Като я видя Дарк каза...
+2
anna_wilar
Дарк Листан
6 posters
Домът на Дарк Листан
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°76
Re: Домът на Дарк Листан
-Обичам кучетата.-каза Луна и прегърна кучето.Тя съвсем забрави че това бе Дарк.Момичето погледна падналото яйцe.Изведнъж до нея се появи Иру-втората й пазителска чара.
Като я видя Дарк каза...
Като я видя Дарк каза...
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°77
..Кучето погледна ужасено какво току що стана.
-Добре..сега е официално..бил съм в кома..-помисли си то и погледна учудено другата фея.Дори нямаше сили да излае.Той беше толкова учуден че няма и докъде..
-Добре..сега е официално..бил съм в кома..-помисли си то и погледна учудено другата фея.Дори нямаше сили да излае.Той беше толкова учуден че няма и докъде..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°78
-Виж дори и като куче мисля че си сладък-каза му Луна
-Това е намек-каза Иру но Луна й се скара
-Млъквай Иру.-после се обърна към Дарк и му каза-Знам че си шокиран от чарите повярвай и аз съм,но малко.
-Това е намек-каза Иру но Луна й се скара
-Млъквай Иру.-после се обърна към Дарк и му каза-Знам че си шокиран от чарите повярвай и аз съм,но малко.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°79
Кучето вирна глава настрани.
-Не си личи.-помисли си то и отново се превърна в човек.Обърна се към Луна и я погледна със същия раздразнен поглед.Той започна да върви в кръг ядосано.
-Така,нека обобщим.Първо се появява един много унизителен плакат от Ник.После се появяваш ти и една фея..
-Пазителска чара!-извика едно от двете.Дарк го стрелна ядосано.
-Все тая.После се появяваш ти и една фея и веднага ми сервирвате въпроса за пазителски чари и т.н..После ти се трансформираш във бог..
-Истинска себе си!-поправи другото.
-ВСЕ ТАЯ!-извика му Дарк ядосано и продължи да обикаля.
-А после падаш и аз те хващам,заедно с някакви шарени яйца.Не разбирам какво става..-измрънка той и седна на дивана,замислен.
-Не си личи.-помисли си то и отново се превърна в човек.Обърна се към Луна и я погледна със същия раздразнен поглед.Той започна да върви в кръг ядосано.
-Така,нека обобщим.Първо се появява един много унизителен плакат от Ник.После се появяваш ти и една фея..
-Пазителска чара!-извика едно от двете.Дарк го стрелна ядосано.
-Все тая.После се появяваш ти и една фея и веднага ми сервирвате въпроса за пазителски чари и т.н..После ти се трансформираш във бог..
-Истинска себе си!-поправи другото.
-ВСЕ ТАЯ!-извика му Дарк ядосано и продължи да обикаля.
-А после падаш и аз те хващам,заедно с някакви шарени яйца.Не разбирам какво става..-измрънка той и седна на дивана,замислен.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°80
изведнъж пазителските чари на луна й прошепнаха:
-пази яйцата той иска да ги вземе.трябва да бягаш от него.-като чу това тя се обърна към Дарк.Очите й бяха просълзени.Тя измънка:
-трябва да тръгна.-от очите й капнаха 2 сълзи после още 2.тя се запъти към вратата плачейки но когато щеше да отвори Дарк я сграбчи за ръката и каза...
-пази яйцата той иска да ги вземе.трябва да бягаш от него.-като чу това тя се обърна към Дарк.Очите й бяха просълзени.Тя измънка:
-трябва да тръгна.-от очите й капнаха 2 сълзи после още 2.тя се запъти към вратата плачейки но когато щеше да отвори Дарк я сграбчи за ръката и каза...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°81
-ХЕЙ!Какво ти казаха пак тези..-Дарк ги погледна злобно.
-..феи?-попита той.Пазителските чара се ядосаха.
-Нима ще ги слушаш?Те да не са ти майка или баща?Или може би някакви роднини?Но,ти сама си решаваш.Все пак,това е твоят живот.И така..-Дарк я погледна чаровно.
-Може ли да видя яйцата?-попита той.Надяваше се да открие нещо за тях..това бяха най-странните яйца на света.
-Нима ще ги слушаш?Те да не са ти майка или баща?Или може би някакви роднини?Но,ти сама си решаваш.Все пак,това е твоят живот.И така..-Дарк я погледна чаровно.
-Може ли да видя яйцата?-попита той.Надяваше се да открие нещо за тях..това бяха най-странните яйца на света.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°82
Дарк Листан написа:-ХЕЙ!Какво ти казаха пак тези..-Дарк ги погледна злобно.
той я гледаше толкова чаровно,че Луна не се замисли и бръкна в джоба си.Тя извади яйцата и му ги подаде но тогава Еру и Иру я спряха.
-ДА НЕ СИ ПОСМЯЛА!!!ТОЙ ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕ И НЯМА ДА НИ ВИДИШ ПОВЕЧЕ!!!-но момичето не ги слушаше.Тя бе запленена от чаровното момче и си помисли че той може да я харесва.Веднага щом си го помисли се изчерви.Преди да му ги даде Луна му каза:
-Харесвам те!!!-момичето се изчерви ядски много.Даде му яйцата и той...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°83
..се изуми.Той не очакваше това но после се съвзе и се усмихна злобно.
-Благодаря.Сега ме извини.Имам яйца за разглеждане.-каза той и се превърна в куче.Яйцата бяха в устата му.Черното куче бързо побягна и остави Луна и пазителските чара сами да се самообвиняват.
-Сега..къде да се скрия..На плажа ще е добре..-помисли си кучето и бързо побягна към плажа.
-Благодаря.Сега ме извини.Имам яйца за разглеждане.-каза той и се превърна в куче.Яйцата бяха в устата му.Черното куче бързо побягна и остави Луна и пазителските чара сами да се самообвиняват.
-Сега..къде да се скрия..На плажа ще е добре..-помисли си кучето и бързо побягна към плажа.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°84
Луна бе стъписана тя заплака,но изведнъж чу глас.
-Глупаво е да се самообвиняваш.Той побягна към плажа.Отиди и се бий с него.
-К-кой каза това???-попита Луна
-Аз!-и пред нея се появи третата й пазителска чара-Диа:
-Сърцето ми отключи се!!!-каза Луна и се преобрази:
след което тя полетя към плажа
-Глупаво е да се самообвиняваш.Той побягна към плажа.Отиди и се бий с него.
-К-кой каза това???-попита Луна
-Аз!-и пред нея се появи третата й пазителска чара-Диа:
-Сърцето ми отключи се!!!-каза Луна и се преобрази:
след което тя полетя към плажа
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°85
Дарк се прибра и видя ужасът в очите.Навсякъде беше облепено с плакатите от двора и имаше сажди навсякъде.Не знаеше от какво са саждите но веднага трябваше да разчисти.
-МАМКА МУ!!НИИИИИИИК!!!ЩЕ ТЕ УБИЯ ДА ЗНАЕШ!!!НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕЕ!!!!-разкрещя се той ядосано и започна да чисти.Косата му стана кафява от саждите и изведнъж чу някой да чука на вратата.Той бързо изтича до банята и се погледна.
-Сякаш съм бил във бой на негри в тъмна нощ..е,поне няма да ме познаят,сега не ми е до..чакай малко..-той се усмихна дяволито.Не знаеше какво е пил днес,но със сигурност му действаше.Дарк се концентрира и се транформира наполовина.После се погледна в огледалото и се усмихна злобно.
-Готови сме за действие..-помисли си той и се изкашли.Продължи да си чисти..
-МАМКА МУ!!НИИИИИИИК!!!ЩЕ ТЕ УБИЯ ДА ЗНАЕШ!!!НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕЕ!!!!-разкрещя се той ядосано и започна да чисти.Косата му стана кафява от саждите и изведнъж чу някой да чука на вратата.Той бързо изтича до банята и се погледна.
-Сякаш съм бил във бой на негри в тъмна нощ..е,поне няма да ме познаят,сега не ми е до..чакай малко..-той се усмихна дяволито.Не знаеше какво е пил днес,но със сигурност му действаше.Дарк се концентрира и се транформира наполовина.После се погледна в огледалото и се усмихна злобно.
-Готови сме за действие..-помисли си той и се изкашли.Продължи да си чисти..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°86
Луна позвъни на вратата.Момичето носеше подарък на Дарк.Тя се погледна и видя че дрехите й са изцапани с шоколад.Тя замахна с пръчката си и върху нея се появиха тези неща:
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°87
Холиана влезе в къщата.Имаше нещо странно в Дарк.Нещо което я нараняваше много.Реши да говори с него.Намери го в хола да чисти.
-Дарк трябва да поговорим.
-Дарк трябва да поговорим.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°88
Врата отвори едно момче.
-Кво стаа Йо!-извика то радостно.
-Не мога да повярвам че го правя за нея..-помисли си той.Косата му беше сива.Никой не можеше да го познае.Сякаш беше братовчеда на Дарк.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°89
Дарк Листан написа:
Врата отвори едно момче.
-Кво стаа Йо!-извика то радостно.
-Не мога да повярвам че го правя за нея..-помисли си той.
Луна не обърна внимание на видя му само каза:
-Донесох ти подарък.Аз ги направих.-подаде му:
този път се изчерви прекалено много и си тръгна
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°90
Холи се намръщи.Какво му ставаше?!Защо не `и обърна внимание?Уясно е.Много я заболя....Много!
Очите `и се наляха със сълзи и станаха небесно сини.Отказа се да говори с него.
Очите `и се наляха със сълзи и станаха небесно сини.Отказа се да говори с него.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°91
Дарк хвана подаръка учудено.Той го отвори и видя шоколадови бонбони.
-Ъмм...-той си разроши косата и тя отново прие жълтеникавият си цвят.Той се превърна в човек и седна на дивана.Тогава забеляза че Холиана е тук.
-Хей.Искаш ли?-попита той,подавайки кутията към Холиана.Тя извъртя очи и Дарк започна да яде бонбоните.
-Между другото,извиних й се.А относно външния ми вид,беше заради Луна.Не ми се искаше отново да говоря с нея затова се направих така но предполагам че не е било достатъчно..-измрънка той докато ядеше.
-Ъмм...-той си разроши косата и тя отново прие жълтеникавият си цвят.Той се превърна в човек и седна на дивана.Тогава забеляза че Холиана е тук.
-Хей.Искаш ли?-попита той,подавайки кутията към Холиана.Тя извъртя очи и Дарк започна да яде бонбоните.
-Между другото,извиних й се.А относно външния ми вид,беше заради Луна.Не ми се искаше отново да говоря с нея затова се направих така но предполагам че не е било достатъчно..-измрънка той докато ядеше.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°92
Холи прикри всички лоши чувства и се направи на щастлива.Беше добра актриса..или поне така си мислеше.Избягваше да гледа Дарк в очите.На роклята `и още имаше петна от кръв,но тя дори не обърна внимание.
-Значи сега си по-добре?
-Значи сега си по-добре?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°93
Дарк я погледна учудено.Вече за 3-ти път го пита дали е по-добре.Изведнъж видя кръв по роклята й.
-Холиана..какво е това?-попита той сериозно.Гледаше единствено и само кръвта.Започваше да издишва и вдишва леко ядосано.
-Холиана..какво е това?-попита той сериозно.Гледаше единствено и само кръвта.Започваше да издишва и вдишва леко ядосано.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°94
-Толкова ли много те интересува?
Холиана прокара пръст по петната...някои от тях бяха засъхнали от други още миришеше на прясна кръв.На пръста `и се прикрепи капка кръв.Отново изглеждахсе жестока.Дарк никога не я бе виждал такава.
Холиана прокара пръст по петната...някои от тях бяха засъхнали от други още миришеше на прясна кръв.На пръста `и се прикрепи капка кръв.Отново изглеждахсе жестока.Дарк никога не я бе виждал такава.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°95
-Да,интересува ме.-каза й той с студен глас.Погледна я сериозно и зачака отговор.
-Днес се случиха прекалено много неща..още какво ще стане?-помисли си той и погледна подозрително луната.После отново се обърна към Холиана.
-Днес се случиха прекалено много неща..още какво ще стане?-помисли си той и погледна подозрително луната.После отново се обърна към Холиана.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°96
-Прав си...Много неща се случиха.
Холиана звучеше много спокоина.Лека наглост се усещаше в гласа `и,но тя бе изместена от мъчителните `и думи.
-Замислил ли си се че мен наи-много ме боли?
Холиана звучеше много спокоина.Лека наглост се усещаше в гласа `и,но тя бе изместена от мъчителните `и думи.
-Замислил ли си се че мен наи-много ме боли?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°97
Дарк я изгледа учудено.
-Какво имаш предвид?-попита той.Не знаеше за какво говори Холиана.Не може да е за Луна..Те просто се запознаха и Дарк се държеше грубо с нея,затова й се извини.Нищо лично не е било..
-Имаш предвид Луна ли?Какво толкова е станало?Не разбирам,ние само се запознахме и толкова.Когато се срещнахме бях ядосан и си го изкарах на нея,затова отидох да й се извиня и толкова.-каза й Дарк.Не разбираше защо Холиана се ядосва толкова много..
-Какво имаш предвид?-попита той.Не знаеше за какво говори Холиана.Не може да е за Луна..Те просто се запознаха и Дарк се държеше грубо с нея,затова й се извини.Нищо лично не е било..
-Имаш предвид Луна ли?Какво толкова е станало?Не разбирам,ние само се запознахме и толкова.Когато се срещнахме бях ядосан и си го изкарах на нея,затова отидох да й се извиня и толкова.-каза й Дарк.Не разбираше защо Холиана се ядосва толкова много..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°98
-Моля?!Не шващаш ли?!
Холиана нямаше думи за случващото се.Просто не можеше да каже нищо.Ядът `и изби в сълзи,както преди малко.
-Аз...просто....Ох!...не знам....Уясно е....Страх ме е...
Холиана нямаше думи за случващото се.Просто не можеше да каже нищо.Ядът `и изби в сълзи,както преди малко.
-Аз...просто....Ох!...не знам....Уясно е....Страх ме е...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°99
Дарк се спогледа.Наистина не разбираше какво става..Той се изправи и се приближи до Холиана.Той я прегърна и въздъхна.Усещаше как сърцето й бие бързо.
-Кажи ми какво стана за да мога да ти помогна.-каза й той със загрижен тон.
-Кажи ми какво стана за да мога да ти помогна.-каза й той със загрижен тон.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°100
-Цял ден не съм те виждала...когато те открих ти тръгна след тази...тази...Остави ме!....Почувствах се уясно.Сякаш ме пренебрегна...
Хол облегна глава на рамотот на Дарк.
Хол облегна глава на рамотот на Дарк.