-Д-да не си проваляме хубавия ден,нека да излезем!-предложи Волтури докато изтриваше последните си сълзи.
5 posters
Домът на Кейт и Джейк
Кейт Волтури- Брой мнения : 331
Местожителство : Волтера,Италия
Данни на героя
Име на героя: Кейт Волтури
БФФ:
Семейство:
- Post n°101
Re: Домът на Кейт и Джейк
-С-съжалявам!М-май брат ми е прав,че съм безнадеждна!-отговори Кейт и слабо се усмихна
-Д-да не си проваляме хубавия ден,нека да излезем!-предложи Волтури докато изтриваше последните си сълзи.
Джо Хелоуин- Брой мнения : 287
Данни на героя
Име на героя: Джо Хелоуин
БФФ:
Семейство:
- Post n°102
- Много си упорита,ако нетие добре можем да останем никой не е казал че задължително трябва да излезем.Всъщност кога трябва да ходим на онова за което каза с братти ? - Джо се усмихна и бавно свали капака на рояла.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°103
-Не,излиза ми се!Но ми хрумна една идея,но ще трябва да говоря и с Джейк и той живее тук.Мислех си да организираме парти-тук у нас!-предложи Кейт
-Какво ще кажеш?-продължи тя
-Какво ще кажеш?-продължи тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°104
- Добре тъкмо ще поканя едни приятели остави музиката на мен.Щесе изненадаш много.Но хайде да вървим за куче. - изправих се и хванах ръката и целунах я и помогнах дасе изправи.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°105
-Супер,радвам се,че ти хареса!Сигурна съм,че и Джейк ще е съгласен!-отговори Кейт и тръгнаха към входната врата.През целия път Волтури си тананикаше една мелодия.
ПП:Пиши направо там!
ПП:Пиши направо там!
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°106
Кейт се прибра в къщата си и направо се затича към кабинета.Имаше малка промяна и партито щеше да е в неделя,а не утре.Тя трябваше да редактира поканите и да ги преизпрати.За щастие тя много обичаше партита.Волтури извика прислужницата и и поръча да направи коктейли за като дойде Джо с приятелите си.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°107
Следмалко на врата се позвани.Бяха Джо и момчетата той ги видя чесе боричката и чесе насочват към врата.Джо бързо я отвори и дръпна прислужницата на страни.Момчета се претъркълиха до средата на голямата стая за щастие несчупиха нипо.
- Señora, por favor, perdónenme por el desorden. - извинисе Джо на испански поне така си мислеше кой знае какво каза.
- Señora, por favor, perdónenme por el desorden. - извинисе Джо на испански поне така си мислеше кой знае какво каза.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°108
Кейт чу шумотевицата от долния етаж и се сети,че Джо и приятелите му са дошли.Тя слезе по стълбите и ги видя как се боричкат.На лицето и се появи една усмивка.Приличаха и на нейните братя.Волтури само погледна към прислужницата и тя отиде до кухнята и донесе коктейлите.
-Здравейте момчета!Това е малко за разведряване!-каза Кейт и погледна към коктейлите
-Здравейте момчета!Това е малко за разведряване!-каза Кейт и погледна към коктейлите
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°109
Реджи взе единия и отпи малко от него отиде до Джак и му каза.
- Хубависа трябва даги опиташ. - изсипамого на главата и отново започнаха дасе боря.Спряха замалко и Джак каза.
- Джо питай я. - след което продължиха.Джо си вз един коктей и се приближи до Кейт.
- Хубависа трябва даги опиташ. - изсипамого на главата и отново започнаха дасе боря.Спряха замалко и Джак каза.
- Джо питай я. - след което продължиха.Джо си вз един коктей и се приближи до Кейт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°110
-Таа..какво ще ме питаш?-попита Кейт
-Забравих да ви кажа,че има малка промяна за партито.Няма да е утре,а в неделя!-продължи Волтури и също си взе един коктейл
-Забравих да ви кажа,че има малка промяна за партито.Няма да е утре,а в неделя!-продължи Волтури и също си взе един коктейл
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°111
- Момчетата ми предлагат да стана водач на "Лондонските кучета" това е голяма група от върколаци чийто водач беше бащами.Сега ми предлагат да заема неговото място но за целта трябва да стана върколак.Дойдохме дате питаме какво е твоето мнение защото няма даго направя без даси съгласна ? - обясни Джо и погледна момчетата тесе сторйнаха зад него и увиснаха на рамото му като се усмихнаха широко на Кейт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°112
-Оу..ами добре!Нямам нищо против,ще те подкрепя!Но след като аз ще съм вампир,а ти върколак..има в предвид,че...ние ще сме смъртни врагове,а и...Но щом така си решил нямам нищо против!-отговори Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°113
- Най-важното е че несме в мир с всики вампири по света освен с едни. - добави Реджи.
- Предполагам че Кейт вече се досети пратеника ни беше убит и пишмото с мирния догор недостигна до бащати той реши че го смятаме за най-слабия и отказа когато за втори път му изпратихме човек. - Джак обясни на Кейт полужението.
- Кейт сигорна ли си че искаш аз да стана върколак ?
- Предполагам че Кейт вече се досети пратеника ни беше убит и пишмото с мирния догор недостигна до бащати той реши че го смятаме за най-слабия и отказа когато за втори път му изпратихме човек. - Джак обясни на Кейт полужението.
- Кейт сигорна ли си че искаш аз да стана върколак ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°114
-Не искам да ти отнемам мечтата.Знам колко много искаш да си като баща си.Ии..наистина те подкрепям...каквото и да стане.Но нали знаеш,че това затруднява още повече положението?-обърна се Кейт към Джо
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°115
- Да,брати и бащати и останалите вампири затова дойдохме ако можеш дамусе обадиш искам да говоря с него. - каза Джо уверено.Искаше да обясни положението на бащата на Кейт.
- Джо ти найстина ли искаш да говориш с баща и ? - попитаха двамата очудено.Явно Джо беше решил след като ще става водач първо трябва да има мир между "Лондонските кучета" и рода на Кейт.
- Джо ти найстина ли искаш да говориш с баща и ? - попитаха двамата очудено.Явно Джо беше решил след като ще става водач първо трябва да има мир между "Лондонските кучета" и рода на Кейт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°116
-Джо,това което искаш е невъзможно.Баща ми дори с мен не говори толкова.А още повече сега.Но след церемонията аз ще съм нещо като главната там,макар че татко все още ще има доста голяма власт, и тогава ще можем да осъществим мира-отговори Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°117
- Сега е момента моляте знам какво даму кажа.Здравейте господин Волтури аз съм Джо Хелоуин да бащами беше Ричарт Хелоуин водачна на "Лондонските кучета".Относно тях аз съм новия водач на тази група и ние много искаме дасме в мир с ваши световно известен род от който са пройзлезли най-силните вампири. - даде пример Джо и се умина омолително на Кейт.
- Кейт той няма дасе откаже повярвай ни познавамего от малък. - отвърнаха в един глас Реджи и Джак.
- Кейт той няма дасе откаже повярвай ни познавамего от малък. - отвърнаха в един глас Реджи и Джак.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°118
-О,значи ти си приятелят на дъщеря ми..И ми се обаждаш за да ми кажеш,че искаш мир..интересно!Дай ми Кейт!-каза бащата на Волтури.Кейт взе телефона.
-Да,татко,казах му.Не,той няма да ми пречи,спокойно!Как е Алек?-говореше Кейт и ходеше напред назад из стаята
-Да,и аз съм добре,не се тревожи.-продължи тя и след малко затвори
-Да,татко,казах му.Не,той няма да ми пречи,спокойно!Как е Алек?-говореше Кейт и ходеше напред назад из стаята
-Да,и аз съм добре,не се тревожи.-продължи тя и след малко затвори
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°119
Момчетата заподскачаха с надежда из стаята.
- Е какво каза ? - попитаха развълнувано те,а Джо добави.
- Несе съгласи нали ?
- Е какво каза ? - попитаха развълнувано те,а Джо добави.
- Несе съгласи нали ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°120
-Не спомена нищо по въпроса,но нали ви казах.Има още малко до церемонията.Но има мъничък проблем!-отговори Кейт
-Какъв?-попита Джо
-Смята да изпрати някой при мен!-отвърна Волтури
-Какъв?-попита Джо
-Смята да изпрати някой при мен!-отвърна Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°121
Джо се удари по главата.
- Ама че съм идиот сигорно сега е решил ч щете нападнем добре кой ще е ? - попита Джо и момчетата застанаха пред него.
- Джо,ам как дати кажа трябва да идем в гората но не сега,а след няколко часа в полунощ.Щом ще станеш лидер трябва да станеш върколак в гората има скривалище което беше построено преди дасе родиш.И там има нужните неща зада станеш върколак.Кейт ти искашли да присъстваш ? Не е нещо бруталнодаже изобщо няма хапане е осен едно леко охапване по ръката. - Джак описа всичко точно.
- Ама че съм идиот сигорно сега е решил ч щете нападнем добре кой ще е ? - попита Джо и момчетата застанаха пред него.
- Джо,ам как дати кажа трябва да идем в гората но не сега,а след няколко часа в полунощ.Щом ще станеш лидер трябва да станеш върколак в гората има скривалище което беше построено преди дасе родиш.И там има нужните неща зада станеш върколак.Кейт ти искашли да присъстваш ? Не е нещо бруталнодаже изобщо няма хапане е осен едно леко охапване по ръката. - Джак описа всичко точно.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°122
-Иска ми се,но тогава някъде ще пристегне пратеника от татко и трябва да го посрещна.А сега искате ли да излезем да се позабавляваме някъде и да не мислим за проблемите?-предложи Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°123
- Да. - извикаха момчетата и хукнаха през врата опитаха да минат едновремено но вместо това счупиха врата.
- Извиняваме се. - казах дваата като се изтупаха от праха който падна след като гътнаха вратата.
- Добре,добре но утре искам да говоря с пратеника.Ако може ? - усмихна се Джо и подаде ръка на Кейт.
- Можели да бъдете моята дама тази вечер ?
- Извиняваме се. - казах дваата като се изтупаха от праха който падна след като гътнаха вратата.
- Добре,добре но утре искам да говоря с пратеника.Ако може ? - усмихна се Джо и подаде ръка на Кейт.
- Можели да бъдете моята дама тази вечер ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°124
-Разбира се!-отговори Кейт
Преди да излезе се обърна към прислужницата и и каза да смени вратата.А четиримата се насочиха към Your street.
ПП:Ако искаш пиши на морето,а после ще идем на дискотека,че е рано.
Преди да излезе се обърна към прислужницата и и каза да смени вратата.А четиримата се насочиха към Your street.
ПП:Ако искаш пиши на морето,а после ще идем на дискотека,че е рано.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°125
Джо позвани на вратата момчетата кротуваха знаеха че това е много важно за Джо.Той стоеш на вратата и се държеше за рамото все едно бяха вампири но от там променяха кръвта и така се ставаше върколак.
- Водачо те дали са тук ? - попита Реджи като се поклони.Джо се приблицжи и го вдигна.
- Вие стеми приятели пък и дане бяхте нейскам даме наричате водач просто Джо и немисе кланяйте аз съм си същия.Искам всички даме броят за приятел,а не за лидер. - обясни им Джо и се усмихна.Те също се усмихнах и го гътнаха на земята.Започнаха дасе борят но след малко спряха и застанаха на вратата.
- Водачо те дали са тук ? - попита Реджи като се поклони.Джо се приблицжи и го вдигна.
- Вие стеми приятели пък и дане бяхте нейскам даме наричате водач просто Джо и немисе кланяйте аз съм си същия.Искам всички даме броят за приятел,а не за лидер. - обясни им Джо и се усмихна.Те също се усмихнах и го гътнаха на земята.Започнаха дасе борят но след малко спряха и застанаха на вратата.