World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Дарк Листан
    Дарк Листан

Брой мнения : 434

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 5 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 8:30 pm

-..след като ми взе вилицата,не.-измрънка той и облегна глава на масата,отегчен.
    -Какво си говорихте с Милисънт?Чух нещо да бърборите но..после заспах и не чух нищо повече..-каза той и дръпна настрани една чиния.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Брой мнения : 1682
    Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam

Данни на героя
    Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 5 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 8:36 pm

-Добре че не си ял...-отдъхна си Холиана..
    Преди да отговори на въпроса му се свлече на един стол и се загледа в лицето му..
    -Говореххме за сигурността ми..не всъщност за твоята сигурност...Дарк искам да внимаваш много..
    Някой потропа на вратата...Холи махна вяло с ръка и вратата се отвори..
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 8:51 pm

Дарк не обърна внимание кой отвори и отново се замисли.Не му пукаше особено много кой е.Беше някакси студен и мъртъв отвътре и не знаеше защо,но се чувстваше някакси отпаднал.
    -Кой е,Холиана?-попита той тихо и спокойно.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 8:55 pm

Холиана унстинктивно стана и застана отляво на Дарк..Инстинктивно отстъпи назад...Погледа й бе вперен в човека на вратата...Мозъкът й блокира тутално..Забрави коя е и къде е...
    -Н-н-н....
    Няколко заклинания полетяха към нея...Две от тях я оцелиха...Тя излетя над масата и се удари в другата стена..
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 9:08 pm

Дарк се изправи бързо и изтича до Холиана.Усети силна болка но стисна зъби и я погледна притеснено и прибързано.
    -Ок..спокойно..сега ще свърши..-мрънкаше й той.Изкара си пръчката и я насочи към нея.
    -Епискей.-раната заздравя леко но не достатъчно и тя все още беше там.Дарк се изправи бавно и погледна кой беше там..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 9:31 pm

Беше много позната женска фигура следвана от няколко мъже..Пръчката й бе вдигната....Лицето й не се виждаше,заради голямата бяла качулка,но определено беше лукаво усмихната...Холиана простена жално...
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 9:42 pm

Дарк я погледна ужасено и после погледна към жената.
    -Спокойно..нищо няма да ти се случи докато съм с теб...-измрънка той на Холиана и се изправи.Раните му отново се разкървяха.
    -От кои недра на ада изпълзя ти?-попита той ядосано,хванат за корема.
    -Казвам се Сапфира и не съм изпълзяла от никъде.Но ти скоро ще пълзиш някъде и мисля че ще е под краката ми.-отвърна Сапфира и се засмя злобно.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 9:52 pm

Сапфира го погледна настоятелно...Свали пръчката и я прибра във вътрешният джоб на наметалото си...Свали качулката...:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 5 4463
    Истинско олицетворение на Злото...Ня можеше да бъде сбъркана с друга..Сапфира изглеждаше някак детски,но отвътре бе пълна с мъгала..
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 10:00 pm

Дарк като я погледна се засмя.Стана му смешно като видя това наконтено момиче.
    -Какво има?!-попита то ядосано.Дарк продължи да се смее весело.
    -Ти..виж се!Носиш грим и..кви са тия циганийки на косата..ти..такова нещо не съм виждал..-смееше се Дарк.Какво толкова можеше да му направи една лигла?!
    -Круциатус!-извика тя и насочи заклинанието към Дарк.Той бързо клекна и пропусна заклинанието.После се изправи и си изкара пръчката.
    -Експелиармус!-веднага извика Сапфира и изби пръчката от ръката на момчето.Той се ядоса и започна да се трансформира но момичето беше толкова бързо че прекъсна трансформацията му и го оцели с заклинание "Риктусемпра".Дарк остана с черна коса и кучешки органи.
    -Мамка му..-имрънка той,лежейки на земята.Отново течеше кръв.Дарк скъса от някъде парцал и цатегна здраво раната си на корема.
    -Много си непослушна..-измрънка той,докато се опита да стане...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 10:04 pm

-хЪх Сапфира..Аз ти казах,че така не ти отива-изхили се един от мъжете зад нея,но веднага след това получи силен удар в корема...Сапфира махна с пръчката си и веднага се промени*
    -Е Дарк имам предложение...Идваш с мен и не докосвам Холиана-обяви Сапфира...

П.П.:*Виж аватара ми..мързеше ме да качвам картинки...
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 10:10 pm

Дарк отново се засмя.Просто не можа да се сдържи.Толкова лекомислена..
    -И мислиш че ще ти се дам толкова лесно?Ще ти се.-Дарк се изправи но усети световъртеж и отново падна на земята.Той се отказа и легна на земята.После се замисли:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 5 1a-G00_gl8b05
    -И..за какво съм ти?-попита той изведнъж.Не можеше да се бие..единственото което му оставаше е да се предаде.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 10:16 pm

-Събирам едни от най-добрите зоомази в света...предвит възрастта ти ти спадаш в тази група...-усмихна се нагло Сапфира.-Искам да намеря едно нещо...
    Дори и лекомислена,знаеше какво говори...Изглеждаше много самоуверена,пък и Дарк едва ли щеше да допусне Холиана да пострада...
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 10:18 pm

-Кажи ми какво е това "нещо" и ако ми хареса ще се присъединя.Все пак,моят живот не струва пред този на Холиана..Та,да се върнем към въпроса.Какво е това нещо което търсите?-попита той и погледна момичето.Усещаше по-силен световъртеж и започваше да губи кръв..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 10:22 pm

Сапфира се приближи до него и докосна раната.Толкова силна болка мина през тялото на Дарк,че самата Сапфира можеше да я усети..Кръвта спря да тече и раната малко по малко започваше да зараства...
    -Тъся Диамантът на Черната магия...Ако го намерим..ще сме едва ли не непобедими..но не целя това...Искам цлез него да върна сестра си...която междо другото Холиана уби..
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 10:26 pm

Дарк се замисли..Ако откаже,Сапфира ще си получи отмъщението върху Холиана..А това не трябваше да се случва.
    -Добре..печелиш.Идвам с теб.-измрънка той и се изправи.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 10:29 pm

Доволна усмивка се появи на лицето на Сапфира...Тя прехапа долната си устна и се обърна..С бавна крачка тръгна към вратата...
    -НЕ се напрягай...Ще държим връзка,но без издънки ДАрк..без издънки...
    Изчезна в мрака като някакъв призрак..
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Пет Апр 17, 2009 11:19 am

Дарк й се изплези в гръб и после се изправи.
    -"Без издънки Дарк!","Без издънки!".Мамка му,мисли се за толкова велика!!-измрънка той ядосано и напсува момичето.
    -"Не се напрягай!"Я млък преди да съм те напрегнал аз..-отново измрънка той,цитирайки всяка дума на Сапфира с преправен глас.После се изтупа и седна на масата (буквално) и се замисли.Надяваше се Холиана да се оправи скоро.Все още заклинанието "Епискей" действаше на нея.След дълго чакане Дарк реши да остави Холиана на другите да се грижат за нея защото той не може и реши да излезе от Париж...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пет Апр 17, 2009 2:37 pm

Холиана се събуди в стаята си...Вече нямаше рани,но болката се връщаше и отминаваше и отново...Тя не намери Дарк..Реши,че е крайно време да се върне в училището..С помощта на няколко от поданиците си тя излезе от Париж и се върна в училището...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пет Апр 17, 2009 4:34 pm

Холиана изпитваше огромна омраза...по-скоро към себе си отколкото към някой друг...Мразеше това име...Холиана..ХОЛИАНА!Толкова лошо й носеше...Толкова беди и толкова нещастия..Реши,че е време да сложи маската на доброто момиче...Тя се прибра вкъщата си...Вдигна пръчка срещу сградата и пророни няколко слова...Замъкът се промени до неознаваемост...Вече изглеждаше така:Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 5 004648581-big
    Холи реши,че е време от тук нататък да използва името Жулиет...Първо звучеше по-красиво и второ...нямаше да й носи толкова болка...Жули замахна отново с пръчката си и дрехите й се промениха:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 5 557539
    "Лепна си" ослепителна,мила и приветлива усмивка...Приличаше на същинско ангелче...Ако човек не я познава ще каже,че е дошла от небето и ръси щастие по хората...Влезе в "новата" къща и се запъти към кухнята...Искаше да се научи да прави сладки..В кухнята беше готвачката Нира:ниска и стара женица....
    -Нира-весело подвикна Жули...-Искам да ме научиш да правя сладки.
    Лицето на готвачката грейна...Явно хареса интереса на момичето към готварството...Двете запретнаха ръкави и започнаха да готвят...Жулиет правеше доста грешки,но на 4 път уцели сладките..НАправи ги толкова добре,че никой нямаше да повярва,че тя е готвила...Малко по малко изчистваше мрака от душата си...Малко по малко забравяше какво е да обичаш...Тя събра членовете на организацията и тържествено им съобщи,че местят щаба,което означаваше,че тя няма повече да си трови живота с тях..НАпусна грациозно залата й се върна в стаята си...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пет Апр 17, 2009 4:55 pm

Жулиет извади от под възглавницата си голям тефтер...ТЯ знаеше до къде стигна всичко..знаеше,че връзката се прекъсна...Взе едно перо от бюрото и го потопи в мастилницата...Започна да пише..:
    "Започва се..Онова гадно чувство се появи наново...Отново губя някой..И защо?!Заради глупостта си...Защото бях толкова наивна..Защото скрих толкова неща....Защото съм такава егоистка...Трудно ми е да приема случващото се,но знам че ще успея...Не знам какво прави Дарк..Не знам къде е..Как е..Няма да го следя..Не мисля,че вече има смисъл...Прекалих изключително много...Аз съм виновна..Знам...Но ме боли...Вече свикнах и реших да стана друг човек..Не се знае...Може след време отново да се върна към убийствата...може да не го направя...Сигурна съм само в едно:Всичко беше до тук...Надявам се,че ще забравя това страдание..всъщност съм сигурна,че ще остане белег в съзнанието ми..белег напомнящ ми за това колко сгреших и ще се ръководя от грешките си..така че повече да не ги допускам...
    Мамо,моля те за съвет..не знам какво да правя...Въпреки,че осъзнавам нещата не мога да ги приема...Какво да сторя?!Да се преместя?!Или да се правя,че нищо не е станало?!
    Нямам представа...Моля те пиши ми по-скоро...
    Жули...
    П.П.:Мразя това име Холиана...МОля те не го използвай.."

Няколко сълзи паднаха върху листа...Жулиета го откъсна и го сгъна прилежно...Връчи го на Сараби/змията/.Тя тръгна с писмото...Щеше да го занесе на Марая и щеше до го върне при собственичката си...
    Josh Duhamel
    Josh Duhamel

Брой мнения : 107

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Josh Duhamel Пет Апр 17, 2009 6:22 pm

Джош отиде заедно с Хейли на гости на Холи.Джош почука на вратата.Отвори я Холи ,поздравиха се, покани ги да влезат.Отидоха в хола и Джош каза:
    Холи това е Хейли.Хейли това е Холи-и се отпусна на един стол.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пет Апр 17, 2009 6:36 pm

Холиaна-Жулиет се сдрависа със Хеили...Тя ги настани във всекидневната и отиде в кухнята...От там миришеше на курабиики...Жулиет се появи с голяма чиния карамелени сладки...Остави я на масичката и погледна Джош и Хеили...
    -Моля наричаи ме Жули...Холиана вече не ми харесва толкова...-ухили се Жулиет..
    Хейли Майълс
    Хейли Майълс

Брой мнения : 80

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Хейли Майълс Пет Апр 17, 2009 6:43 pm

- Както кажеш- каза Хей и си взе една сладка.- Ще ми дадеш ли рецептата?- попита Хейли.- На мен ми викай: Хейли, Хейлс, Хей, Хей-Хей и изобщокаквото можеш да измислиш от Хейли!- засмя се тя и изяде наведнъж 3 сладки- Прекауено...суа...суадки- каза тя с препалнена уста.
    Josh Duhamel
    Josh Duhamel

Брой мнения : 107

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Josh Duhamel Пет Апр 17, 2009 6:48 pm

Джош се взе от сладките и каза:
    -Много са хубави.Задобряла си в готвенето-и се усмихна.Така сега какво ще правим.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Пет Апр 17, 2009 6:51 pm

Жули се усмихна мило...Искаше да излезе някъде...И тя не знаеше къде,но точно тогава в главата `и изникна дискотека...
    -Искате ли да посетим някое диско място?

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 9:37 am