-много ли си ядосан???преча ли ти???
+2
anna_wilar
Дарк Листан
6 posters
Домът на Дарк Листан
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°126
Re: Домът на Дарк Листан
-здрасти!-каза му тя.Луна го погледна с оранжевите си очи и се усмихна хладно.Тя отново се превърна напълно в човек и го попита:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°127
пейджъра на луна звънна.
-скъпа майка ти е вкъщи съм.отложиха командировката.
-супер :roll: майко купи ми от фльор али неща за даскало че забраих.
-добре чао миличка.
-чао.-каза луна и после се обърна отново към дарк.
-мноо съжелявам че прекъснах разговора ни.-и го погледна леко влюбено
-скъпа майка ти е вкъщи съм.отложиха командировката.
-супер :roll: майко купи ми от фльор али неща за даскало че забраих.
-добре чао миличка.
-чао.-каза луна и после се обърна отново към дарк.
-мноо съжелявам че прекъснах разговора ни.-и го погледна леко влюбено
anna_wilar- Брой мнения : 303
Местожителство : В рая,но ако ме дразниш ще направя така че двамата да живеем в ада
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°128
Анна одавна знаеше че не й е тук мястото,поне не сега.Затова преди да може да каже нещо повече на Луна тя изчезна.Не побягна,не се ски просто се испари в нещо ката сребърен пушек.Реши че друг път ще говори с Луна и Дарк.пъс и тя беше нещо повече от зоомаг-не само Луна бе странна и по-различна.Анн можеше дори повече от нея,но това не го знаеше никой!Дори родителите й,приятелите й,гаджето й...никой,но май някой щеше да узнае.Поне засега фронта бе свободен!
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°129
луна изведнъж побягна към училището.по пътя тя се отби в дома си.
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°130
Сапфира седеше на стол в кухнята...Краката й бяха на масата..Тя ядеше сладолед...Търпеливо изчакваше Дарк и останалите...Този път изглеждаше по-сериозна и онзи детски вид го нямаше...До нея отново стояха няколко мъже..Червената й коса се спускаше едва ли не до пода,сплетена на две плитки...
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°131
Дарк влезе в къщата си и веднага видя капризното момиче да седи на един стол и няколко горили около нея да я пазят.
-Е?-попита Дарк.Надяваше се да е било наистина наложащо..
П.П.:СОРИ ЧЕ ЗАКАСНЯХ!!!
-Е?-попита Дарк.Надяваше се да е било наистина наложащо..
П.П.:СОРИ ЧЕ ЗАКАСНЯХ!!!
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°132
-Я по-спокойно Дарк...Седни отпусни се...ЩЕ изчакаме останалите...
Сапфира хапна още веднъж от сладоледа...Погледна Дарк..ТОй явно не беше разбрал за кои други става въпрос...
П.П.:Няма нищо
Сапфира хапна още веднъж от сладоледа...Погледна Дарк..ТОй явно не беше разбрал за кои други става въпрос...
П.П.:Няма нищо
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°133
Дарк я погледна неразбиращо и седна на един стол далеч от нея.Не разбираше кои са другите?
-Хей..за какво говориш?Кого чакаме?Още зоомази?-попита Дарк изумено.Гласът му беше спокоен и заинтересован..
-Хей..за какво говориш?Кого чакаме?Още зоомази?-попита Дарк изумено.Гласът му беше спокоен и заинтересован..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°134
-Ммм дам...Очакваме още около 50...
Сапфира видя изуменото изражение на Дарк...
-От котио ще дойдат само 10 или 15...Които ще водят отделните отбори..така да се каже..Как си?!
Този път като чели не беше толкова лигава,даже напротив..говореше делово и сериозно...
Сапфира видя изуменото изражение на Дарк...
-От котио ще дойдат само 10 или 15...Които ще водят отделните отбори..така да се каже..Как си?!
Този път като чели не беше толкова лигава,даже напротив..говореше делово и сериозно...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°135
-Незнам.Никак.-измрънка Дарк и се замисли..50 зоомази?!От които само 15 ще дойдат?!И те с групи..Ами то пак 50 стана..
-И веднага тръгваме да търсим онова нещо?Сега?-попита той недоумяващо.Не можеше да повярва че още на първия си ден в тая организация ще започва издирване.
-И веднага тръгваме да търсим онова нещо?Сега?-попита той недоумяващо.Не можеше да повярва че още на първия си ден в тая организация ще започва издирване.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°136
-Не..Дарк мислех си...Естествено,ако може...не че имаш огромен избор-измрънка накрая Сапфира..-Дали да не понаместим половината щаб в къщата ти..или поне водачите на групите...
Сапфира го погледна настоятелно...Лиицето й някакси блестеше като кожата на Холиана-Жулиет на слънце,но слънчевите лъчи не стигаха до нея...
Сапфира го погледна настоятелно...Лиицето й някакси блестеше като кожата на Холиана-Жулиет на слънце,но слънчевите лъчи не стигаха до нея...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°137
Дарк въздъхна и завъртя очи.Тази къща какво ли не е преживяла..
-Прави каквото искаш с нея..все ми е тая..нали вече съм част от тая ваша група..-измрънка Дарк.И той изглеждаше сериозен но по-скоро беше отегчен.Искаше нещо интересно да се случи..
-Кога ще пристигнат хората?-попита той и погледна към стената.Косата му беше разрошена:
-Прави каквото искаш с нея..все ми е тая..нали вече съм част от тая ваша група..-измрънка Дарк.И той изглеждаше сериозен но по-скоро беше отегчен.Искаше нещо интересно да се случи..
-Кога ще пристигнат хората?-попита той и погледна към стената.Косата му беше разрошена:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°138
-Дарк ти не си подчинен а си ЧАСТ от ГОЛЯМОТО!И твойто мнение е важно-успокои го Сапфира...
Чу се силен трясък от удар...Сякаш някоя врата щеше да падне...Силен женски смях огласи къщата...Първо влязоха няколко мъже,а след това и жените...Те бяха облечени така сякаш отиваха в нощен клуб...Една от тях веднага млъкна след като видя Дарк...Както каза Сапфира бяха 15 човека...Е не просто хора..зоомази..
Чу се силен трясък от удар...Сякаш някоя врата щеше да падне...Силен женски смях огласи къщата...Първо влязоха няколко мъже,а след това и жените...Те бяха облечени така сякаш отиваха в нощен клуб...Една от тях веднага млъкна след като видя Дарк...Както каза Сапфира бяха 15 човека...Е не просто хора..зоомази..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°139
Дарк се усмихна дяволито.Най-накрая да стане нещо интересно.Той се изправи и съблече горнището си,защото стана задушно с толкова много хора..Той разголи гърдите си и се видяха много превързани рани.
-Йо.-само каза Дарк и се усмихна злобно.Чудеше се кой в какво се трансформираше..Дарк ги гледаше някакси готино,сякаш всички там са му приятели,макар че не познаваше абсолютно никой освен Сапфира:
-Йо.-само каза Дарк и се усмихна злобно.Чудеше се кой в какво се трансформираше..Дарк ги гледаше някакси готино,сякаш всички там са му приятели,макар че не познаваше абсолютно никой освен Сапфира:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°140
-Хора това е Дарк...Много внимавайте какво говорите защото той командва Вас...-осведоми Сапфира.
Погледа на една чернокоска ссе плъзна по Дарк с огромен интерес...
-Аз съм Мери-представи се тя...-Това са...Емма,Кърстин и Мериса...
Чернокосата представи само момичетата...Дори не поглеждаше мъжете,които не показваха какъвто и да е интерес...
Мери се превърна в змия:
Тя се приближи до Дарк и пропълзя по масата...
Погледа на една чернокоска ссе плъзна по Дарк с огромен интерес...
-Аз съм Мери-представи се тя...-Това са...Емма,Кърстин и Мериса...
Чернокосата представи само момичетата...Дори не поглеждаше мъжете,които не показваха какъвто и да е интерес...
Мери се превърна в змия:
Тя се приближи до Дарк и пропълзя по масата...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°141
-Здравей..Мери.-отвърна Дарк със тих тон.Говореше някакси гальовно но и студено.Той гледаше как змията съска тихо,сякаш иска да покаже нещо на Дарк.Той я следеше с поглед.
-Добре..първата е змия..да видим останалите момичета и след това момчетата..-помисли си Дарк и се обърна към второто момиче което се казваше Емма.
П.П.:Слушам една яка песен и много пасва на ситуацията (поне припева де).Ето я Red Hot Chili Peppers - Dani California направо пишете в гугъла и слушайте с кеф 8)
-Добре..първата е змия..да видим останалите момичета и след това момчетата..-помисли си Дарк и се обърна към второто момиче което се казваше Емма.
П.П.:Слушам една яка песен и много пасва на ситуацията (поне припева де).Ето я Red Hot Chili Peppers - Dani California направо пишете в гугъла и слушайте с кеф 8)
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°142
Очите на Емма светнаха примамливо...Усмихна се...Тръгна към Дарк и се преобрази в лъв:
След нея последва Кърстин:
Мериса за разлика от първите 3 беше съвсем безразлична..Блееше по стените...Когато дойде нейният ред тя просто се превърна в:
След нея последва Кърстин:
Мериса за разлика от първите 3 беше съвсем безразлична..Блееше по стените...Когато дойде нейният ред тя просто се превърна в:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°143
Дарк погледна леко изумено заяка но после се съвзе и се обърна към момчетата,преди това кимайки на групата от трансформирани момичета.
-Ваш ред е.-каза студено той,очаквайки и те да се представят и те да се трансформират пред него а накрая и Дарк щеше да се трансформира...
-Ваш ред е.-каза студено той,очаквайки и те да се представят и те да се трансформират пред него а накрая и Дарк щеше да се трансформира...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°144
-Така съм подбрала хората,че да са горе долу еднакви животни...-отговори Сапфира преди тях..
Първият мъж:най-внушителният и заплашителен,се превърна в хъски...Останалите също бяха кучета,дори един от тях много преличаше на трансформацията на Дарк...Изведнъж малкото зайче скочи и отново се трансформира в човек..Мериса погледна отекчено Дарк...
-Ам,Сапфира..това е прекалено-започна Мериса.-Как така ще ни командва хлапе?
П.П.:Сорка но ме мързеше да слагам картинки
Първият мъж:най-внушителният и заплашителен,се превърна в хъски...Останалите също бяха кучета,дори един от тях много преличаше на трансформацията на Дарк...Изведнъж малкото зайче скочи и отново се трансформира в човек..Мериса погледна отекчено Дарк...
-Ам,Сапфира..това е прекалено-започна Мериса.-Как така ще ни командва хлапе?
П.П.:Сорка но ме мързеше да слагам картинки
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°145
Дарк се ядоса и се превърна в куче-вълк.Той се ядоса и се озъби,ръмжейки:
-И на мен ми е интересно да разбера,но щом тя ви е казала значи аз ще командвам.Няма да угаждам на капризите ви само защото съм 11 годишен.-помисли си той и ядосано изръмжа отново.Останалите кучета леко настръхнаха и изръмжаха на Дарк но той не им обърна внимание..
-И на мен ми е интересно да разбера,но щом тя ви е казала значи аз ще командвам.Няма да угаждам на капризите ви само защото съм 11 годишен.-помисли си той и ядосано изръмжа отново.Останалите кучета леко настръхнаха и изръмжаха на Дарк но той не им обърна внимание..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°146
Мериса се засмя лукаво...Отново се трансформира,но не в малкото зайче а във вълк..:
Изведнъж се сети за нещо друго..Тя отново върна към човешката форма...
-Знаеш ли какво е да си вързан?Не!Сега ще ти покажа...
В ръката й се появи дебел метален синджир и го закачи за каишката на Дарк...
П.П.:Сорка ама не съм сигурна че още си с каишката :D
Изведнъж се сети за нещо друго..Тя отново върна към човешката форма...
-Знаеш ли какво е да си вързан?Не!Сега ще ти покажа...
В ръката й се появи дебел метален синджир и го закачи за каишката на Дарк...
П.П.:Сорка ама не съм сигурна че още си с каишката :D
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°147
Дарк се ядоса и започна да се опъва но синджира беше прекалено здрав.
-КАКВО ЗНАЧИ ТОВА?!-изкрещя кучето-вълк разярено към Сапфира.Той започна да лае и да ръмжи едновременно,опъвайки се възможно най-силно:
П.П.:С каишка съм..с оная със шиповете :)
-КАКВО ЗНАЧИ ТОВА?!-изкрещя кучето-вълк разярено към Сапфира.Той започна да лае и да ръмжи едновременно,опъвайки се възможно най-силно:
П.П.:С каишка съм..с оная със шиповете :)
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°148
Сапфира поклати глава отекчено...
-Мериса..Пусни го...ВЕДНАГА!
Синджира изчезна...Дарк отново бе свободен...
-Ам да кажем,че е най-необоздана-каза Сапфира...-Можеш да я накажеш както искаш...
-Мериса..Пусни го...ВЕДНАГА!
Синджира изчезна...Дарк отново бе свободен...
-Ам да кажем,че е най-необоздана-каза Сапфира...-Можеш да я накажеш както искаш...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°149
Дарк погледна Мериса накръв и после изсумтя:
-А после и другите ще се нахвърлят върху мен..Близко е до ума.-измрънка черния полу-вълк и седна на земята.Явно никой тук не го искаше..Поне така си мислеше Дарк.
-Защо не питаш приятелите ти какво мислят за мен?Мнението на всички е важно,нали?Хайде питай ги и да видим кои одобряват престоя ми в групата,камо ли да ги командвам..-каза Дарк и зачака отговор.Опашката му се мяткаше бавно и раздразнително..
-А после и другите ще се нахвърлят върху мен..Близко е до ума.-измрънка черния полу-вълк и седна на земята.Явно никой тук не го искаше..Поне така си мислеше Дарк.
-Защо не питаш приятелите ти какво мислят за мен?Мнението на всички е важно,нали?Хайде питай ги и да видим кои одобряват престоя ми в групата,камо ли да ги командвам..-каза Дарк и зачака отговор.Опашката му се мяткаше бавно и раздразнително..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°150
Всички отново се върнаха към човешките си форми...
-Ммм,сладичък си..нямам нищо против-отговори Мери...
-И ние-съгласиха си останалите момичета без Мериса естествено...
-Е Дарк,видя ли?!Харесват те...
Дарк тръгна да казва нещо,но Сапфира го прекъсна:
-Мнението на останалите не ме интересува..
-Ммм,сладичък си..нямам нищо против-отговори Мери...
-И ние-съгласиха си останалите момичета без Мериса естествено...
-Е Дарк,видя ли?!Харесват те...
Дарк тръгна да казва нещо,но Сапфира го прекъсна:
-Мнението на останалите не ме интересува..