-Какво ще кажеш Луна да ти помогне да си избереш име?-Холи попита детето и му се усмихна...
+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°701
Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Холиана все още гледаше малко учудено.НЯмаше огромно значение..
-Какво ще кажеш Луна да ти помогне да си избереш име?-Холи попита детето и му се усмихна...
Ерик Силвърнест- Брой мнения : 1980
Местожителство : In hell..i guess..
Данни на героя
Име на героя: Ерик Силвърнест
БФФ:
Семейство:
- Post n°702
Детето ококори очи..спомни си,да..значи това там е Луна Муун!"Здравей аз съм Луна Муун..".Даа..ако можеше така да си спомни и името и мястото от където идва!То не отговори и погледна нагоре към тавана,да не би да е паднало от небето или..?
-Без памет не знаеш кой си..-измънка то и погледна към Холиана.
-Нали?
-Без памет не знаеш кой си..-измънка то и погледна към Холиана.
-Нали?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°703
-Така е.-спокойно му отговори Холиана.-Но по-важно е да обичаш...
Холи разроши косата му с усмивка...
Холи разроши косата му с усмивка...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°704
-Но ти сама каза..че без име,без самоличност..човека не съществува..а и аз не съм като другите,виж ме.-то посочи ръцете си,бяха снежно бели..
-Онази кака там не е като мен,тя е топла а аз съм студен,како защо съм студен,погледни ми кожата,очите ми имат леден цвят..защо съм такъв,тук повечето хора са такива но аз защо не съм като онази кака там?-то малко се паникьоса,значи тук в замъка всички бяха като него но извън замъка всички бяха като Луна..
-Онази кака там не е като мен,тя е топла а аз съм студен,како защо съм студен,погледни ми кожата,очите ми имат леден цвят..защо съм такъв,тук повечето хора са такива но аз защо не съм като онази кака там?-то малко се паникьоса,значи тук в замъка всички бяха като него но извън замъка всички бяха като Луна..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°705
В залата влезе Соня...Тя си отдъхна на прага..
-Съжалявам Холиана.Оставих го при Мериса,но тя го е из..-започна на един дх Соня.
-Няма нищо.-отвърна Холиана..
-Ела.-Соня му подаде ръка.-Ще разгледаме детските книги.
-Съжалявам Холиана.Оставих го при Мериса,но тя го е из..-започна на един дх Соня.
-Няма нищо.-отвърна Холиана..
-Ела.-Соня му подаде ръка.-Ще разгледаме детските книги.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°706
-Како Соня,ти не разбираш..аз не съм като тях,виж кака Луна и виж госпожица Уинтър.Аз приличам на госпожица Уинтър и на теб и всички в този замък са като мен но защо извън замъка е толкова страшно,там има хора със розова кожа но аз съм бял,како защо съм бял ти също си бяла тук всички са бели,како моля те кажи ми нали съществувам,нали аз съществувам независимо дали имам или нямам име,моля те кажи ми!-очите му се наводниха и то се вкопчи в Соня,искаше да знае какво е то,не може един човек да е толкова блед,какво му ставаше?!
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°707
Соня го поведе към другия край на библиотеката,където седна и го погледна в очите...
-Ти съществуваш и ще ти измислим име.-усмихна му се Соня.-Навън всички са хора,но ние не сме.Ние сме нещо по висше...Ние сме вампири...Не сме като другите..
-Ти съществуваш и ще ти измислим име.-усмихна му се Соня.-Навън всички са хора,но ние не сме.Ние сме нещо по висше...Ние сме вампири...Не сме като другите..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°708
Детето се уплаши и зениците му се разшириха.Изпитите му бледо-розови устни потрепнаха..
-В-вампири..-простена то и пусна ръката на Соня.Беше уплашено до смърт,пристъпи няколко крачки назад..
-В-вампири..-простена то и пусна ръката на Соня.Беше уплашено до смърт,пристъпи няколко крачки назад..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°709
-Няма защо да се плашиш.Ние сме красиви и необятни същества...Контролираме част от кръговрата на живота.
Соня се усмихна с търпение.Знаеше че така ще реагира и това нямаше да й коства нищо,освен ако малкия не направи още нещо и на Холиана не й скимне да накаже Соня...
Соня се усмихна с търпение.Знаеше че така ще реагира и това нямаше да й коства нищо,освен ако малкия не направи още нещо и на Холиана не й скимне да накаже Соня...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°710
-В-вампири..страшни..мама..мама умря от вампири..-то си спомни как Лорън се опита да спаси майката на Ерик но без успех..
-Т-татко..умря при к-катастрофа..-спомни си и как бащата на Ерик катастрофира..
-А а-аз..б-бях пр-ритиснат до стената..в една страшна уличка..и после..-то се разплака и падна на земята от страх,продължаваше да се отдалечава..
-Т-татко..умря при к-катастрофа..-спомни си и как бащата на Ерик катастрофира..
-А а-аз..б-бях пр-ритиснат до стената..в една страшна уличка..и после..-то се разплака и падна на земята от страх,продължаваше да се отдалечава..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°711
-СОНЯ!.-узкрещя Холиана.-КАЗАХ ТИ ДА ГО ГЛЕДАШ!НЕ ДА ГО ОСТАВИШ ДА ПЛАЧЕ!
-Холиана трябва да чуеш това.-провикна се Соня през лавиците.-Той разказва спомени от живота на Ерик.
Соня гледаше детето с интерес...
-Успокой се...Ние не сме направили нищо.Ние сме добрите вампири.Не убиваме безразборно...
-Холиана трябва да чуеш това.-провикна се Соня през лавиците.-Той разказва спомени от живота на Ерик.
Соня гледаше детето с интерес...
-Успокой се...Ние не сме направили нищо.Ние сме добрите вампири.Не убиваме безразборно...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°712
"Не убиваме безразборно?!ЗНАЧИ ТЕ УБИВАТ?!?!"Детето от ужас не можа да помръдне вече,просто замръзна на място.Даже спря да плаче,ако имаше сърце вътре сигурно то се бе свило от страх и ужас,но след като е материализиран значи може би има..То всъщност даже започна да се парализирва но и успокоява за миг..
-Щ-ще ме убиете..
-Щ-ще ме убиете..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°713
-Ако те убия,госпожица Уинтър ще ме убие..А й през ума не ми е минавало да те убивам.-усмихна се Соня и протегна ръка към детето...
Лицето й изглеждаше ангелско.Черната й коса отново бе пусната и по-дългите кичури "лежаха" на пода..
Лицето й изглеждаше ангелско.Черната й коса отново бе пусната и по-дългите кичури "лежаха" на пода..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°714
Детето си отдъхна и затвори наполовина очи..
-Не искам никой да убива никого..-простена то и хвана ръката на Соня.Отвори си очите напълно,за миг му се доспа но сега пак си беше "жив".
-Не искам никой да убива никого..-простена то и хвана ръката на Соня.Отвори си очите напълно,за миг му се доспа но сега пак си беше "жив".
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°715
-Спокойно.Никой няма да те убива...А сега да ти измислим име.НЕ може да нямаш име,защото ако госпожица Уинтър реши да те повика,няка как да каже че иска точно теб..И реших.Измисли си сам име.Така ще е най-честно...
Соня му се усмихна...Остави го да седне в скута й и се загледа в лицето на детето.
Соня му се усмихна...Остави го да седне в скута й и се загледа в лицето на детето.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°716
Детето се замисли малко и погледна настрани,име..то да си измисли име,това бе вероятно най-трудното нещо..
-Какво стана с Марбал и Джош?-попита то изведнъж,след като Соня му каза за имената им то сега постоянно питаше за тях.
-Те защо не ме искаха?
-Какво стана с Марбал и Джош?-попита то изведнъж,след като Соня му каза за имената им то сега постоянно питаше за тях.
-Те защо не ме искаха?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°717
-Защото така им изнася...Но след госпожица Уинтър,те са най-опасните,затова внимавай и с тях,особено с Марбал...Тя е безсърдечна и няма да й пука за теб...
Соня му се усмихна...Тя отметна един кичур коса от лицето си,който й пречеше...
Соня му се усмихна...Тя отметна един кичур коса от лицето си,който й пречеше...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°718
Момчето също се опита да го махне от лицето й но преди това Соня го направи затова то се отказа.
-Но не бяха само те които не ме искаха..имаше и други..защо тогава ме приехте?Защо казахте "член"?Кой е новия член?И какво е щаб?
-Но не бяха само те които не ме искаха..имаше и други..защо тогава ме приехте?Защо казахте "член"?Кой е новия член?И какво е щаб?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°719
-Щаб е място на което се събират членовете от даден клан или организация.КАто нашата.Тук се събират организация "Затъмнение" и клана "Уинтър".Приехме те защото това е волята на госпожица Уинтър.Тя оправлява всичко тук...Ти не си единственото дете в щаба.Има и още..За да ви предпазим най-добре е нужно да бъдете записани в списъка на членовете на щаба..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°720
Детето сведе глава надолу малко разочарован.
-Мислех си че го правите само защото по някакъв начин съм свързан със "Ерик",който и да е той..защото където и да отида вие все говорите за него..-измънка той тихо и погледна настрани.Междувременно пък си мислеше за име..Виктор?Мат?Майк?
-Мислех си че го правите само защото по някакъв начин съм свързан със "Ерик",който и да е той..защото където и да отида вие все говорите за него..-измънка той тихо и погледна настрани.Междувременно пък си мислеше за име..Виктор?Мат?Майк?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°721
-Ами да и затова,всъщност по-голямата заслуга е на това че си свързан с Ерик.
Соня се изправи...Хвана детето за ръка...
-Ще те заведа при останалите...
Соня се изправи...Хвана детето за ръка...
-Ще те заведа при останалите...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°722
Детето кимна..хм,"останалите"?Тоест,децата които са тук или..не знаеше кои ще са тези останали освен децата на които са тук..
-Добре.-съгласи се то и започна да мисли изцяло за имена..ами японски може би?Ритсука,Канаме,Зеро..много са..
-Добре.-съгласи се то и започна да мисли изцяло за имена..ами японски може би?Ритсука,Канаме,Зеро..много са..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°723
Соня го заведе на последния етаж...Отвори дъбоваат врата в края на един от коридорите.Отвътре се разнесе сладък детски смях...Помещението беше огромно и приличаше на голяма поляна с много играчки и възглавницки,а по средата играеха три момиченца облечени в прелестни роклички...изглеждаха като малки ангелчета...Едно от тях много приличаше на Марбал.Същата руса коса,същите сиви очи и бледа кожа...
-Момичета.-провикна се Соня...
Децта се извърнаха въпросително...
-Водя ви ново другарче.-ухили се тя...
-Колкото повече толкова по-добре.-засмя се едно от момиченцата...
И трите не бяха по-големи от възрастта на момчето...Те се засмяха и се разтичаха през поляната...
-Радвам се....Надявам се че няма да има проблеми,нали Ванеса?-натърти Соня.
Русото момиченце се обърна и се ухили...
-естествено че няма да има проблеми...
-Момичета.-провикна се Соня...
Децта се извърнаха въпросително...
-Водя ви ново другарче.-ухили се тя...
-Колкото повече толкова по-добре.-засмя се едно от момиченцата...
И трите не бяха по-големи от възрастта на момчето...Те се засмяха и се разтичаха през поляната...
-Радвам се....Надявам се че няма да има проблеми,нали Ванеса?-натърти Соня.
Русото момиченце се обърна и се ухили...
-естествено че няма да има проблеми...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°724
Момчето преглътна,проблеми..тези проблеми не звучаха обещаващо,още повече че "Ванеса" не каза обещанието си толкова уверено..какви ли щяха да бъдат тези проблеми?Момчето се стесни и погледна настрани,каквото и да му правеха то щеше да се остави на тях,просто нямаше сили да се възпротиви.Погледна към двете момичета..а какво щеше да им каже ако го попитат как се казва?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°725
-Ванеса на теб трудно мога да вярвам.-укори я Соня и се обърна към момчето.-избра ли си име?!Не мога да те пусна при тях преди да ми кажеш какво си си избрал...
Явно Соня бе подочула част от мислите му...
Явно Соня бе подочула част от мислите му...