-Само го казваш защото ме харесваш,нали?Ако не беше така,щеше да ме гледаш накриво..-измрънка той тихо и погледна надолу с тъжен поглед.
+2
Дарк Листан
Холиана-Жулиет Уинтър
6 posters
Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Ерик Силвърнест- Брой мнения : 1980
Местожителство : In hell..i guess..
Данни на героя
Име на героя: Ерик Силвърнест
БФФ:
Семейство:
- Post n°276
Re: Домът на Холиана-Жулиет Уинтър
Ерик въздъхна.
-Само го казваш защото ме харесваш,нали?Ако не беше така,щеше да ме гледаш накриво..-измрънка той тихо и погледна надолу с тъжен поглед.
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°277
-Казвам го защото наистина мисля така...А това че те харесвам не мисля,е има значение след като едва ли имаме бъдеще-провлачи Холиана тъжно...
Воалите на лятната й роклича бяха напоени с кръв от пода..
Воалите на лятната й роклича бяха напоени с кръв от пода..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°278
-Бъдеще?Защо мислиш така?-попита я той леко учудено.Интересно му беше че Холиана прави заключение още преди нещо да се е случило.Макар че той все още нямаше склонност към момичета,не знаеше че Холиана е сигурна в това..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°279
-Мисля така,защото ти не ме харесваш-обясни Холиана...
Усмихна се насила,до колкото бе възможна усмивката...НЕ се получи особено весело,но пак беше нещо...
Усмихна се насила,до колкото бе възможна усмивката...НЕ се получи особено весело,но пак беше нещо...
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°280
Луна слезе от скейтборда си...хвана го...тя държеше и комикса.Момичето почука на вратата и зачака да й отворят.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°281
Марбал и отвори и я упъти към мястото където бяха Ерик и Холиана....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°282
Щом Луна влезе в залата направо се ужаси.Цялата с кръв...а на пода седяха няколко човека уплашено чакайки всеки момент да ги убият.Холи се усмихна на Луна.Луна също й се усмихна и й каза:
-Ъмм...здрасти Холи...доста депресиращо местенце-тя огледа залата и ужасено влезе в нея...
-Ъмм...здрасти Холи...доста депресиращо местенце-тя огледа залата и ужасено влезе в нея...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°283
-НА мен пък ми харесва-отвърна Холиана и се усмихна отново.-Как си Луна?
Холи не изглеждаше очарована,но какво пък толкова..колкото по-голяма компания толкова по-добре...е поне така казват...
Холи не изглеждаше очарована,но какво пък толкова..колкото по-голяма компания толкова по-добре...е поне така казват...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°284
-Ам...добре съм...А Ерик как е???Оправи ли се???-попита я Луна.Тя изпусна комикса но веднага го вдигна от земята.Той бе изцапан с няколко малки капки кръв...но като го погледна Луна на него нямаше никаква кръв...сякаш се бе изпарила...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°285
-ВЕче е по-добре но му трябва време-обясни Холиана вместо Ерик...
Тя се обърна към Ерик..Една от жертвите изскимтя жално а друга се втурна повторно към Холиана...Тя просто вдигна ръка...В същият миг мъжът се блъсна в отсрещната стена....
Тя се обърна към Ерик..Една от жертвите изскимтя жално а друга се втурна повторно към Холиана...Тя просто вдигна ръка...В същият миг мъжът се блъсна в отсрещната стена....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°286
Ерик изведнъж изпадна в лек ужас.Затова не можеше да отговори на въпроса на Луна..Той стана бързо и погледна Холиана с червени очи а после ги затвори рязко.
-Има ли в залата някъде тоалетна или изобщо друга стая?-попита той бързо,прикривайки устата си с ръка.
-Има ли в залата някъде тоалетна или изобщо друга стая?-попита той бързо,прикривайки устата си с ръка.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°287
Луна се усмихна леко и се приближи до Ерик.Изведнъж в огледалото видя :
В същото време в комикса се появи картинка:
В същото време в комикса се появи картинка:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°288
Холиана щракна с пръсти и една врата отляво се отвори...
-Това е другата стая.-обясни тя...
Отиде до Луна и нейният образ също се появи...
-Харесвам това огледало...Показва това което искаш,а понякога и части от бъдещето или отдавна забравени спомени....
-Това е другата стая.-обясни тя...
Отиде до Луна и нейният образ също се появи...
-Харесвам това огледало...Показва това което искаш,а понякога и части от бъдещето или отдавна забравени спомени....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°289
Ерик кимна и веднага побягна натам.Хвана един мъгъл за ръка и бързо влезе в стаята.Чуваха се писъци и говорене..:
-Ти си..-започна мъгълката но скоро млъкна.
-Знам.-отвърна й студено мъжкия глас и направи нещо,от което жената се разпищя.Чуха се няколко предмета как падат на земята и се чупят,но скоро всичко свърши.В стаята настана тишина...Кръв потече по земята и мина през вратата отдолу...
-Ти си..-започна мъгълката но скоро млъкна.
-Знам.-отвърна й студено мъжкия глас и направи нещо,от което жената се разпищя.Чуха се няколко предмета как падат на земята и се чупят,но скоро всичко свърши.В стаята настана тишина...Кръв потече по земята и мина през вратата отдолу...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°290
Холиана се обърна за да види какво става...ВИдя кръвта и само леко се усмихна...Значи все пак беше помогнала....Тя погледна останалите,които изглеждаха още по наплашени...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°291
Луна се уплаши.Тя каза:
-Ам...аз мисля да си тръгвам-тя се втурна към изхода но изпусна комикса.В него се появи нова страница-Виолета дърпаше някакво момиче към огледало.Луна се запъти към дома си...
-Ам...аз мисля да си тръгвам-тя се втурна към изхода но изпусна комикса.В него се появи нова страница-Виолета дърпаше някакво момиче към огледало.Луна се запъти към дома си...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°292
Не след дълго вратата се отвори.Ерик пристъпи няколко крачки напред със треперещи ръце,държейки се за стената.Устата му беше оцапана с кръв,тялото му също.Той си отвори бавно очите,виждайки искрящото червено в тях.Толкова ярко и нереално,макар че това беше истината..Той обаче отново беше загубил себе си.Доближи се до групичката хора и магьосници които се бяха сгушили един до друг и си избра едно младо момиче с къса кафява коса.Тя веднага щом го погледна почервеня но и се уплаши.Ерик хвана нежно ръката й и я погледна с опияняващи огнено-червени очи.То се зачерви още повече и не се противопостави.Ерик я издърпа рязко към себе си и я прегърна,макар че това беше хитра постъпка.Момичето усети какво става но вече беше късно - беше парализирано от страх.Ерик облиза връта и и изведнъж направи първата стъпка и то пред Холиана и пред Луна.Подбираше си само нежни и красиви момичета..Момичето имаше ужас в очите си докато Ерик й пиеше кръвта:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°293
Холиана го наблюдаваше съвсем спокойно....В очите й не се проявяваше нищо,освен едно спокойство...Тя гледаше как подбира правилно жертвите си и то най-добрите жертви...
-Определено знаеш какво да правиш-прошепна Холиана,но беше убедена че Ерик я е чул...
Нещо в него я привличаше...Дали беше външният вид?!Това е глупав въпрос...то външността си се подразбираше,но имаше още нещо което дори Холи е можа да си обясни...Тя тръгна към него...Избута няколко момичета и го погледна в очите...Ирисът на Холи стана отровно жълт....Тя впи устни в неговите...Усети как кръвта от устните му се стича по нея...
-Определено знаеш какво да правиш-прошепна Холиана,но беше убедена че Ерик я е чул...
Нещо в него я привличаше...Дали беше външният вид?!Това е глупав въпрос...то външността си се подразбираше,но имаше още нещо което дори Холи е можа да си обясни...Тя тръгна към него...Избута няколко момичета и го погледна в очите...Ирисът на Холи стана отровно жълт....Тя впи устни в неговите...Усети как кръвта от устните му се стича по нея...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°294
Ерик се подразни леко.Току що изгуби свежата кръв на плячката си!!!Той се обърка леко но кръвта която се стичаше по устните на Холиана го дразнеше.Той с език обра останала кръв по тях и после и тази на устните на Холиана,правейки го бавно но и леко болезнено като от време на време я захапваше.Все още не беше истинския Ерик.Беше наполовина,затова осъзнаваше какво прави но не съжаляваше дори ако избие цялото население на планетата..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°295
Холи го прегърна и останаха така няколко секунди...След това жаждата се прояви и в Холиана...Тя пристъпи към един мъж и прокара студен пръст през китката му...След което захапа мястото където вените се виждаха...ЗАпочна да пие кръв....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°296
Ерик се върна към момичето от което беше почнал да пие кръв.То плачеше и се криеше зад другите хора,които макар че трепереха,се бориха срещу Ерик.Ерик ги погледна със същия опияняващ поглед и с кърваво-червените си очи и сякаш на бавен кадър,засили ръката си към един мъж.Той си скри лицето с ръце но веднага щом ръката на Ерик докосна тялото му,той фръкна в въздуха и се залепи за една стена,губейки съзнание мигновено.Останалите бяха само 2-ма мъже които тръгнаха към приятеля си а жените и момичетата общо бяха 4.Ерик хвана момичето което плачеше и държеше връта си с трепереща ръка и той я придърпа към себе си.
-Име?-попита той с студено поглед към момичето.
-Юки Крос..ти си..сладък..-измрънка тя с тих и треперещ глас също като ръцете й.Ерик не обърна внимание и отново впи кучешките си зъби във връта й но с мъчителна и бавна болка...
-Име?-попита той с студено поглед към момичето.
-Юки Крос..ти си..сладък..-измрънка тя с тих и треперещ глас също като ръцете й.Ерик не обърна внимание и отново впи кучешките си зъби във връта й но с мъчителна и бавна болка...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°297
Холиана се задоволи с кръвта на само един човек...Тя се изправи...По устните й отново се стече кръв..Тя я остави да тече...Усмихна се....Едно от момичетата прикова вниманието й...Холиана го хвана за ръката и го повдигна,така че сега беше изправено...Обърна се към един от служителите си и каза:
-Тази я искам за поданичка....
-Тази я искам за поданичка....
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°298
Ерик погледна с едното си око Холиана.Видя че тя явно си избира нов служител..Ерик погледна към тази мистериозна Юки Крос и я остави.Той преди това облиза кръвта от връта й и я погледна.
-Ще направиш ли всичко за мен?-попита я той с студен но нежен тон.Момичето се зачерви много,макар че губеше кръв.
-Д-да..-промълви тихо тя.Ерик пусна ръката й,но видя че Юки гледа само и единствено към голата част от тялото му:
-Ще направиш ли всичко за мен?-попита я той с студен но нежен тон.Момичето се зачерви много,макар че губеше кръв.
-Д-да..-промълви тихо тя.Ерик пусна ръката й,но видя че Юки гледа само и единствено към голата част от тялото му:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°299
Луна тичаше към вратата но забрави да я отвори и се блъсна в нея.От носа й започна да тече кръв но тя не й обърна внимание.Отвори вратата и влезе в замъка.Тя отиде в кървавата зала и попита:
-Някой виждал ли е комикса ми???
-Някой виждал ли е комикса ми???
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°300
Холиана я изведе веднагически...Щракна с пръсти,пред нея доиде Марбал
-Марбал помогни на Луна да си намери комикса...Луна комикса не е в кървавата зала...
-Марбал помогни на Луна да си намери комикса...Луна комикса не е в кървавата зала...