-ЗНАЧИ ТИ ПУКА САМО ЗА МОЕТО МНЕНИЕ А ЗА ДРУГИТЕ НЕ?!КАКВО ТИ СТАВА?!НАЛИ КАЗА ЧЕ КАКТО АЗ ТАКА И ДРУГИТЕ НЕ СА ПРОСТО ПОДЧИНЕНИ?!НАЛИ КАЗА ЧЕ СМЕ ЧАСТ ОТ НЕЩО ГОЛЯМО И ЧЕ НАШИЯ ГЛАС ВИНАГИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ?!ИЛИ ЗАБРАВИ ТОВА?-разкрещя й се той ядосано.Не можеше да се примири с тая мръсна и нечестна работа..
+2
anna_wilar
Дарк Листан
6 posters
Домът на Дарк Листан
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°151
Re: Домът на Дарк Листан
Дарк я погледна изумено и в следващия миг се превърна в човек и я погледна ядосано.
-ЗНАЧИ ТИ ПУКА САМО ЗА МОЕТО МНЕНИЕ А ЗА ДРУГИТЕ НЕ?!КАКВО ТИ СТАВА?!НАЛИ КАЗА ЧЕ КАКТО АЗ ТАКА И ДРУГИТЕ НЕ СА ПРОСТО ПОДЧИНЕНИ?!НАЛИ КАЗА ЧЕ СМЕ ЧАСТ ОТ НЕЩО ГОЛЯМО И ЧЕ НАШИЯ ГЛАС ВИНАГИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ?!ИЛИ ЗАБРАВИ ТОВА?-разкрещя й се той ядосано.Не можеше да се примири с тая мръсна и нечестна работа..
Холиана-Жулиет Уинтър- Брой мнения : 1682
Местожителство : Shte me namerish..shte buda v Ada i shte te chakam
Данни на героя
Име на героя: Холиана-Жулиет Уинтър
БФФ:
Семейство:
- Post n°152
-Мнението на мъжете не е важно,поради простата причина,че те играят ролята само и единствено на охрана...Те не са част от цялото..Част от тялото си ти и Мери и Мериса и Емма и Кърстин...Не се пали толкова...Не съм подла к***а като Холиана...
Сапира съвсем безгрижно говореше така все едно няма огромно значения какво казва..
Сапира съвсем безгрижно говореше така все едно няма огромно значения какво казва..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°153
Дарк беше готов да откачи и да нападне Сапфира но всъщност удари по масата и му се разкървя ръката.
-ТЯ..НЕ Е..-Дарк отново усети че щеше да направи нещо гадно.Усети че въздухът му спира.Започваше да губи кислород.Той бързо изтича до банята,подминавайки останалите..Влезе в банята и се опря до студените плочки на стената.Не спираше да си мисли за това което Сапфира каза за Холиана и още повече се ядосваше..Започна сериозно да си губи въздуха но пусна силно и рязко чешмата и си наплиска лицето...
-ТЯ..НЕ Е..-Дарк отново усети че щеше да направи нещо гадно.Усети че въздухът му спира.Започваше да губи кислород.Той бързо изтича до банята,подминавайки останалите..Влезе в банята и се опря до студените плочки на стената.Не спираше да си мисли за това което Сапфира каза за Холиана и още повече се ядосваше..Започна сериозно да си губи въздуха но пусна силно и рязко чешмата и си наплиска лицето...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°154
-.Ей Дарк...ДАРК!
Мери потропа на вратата...Тя единствена се бе осмелила да го последва...
-Дарк не й обръщай внимание...ДАРК!Дарк добре ли си?
Мери потропа на вратата...Тя единствена се бе осмелила да го последва...
-Дарк не й обръщай внимание...ДАРК!Дарк добре ли си?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°155
Дарк погледна слабо нагоре към вратата.
-Д-да!Д-добре с-съм!!-изкрещя той с всички сили,кашлейки леко..Още и още се ядосваше..Каква е тя че да съди Холиана?!Как може да я нарече...
-АААХХХ!!!!!!!-изкрещя с всичка сила Дарк,ядосан и разярен но после напълно си изгуби въздуха и започна да се задушава.Започна да си мисли за нещо друго..сети се че точно тук Холиана му бе казала че е красив..тъкмо да получи малко въздух и веднага след като го поеме отново се паникьосваше и се задушаваше.
-Д-да!Д-добре с-съм!!-изкрещя той с всички сили,кашлейки леко..Още и още се ядосваше..Каква е тя че да съди Холиана?!Как може да я нарече...
-АААХХХ!!!!!!!-изкрещя с всичка сила Дарк,ядосан и разярен но после напълно си изгуби въздуха и започна да се задушава.Започна да си мисли за нещо друго..сети се че точно тук Холиана му бе казала че е красив..тъкмо да получи малко въздух и веднага след като го поеме отново се паникьосваше и се задушаваше.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°156
Образът наХолиана излезе пред очите му...Но тя не беше щастлива..По лицето й се стичаха множество кръвави сълзи...Изглеждаше много по-различна от когато и да било...
-Ако те докосна ще се върнеш ли?-попита илюзията и започна да избледнява...
Отвън Мери удряше по вратата..
-Дарк...Отвори...
-Ако те докосна ще се върнеш ли?-попита илюзията и започна да избледнява...
Отвън Мери удряше по вратата..
-Дарк...Отвори...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°157
Дарк извърна глава настрани но продължаваше да вижда Холиана пред очите си.
-Аз..мога..сам..д..-Трейн вече не можеше да говори.Просто нямаше достатъчно въздух..Усещаше как пулсът му се забавя все повече и повече..Започваше да кашли леко.Той се плъзна по стената и от там на пода.
-Мамка му..не..няма да искам помощ..тя..аз я уважавам но..тя мен не..тя..-вече не знаеше какво мисли..
-Аз..мога..сам..д..-Трейн вече не можеше да говори.Просто нямаше достатъчно въздух..Усещаше как пулсът му се забавя все повече и повече..Започваше да кашли леко.Той се плъзна по стената и от там на пода.
-Мамка му..не..няма да искам помощ..тя..аз я уважавам но..тя мен не..тя..-вече не знаеше какво мисли..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°158
-Дарк..-започна отново Холиана-Жулиет.-Ако живееш вечно,За какво би живял?
Въпросът проряза тишината...Образът й продължаваше да избледнява,до нивото на призрак..Сякаш тя наистина бе при него,но дали е истина?
-Дарк!-извика отвън Мери...Продължи да удря по вратата..
Въпросът проряза тишината...Образът й продължаваше да избледнява,до нивото на призрак..Сякаш тя наистина бе при него,но дали е истина?
-Дарк!-извика отвън Мери...Продължи да удря по вратата..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°159
-Ще живея..за да..защитавам хората..които са..важни за мен.-помисли си той.Не знаеше от колко дълго вече е беш въздух..Всичко му се струваше еднакво..минути,секунди,часове..
-А когато те умрат..и аз ще умра..-помисли си той.Усещаше че главата го боли много от липсата на кислород..
-А когато те умрат..и аз ще умра..-помисли си той.Усещаше че главата го боли много от липсата на кислород..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°160
Холиана сведе глава...ДЪлгата й червена рокля на места бе разкъсана...
-Вече знаеш за кокво живея аз...Не....
Дарк не чу последните думи на Жулиет,заради поредното "Дарк" от страна на Мери...
Холи-Жули се наведе и долепи устни до тези на Дарк..Кислорода отново се върна в тялото му...
-Вече знаеш за кокво живея аз...Не....
Дарк не чу последните думи на Жулиет,заради поредното "Дарк" от страна на Мери...
Холи-Жули се наведе и долепи устни до тези на Дарк..Кислорода отново се върна в тялото му...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°161
Дарк си пое дълбоко въздух и се изправи.Залиташе от време на време но се приближи до вратата и я отвори.После седна на един стол до стената и започна да вдишва бързо въздух.Главата все още го болеше но той се опита да го прикрие,като криеше ръката си с лицето си.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°162
-Ей..какво стана?-попита Мери.
Външно не изглеждаше особено притеснена,но тонът й бе притеснен...
Ръката на Дарк откри лицето му...Мери го докосна леко..Ръката й беше също толкова студена както и ръката на Холиана...Но не напомняше само на нея...
-Как си?
Външно не изглеждаше особено притеснена,но тонът й бе притеснен...
Ръката на Дарк откри лицето му...Мери го докосна леко..Ръката й беше също толкова студена както и ръката на Холиана...Но не напомняше само на нея...
-Как си?
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°163
Дарк дишаше задъхано и отново си скри лицето с ръката.
-Д-добре съм..-измрънка Дарк и се изкашли тихо.Още беше изумен че видя Холиана пред очите си и че тя го спаси..
-Д-добре съм..-измрънка Дарк и се изкашли тихо.Още беше изумен че видя Холиана пред очите си и че тя го спаси..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°164
Мери изчезна и след малко отново се появи..Тя му подаде чаша с някакво сктранно зеленикаво,течно вещество...
-Изпий и ще се успокоиш...
Тя насърчтелно го погледна и му подаде чашата...Можеше да чуе как сърцето му тупка забързано...Нечовешки бързо...Сякаш скоро ще изкочи...Отварата миришеше отвратително..
-Изпий и ще се успокоиш...
Тя насърчтелно го погледна и му подаде чашата...Можеше да чуе как сърцето му тупка забързано...Нечовешки бързо...Сякаш скоро ще изкочи...Отварата миришеше отвратително..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°165
Дарк го взе това нещо и го изспи до половината а после го плювна.
-Да ме отровиш ли се опитваш?-попита той отвратено като подаде чашата на момичето и си избърса устата.Оная отвратителна течност нямаше да подадне отново в устата на Дарк..Реши че е време да ги остави малко на мира и да отиде до Бобатон да види какво е изпуснал и стана от стола.
-Ще се върна след няколко минути.-каза той и излезе от къщата си.Оттам влезе в кухото дърво посред улицата и се появи във двора на училището,след което се насочи към мястото където учиха летене..
-Да ме отровиш ли се опитваш?-попита той отвратено като подаде чашата на момичето и си избърса устата.Оная отвратителна течност нямаше да подадне отново в устата на Дарк..Реши че е време да ги остави малко на мира и да отиде до Бобатон да види какво е изпуснал и стана от стола.
-Ще се върна след няколко минути.-каза той и излезе от къщата си.Оттам влезе в кухото дърво посред улицата и се появи във двора на училището,след което се насочи към мястото където учиха летене..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°166
-Опитвам се да предотваря сърдечен удар..Знам че мирише уясно,но едва ли беше толкова лошо на вкус....
Мери се усмихна мило и отново му върна чашата.
Мери се усмихна мило и отново му върна чашата.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°167
Дарк се върна в къщата си и седна на дивана,замислен.Видя че всички членове отново стоят тук..
-Те какво правят т..а,да..Домът ми е техния щаб..-помисли си Дарк,сещайки се какво каза по-рано..Тогава се сети и за илюзията на Холиана която го целуна и той се събуди..
-Интересно как..-помисли си той замислен..Този въпрос го подсети за Луна..Той си спомни че сигурно тя сега се чуди къде е и отново стана от дивана.
-Отивам до едно място..-каза той.После си взе якето в ръка и тръгна към къщата на Луна..
-Те какво правят т..а,да..Домът ми е техния щаб..-помисли си Дарк,сещайки се какво каза по-рано..Тогава се сети и за илюзията на Холиана която го целуна и той се събуди..
-Интересно как..-помисли си той замислен..Този въпрос го подсети за Луна..Той си спомни че сигурно тя сега се чуди къде е и отново стана от дивана.
-Отивам до едно място..-каза той.После си взе якето в ръка и тръгна към къщата на Луна..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°168
Силен дъщ заблъска по прозорците...Жули стоеше пред вратата на къщата на Дарк...Дъждът не я притесняваше...
Вътре:
Някаква вкусна миризма се носеше от кухнята...Емма и Мери готвеха,ако това въобще беше възможно...
Вътре:
Някаква вкусна миризма се носеше от кухнята...Емма и Мери готвеха,ако това въобще беше възможно...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°169
Мери отново стоеше в кухнята...Ядеше някакъв шоколадов крем...Емма и Мериса се разхождаха по бельо из къщата и Кърстин гледаше телевизия...Сапфира бе казала че Дарк ще им даде напътствия и затова всички го чакаха...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°170
Дарк и Луна влязоха в къщата.Дарк направо си закри лицето като видя двете момичета по бельо в къщата му.
-Сега..ще го кажа само веднъж..Искам..да си вземете сутиените,бельото,гримовете и другите неща от земята,леглото,масата или изобщо дето сте ги навряли.Това все пак не е ДЖУНГЛАТА НА ТАРЗАН ЧЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ СЯКАШ СТЕ У ДОМА.Моля ви се.-каза Дарк като на последните думи той ги погледна умолително.
-Така..какво стана?-попита Дарк.Най-накрая да се върнат към темата..
-Сега..ще го кажа само веднъж..Искам..да си вземете сутиените,бельото,гримовете и другите неща от земята,леглото,масата или изобщо дето сте ги навряли.Това все пак не е ДЖУНГЛАТА НА ТАРЗАН ЧЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ СЯКАШ СТЕ У ДОМА.Моля ви се.-каза Дарк като на последните думи той ги погледна умолително.
-Така..какво стана?-попита Дарк.Най-накрая да се върнат към темата..
Последната промяна е направена от Дарк Листан на Нед Апр 19, 2009 8:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°171
-Всъ6тност вече съм си вкъщи-осведоми Мериса....
Ижили се дяволито,но изражението `и веднага помръкна...Тя застана с ръце на кръста.....
-Коя,да го вземат мътните е тази?-попита ннедоволно Мериса....
Очите `и станаха червени..
Сапфира си замълча...Мериса щеше хубавичко да се поразвика,така че неината роля бе отменена...
Ижили се дяволито,но изражението `и веднага помръкна...Тя застана с ръце на кръста.....
-Коя,да го вземат мътните е тази?-попита ннедоволно Мериса....
Очите `и станаха червени..
Сапфира си замълча...Мериса щеше хубавичко да се поразвика,така че неината роля бе отменена...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°172
Дарк се ядоса.
-Я НЕ ГОВОРИ ТАКА НА НЕЯ СЯКАШ СИ КОЙ ЗНАЕ ПО-ВАЖНА ОТ НЕЯ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИЗЛЯЗА ИЗВЪН НЕРВИ.-Дарк се усети и се изкашли.
-Е..моите извинения,но не искам да говориш така на..момичето.-той не искаше да разкрива името й пред другите..
-Я НЕ ГОВОРИ ТАКА НА НЕЯ СЯКАШ СИ КОЙ ЗНАЕ ПО-ВАЖНА ОТ НЕЯ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИЗЛЯЗА ИЗВЪН НЕРВИ.-Дарк се усети и се изкашли.
-Е..моите извинения,но не искам да говориш така на..момичето.-той не искаше да разкрива името й пред другите..
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°173
Луна стисна ръката на Дарк и му прошепна.
-тенкс...
-тенкс...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°174
Сапфира се изкикоти тихичко....
-Дарк,не ме гледай,вече не ме слушат..Слушат теб..Може би-тихичко каза последните си думи Сапфира...
-Господарю-престорено мило каза Мериса..Хвана го за ръката..Настани го на дивана и бутна една чаша уиски в ръката му.-Това е ТАЙНА организация...А и женските персонажи вече са доста..едва ли ще имаме нужда от още балерини...
-Дарк,не ме гледай,вече не ме слушат..Слушат теб..Може би-тихичко каза последните си думи Сапфира...
-Господарю-престорено мило каза Мериса..Хвана го за ръката..Настани го на дивана и бутна една чаша уиски в ръката му.-Това е ТАЙНА организация...А и женските персонажи вече са доста..едва ли ще имаме нужда от още балерини...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°175
-Тя ми е..съветничка и е много важна част от тази организация..Тя е най-мъдра от всички,даже и от мен,затова и нейното мнение ще се изслушва.Моля,уважавайте я.-каза Дарк и си дръпна ръката от тази на Мериса.Той постави чашата с уиски на масата и бързо се изправи.Той си протегна ръката към Луна за да я хване и после я придърпа към себе си.Луна подмина притеснено Мериса и застана до Дарк.
-Така..Сапфира,каза че ще уведомяваш за търсенето..Какви са новините?-попита той и се обърна към Сапфира.Искаше по най-бързия начин да отклони подозрителните погледи от Луна.
-Добре ли си?Спокойно,докато съм с теб нищо няма да ти се случи..Просто се опитай да се държиш естествено..-прошепна Дарк на Луна,така че никой друг освен тя да не го чуе.
-Така..Сапфира,каза че ще уведомяваш за търсенето..Какви са новините?-попита той и се обърна към Сапфира.Искаше по най-бързия начин да отклони подозрителните погледи от Луна.
-Добре ли си?Спокойно,докато съм с теб нищо няма да ти се случи..Просто се опитай да се държиш естествено..-прошепна Дарк на Луна,така че никой друг освен тя да не го чуе.