World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Дарк Листан
    Дарк Листан

Брой мнения : 434

Данни на героя
    Име на героя: Име на героя
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 4 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 8:01 pm

Дарк се пробуди,когато усети че вече е на меко.Той отвори леко очи и огледа мястото.Нямаше пламъци.Нямаше пушак.Имаше само една жена която приготвяше спирт.Зрението на Дарк беше замъглено и той усещаше болка в главата,сякаш е бил с упойка и сега се събужда.Жената го погледна и се усмихна леко.Дарк също я погледна леко объркано,макар че може би е от състоянието му.Не знаеше къде се намира.
    -Сега искам да стиснеш зъби и да се сдържиш,защото отвън те чака някой който не би искал да те види как се превиваш от болка.-каза жената тихо и спокойно.Тя взе спирт и намокри една малка част памук с него.Дарк я погледна леко стреснато.
    -Ето тук съм слаб..-помисли си той и преглътна.Веднага щом памука докосна една от многото рани на Дарк той изкрещя но бързо стисна зъби.Сякаш се опитваше да кашли,само дето в момента той не се опитваше да кашли а да крещи.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Брой мнения : 1682
    Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam

Данни на героя
    Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 4 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 8:11 pm

Холиана потропа яростно на вратата....
    -Милисънт не съм казала да го убиваш....
    Звучеше грубо и прегракнала....
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 8:18 pm

-Спокойно.Само му пречиствам раните с спирт.Казах му да стиска но той не ме послуша.-отговори жената чиито име явно беше Милисънт.Дарк се ядоса.
    -Хей!Я се постави на мое място да видиш как..-усети остра болка и отново стисна зъби.
    -..во е..-допълни той със тих тон.Той се отпусна и погледна през прозореца от леглото.
    -Мрачно е..сигурно скоро ще настъпи вечерния час..-помисли си той.Жената му беше съблякла горната тениска и сега Дарк беше само по дънки.Милисънт започна да мокри раните с спирт.Изведнъж отиде прекалено надолу и Дарк я стрелна ядосано.
    -Дръж си извратените фантазии далеч от мен.-измрънка той и Милисънт се усмихна леко.Тя се изкикоти и хвърли памука във коша.После започна да ме превързва гърдите,корема и челото.Превърза и дясното му рамо и коляното му.Дарк обаче все още беше ядосано задето Милисънт постъпи така.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 8:34 pm

Холиана чу ставащото вътре..Направо излезе извън коята си....Нахлу в стаята и избута Милисънт,която се хилеше неудържимо....
    -Холс,спокоино...нищо не съм му направила
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 8:39 pm

-Да..направо..мога да се хвана на бас че току що тя си свали ръката по-надолу от очакваното и от нужното.И кво праиш там?!Сякаш имаш работа там..НИКОЙ няма работа там.Затова си махни кокалистите ръчища от колана ми преди да си свали ръката още по-надолу и преди да съм те фраснал.-каза Дарк ядосано като видя че жената отново си спуска ръката там.
    -Тя да не е луда?!Тъй като гледам е възрастна..-помисли си той и се обърна настрани.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 8:45 pm

Холиана остана развеселена...
    -Милисънт,маи доста си го уплашила..Ако обичаш..
    Милисънт се ухили отново..Обвиха я облаци от прах и светлинки..Когато всичко изчезна тя бе на не повече от 15 с дълга черна коса и сиви очи...
    -Имаш много мръсно подсъзнание-Милисънт укори Дарк
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 8:58 pm

-Не аз си играя с колана на момчето срещу мен.-измрънка Дарк срещу нея със раздразнен поглед.Спорът им беше смешен,като се замисли човек.Двамата се гледаха втренчено един в друг.
    -..къде ми е тениската?-попита Дарк все още раздразнен.
    -Хвърлих я.-отговори Милисънт и се ухили.Момчето се отврати от нея и погледна настрани.
    -супер.-измрънка той със сарказъм.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 9:03 pm

Милисънт се изсмя...Тя се обърна и погледна коша в ъгъла на стаята...Тя повдигна от там една окървавена тениска,почти обгоряла..Не ставаше за нищо....
    -Мислиш ли че това става за тениска...Еи сладък я се стегни...Много си ми малък
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 9:13 pm

-Ами тогава къде по-дяволите пипаше преди няколко минути?!Там нямах рани.Или искаше да провериш за всеки случай?-попита Дарк със нотка на раздразнение в говоренето му.После изпъшка и завъртя очи.
    -Абе,то не ще питане..-измрънка той и си вдигна дънките по-нагоре сякаш са му големи и ги оправя преди да са паднали.
    -Холиана,кажи че си с мен!Кажи че я видя!Нали видя как си плъзна ръката като някоя змия?Просто няма как да не го видиш.-каза Дарк.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 9:20 pm

Холиана се разсмя заедно с Милисънт.Двете явно общуваха чрез телепатия,защото имаше моменти в които Холс хвърляше очудени погледи на Милисънт...
    -Сладкиш не знам за какво говориш-каза накрая Милисънт...
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 9:27 pm

Дарк извъртя глава настрани и погледна времето навън.Беше сигурен че са прекрачили вечерния час вече.
    -Хей,Холиана..искаш ли да тръгваме?Имам предвит,към Бобатон?Защото не ми се чисти пак при сестрата в болничното крило..-измрънка Дарк,загледан в тъмнината през прозореца.Той се надигна но веднага легна защото усети също както преди,силна и остра болка.
    -Или може би просто някой ще ни телепортира до там..-изстена той,със затворени очи.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 9:36 pm

Холи го погледна учудено....
    -Не мисля че ще ни проверят..А и Дарк не може да се телепортираш в това състояние...Изключено е...
    Тя изглеждаше малко разочарована...В стаята нахлу Каролина..Изглеждаше яростна...Буквално хвана Дарк за гушата..
    -Глупако...къде е Маик?!
    Холиана Изпрати Каролина в другата страна на стаята...
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 9:38 pm

Дарк веднага се съвзе и си взе пръчката.Той я нясочи бързо към момичето което току що го беше сграбчила за гърлото.
    -Незнам.Толкова много хора убих че вече не помня.А и онзи Джошоа едва не ме уби,затова си затвори устата и се замисли къде е бил запоследно.-каза Дарк,леко задъхан.Той дишаше някакси раздразнено и ядосано.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 9:52 pm

Холи хвана Каролина за ръката и я изведе...като преди това каза:
    -Милисънт стои при Дарк..аз ще се оправя с католина
    Милисънт кимна и се обърна към Дарк.
    -таа как се цувстваш,тортичке?
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 9:54 pm

Дарк я погледна раздразнено и тъпо.
    -Добре..докато не ме нарече Тортичке.-измрънка той и после погледна към вратата.Чудеше се какво ли ще стане с Холиана и онова момиче..
    -Хей..може ли изведнъж да ме заболи?-попита той,обръщайки се към Милисънт.
    -Зависи колко рязки движения правиш.-отговори тя и се усмихна.Дарк я погледна замислено и после отново се обърна към вратата..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 10:01 pm

-Но ти не си и помисляи да тръгваш след Холиана..Това ще бъде уясна грешка,миличак...
    Дарк я изгледа отвратено...
    -Нали не искаш да ти викам тортичке..
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 10:04 pm

-Ами,ай давай сега като не искам да съм тортичка да ме наричаш кифличка,миличък,сладур и т.н..-отново настана тишина и Дарк започваше да се нервира.
    -Трябва да видя какво прави толкова много.-измрънка той и се изправи бързо.Веднага изкрещя и се сви,със наведена глава.Поне сега вече беше в седнало положение..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 10:09 pm

Милисънт наи-безочливо го бутна и тои отново легна...Надвеси се над него и каза:
    -Това ще е глупава грешка Даркии...Стои си тук...ште си говорим..зааа..за това колко готино е в училището ти,което и да е то
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 10:13 pm

Дарк въздъхна и се облегна на една възглавница.Очите му бяха червени заради лампата която светеше и косата му имаше тъмни оттенъци заради сянката:
    Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 4 L_14c9d31d54c64e26ee8e35e26762a09e
    -На първия учебен ден ме наказаха..още не съм присъствал на нито един от часовете..нямам оценка..нищо интересно..-измрънка той и се замисли.
    -Какво прави Холиана?-попита той тихо и спокойно.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 10:15 pm

Милисънт седна на края на леглото така че сега го гледаше в очите...
    -Вероятно обяснява на Каролина какво е положението...Не се притесняваи..те няма да я наранят,не могат
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Сря Апр 15, 2009 10:18 pm

-Както и да е..-помисли си той и затвори очи.Беше изморен от днешната битка и започваше да чувства болка.
    -Ако усетя остра болка и се събудя,удари ме зад тила за да изгубя съзнание и да не чувствам нищо.-измрънка Дарк и не след дълго се унесе и заспа.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Сря Апр 15, 2009 10:31 pm

5 минути след това влезе Холиана.Тя изглеждаше спокоино....
    -Холи,мен ако питаш...Не е редно-каза Милисънт.-Тои няма представа къде е попаднал...По-добре го остави.....
    -Не мога...Като наркотик е....Трудно ми е без него,пк и може да стане жертва на цялата история...
    -Холи недеи да го мъчиш...няма да издържи...колкото и силен да е ще се поддаде и ще стане лошото...
    -Знам..Е свободна си...
    Милисънт излезе..Холиана легна до Дарк....

Последната промяна е направена от Холиана-Жулиет Уинтър на Чет Апр 16, 2009 8:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 7:52 pm

Холиана се върна при Дарк...Не го намери...Тя малко се притесни,но после реши че вероятно е в трапезарията...Запъти се натам..Изглеждаше много различно..Косата й бе червена,лицето й имаше по остри черти,а самата й възраст надминаваше 12...
    Дарк Листан
    Дарк Листан

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Дарк Листан Чет Апр 16, 2009 8:21 pm

Дарк куцаше леко и държеше превързаното си рамо с свободната си ръка.Той отмести един стол и седна на него.Видя останала храна и реши да я дояде.
    -Все тая..-измрънка той след като си помисли че сигурно е ядена от някой.Изведнъж чу шум но реши да не се обръща..
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Чет Апр 16, 2009 8:24 pm

Холиана буквално се изстреля към него и взе вилицата от ръката му...Бутна вуло чинията..Тя се разби на земята със силен трясък...Храната се разпилля по пода...
    -Не си ял от това нали?!-загрижено попита Холи и го целуна по бузата..

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 6:51 am