Ерик Силвърнест Пет Май 08, 2009 2:43 pm
Ерик се прибра леко отчаян.Не че му пукаше..всъщност,пукаше му но дали трябваше?
-И без това никой не ме е харесвал истински..само защото за тях съм "сладък" и "интересен"...нищо друго..нито ме познават,нито аз..само ми се лигавят около мен и ме ухажват..Тъпа работа..-помисли си Ерик раздразнено и седна на дивана.Беше му обаче обидено..
-Не е честно..значи ако не бях вампир,тогава никой нямаше да се интересува от мен,така ли?!"..защото си вампир и т.н.."Луна ми каза това в очите..Професора също..Холиана сигурно и тя мисли същото..и наричат това "любов"..Та какво е любовта когато не е истинска!?Това е..отвратително.Всички викат думите "обичам те" сякаш казват "нарежи домати за салатата".Не знаят истинското й значение,то и аз не знам,но не го използвам за всеки срещнат на улицата или в къщи..както и да е..нищо не се е променило откакто Сеймей почина..-помисли си той и се спогледа тъжно.Легна на дивана и затвори очи.
-Сеймей..единствения човек който ме обичаше преди..Плюс мама..това са хората които истински обичам..никой друг.-помисли си Ерик и погледна към тавана с тъжен и слаб поглед.Мъката го бе обвзела.
-Сеймей..липсваш ми..-измрънка той тихо и затвори очи,спомняйки си за баща си..