World of dreams

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Развлечение за всеки,който си търси такова .. ;]

+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Брой мнения : 1682
    Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam

Данни на героя
    Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 7 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 3:36 pm

-Курка мръсна!-изкрещя един от затворниците..Холиана затвори вратата шумно и каза:
    -Не им обръщай внимание...
    Седна на голямата маса по средата на залата....Избута няколко папки и се докопа до една...
    -Не знаем много за Сапфира...Но пък имаме едно страхотно олеснение..Нова е...Неопитна е...Досега не е водила организация,а да води организация срещу вампири е възможно най-глупавото решение...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Брой мнения : 1980
    Местожителство : In hell..i guess..

Данни на героя
    Име на героя: Ерик Силвърнест
    БФФ:
    Семейство:

Домът на Холиана-Жулиет Уинтър - Page 7 Empty Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 3:39 pm

Ерик я стрелна ядосано.
    -ВампиР.Ти и аз..нямаме нищо общо.Нито не участвам в вашата организация,нито искам да участвам.Ще я хвана сам.Това е моя лов.-отвърна раздразнено но студено той.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 3:42 pm

-Не се пали толкова русокоско.-скастри го Холиана.-За разлика от останалите,аз не те харесвам...Не съм казала,че те искам в организацията си...Но можем да работим заедно...
    Холиана му говореше съвсем делово....
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 3:46 pm

-Косата ми да е руса според теб?-попита я раздразнено Ерик.После въздъхна за да изпусне парата и после я погледна.
    -И не.Няма да работим заедно.Ти си средство чрез което аз си набавям информация,нищо повече.-каза й той със студен тон и зачака нейната реакция.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 3:53 pm

Холиана не остана очарована...Някакъв шепот достигна до нея...В този миг вратата се отвори и вътре нахлуха около 10 момичета естествено начело с Марбал...Холи се изправи видимо спокойна...След което одари яростно по масата,която се пропука на места...
    -ВЪН!-изкрещя Холиана...
    Глупачките моментално напуснаха...Хол завъртя очи с раздразнено...Тя не беше играчка,нито беше длъжна да му дава информация,но го правеше...
    -Другият вариант е и двамата да работим срещу Сапфира,но по отделно..Нали схващаш,че дотакава степен ще си пречим,че накрая ще се стигне до убийство...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 3:57 pm

-Става,но каквато и плячка да си хвана,аз ще я имам.Няма да се намесваш в моите работи.И между другото..толкова ли съм известен тук или имам нещо което те искат?-попита Ерик леко заинтригувано.
    -Сеймей..ето виж в какво се забърках..ще ми се да беше тук че да ми дадеш някакви съвети,но за съжаление те няма..-помисли си той леко тъжно но после се съвзе и зачака отговор.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 4:01 pm

-Ъм...Това е Марбал...ТЯ не може да си държи устата затворена...А както върви след малко може да цъфне и Марая-раздразнено и някак отсечено осведоми Холиана.-Какво имаш впредвит под "каквото и плячка да си хвана,ще я имам"?
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 4:03 pm

Ерик се усмихна някакси злобно но после усмивката му се изпари за части от секундата.
    -Ако аз докопам Сапфира първи..ти ГУБИШ И НЯМАШ ПРАВО ДА Я ВЗИМАШ ОТ МЕН.Това е.-отговори й той със спокоен тон,макар че на обяснението за губенето той го повиши малко...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 4:10 pm

-Ммм ти взимаш Сапфира,на мен глупачката не ми трябва...Та така да се върнем на информацията...Последно време започнахме да следим Сапфира по отблизо...
    Холиана се разрови из папките и му подаде един лист със телефонната разписка на Сапфира и още един с тегленията от сметката й...
    -Последно време е говорила с един и същи номер и то по около 10-15 пъти на ден...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 4:13 pm

Ерик хвана листа и го разгледа с подозрителен и замислен поглед.
    -Сеймей..какво значи това?-мислеше си той неразбиращо,гледайки как има един и същ номер повторен колкото пъти каза Холиана..
    -Пробва ли да се обадиш на този номер?-попита Ерик,все още гледайки въпросния номер на който е имало доста обаждания от Сапфира...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 4:18 pm

Холиана отново се изправи...приближи се до него..Пресегна се през другият край на масата и взе слушалката на близкият телефон..Подаде му я...
    -Знаех,че ще се върнеш и реших да оставя тази задана на теб.-меко каза Холи.-Според мен ще се справиш по-добре,пък и нямах време...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 4:24 pm

Ерик погледна напрегнато слушалката и набра номера.След като свърши,той зачака някой да вдигне..Изведнъж се чу женски глас:
    -Така..кода е А76ССК980.-каза тя.Ерик веднага записа този код.
    -Ехо?-обади се жената,след като не чу отговор.Ерик бързо затвори и разгледа кода.За какво служеше?Да не би да е някакво скрито местоположение?
    -Сеймей..какво е това?-помисли си объркано Ерик,докато гледаше кода...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 4:33 pm

Холиана взе телефона от ръцете му...Отново набра същият номер...Ухили се до уши...
    -Сапфира ако си мислиш,,че е забавно грешиш-скастри я жената...
    Холиана включи високо говорителя,така че и Ерик да чува...
    -А,сорка,но забравих за какво е кода-Холиана прозвуча точно като Сапфира..Същата интонация,същата лигавост...

П.П.:Ти пиши какво е казала жената,защото аз си нямам никаква представа
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 4:39 pm

Ерик я погледна изумено.Това беше като да влизаш в устата на звяра..Той чуваше всичко и записваше за какво служи кода..
    -Ама ти глуха ли си?!Още вчера ти казах!-възмути се жената.
    -Хайде спри да ми четеш конско и ми кажи какво значи,че аз остарях докато го направиш!-каза Холиана с преправения глас.Жената въздъхна.
    -Ех и ти си една мааа..така,не помниш ли че ти даде идеята да създадед био-оръжия слещу вампирите?И ни трябват много пари!Тук в Париж има една банка дето е нафрашкана с това от което се нуждаем.А кода беше номера който трябваше да въведеш за да отключиш трезора..Много си разсеяна!Помни че трябва да изтребим вампирите преди да е станало прекалено късно!Сега спомни ли си?-попита жената с нейния писклив но нормален глас и със нахален тон.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 4:42 pm

-Естествено,че си го спомних-каза Холиана..Ерик се изми колко добре имитира Сапфира..-Чао муцка.-изкикоти се накрая тя и затвори....
    Холиана видя изражението на момчето....
    -Държах се като типична лигава кифла-обясни тя меланхолично.-Там..коя е тази толкова фрашкана банка?
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 4:50 pm

-По средата на центъра на Париж.Не си ли излизала от тая дупка поне за час?-попита я Ерик учудено.После се сети че Холиана спомена и името Марая..
    -Хей,кой е Марая?-попита той.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 4:57 pm

-Моята скъпа,тъпа,руса майчица.-изясни недоволно Холиана и погледна часовникът на стената.-Която ще дойде точно сега!
    Беше толкова точна и толкова права....Вратата се отвори с гръм и трясък...Вътре нахлу жена на средна възраст,но доста младолика за майка..След нея вървяха няколко мъже:доста внушителни и мускулести....
    -Здравейте милички-оповести радостно Марая...
    Човек би я помислил за разглезена фръцла...каквато всъщност беше...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 4:59 pm

Ерик я погледна.Ако беше Дарк,щеше да се поклони пред Марая и щеше да й направи комплимент макар че онези мъже зад нея изглеждаха доста напомпени..
    -Аз не съм Дарк.-помисли си той и погледна Марая студено.
    -Това в множествено число ли беше?Защото не съм пожелал да ме броите сред "милите".-отвърна Ерик на нея със безразличния си тон.
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 5:11 pm

Марая се засмя...Тя остави на масата букета,който носеше...Обърна се към Холиана...
    -Холи,душице,време беше да си намериш свестен при...
    Гласът й секна...Тя погледна Ерик....Приближи се малко към него,така че да не бъдат на 10 метра един от друг...
    -Ей познавам те от някъде.-заключи тя...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 5:16 pm

Ерик я погледна подозрително в очите.Тези очи..Къде ги беше виждал..?
    -Не мога да си спомня..но..тези очи..този поглед..-изведнъж Ерик изпадна в предишния си детски ужас когато беше нападнат от вампира.Той само гледаше изумено Марая.Този път в очите му имаше само страх и нищо друго..
    -Те идват..т-те..осъзнай се!-помисли си Ерик и се стегна.Като малък когато го нападна вампира,постоянно повтаряше тези думи.
    -"Те идват.."..Кои идват..защо си мисля за това?!-помисли си той леко стреснато и леко си размърда главата.После след като си възвърна същия студен поглед,той продължи да я гледа подозрително без да проронва и дума.От време на време обаче,погледа му се променяше и придобиваше същия уплашен детски поглед който имаше когато онази вампирка го ухапа...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 5:22 pm

Марая изглеждаше още по ужасено...Никога не бе мислила,че ще срещне жертвите си....
    -Имаш красиво лице-прошепна тя,както в онзи ден...
    Марая докосна лицето на Ерик,но в този момент Холиана удари ръката й и застана пред Ерик...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 5:26 pm

Ерик се ужаси.Ето защо си е спомнил онзи фатален ден..Значи е била тя..Тя е била вампира който го..Ерик падна на колене,треперейки.Той не можа да помръдне.Целия беше замразен,вцепенен сякаш бе парализиран.Той се опита да бръкне в джоба си да изкара пистолета,но ръцете му не му позволяваха..Сякаш взеки мускул в тялото му беше блокирал..Не можеше да каже нищо.Лицето му беше пребледняло още повече от изведнъж...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 5:35 pm

-МАрая излизай....-заповяда Холиана...
    Жената се телепортира заедно с придружителите си...Холи се обърна към Ерик...Седна на земята и пое лицето му в длани...Погледна го в очите...Нещо не й позволяваше да го гледа така...Приближи се още малко до него и го прегърна...
    -Успокой се...Не исках да става така....Съжалявам...
    Ерик Силвърнест
    Ерик Силвърнест

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Ерик Силвърнест Вто Апр 28, 2009 5:39 pm

Ерик се изправи с треперещи и слаби ръце.Той преглътна трудно и после погледна Холиана.
    -Нямам нужда от помощ..-измрънка той и погледна настрани.Погледна с изнемощяли очи вратата през която мина Марая.
    -Искам..да говоря с нея..-измрънка Ерик тихо,макар че усещаше че всеки момент ще се строполи на земята от внезапната слабост в крайниците които го бе обвзела...
    Холиана-Жулиет Уинтър
    Холиана-Жулиет Уинтър

Данни на героя
    БФФ:
    Семейство:

Писане  Холиана-Жулиет Уинтър Вто Апр 28, 2009 5:50 pm

Холиана го погледна недоверчиво...Но после се примири...Щракна с пръсти и извика:
    -Марая...ела...
    В залата,боквално след секунди,дойде Марая...
    -Да си се замисляла,че можеш да ме наричаш "мамо" "маменце" мила мамо"-възнегодува Марая,но веднага млъкна...

Sponsored content

Писане  Sponsored content

В момента е: Пет Ное 15, 2024 8:50 am