накрая и двамата се измориха...
-О.К.!Стоп...предавам се-задъхано рече Жулиет и вдигна ръце...
-Ха..Видя ли победих те...
-Не не си...
Тя огледа кухнята..Пълна бъркотия...Човек би си помислил,че е паднала бомба...
-Просто начапахме всичко и вече не останаха продукти,с които да се замеряме...-осведоми го Жули...
-Жу...
-Какво?!-попита тя...
В същият момент по нея се посипа сняг от брашно...Заприлича на замръзнала снежанка...
-Хах сега вече окончателно нямаме уръжия-засмя се Микаел..
Целиут бе в брашно и яйца...
Набързо почистиха бъркотията...В крайна сметка имаше само 5 боядисани яйца..Всичко друго беше изпочупено...Жулиета и Микаел се запътиха към другата кухня,където вероятно щяха да довършат боядисването,но за една голяма изненада Нира вече бе свършила..
-Явно доста сме рушили!-възкликна Мики.-Искаш ли да се поразходим?
-Дам с удоволствие-съгласи се Жули...-Само да се преоблека...
Жулиет се изстреля към стаята си..Влез и отново отвори гардеробната..Облече се така:
Двамата с Микаел излязоха и се здапътиха към плажа..
Нахалните сълзи се стекоха по лицето й...Мразеше се...Много!
"Видя ли докъде стигна?!"-яростен глас прокънтя в главата й...
Жули взе една възглавница и зарови лицето си в нея..Чуваха се тихи хлипания...
-Видях...и се..на-надявам се да е сън...но не е-изхлипа още веднъж Жулиет на себе си...
Плачът й не секваше..Болката я разяждаше още повече...Сякаш бе зависима от марихуана,а дозата я нямаше...Имаше чувството,че кръвта по вените й замръзва,спира да тече...Искаше й се в момента да се намира някъде доло в Ада..А защо в Ада?!Тя не е достатъчно добра дори и за там...
Изправи се и избърса сълзите...Пое си дълбоко въздух и се обърна към прозореца..Отиде й го отвори...Слънцето нахално я галеше с лъчите си...
Запъти се към банята...Пусна водата...Надвеси се над чешмата й наплиска лицето си...Изми си зъбите и отново се върна в стаята си...Обърна се към гардеробната..От там извади един куп дрехи..Облече това:
Отново си "лепна" веселата усмивка и слезе в кухнята...Нира/готвачката беше приготвила всичко за боядисването на яйцата...Жули запретна ръкави и започна да боядисва...Нямаше огромно желание,но се стараеше да направи всичко както трябва...Входната врата се отвори...Жулиет се изстреля натам,с някаква бързо изчезваща надежда,че може да е Дарк...Веднага щом видя влизащият човек изписка радостно...Не беше Дарк,но беше Микаел:висок синеок и доста симпатичен...Жули бе израстнала с него..Двамата бяха много близки...Жулиет се затича към него и се метна на врата му...
-МИКИИИИИИИ!-извика тя...
-Хей по-спокойно малката...-засмя се Микаел...
Прегърна я и я завъртя...За един страхотен миг Жулиет забрави за всичко лошо...
-Как си?!Къде се губиш..Липсваше ми!-изписка за пореден път Жули...
Целуна го по бузата...Микаел я пусна на земята и също я целуна...Жулиет го поведе към кухнята..Настани го на маасата по-средата и бръкна във фурната..От там извади от снощните сладки...Подаде му ги...
-Ммм..Да не би да си ги правила ти?!-учуди се Микаел след като хапна от тях...
-Дааа-отговори му Жулиета...-Добри са нали?!Нира ме научи да правя сладкиии...
-Хах..Напредваш в готварството-намигна й Мики...
Една от паниците с боя полетя към него и се разля точно над главата му...Целият се оказа в червено...Изправи се,уж ядосан,и побягна към Жулиет,която се смееше неудържимо...Малко от боята полетя и към нея...
-Ааа!-възмути се тя..-Това е новата ми рокля Мики!
-Опа съжалявам-искренно се извини Микаел...
-Сега ще видиш ти!-извика Жули...
Борбата им продължи доста дълго..Навсякъде хвърчеше брашно и канела...яйца и боя...лепенки,чинии и какво ли още не...Накрая и двамата се измориха...
-О.К.!Стоп...предавам се-задъхано рече Жулиет и вдигна ръце...
-Ха..Видя ли победих те...
-Не не си...
Тя огледа кухнята..Пълна бъркотия...Човек би си помислил,че е паднала бомба...
-Просто начапахме всичко и вече не останаха продукти,с които да се замеряме...-осведоми го Жули...
-Жу...
-Какво?!-попита тя...
В същият момент по нея се посипа сняг от брашно...Заприлича на замръзнала снежанка...
-Хах сега вече окончателно нямаме уръжия-засмя се Микаел..
Целиут бе в брашно и яйца...
Набързо почистиха бъркотията...В крайна сметка имаше само 5 боядисани яйца..Всичко друго беше изпочупено...Жулиета и Микаел се запътиха към другата кухня,където вероятно щяха да довършат боядисването,но за една голяма изненада Нира вече бе свършила..
-Явно доста сме рушили!-възкликна Мики.-Искаш ли да се поразходим?
-Дам с удоволствие-съгласи се Жули...-Само да се преоблека...
Жулиет се изстреля към стаята си..Влез и отново отвори гардеробната..Облече се така:
Двамата с Микаел излязоха и се здапътиха към плажа..
Последната промяна е направена от Холиана-Жулиет Уинтър на Пон Апр 20, 2009 9:26 am; мнението е било променяно общо 1 път
Хейли Майълс- Брой мнения : 80
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°130
Хейли почука на врататаи зачака. Тя си мислеше, че Жули се е върнала, защото Хей я беше видяла да се прибира от плажа. Хейли искаше само да говори с някой. Дори тя незнаеше за какво, просто да говори. В първия момент се бе сетила за Джош, но после размисли. Точно сега беше момчемразка. След това което и напраи няй-добрата й приятелка на бала Хей беше малко тъжна.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°131
Рано сутринта Черна кола спря пред дома на Жулиет:
Вратата се отвори и слезе самата Жули:
Лицето й бе безизразно...Човек би си помислил,че е добър играч на покер..Но Жули играеше по-опасна игра...Тя тръгна към къщата...Вървеше бавно с отмерена крачка...Мислеше си за станалото вчера...Дали не трябваше да остави Дарк?!Да не го следи..Да не го търси...Просто да го остави...Но как?!Ако го остави..Спира да живее,защото няма за какво...А и душата й не го позволяваше...
Жулиета отвори вратата...Като стрела минаваше по коридорите...Влезе в стаята си и се заключи...Взе един лист хартия...Обърна се към лавицата с книги..Огледа я добре...Извади една голяма,прашна книга..Тук там кожената корица бе прокъсана...Жули седна на бюрото и я разлисти..Някъде по средата взе листа и надраска нещо...
-Не,това ще включи и него-измрънка си Жули....
Надраска още няколко думи...
Доволно щракна с пръсти и се усмихна...Взе листа със себе си и излезе от къщата...Настани се в колата..Запали я...Нястъпи педала за газта...След нея се вдигна облак от прах,който малко по малко започваше да избледнява...Като нейната надежда...
П.П.:Evanescence-Haunted много пасва на момента..
Вратата се отвори и слезе самата Жули:
Лицето й бе безизразно...Човек би си помислил,че е добър играч на покер..Но Жули играеше по-опасна игра...Тя тръгна към къщата...Вървеше бавно с отмерена крачка...Мислеше си за станалото вчера...Дали не трябваше да остави Дарк?!Да не го следи..Да не го търси...Просто да го остави...Но как?!Ако го остави..Спира да живее,защото няма за какво...А и душата й не го позволяваше...
Жулиета отвори вратата...Като стрела минаваше по коридорите...Влезе в стаята си и се заключи...Взе един лист хартия...Обърна се към лавицата с книги..Огледа я добре...Извади една голяма,прашна книга..Тук там кожената корица бе прокъсана...Жули седна на бюрото и я разлисти..Някъде по средата взе листа и надраска нещо...
-Не,това ще включи и него-измрънка си Жули....
Надраска още няколко думи...
Доволно щракна с пръсти и се усмихна...Взе листа със себе си и излезе от къщата...Настани се в колата..Запали я...Нястъпи педала за газта...След нея се вдигна облак от прах,който малко по малко започваше да избледнява...Като нейната надежда...
П.П.:Evanescence-Haunted много пасва на момента..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°132
Жулиета спря пред дома си...С много усилия вкара трупа вътре...НЕ предполагаше,че може да тежи толкова...След като го остави в подземията се върна...На вратата я посрещна Марая...
-Къде беше миличка?-попита жената...
-Навън мамо-отсечено я осведоми Жулиет.
-Жули,моля те осъзнай се...Няма смисъл...
-ИМА МАМО!-изкрещя Жулиет...
Гласът й прокънтя из цялата къща...
-Не може така да свърши всичко-проплака Жули...
Марая я прегърна и успокоително погали косата й...
-Не е редно всичко да си отиде-продължи момичето...
-Спокойно-прошепна Марая...-Иди да си поспиш...По-късно ще те взема да поиграем голф...
Тя придружи Жулиета до стаята й и я остави да спи...Или по-скоро да продължава да се терзае...
-Къде беше миличка?-попита жената...
-Навън мамо-отсечено я осведоми Жулиет.
-Жули,моля те осъзнай се...Няма смисъл...
-ИМА МАМО!-изкрещя Жулиет...
Гласът й прокънтя из цялата къща...
-Не може така да свърши всичко-проплака Жули...
Марая я прегърна и успокоително погали косата й...
-Не е редно всичко да си отиде-продължи момичето...
-Спокойно-прошепна Марая...-Иди да си поспиш...По-късно ще те взема да поиграем голф...
Тя придружи Жулиета до стаята й и я остави да спи...Или по-скоро да продължава да се терзае...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°133
Жулиет се посъвзе...Главата я заболя изключително много...Тя съвсем бе забравила къде е...Не помнеше нищо...Последното,което си спомни е лицето на Дарк и името му...Изправи се...Хвана се за главата..Болката пулсираше силно...Сърцето й отново бе почнало да тупти...Жулиета отиде в банята на първият етаж...Погледна се в огледалото..Косата й бе почнала да си възвръща предишният карамелен цвят,а кожата й да избледнява...Пусна водата и наплиска лицето си...Върна се във всекидневната...Видя Марая да седи на канапето...
-Слънчице какво ти се е случило?-изпоска жената...
Тръгна към дъщеря си...Огледа раната на главата й...В ръката й се появи спирт...Тя започна да промива раната...
-Оу-недоволно простена Жули...-Остави ме!Какво въобще правя тук?
-Жулинце...Мила...Недей така..Как какво правиш..Ти си си вкъщи...
-Коя е Жули?-попита Холи.
Притъмня й пред очите...Хвана се за рамката на вратата,за да не падне...
-Оу мамо-простена Жули...-Какво искаш?
Малко по малко всичко си идваше на мястото...
-Слънчице какво ти се е случило?-изпоска жената...
Тръгна към дъщеря си...Огледа раната на главата й...В ръката й се появи спирт...Тя започна да промива раната...
-Оу-недоволно простена Жули...-Остави ме!Какво въобще правя тук?
-Жулинце...Мила...Недей така..Как какво правиш..Ти си си вкъщи...
-Коя е Жули?-попита Холи.
Притъмня й пред очите...Хвана се за рамката на вратата,за да не падне...
-Оу мамо-простена Жули...-Какво искаш?
Малко по малко всичко си идваше на мястото...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°134
Жулиет слизаше внимателно по стълбите придържайки воалите на роклята си:
Опитваше се да запази равновесие...На последните стапала залитна и за малко щеше да падне...Някой я хвана...Жули се обърна да види кой е..Оказа се красиво мусколесто момче,но не представляваше огромен интерес за нея...Силна бална музика кънтеше навсякъде из стаите...Покрай тях мина Марая в прелестна червена рокля...
-Ам,мамо,може ли да поговорим...
Жули се усмихна мило на момчето и тръгна след майка си...
-Какво празнуваме?!-попита Жулиет...
-Как какво?!Това,че си жива,Жули...Междо другото...Има доста кавалери..-смигна Марая...
Жулиета си пое дълбоко въздух...
-Нали казах...
-Не занм какво си казала,но те убеждавам,че тук ще намериш много по свестни момчета...-успокои я жената...
-Да бе,ясно...Знам накъде биеш...
Жули тръгна в обратна посока...Искаше да се усамоти...Ако това беше възможно...По пътя срещна Микаел..Той я хвана за ръката и я завъртя....
-Моя прелестна...От къде взе тази провокативна рокличка?!-учуди се Микаел...
-Милата ми мамичка ми я пробута-въздъхна Жу и се усмихна кисело...-Не ти ли харесва?!
-Оу повярвай..Харесва ми-Мики разхлаби вратовръзката си...
Засмя се...
-Моля те,Мики..Още ме боли главата....-умолително простена Жулиета.
-Айде с мен тогава-Микаел я поведе към последният етаж...-Ето тук музиката не е толкова силна...
Мики се настани на един шезлонг до басейна...Жули седна в скута му...
-Чух,че е бил грандиозен удар...
-Да бе,грандиозен...В момента сигурно съм мъртва според половин Париж...
-Якичко си се разбила в оградата на Листан...-изхили се Микаел...
Жулиет се изправи машинално....Погледна към водата...
-Не ми се говори за това....
-Ок..Принцесо...Един танц?
Мики й подаде ръка...Хвана я и я притегли към себе си...Танцуваха около 10 минути..Микаел явно бе успял да азвесели Жулиета,защото тя вече бе усмихната...Към 12 часа я заведе в стаята й...Положи я на леглото и се настани до нея...Покри я с един чаршаф....Жули заспа почти веднага....Беше преуморена от всички пеживявания днес....
Опитваше се да запази равновесие...На последните стапала залитна и за малко щеше да падне...Някой я хвана...Жули се обърна да види кой е..Оказа се красиво мусколесто момче,но не представляваше огромен интерес за нея...Силна бална музика кънтеше навсякъде из стаите...Покрай тях мина Марая в прелестна червена рокля...
-Ам,мамо,може ли да поговорим...
Жули се усмихна мило на момчето и тръгна след майка си...
-Какво празнуваме?!-попита Жулиет...
-Как какво?!Това,че си жива,Жули...Междо другото...Има доста кавалери..-смигна Марая...
Жулиета си пое дълбоко въздух...
-Нали казах...
-Не занм какво си казала,но те убеждавам,че тук ще намериш много по свестни момчета...-успокои я жената...
-Да бе,ясно...Знам накъде биеш...
Жули тръгна в обратна посока...Искаше да се усамоти...Ако това беше възможно...По пътя срещна Микаел..Той я хвана за ръката и я завъртя....
-Моя прелестна...От къде взе тази провокативна рокличка?!-учуди се Микаел...
-Милата ми мамичка ми я пробута-въздъхна Жу и се усмихна кисело...-Не ти ли харесва?!
-Оу повярвай..Харесва ми-Мики разхлаби вратовръзката си...
Засмя се...
-Моля те,Мики..Още ме боли главата....-умолително простена Жулиета.
-Айде с мен тогава-Микаел я поведе към последният етаж...-Ето тук музиката не е толкова силна...
Мики се настани на един шезлонг до басейна...Жули седна в скута му...
-Чух,че е бил грандиозен удар...
-Да бе,грандиозен...В момента сигурно съм мъртва според половин Париж...
-Якичко си се разбила в оградата на Листан...-изхили се Микаел...
Жулиет се изправи машинално....Погледна към водата...
-Не ми се говори за това....
-Ок..Принцесо...Един танц?
Мики й подаде ръка...Хвана я и я притегли към себе си...Танцуваха около 10 минути..Микаел явно бе успял да азвесели Жулиета,защото тя вече бе усмихната...Към 12 часа я заведе в стаята й...Положи я на леглото и се настани до нея...Покри я с един чаршаф....Жули заспа почти веднага....Беше преуморена от всички пеживявания днес....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°135
Холиана отвори вратата на дома си...Тръгна бавно и някак мъчително по стълбите към вторият етаж....Мислеше за много неща и това я объркваше....Стигна до стаята си...Точно преди да отвори се отказа....Марбал и Каролина се бяха върнали в замъка....
Холи тръгна към подземията...Трябваше й осамотение....Замахна с ръка и облеклото й се промени:
Слезе на най-долният етаж...Там където имаше най-много затворници...Докато минаваше покрай килиите затворниците подсвиркваха или ругаеха по нея...Тя сякаш не ги чуваше....Спря се в дъното на последният коридор...Седна на пода и се облегна на стената...Килията срещу й беше тъмна...имаше някакъв непрогледен мрак вътре...Но не беше празна...
-Обвиняваш се...
Нечий мъжки,дрезгав глас прекъсна мислите й....Холиана допълзя до килията и прокара пръст по студените решетки...
-Винаги съм се питала...дали не съм прекалено жестока....
Някой докосна ръката й....Допирът бе топъл,за разлика от кожата но Холи...
-Изряза душата си...
-Знам-въздъхна Холиана....
Изглеждаше примирена с нещо,но тя самата не знаеше с какво...
-Знам,и също така знам,че сама съм си виновна....
Топлата ръка не се отлепи от Холиана...ТЯ чувстваше човека от килията много близък...Когато се вгледа в лицето му..Сякаш разпозна Дарк...Мъжът отвътре се изсмя зловещо...Холиана изпищя разярено и се отбълсна от решетките на килията...Запрати Круциатос по затворника....Писъците от болка огласиха всичко наоколо....Холиана бързо се качи на горните етажи и излезе навън...Седна на поляната и се замисли....
Холи тръгна към подземията...Трябваше й осамотение....Замахна с ръка и облеклото й се промени:
Слезе на най-долният етаж...Там където имаше най-много затворници...Докато минаваше покрай килиите затворниците подсвиркваха или ругаеха по нея...Тя сякаш не ги чуваше....Спря се в дъното на последният коридор...Седна на пода и се облегна на стената...Килията срещу й беше тъмна...имаше някакъв непрогледен мрак вътре...Но не беше празна...
-Обвиняваш се...
Нечий мъжки,дрезгав глас прекъсна мислите й....Холиана допълзя до килията и прокара пръст по студените решетки...
-Винаги съм се питала...дали не съм прекалено жестока....
Някой докосна ръката й....Допирът бе топъл,за разлика от кожата но Холи...
-Изряза душата си...
-Знам-въздъхна Холиана....
Изглеждаше примирена с нещо,но тя самата не знаеше с какво...
-Знам,и също така знам,че сама съм си виновна....
Топлата ръка не се отлепи от Холиана...ТЯ чувстваше човека от килията много близък...Когато се вгледа в лицето му..Сякаш разпозна Дарк...Мъжът отвътре се изсмя зловещо...Холиана изпищя разярено и се отбълсна от решетките на килията...Запрати Круциатос по затворника....Писъците от болка огласиха всичко наоколо....Холиана бързо се качи на горните етажи и излезе навън...Седна на поляната и се замисли....
Ерик Силвърнест- Брой мнения : 1980
Местожителство : In hell..i guess..
Данни на героя
Име на героя: Ерик Силвърнест
БФФ:
Семейство:
- Post n°136
Ерик почука на вратата и зачака.Не искаше да чака кой знае колко,затова ако Холиана не се появи до 2 минути щеше да си тръгне.
-Все пак,не аз исках да ме изведат навън.-измрънка наглас Ерик и зачака да му отворят,броейки секундите.
-Все пак,не аз исках да ме изведат навън.-измрънка наглас Ерик и зачака да му отворят,броейки секундите.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°137
-120..и още я няма..да се оправя..-измрънка Ерик и остави бележката на вратата й.После се огледа за последен път и се запъти към Луна за да продължи да гледа как играе,след като Холиана я нямаше никаква...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°138
В същото време:
-Холиана-Жулиет Уинтър,върни се веднага!-изкрещя Марая...
-Мамо остави ме намира-овърна й Холи...
Измъкна се от нея и тръгна към вратата....НА вторият етаж Марая отново я спря....Хвана я за лакътя и я заведе до панорамният прозорец...
-Кой е този?-попита кисело тя...
-Не те интересува-изсъска Холиана.
-Гадже ли ти е?!
-МОЛЯ!Луда ли си?!Махани се от мен....
След половин час Холиана се освободи,но Ерик вече не я чакаше...Ядосано се върна в къщата и затвори вратата шумно...Минута по-късно тя се строполи на пода...
-Холиана-Жулиет Уинтър,върни се веднага!-изкрещя Марая...
-Мамо остави ме намира-овърна й Холи...
Измъкна се от нея и тръгна към вратата....НА вторият етаж Марая отново я спря....Хвана я за лакътя и я заведе до панорамният прозорец...
-Кой е този?-попита кисело тя...
-Не те интересува-изсъска Холиана.
-Гадже ли ти е?!
-МОЛЯ!Луда ли си?!Махани се от мен....
След половин час Холиана се освободи,но Ерик вече не я чакаше...Ядосано се върна в къщата и затвори вратата шумно...Минута по-късно тя се строполи на пода...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°139
Малко по-късно пристигна писмо...Не се знаеше защо бе пристигнало при Холиана,слад като беше за Луна....Холи го отвори,въпреки всичко...Явно Сапфира си търсеше белята...Някак бе разбрала за предизвикателството на Луна и бе съгласна....Та даже и с насмешка...Холиана се запъти към дома на Луна...Беше близо и затова тръгна пеша....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°140
Холиана разярено блъсна входната врата...Марая веднага я посрещна и то с викова...
-Може ли такова нещо Холиана?!-започна тя...
-Не ми е до теб-промърмори дъщерята...
-Не ми говори така,малка кучке...
-Млъквай,Марая...Няма да те слушам....Умръзна ми...Постоянно се опитваш да ме командваш....
-Да...
-Манипулираш всяка ситуация....Правиш всичко точно както НЕ трябва...Вземи си затвори устата....Започвам да се съмнявам че си ми майка...
-И да не съм не ти влиза в работата-отряза я Марая...
-Тогава се заври в миша дупка,преди аз там да те навра...
Холиана профуча като стрела по коридорите и се заключи в една от стаите на последният етаж...
-Може ли такова нещо Холиана?!-започна тя...
-Не ми е до теб-промърмори дъщерята...
-Не ми говори така,малка кучке...
-Млъквай,Марая...Няма да те слушам....Умръзна ми...Постоянно се опитваш да ме командваш....
-Да...
-Манипулираш всяка ситуация....Правиш всичко точно както НЕ трябва...Вземи си затвори устата....Започвам да се съмнявам че си ми майка...
-И да не съм не ти влиза в работата-отряза я Марая...
-Тогава се заври в миша дупка,преди аз там да те навра...
Холиана профуча като стрела по коридорите и се заключи в една от стаите на последният етаж...
Последната промяна е направена от Холиана-Жулиет Уинтър на Пон Апр 27, 2009 3:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°141
Изведнъж някой почука на вратата.Беше облачно отвън и беше по-тъмно от обикновеното.Ерик стоеше пред нея и чакаше някой да му отвори..Който и да е..
-Айде пак почнаха да се туткат..-помисли си той раздразнено но продължи да чака.През това време той се замисли над обяснението на майка си...
-Айде пак почнаха да се туткат..-помисли си той раздразнено но продължи да чака.През това време той се замисли над обяснението на майка си...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°142
Холиана се изстреля към входната врата....Докато минаваше по стълбите се спъна в патечката и падна точно пред вратата....Хвана дръжката и отвори...Изправи се...Беше още по нащница....
-О,Ерик..Здравей....Влез...
Тя се отдръпна и му направи път да влезе...
-О,Ерик..Здравей....Влез...
Тя се отдръпна и му направи път да влезе...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°143
Ерик влезе с обикновения студен поглед и погледна Холиана.
-Кажи ми какво знаеш за Сапфира.-каза й той със безразличен но строг тон и зачака отговор.Не го интересуваше ни най-малко че Холиана беше по нощница..Сякаш не е виждал голи жени.
-Много голи жени и то на списания,не на живо но няма значение..-помисли си той и зачака отговор от Холиана.
-Кажи ми какво знаеш за Сапфира.-каза й той със безразличен но строг тон и зачака отговор.Не го интересуваше ни най-малко че Холиана беше по нощница..Сякаш не е виждал голи жени.
-Много голи жени и то на списания,не на живо но няма значение..-помисли си той и зачака отговор от Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°144
Ерик очакваше отговор от Холиана но щом тя си отвори устата да каже нещо,Ерик усети странно и принудено чувство в гърдите си.
-Какво е това..?З-защо не..мога да се движа?!-изведнъж Ерик проходи.Той тръгна бързо към вратата,отвори я и излезе,тръшкайки я зад себе си.
-КАКВО МИ СТАВА?!НЕ МОГА ДА СЕ КОНТРОЛИРАМ!!-мислеше си той ядосано докато бягаше с всичка сила нанякъде.Сякаш не той а някой друг бягаше вместо него...
-Какво е това..?З-защо не..мога да се движа?!-изведнъж Ерик проходи.Той тръгна бързо към вратата,отвори я и излезе,тръшкайки я зад себе си.
-КАКВО МИ СТАВА?!НЕ МОГА ДА СЕ КОНТРОЛИРАМ!!-мислеше си той ядосано докато бягаше с всичка сила нанякъде.Сякаш не той а някой друг бягаше вместо него...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°145
-Ерик чакай-извика Холиана,но той бързо се отдалечи...Тя пусна писмо по котето си до него:
"Ерик...Не знам какво става,,но все пак ако искаш да довършим разговора знаеш къде да ме намериш....
Холиана"
"Ерик...Не знам какво става,,но все пак ако искаш да довършим разговора знаеш къде да ме намериш....
Холиана"
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°146
Ерик застана пред вратата и отново почука.Този път нямаше да бяга,каквото и да прави Луна..Нямаше да позволи този път да бъде подманен отново..
-Не мога да повярвам че го направи..-помисли си той ядосано докато чакаше Холиана да му отвори.Имаше едни работи за Сапфира да обсъди с нея...
-Не мога да повярвам че го направи..-помисли си той ядосано докато чакаше Холиана да му отвори.Имаше едни работи за Сапфира да обсъди с нея...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°147
Вратата му отвори Марбал...Тя направо се разля...Трябваше й известно време да се опомни...
-З..Здравей-ухили се до уши Марбал...
Холиана грубо я избута и му направи път да влезе...Изгледа на кръв Марбал и поведе Ерик към кабинета си в подземията....
-З..Здравей-ухили се до уши Марбал...
Холиана грубо я избута и му направи път да влезе...Изгледа на кръв Марбал и поведе Ерик към кабинета си в подземията....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°148
-Тъпачка..-помисли си раздразнено Ерик когато Марбал го гледаше влюбено.Той отмести един от белите си като сняг кичури от лицето си и после спря на място.Той пусна ръката на Холиана и както винаги с студения поглед започна да я изследва.
-Не можахме да си довършим разговора преди..изникна нещо..притеснително.Какво щеше да кажеш за Сапфира и коя по дяволите беше онази разлигавена жена която ме посрещна пред вратата и ме гледаше като разтопен шоколад?-попита леко раздразнено Ерик,очаквайки добър отговор...
-Не можахме да си довършим разговора преди..изникна нещо..притеснително.Какво щеше да кажеш за Сапфира и коя по дяволите беше онази разлигавена жена която ме посрещна пред вратата и ме гледаше като разтопен шоколад?-попита леко раздразнено Ерик,очаквайки добър отговор...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°149
-Оу...не се притеснявай тя попринцип така се разтапя пред готино момче-обясни ледено Холиана.-Казва се Марбал..Ако я искаш ти я подаряввам....
Слязоха доста надоло по етажите...Наложи се да минат и през килиите...ДОста недоволни възгласи имаше,поради появата на Холиана..Един от затворниците дори протегна ръка в опит да хване кракът й и да я повали,но Холиана ритна решетката яростно и изруга веднъж...Влязоха в последната стая...Беше по-скоро зала....И беше най-сигурното място...Никой нямаше да разбере къде са или какво правят...Не че правеха нещо забранено...
Слязоха доста надоло по етажите...Наложи се да минат и през килиите...ДОста недоволни възгласи имаше,поради появата на Холиана..Един от затворниците дори протегна ръка в опит да хване кракът й и да я повали,но Холиана ритна решетката яростно и изруга веднъж...Влязоха в последната стая...Беше по-скоро зала....И беше най-сигурното място...Никой нямаше да разбере къде са или какво правят...Не че правеха нещо забранено...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°150
Ерик погледна назад за да види затворниците отново но точно в този миг двамата с Холиана влязоха в някаква друга стая.Той се замисли относно затворниците..
-Не това ми е работата в момента..-помисли си той и после погледна Холиана.
-Не можа вчера да отговориш на въпроса ми.-подсети Ерик студено,обмисляйки от време на време името "Марбал"...
-Не това ми е работата в момента..-помисли си той и после погледна Холиана.
-Не можа вчера да отговориш на въпроса ми.-подсети Ерик студено,обмисляйки от време на време името "Марбал"...