-Холиана кой започна цирка?Аз или ти?Хм?Кой по-дяволите започна с тези най-различни простотиики,организации..кой отблъсна помощта ми?Не съм аз..А това че гледаш 6-годишно дете може би доказва че имаш сърце и то може да обича..но нееее...залъгвал съм се,сега изобщо вече няма да се върна.Създадох това нещо защото исках да видя дали ще започнеш да обичаш както мен така и него..но ти просто не спря.Ерик та Ерик,все ме викаш за няма нищо!Искам да върна Ерик,ами представи си че аз не искам да се върна?Тогава какво ще направиш,ще продължиш да правиш това което си искаш ли?Не може така Холиана в живота има неща които не могат да се правят независимо дали искаш или не.
+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Ерик Силвърнест- Брой мнения : 1980
Местожителство : In hell..i guess..
Данни на героя
Име на героя: Ерик Силвърнест
БФФ:
Семейство:
- Post n°826
Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
-Цирк?-Мат се учуди,явно в момента говореше не той а самия Ерик..
-Холиана кой започна цирка?Аз или ти?Хм?Кой по-дяволите започна с тези най-различни простотиики,организации..кой отблъсна помощта ми?Не съм аз..А това че гледаш 6-годишно дете може би доказва че имаш сърце и то може да обича..но нееее...залъгвал съм се,сега изобщо вече няма да се върна.Създадох това нещо защото исках да видя дали ще започнеш да обичаш както мен така и него..но ти просто не спря.Ерик та Ерик,все ме викаш за няма нищо!Искам да върна Ерик,ами представи си че аз не искам да се върна?Тогава какво ще направиш,ще продължиш да правиш това което си искаш ли?Не може така Холиана в живота има неща които не могат да се правят независимо дали искаш или не.
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°827
-Мислиш ли че знам каква е била целта ти?!
Холиана буквално излезе извън нерви...
-ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ АЗ ЖИВЕЯ...АЗ СЪМ ЖИВ ТРУП...ПРОСТО ЪМ ТУК ЗА ДА ЗАПЪЛНЯ НЯКАКВА ПРАЗНИНА В СВЕТА...НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ...НИКОГА НЕ СЪМ ЖИВЯЛА...
Тя с бърза крачка изхвърча от залата и блъсна вратата след себе си,която от своя страна падна със все пантите...
Холиана зсе качи в стаята си...Затвори се и заключи на всичкото отгоре..Просна се на леглото...Сълзи се стичаха от очите й...Поредната грешка...Но за нея съжаляваше още повече..
Холиана буквално излезе извън нерви...
-ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ АЗ ЖИВЕЯ...АЗ СЪМ ЖИВ ТРУП...ПРОСТО ЪМ ТУК ЗА ДА ЗАПЪЛНЯ НЯКАКВА ПРАЗНИНА В СВЕТА...НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ...НИКОГА НЕ СЪМ ЖИВЯЛА...
Тя с бърза крачка изхвърча от залата и блъсна вратата след себе си,която от своя страна падна със все пантите...
Холиана зсе качи в стаята си...Затвори се и заключи на всичкото отгоре..Просна се на леглото...Сълзи се стичаха от очите й...Поредната грешка...Но за нея съжаляваше още повече..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°828
Мат беше все още ядосан но се свлече на земята на колене..това го измори още повече но се стараеше да го игнорира..
-Е?Давайте..убийте ме..какво,страх ли ви е?Няма да се съпротивлявам..
-Е?Давайте..убийте ме..какво,страх ли ви е?Няма да се съпротивлявам..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°829
-Нямам намерение да си цапам ръцете.-изтъкна Марбал.-Не мисля да давам лош пример на Ванеса..
-На мен ми е взето разрешителното-оплака се Джош..
-На мен пък ми хареса ентусиазма ти.-намигна му Мериса...
-На мен ми е взето разрешителното-оплака се Джош..
-На мен пък ми хареса ентусиазма ти.-намигна му Мериса...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°830
-О хайде деееее..никой ли няма да ме килне?!-помоли се Мат и вдигна глава.
-Вижте ме!!И без това скоро ще изчезна,на Холиана не й пука затова хайдеее..или трябва да минавам към обидите?
-Вижте ме!!И без това скоро ще изчезна,на Холиана не й пука затова хайдеее..или трябва да минавам към обидите?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°831
Марбал прибра шурикените и извади един кунай...
-Ти убий нея и ще живееш...
Тя го подаде на Мат...
-Върху куная има отрова в мига в който се забие в тялото й тя ще умре..Давай направи го и ще си свободен и ще живееш естествено..
-Ти убий нея и ще живееш...
Тя го подаде на Мат...
-Върху куная има отрова в мига в който се забие в тялото й тя ще умре..Давай направи го и ще си свободен и ще живееш естествено..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°832
-Ти забравяш едно нещо..аз не искам никой да убива никого..освен да убият мен де..е не може ли да й отнема силите?ЗАВИНАГИ?Или поне за около седмица?-попита Мат и се изправи..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°833
-Убий я и никога повече няма да те търси...Или пък нещо ти пречи.-въпросно повдигна вежди Марбал.-Какво ти пречи да я убиеш..Не ми излизай с номера че никой не трябва да убива никой...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°834
-Ами ти я убии като искаш толкова много?-предложи Мат и се изправи.
-Аз съм прекалено малък..-престори се той,макар че беше на 6 сега е на около 15 години..
-Аз съм прекалено малък..-престори се той,макар че беше на 6 сега е на около 15 години..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°835
-Не си малък Ерик...Хич даже...Хайде!-подкани рязко Марбал..
Все още държеше куная пред него и го подканваше да го вземе..
Все още държеше куная пред него и го подканваше да го вземе..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°836
Мат направи объркана физиономия.
-Хм..ами ако това е трик?-попита той подозрително и взе куная в ръце.
-Ако Холиана извърти нещата и вместо нея да убия себе си!?
-Хм..ами ако това е трик?-попита той подозрително и взе куная в ръце.
-Ако Холиана извърти нещата и вместо нея да убия себе си!?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°837
-Холиана е пред депресия..Няма да се..
Въртене на гуми прекъсна мисълта на Марбал..Силен удар последва,а след това и няколко изсвирвания с клаксон..Всички се завтекоха към прозореца...В бетонната ограда на замъка се бе забила кола...капака й пушеше,а зад нея бяха спряли още няклко коли и от тях излизаха хора..
-ОМФГ.-възкликна Мериса...
Отвори прозореца и излезе през него...След нея излязоха и останалите...Мериса и Марбал първи стигнаха..Разбутаха тълпата...Мериса отвори вратата на колата..Предницата й бе смазана,за разлика от оградата която дори не беше одраскана..Марбал извърна лицето на водача на колата.......
Въртене на гуми прекъсна мисълта на Марбал..Силен удар последва,а след това и няколко изсвирвания с клаксон..Всички се завтекоха към прозореца...В бетонната ограда на замъка се бе забила кола...капака й пушеше,а зад нея бяха спряли още няклко коли и от тях излизаха хора..
-ОМФГ.-възкликна Мериса...
Отвори прозореца и излезе през него...След нея излязоха и останалите...Мериса и Марбал първи стигнаха..Разбутаха тълпата...Мериса отвори вратата на колата..Предницата й бе смазана,за разлика от оградата която дори не беше одраскана..Марбал извърна лицето на водача на колата.......
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°838
-ХЕЙ,РАЗКАРАЙТЕ СЕ ОТ ПЪТЯ!БЪРЗО!-разкрещя се разгневено Мат на останалите човеци.Те го зяпаха..
-АБЕ ВИЕ НЕ ЧУВАТЕ ЛИ КАТО ВИ КАЗВАМ?!-изкрещя им той още веднъж и изпрати една огнена топка към тях.Те се стреснаха,невидяли и нечули за магии и бързо побягнаха..
-АБЕ ВИЕ НЕ ЧУВАТЕ ЛИ КАТО ВИ КАЗВАМ?!-изкрещя им той още веднъж и изпрати една огнена топка към тях.Те се стреснаха,невидяли и нечули за магии и бързо побягнаха..
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°839
Пейджъра ми звънна.Вдигнах.
-Ало!-казах аз.Беше майка ми.Свършихме с разговора.Затворих телефона.Няколко сълзици потекоха по лицето ми и се отправих към дома си.
-Ало!-казах аз.Беше майка ми.Свършихме с разговора.Затворих телефона.Няколко сълзици потекоха по лицето ми и се отправих към дома си.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°840
Марбал изкара мъжът..
-Какво му е?-попита Мериса...
-Питай какво не му е.-поправи я Джош..
-Не знам за вас но не ми изглежда чиста тая работа..
-Какво му е?-попита Мериса...
-Питай какво не му е.-поправи я Джош..
-Не знам за вас но не ми изглежда чиста тая работа..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°841
Мат се обърна към мъжът..веднага пребледня леко,този буквално бе СМАЗАН..лицето му..бе обезобразено..
-Ам..имам чувството че това не е от катастрофата..имам предвид,вижте го..лицето му е като бомбандирана пустиня,вижте колко е..разпльокано,сякаш е направено от разтопена гума..имам чувството че катастрофата е била само за да го довърши,но този пич тук е минал през много по-ужасни мъки докато е бил жив..
-Ам..имам чувството че това не е от катастрофата..имам предвид,вижте го..лицето му е като бомбандирана пустиня,вижте колко е..разпльокано,сякаш е направено от разтопена гума..имам чувството че катастрофата е била само за да го довърши,но този пич тук е минал през много по-ужасни мъки докато е бил жив..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°842
-А аз говорех за съвсем друго нещо.-промърмори Марбал...
Тя наклони глава на една страна и се ослуша...
-Мат залягаи!-изпищя Мериса и го дръпна за ръката...
Един куршум прелетя точно когато Мат и Мериса залягаха и малко наад тях..
Тя наклони глава на една страна и се ослуша...
-Мат залягаи!-изпищя Мериса и го дръпна за ръката...
Един куршум прелетя точно когато Мат и Мериса залягаха и малко наад тях..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°843
Мат погледна към Холиана учуден.
-Не знаех че и ти можеш да виждаш в бъдещето..-той ЩЕШЕ да се учуди още повече ако тази която го бе спасила не беше Мериса а МАРБАЛ но едва ли това ще стане някога..
-Не знаех че и ти можеш да виждаш в бъдещето..-той ЩЕШЕ да се учуди още повече ако тази която го бе спасила не беше Мериса а МАРБАЛ но едва ли това ще стане някога..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°844
Чу се поредица от чупене на стъкло...Всички се обърнаха натам..Абсолютно всички прозорци на замъка се чупеха на вълна един след друг...Облаци обгърнаха небето...Няколко мълнии паднаха точно пред входа на замъка...
-Не знаеш много неща за мен.-усмихна му се Мериса...
-Чакайте ту...
-МАРБАЛ ДА НЕ СИ МРЪДНАЛА!-изкрещя Мериса и яя дръпна за мантията..
-Млъквай!-отряза я Марбал..
Тя се отдалечи от колата и излезе едва ли не на открито...Тихо шуммолене от храстите достигна до слуха й....Куршумите отново последваха...Марбал изви гръб назад за да ги избегне..
-Не знаеш много неща за мен.-усмихна му се Мериса...
-Чакайте ту...
-МАРБАЛ ДА НЕ СИ МРЪДНАЛА!-изкрещя Мериса и яя дръпна за мантията..
-Млъквай!-отряза я Марбал..
Тя се отдалечи от колата и излезе едва ли не на открито...Тихо шуммолене от храстите достигна до слуха й....Куршумите отново последваха...Марбал изви гръб назад за да ги избегне..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°845
-ТЕЗИ СА КАТО КОТКИ?!?!-изкрещя Мат учуден и ужасен но рязко се шмугна под една кола за да избегне всички куршуми.Умно а?Той после излезе след като замалко спря огнестрелбата..
-Кой прави това?!Како Миса какво става?-попита Мат учуден макар че е на около 15,той все пак бе свикнал да казва така на всички..како Миса,како Марбал..батко Джош..
-Кой прави това?!Како Миса какво става?-попита Мат учуден макар че е на около 15,той все пак бе свикнал да казва така на всички..како Миса,како Марбал..батко Джош..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°846
-Мериса.-поправи го Мериса.-И не ми викай како...Почти на моята възраст си вече...
Джош изсумтя с досада...
-Мила моя колежке за..
-Да Джош може да ми помогнеш.-отсечено каза Марбал...
Джош застана до нея и се огледа...В храстите определено се движеше нещо с прекалено ниска или прекалено висока температура на тялото...
Джош изсумтя с досада...
-Мила моя колежке за..
-Да Джош може да ми помогнеш.-отсечено каза Марбал...
Джош застана до нея и се огледа...В храстите определено се движеше нещо с прекалено ниска или прекалено висока температура на тялото...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°847
-Добре..госпожице Мериса.-изсумтя Мат.
-Е съжалявам но съм свикнал така да казвам на всички,сега оня там е батко Джош,оная там е кака Марбал а ти си кака Мериса.-поясни той и се поогледа.
-Само не ми казвай че още някоя мумия идва,едва се отървах от миналата..
-Е съжалявам но съм свикнал така да казвам на всички,сега оня там е батко Джош,оная там е кака Марбал а ти си кака Мериса.-поясни той и се поогледа.
-Само не ми казвай че още някоя мумия идва,едва се отървах от миналата..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°848
-Мога да ти се похваля единствено с вампири от други измерения.-бавно и несъсредоточено каза Марбал...
-Не знам за вас но на мен не ми мяза на добре.-промърмори Мериса...
Пореден трясък оповести този път появяването на Холиана и още поне 500 вампира...Те излязоха от замъка в бойна готовност..Холиана бе с черен прилепнал гашеризон,ботуши по които имаше какви ли не оръжия и също така черно късо яке...Те застанаха по средата на двора..Холиана даваше нареждания на непознат език...Вампирите заемаха местата си,готови за бой...Повечето държаха какви ли не оръжия от рода на пистолети и пушки,другите бяха изцяло на магия...Мат можеше да забележи и техните снайперисти на покрива на замъка,прицелващи се по мишените си..
-Не знам за вас но на мен не ми мяза на добре.-промърмори Мериса...
Пореден трясък оповести този път появяването на Холиана и още поне 500 вампира...Те излязоха от замъка в бойна готовност..Холиана бе с черен прилепнал гашеризон,ботуши по които имаше какви ли не оръжия и също така черно късо яке...Те застанаха по средата на двора..Холиана даваше нареждания на непознат език...Вампирите заемаха местата си,готови за бой...Повечето държаха какви ли не оръжия от рода на пистолети и пушки,другите бяха изцяло на магия...Мат можеше да забележи и техните снайперисти на покрива на замъка,прицелващи се по мишените си..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°849
-Ъгх..това е лошо..мноого лошо..-той погледна нагоре към снайперистите.
-ДОБРЕ,МАМКА ВИ ЗАЩО НЯКОЙ НЕ МИ КАЖЕ КАКВО ПО-ДЯВОЛИТЕ СТАВА А?!-изкрещя той на всички и погледна назад към криещото се нещо в храстите..какво ставаше?
-ДОБРЕ,МАМКА ВИ ЗАЩО НЯКОЙ НЕ МИ КАЖЕ КАКВО ПО-ДЯВОЛИТЕ СТАВА А?!-изкрещя той на всички и погледна назад към криещото се нещо в храстите..какво ставаше?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°850
-Ти ми кажи,Силвърнест...След като се разкрещя в конферентната зала.-започна Холиана,-обърка всичко..Сега малките ни приятелчета от Кървавите измерения искат отмъщение,задето съм ти причинила толкова Много.-съркастично свърши Холиана..
Косата й бе сплетена на стилна плитка...Изведнъж всичко утихна..
-Magic serangan*-заповяда Холиана.
Всички вампири които се оповаваха на магия запратиха всевъзможни огнени и ледени кълба,искри и мълнии вода и какво ли още не към обкръжаващата ги гора...
*Магичски атака..
Косата й бе сплетена на стилна плитка...Изведнъж всичко утихна..
-Magic serangan*-заповяда Холиана.
Всички вампири които се оповаваха на магия запратиха всевъзможни огнени и ледени кълба,искри и мълнии вода и какво ли още не към обкръжаващата ги гора...
*Магичски атака..