5 posters
Домът на Кейт и Джейк
Джо Хелоуин- Брой мнения : 287
Данни на героя
Име на героя: Джо Хелоуин
БФФ:
Семейство:
- Post n°76
Re: Домът на Кейт и Джейк
Джо позвани на вата докато си обличаше якето беше с черни очила защото цялата вечер беше в басейна и сега му трябваше малко време докато очитему се оправят.
Кейт Волтури- Брой мнения : 331
Местожителство : Волтера,Италия
Данни на героя
Име на героя: Кейт Волтури
БФФ:
Семейство:
- Post n°77
Прислужницата отвори на Джо и той влезе.
-Госпожицата още си почива,но предполагам,че ще иска да ви види.Натам моля!-каза му тя и го поведе през един коридор.След малко се качиха по стълби до третия етаж.После тя му показа стаята най в дъното и Джо тръгна натам.
-Госпожицата още си почива,но предполагам,че ще иска да ви види.Натам моля!-каза му тя и го поведе през един коридор.След малко се качиха по стълби до третия етаж.После тя му показа стаята най в дъното и Джо тръгна натам.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°78
- Госпожице десртат е тук. - пошегува се Джо и почука на вратата.Смяташесе за десерта.
- Искателиго или даго върна ?
- Искателиго или даго върна ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°79
-Не,донеси го тук,грасиас!-отговори Кейт.Тя не разбра,че това всъщност е Джо и продължи да яде една ябълка,гледайки красивото море и прекрасното слънце.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°80
Джо влезе тихичко и се надвеси над Кейт целуная и каза.
- Искате ли още от вкусния десерт ?
- Искате ли още от вкусния десерт ?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°81
-Ммм..няма да откажа!-отговори Кейт и се усмихна
-Заповядай!-покани го да седне при нея Волтури
-Заповядай!-покани го да седне при нея Волтури
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°82
Джо я целуна отново и седна до нея.
- Та днес какво ще правим може дасе разходим по плажа или да отидем на луна-парк.
- Та днес какво ще правим може дасе разходим по плажа или да отидем на луна-парк.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°83
-Всъщност плажа е страхотна идея.Но може не само да се разхождаме и а и да поплуваме.Тези дни много ми се плуваше,какво ще кажеш?-предложи Кейт
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°84
Джо леко потрепна поне дали щеше да е с Кейт и няма дае вечер.
- Да,но бих искал даси взема куче имали места от където мога даси купя ? - искаше нещо като вълчак или хъски.
- Хъски точно такова искам.
- Да,но бих искал даси взема куче имали места от където мога даси купя ? - искаше нещо като вълчак или хъски.
- Хъски точно такова искам.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°85
-Ами има магазинче на Фльор Али!Изчакай ме само да се преоблека и ще отидем!-отговори му Кейт.Тя все още беше по пожама.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°86
- Ако питаш мен все си красива но добре. - Джо се изправи и излезе зетвори врата и се облегна една от гредите който държаха този етаж.Неможеше даси спомни дали беше пил на закуска защото го болеше главата сигорно небеше пил ако нейзпиеше едната си чаша уиска главата щеше даго боли целия ден.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°87
Кейт отвори вратите на огромния дрешник и си избра дрехи.Изглеждаше така: http://thefashionreview.files.wordpress.com/2009/03/rachelbilsondog.jpg
Тя си облече първо банския,а после избраните дрехи.Когато излезе видя Джо,стори и се,че нещо го тревожи.
-Какво има?-попита го тя
Тя си облече първо банския,а после избраните дрехи.Когато излезе видя Джо,стори и се,че нещо го тревожи.
-Какво има?-попита го тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°88
- А нищо трябвами една чашка уиски с лед сутринта много бързах да дойда и съм забравил даси изпия сутрешната дажба.А ако него направя целия ден щеме боли глава. - Джо стоеше и гледаше окорено учитему щяха да паднат.Леле ама тя беше много по красива от преди малко.Разтърка очите си и отново я погледна да точно по красива.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°89
-Ела с мен!-каза му Кейт,хвана го за ръка и го поведе към някаква стаичка.Тя товори големите метални врати,а на тях бяха издълбани фигури на двойки.Те влязоха в голямата стая.Тя бе толкова светла,че дори бяла.По средата имаше един огромен черен роял,а край камината имаше бутилки с уиски.
-Мисля,че това ще ти помогне!-каза му Волтури и му показа уискито
-Мисля,че това ще ти помогне!-каза му Волтури и му показа уискито
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°90
- Имаш роял здрав ли е ? - каза Джо докато изпи една чаша уиски.Ако беше здрав можеше да посвири малко.Усмихнасе и се върна при Кейт.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°91
Кейт се приблици до прекрасния инструмен и прокара ръката си по капака.
-Бил е на истинските ми родители.Не можах да се разделя с него.След като се преместихме при Аро той ми го откупи и работи перфектно!-отговори му Кейт и седна на таборетката.
-Бил е на истинските ми родители.Не можах да се разделя с него.След като се преместихме при Аро той ми го откупи и работи перфектно!-отговори му Кейт и седна на таборетката.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°92
- Можели ? - попита Джо и подаде ръце да вдигне капака който прикриваше прекрасните клавиши.Искаше да изсвири една песен но явно той беше доста ценен за нея и можеби нейскаше даго пипа.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°93
-Разбира се,но после ще е моят ред!Аз също мога да свиря!-отговори му Кейт.Макар да беше само вещ бе наистина много ценен от нея и Алек.Това бе единственото,което имаха от истинските си родители.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°94
Джо седна и бавно вдигна капака.Имаше една много специална песен която той знаеше.Натисна един от клавичите и се чу невероятно прекрасен звук.
- Прекрасно много е хубав и добър.Сещам се само за една песен в този момент след всичките уроци се сещам само за една.Срам и позор. - Джо изпука пръстите си и започна.Свиреше следната песен http://www.vbox7.com/play:c5ebb57a
- Прекрасно много е хубав и добър.Сещам се само за една песен в този момент след всичките уроци се сещам само за една.Срам и позор. - Джо изпука пръстите си и започна.Свиреше следната песен http://www.vbox7.com/play:c5ebb57a
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°95
-О,Титаник!-възкликна Кейт-Обожавам Титаник!
Явно са си заслужавали уроците,които е взимал,защото се справяше наистина чудесно.Когато свърши Волтури заръкопляска.
-Беше чудесно!Когато бях малка бях полудяла по Титаник и май все още съм.Татко беше вдигнал ръце от мен!-каза тя и се засмя
-Сега е мой ред!-продължи Кейт.Тя приближи ръцете си,погледна нагоре и постави пръстите си върху клавишите.Засвири това:
http://vbox7.com/play:2619dabd
Явно са си заслужавали уроците,които е взимал,защото се справяше наистина чудесно.Когато свърши Волтури заръкопляска.
-Беше чудесно!Когато бях малка бях полудяла по Титаник и май все още съм.Татко беше вдигнал ръце от мен!-каза тя и се засмя
-Сега е мой ред!-продължи Кейт.Тя приближи ръцете си,погледна нагоре и постави пръстите си върху клавишите.Засвири това:
http://vbox7.com/play:2619dabd
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°96
- Лудвиг ван Бетховен ако си спомням добре трябва дае лунната соната ? - прекрасно беше.Когато приключи неможех дори да ръкопляскам бях изумен.Песента мисе стори леко тъжна.
- Тъжнали си ? - попита я той.
- Тъжнали си ? - попита я той.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°97
-Винаги така ми действа когато свиря!-съгласи се Кейт.Една студена сълза се показа от окото и и падна на един от клавишите.След малко се появиха още такива.
-Съжалявам,трябва да ми забранят да свиря!-каза тя като се опитваше да избърше появилите се сълзи.
-Съжалявам,трябва да ми забранят да свиря!-каза тя като се опитваше да избърше появилите се сълзи.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°98
Джо свали ръцете и я прегърна.
- Оставиги нека текът така щетие по лесно.Повярвай аз знам най-добре ако ги триеш показваш че неси готов да приемеш факта че ги няма.Оставиги и се примири с това което се е случило неможеш даги върнеш и това съм опитвал няма как даги върнеш. - той я притисна към себеси.
- Спокойно аз съм тук с теб.
- Оставиги нека текът така щетие по лесно.Повярвай аз знам най-добре ако ги триеш показваш че неси готов да приемеш факта че ги няма.Оставиги и се примири с това което се е случило неможеш даги върнеш и това съм опитвал няма как даги върнеш. - той я притисна към себеси.
- Спокойно аз съм тук с теб.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°99
Кейт се пристисна по-силно към Джо.Вече и беше невъзможно да сдържа сълзите си.В такива моменти по принцип Джейк беше до нея,но тя се радваше,че е намерила някой,който да я разбира толкова добре дори по-добре от самата нея.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°100
- Спокойно,няма нищо аз съм тук до теб и няма да ходя никъде без теб.А и даго направя все нещо ме тегли при теб. - усмихнасе и я целуна по челото.
- Хайде защо едно толкова красиво и добро момиче си хаби красивите очи с сълзи ? - Джо я прегърна по силно с надеждата че щесе успокой.
- Хайде защо едно толкова красиво и добро момиче си хаби красивите очи с сълзи ? - Джо я прегърна по силно с надеждата че щесе успокой.