+2
Дарк Листан
amutofangirl07
6 posters
Домът на Луна Муун
amutofangirl07- Брой мнения : 1475
Местожителство : Over the hills and far away
Данни на героя
Име на героя: Луна Муун
БФФ:
Семейство:
- Post n°101
Re: Домът на Луна Муун
Луна направо подскочи от щастие щом Дарк й каза ще иска да я целуне още няколко пъти.Тя тъкмо щеше да му отговори и той излезе.Изведнъж Луна се сети че не е боядисала яйцата а утре е Великден.Тя набързо отиде и ги боядиса.След това замахна няколко пъти с пръчката си и из цялата къща се появиха летящи сърчица и други любовни и романтични неща а на стената в хола бе окачен голям герлянд с надпис "ОБИЧАМ ТЕ ДАРК!!!!".Момичето бе решило така да изрази чуствата си.Луна направо засия като видя как промени къщата.Сложи си банските и отиде да плува в басейна.След като поплува тя седна на един шезлонг отпусна се и загледа звездите
Дарк Листан- Брой мнения : 434
Данни на героя
Име на героя: Име на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°102
Дарк се върна изтощен и легна на леглото на няколко възглавници.Той огледа стаята и видя някакъв надпис "Обичам те Дарк".Той се почувства леко неловко..Дарк беше тичал около къщата на Луна 10 пъти и сега беше като смазан.Той погледна към стената с жълтите си очи и се замисли:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°103
Луна влезе в къщата.Косата й бе мокра а по тялото й имаше капки вода.Устните й блестяха и сякаш примамваха Дарк.Луна бе много (как да го кажа...)секси.Банския й бе от две полвини и татуировката на ръката й сияеше.
-Харесва ли ти украсата???-попита тя Дарк
-Харесва ли ти украсата???-попита тя Дарк
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°104
Дарк я погледна леко объркано и преглътна.
-А-аха..-отвърна той и погледна настрани.Сякаш даваш пържола на гладен вълк.Странно че този път Луна не я беше срам..
-Така..на модно ревю ли си или..-Дарк искаше да засмее малко Луна и да я подсети че не му е много лесно да се сдържа докато тя стои по бански пред него..
-А-аха..-отвърна той и погледна настрани.Сякаш даваш пържола на гладен вълк.Странно че този път Луна не я беше срам..
-Така..на модно ревю ли си или..-Дарк искаше да засмее малко Луна и да я подсети че не му е много лесно да се сдържа докато тя стои по бански пред него..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°105
-о съжелявам...аз бях в басейна и сега се прибрах-каза тя като разбра намека на Дарк.Тя веднага замахна с пръчката си и вместо банския на нея се появи сладка рокличка стил Lolita.
-още ли искаш да ме целунеш???-попита го тя
-още ли искаш да ме целунеш???-попита го тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°106
-Не съм сигурен дали ще ми позволиш..-измрънка Дарк и я погледна заинтригувано.Разбира се че искаше и то много но нямаше да е добре от негова страна ако го направи без нейно позволение.
-Макар че бе мъчение когато те гледах по бански...аз..исках да те докосна но просто не можех защото все още не знаех дали ти искаш..затова те накарах да се облечеш..-обясни Дарк и се изправи.
-Макар че бе мъчение когато те гледах по бански...аз..исках да те докосна но просто не можех защото все още не знаех дали ти искаш..затова те накарах да се облечеш..-обясни Дарк и се изправи.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°107
-разбира се че ще ти позволя...а щом си искал да ме докоснеш кат бях с бански ето-каза тя и замахнна с пръчката си.Тя отново бе с бански и отново бе толкова секси и само каза на Дарк:
- позволявам ти да ме елуваш и т.н. когато искаш
- позволявам ти да ме елуваш и т.н. когато искаш
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°108
Дарк се усмихна меко и стана от дивана.
-Сега съм по-спокоен.-измрънка той и намигна чаровно,като се почеса зад тила.После преглътна трудно,гледайки Луна отново по бански.
-Мамка му,сякаш ме убиваш..-каза Дарк и се засмя леко.Макар че казваше истината..Той я погледна от долу нагоре и стигна до устните ти.Дарк се приближи бавно и докосна корема и и после продължи нагоре бавно и нежно.Накрая стигна до бузата й и започна да я целува страстно.
-Мамка му колко съм..нетърпелив..-помисли си той,макар че продължаваше да я целува.Усети странна болка и изпъшка леко.Тази болка е била от кратката му трансформация.Тя беше прекъсната и сега Дарк беше наполовина вълк наполовина човек.Но никой не забеляза това..
-Сега съм по-спокоен.-измрънка той и намигна чаровно,като се почеса зад тила.После преглътна трудно,гледайки Луна отново по бански.
-Мамка му,сякаш ме убиваш..-каза Дарк и се засмя леко.Макар че казваше истината..Той я погледна от долу нагоре и стигна до устните ти.Дарк се приближи бавно и докосна корема и и после продължи нагоре бавно и нежно.Накрая стигна до бузата й и започна да я целува страстно.
-Мамка му колко съм..нетърпелив..-помисли си той,макар че продължаваше да я целува.Усети странна болка и изпъшка леко.Тази болка е била от кратката му трансформация.Тя беше прекъсната и сега Дарк беше наполовина вълк наполовина човек.Но никой не забеляза това..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°109
Луна също се бе трансформила.Тя отново бе ангел на мрака но не спираше да го целува.Тя обви ръце около врата му и го прегръщаше и целуваше.Луна не осещаше да е стъпила на земята.Тя бе полетяла леко във въздуха.По едно време те легнаха на дивана и Дарк бе върху Луна.Те продължаваха да се целуват.Дарк леко я захапа по устните а тя само се усмихна и продължиха да се целуват страстно.Изведнъж се усетиха и спряха.Дарк остана за кратко върху Луна.Нещо се бе променило между тях и то много силно.Между тях пламна много голяма искра.Дълго се гледаха и накрая Луна каза:
-Ам...аз ще си лягам...ако ти се спи стаята в която ще спиш е срещу моята-Луна го целуна за лека нощ и се приготви за лягане.След което си легна
-Ам...аз ще си лягам...ако ти се спи стаята в която ще спиш е срещу моята-Луна го целуна за лека нощ и се приготви за лягане.След което си легна
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°110
Както спеше Луна сънуваше че убиват Дарк а после тя от мъка си режи вените.Че го убиват докато се бие с някой.Луна се уплаши и отиде в стаята в която спеше Дарк.Момичето бе много уплашено защото Дарк бе всичко за нея.Тя легна до него и го прегърна.Вече нищо нямаше да го нарани.Луна заспа легнала на едно легло с Дарк прегръщайки го(споко нищо не са праили).
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°111
Дарк се въртеше ту на едната страна ту на другата.Усещаше че някой е до него но не можеше да разбере кой...Накрая от цялото въртене изтупка на земята и отново заспа там.Украсата направена от Луна беше по него по незнайна причина:
Той остана да лежи там,без да осъзнава че лежи на земята.Не искаше някой да го пипа или нещо такова,само нека да го събуди защото в момента не беше в спокойно състояние.Сънуваше един сън че се бие с Сапфира и Холиана го хвалеше отсреща и го насърчаваше да победи...
Той остана да лежи там,без да осъзнава че лежи на земята.Не искаше някой да го пипа или нещо такова,само нека да го събуди защото в момента не беше в спокойно състояние.Сънуваше един сън че се бие с Сапфира и Холиана го хвалеше отсреща и го насърчаваше да победи...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°112
Когато Луна усети че Дарк не е до нея се събуди.Тя го видя паднал на земята.Приближи се до него и го разбуди:
-Дарк ставай...не бива да седиш много на земята...студена е
-Дарк ставай...не бива да седиш много на земята...студена е
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°113
Дарк отвори очи и се изправи от земята.
-Спокойно..спечелих..-измрънка той сънено и погледна Луна.Тогава разбра на кого е говорил вече..
-Имам предвит..един сън там..няма значение..-каза Дарк леко паникьосано и се почеса зад тила.
-Така..аз сега трябва да отида до училището да взема един урок по Магипортиране и после трябва да вляза в моята къща за..мои си работи и после ще се върна.Общо ще ми отнеме няколко минути..-отвърна той и пооправи малко косата си.Изведнъж напипа нещо друго освен коса...
-Ъмм..Луна?Виждаш ли нещо друго над косата ми?-попита той леко неразбиращо.
-Спокойно..спечелих..-измрънка той сънено и погледна Луна.Тогава разбра на кого е говорил вече..
-Имам предвит..един сън там..няма значение..-каза Дарк леко паникьосано и се почеса зад тила.
-Така..аз сега трябва да отида до училището да взема един урок по Магипортиране и после трябва да вляза в моята къща за..мои си работи и после ще се върна.Общо ще ми отнеме няколко минути..-отвърна той и пооправи малко косата си.Изведнъж напипа нещо друго освен коса...
-Ъмм..Луна?Виждаш ли нещо друго над косата ми?-попита той леко неразбиращо.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°114
-Не...Дарк искам да поговорим за вчера-каза Луна и се изчерви."защо казах това ве?!?!по-добре щеше да е да си мълча...ами ако се окаже че е бил под хипноза или нещо такова"помисли си тя
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°115
Дарк веднага се сети за какво..
-Т-ти ми позволи..аз..ти беше първо гола пред мен и после беше по бански и..ти правеше някви мн сладки пози и..имаш ли представа през какво минавах?!Аз..нали затова те питах..а и ти искаше да..ти..аз..-Дарк си загуби мисълта и замълча замалко за да си поеме дъха.
-Т-ти ми позволи..аз..ти беше първо гола пред мен и после беше по бански и..ти правеше някви мн сладки пози и..имаш ли представа през какво минавах?!Аз..нали затова те питах..а и ти искаше да..ти..аз..-Дарк си загуби мисълта и замълча замалко за да си поеме дъха.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°116
-всичко е наред-каза Луна и го целуна по устните.-вчера много ми хареса...радвам се че ти позволих...но искам да не ме питаш повече дали ти позволявам защото знаеш че отговора ми винаги ще е "да...позволявам ти"-продължи тя и го прегърна
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°117
-О..ъмм..сори за внезапната реакция но се уплаших..от последствията..-измрънка Дарк тихо и погледна настрани.Реши че е време да смени темата..
-Ъмм...аз..правя сутрешни тренировка за да се трансформирам по-бързо и по-добре..нали няма да ти пречи ако..ъмм..се понапрегна малко..защото знам че имам рани и..може би знам какъв ще ти е отговора..Та,може ли?-попита той.Вече беше по-спокоен и имаше нормално и заинтригувано изражение на лицето си.
-Ъмм...аз..правя сутрешни тренировка за да се трансформирам по-бързо и по-добре..нали няма да ти пречи ако..ъмм..се понапрегна малко..защото знам че имам рани и..може би знам какъв ще ти е отговора..Та,може ли?-попита той.Вече беше по-спокоен и имаше нормално и заинтригувано изражение на лицето си.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°118
-да...разбира се...Дарк...честит Великден...после ела да се чукаме...-каза му Луна и отново го целуна.Тя отиде да се преоблече.Отново мислеше за съня си...Тя си облече готик лолита рокличка и слезе в хола.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°119
Дарк като чу думата "чукаме" се засмя като никога досега.Знаеше какво значи,да се борят с яйца,ама другото значение го караше да се смее.
-Идвам идвам...-измрънка Дарк със дяволита усмивка и отново се засмя.Не можеше да повярва че Луна използва тази дума вместо "борене".
-Запази ми едно яйце да се чукаме..-измрънка отново той и падна на леглото от смях и кикотене.
-Мамка му..чукаме..-отново се засмя сякаш за последно.После се осъзна и с малка дяволита усмивка излезе от стаята.Той застана пред Луна,която изкарваше яйцата и ги оглеждаше,и се трансформира наполовина.
-Кога ще се..чукаме?-попита Дарк,кикотейки се тихичко.Още му беше смешно.Накрая се направи като задача да спре да се хили като тиква и да започне тренировките му.Заради трансформацията косата му и очите му отново придобиха черен цвят.Тй си облече един потник който бе наврял в джоба на якето му и започна тренировката си с главата надолу,като наблюдаваше Луна:
-Идвам идвам...-измрънка Дарк със дяволита усмивка и отново се засмя.Не можеше да повярва че Луна използва тази дума вместо "борене".
-Запази ми едно яйце да се чукаме..-измрънка отново той и падна на леглото от смях и кикотене.
-Мамка му..чукаме..-отново се засмя сякаш за последно.После се осъзна и с малка дяволита усмивка излезе от стаята.Той застана пред Луна,която изкарваше яйцата и ги оглеждаше,и се трансформира наполовина.
-Кога ще се..чукаме?-попита Дарк,кикотейки се тихичко.Още му беше смешно.Накрая се направи като задача да спре да се хили като тиква и да започне тренировките му.Заради трансформацията косата му и очите му отново придобиха черен цвят.Тй си облече един потник който бе наврял в джоба на якето му и започна тренировката си с главата надолу,като наблюдаваше Луна:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°120
Луна го гледаше...Дарк бе толкова сладък особено с черна коса и полу трансформиран.Луна не се сдържа и направо се хвърли върху него и започна да го целува по устните и врата.Изведнъж се усети и каза:
-Извинявай...не трябваше
-Извинявай...не трябваше
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°121
-Ъмм..УОУ,УОУ!!-Дарк усети че се клатушка и падна на земята както си беше с глава на килима.Зави му се свят и остана да лежи малко така.
-Няма проблеми..-измрънка той тихо и отвори леко очи.Виждаше как лампата се върти и се удвоява всеки път щом я погледне..
-Няма проблеми..-измрънка той тихо и отвори леко очи.Виждаше как лампата се върти и се удвоява всеки път щом я погледне..
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°122
-Добре ли си???-попита го Луна.Тя се доближи до него и както бе паднал на земята го прегърна.Изведнъж ги нападнаха едни вампири.Луна не знаеше кои са и защо ги нападат но явно Дарк ги познаваше щом веднага по лицето му се изписа ужас.Луна тъкмо щеше да се преобрази когато един вампир я нападна.Той я захапа за ръката.Момичето изпищя.Успя да го избута настрани и се трансформира.Двамата с Дарк се биха срещу вампирите но един рани Луна доста лошо и тя изпадна в безсъзнание.Ръката и корема й кървяха.
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°123
-ЛУНА!!ЛУНА НЕ!!-разкрещя се Дарк със прегракнал и треперещ глас.Или това са били апостолите на Джошоа или са били неговите нормални врагове.Дарк се превърна в куче-вълк и ги погледна ядосано.Вампирите бяха около 3-ма и един от тях разруши украсата и прах се вдигна,което направи Дарк да изглежда злобно:
Той се сби с тях и разкъса първия вампир но той продължаваше да атакува сякаш нищо му няма.Дарк се сети че за да убие един вампир трябва да му откъсне главата и да я подпали също така както и тялото им.Кучето побягна към хладилника и се навря във ъгълчето за да скъса кабела.От пералнята шурна вода защото Дарк е скъсал и нейния кабел без да иска и тока и водата се комбинираха едновременно и удариха Дарк.Кучето изскимтя и скокна назад със изтръпнали лапи,треперейки леко.Вампирите тръгнаха към Дарк но водата ги настигна първа и те пламнаха веднагически като по чудо.Дарк усети че къщата скоро ще се напълни с вода и реши да изкара и Луна преди да е станало прекалено късно и да я загуби.Той захапа Луна за ръкава и бързо,влачейки я,я изкара от къщата на двора.
-Луна!!ЛУНА!!-крещеше кучето но нищо не ставаше.То изведнъж изскимтя силно и падна на земята.Малко вода със ток беше плиснала към гърдите на кучето и нападна сърцето му.Водата спря да тече и не достигна Луна но Дарк лежеше на земята и потрепваше от тока който го бе наелектризирал и го беше нападнал:
Той се сби с тях и разкъса първия вампир но той продължаваше да атакува сякаш нищо му няма.Дарк се сети че за да убие един вампир трябва да му откъсне главата и да я подпали също така както и тялото им.Кучето побягна към хладилника и се навря във ъгълчето за да скъса кабела.От пералнята шурна вода защото Дарк е скъсал и нейния кабел без да иска и тока и водата се комбинираха едновременно и удариха Дарк.Кучето изскимтя и скокна назад със изтръпнали лапи,треперейки леко.Вампирите тръгнаха към Дарк но водата ги настигна първа и те пламнаха веднагически като по чудо.Дарк усети че къщата скоро ще се напълни с вода и реши да изкара и Луна преди да е станало прекалено късно и да я загуби.Той захапа Луна за ръкава и бързо,влачейки я,я изкара от къщата на двора.
-Луна!!ЛУНА!!-крещеше кучето но нищо не ставаше.То изведнъж изскимтя силно и падна на земята.Малко вода със ток беше плиснала към гърдите на кучето и нападна сърцето му.Водата спря да тече и не достигна Луна но Дарк лежеше на земята и потрепваше от тока който го бе наелектризирал и го беше нападнал:
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°124
Луна се събуди.Тя докосна Дарк но я удари тока.Луна изпищя.Тя отново изпадна в безсъзнание.Тя сякаш попадна в друго измерение.Събуди се в странна стая която никога не бе виждала и пе преобразена като полу котка.
Стаята бе мрачна.Луна видя едно момиче седнало на земята.После видя едно момиче да седи до гробове.Единия бе нейния а другия на Дарк
Луна извика като видя гробовете и отвори очи.Оказа се че това е било някакъв странен сън и тя отново лежеше на земята.
До нея се появи едно странно момиче...то много приличаше на Луна...но когато бе с руса коса.
Момичето й прошепна нещо и Луна отново бе с руса коса...
Стаята бе мрачна.Луна видя едно момиче седнало на земята.После видя едно момиче да седи до гробове.Единия бе нейния а другия на Дарк
Луна извика като видя гробовете и отвори очи.Оказа се че това е било някакъв странен сън и тя отново лежеше на земята.
До нея се появи едно странно момиче...то много приличаше на Луна...но когато бе с руса коса.
Момичето й прошепна нещо и Луна отново бе с руса коса...
Данни на героя
БФФ:
Семейство:
- Post n°125
Дарк се събуди от пищянето на Луна.Черното куче отвори леко очи и погледна със замъглен поглед лицето на Луна.
-Луна..как си?-попита черното куче и се усмихна леко,макар че бе парализиран за няколко минути.Последния път видя Луна ранена но сега не можеше да види точно тялото й.
-Аз ги победих..те..загинаха..в къщата ти..но..ще трябва да..к-купуваме пералня и..и х-хладилн-ник..-измрънка Дарк и със трепереща муцуна той си премести главата за да вижда Луна изцяло.
-Луна..как си?-попита черното куче и се усмихна леко,макар че бе парализиран за няколко минути.Последния път видя Луна ранена но сега не можеше да види точно тялото й.
-Аз ги победих..те..загинаха..в къщата ти..но..ще трябва да..к-купуваме пералня и..и х-хладилн-ник..-измрънка Дарк и със трепереща муцуна той си премести главата за да вижда Луна изцяло.